Digidexo.com

Hvordan å behandle bronkitt med urte rettsmidler

Hvordan å behandle bronkitt med urte rettsmidler


Bronkitt er en infeksjon som forårsaker betennelse i bronkiene. Det er vanligvis kategorisert som akutt eller kronisk, og er noen ganger viral. I visse tilfeller kan bronkitt være ganske alvorlig og kan føre til langsiktige helsemessige problemer hvis venstre ubehandlet. Symptomene inkluderer feber, dyp nese, kvalme, lungesmerter, slimete buildup, kronisk hoste og kortpustethet. Bronkitt har vært direkte knyttet til langvarig eksponering for forurensninger i luften som røyk, kjemikalier, støv og luftbårne giftstoffer. Behandling av bronkitt gjøres vanligvis med antibiotika, som for noen er svært effektive, men tilstanden kan også bli behandlet, og i mange tilfeller forhindret med urte og andre naturpreparater. En 2- til 4-ukers terapeutisk regime er anbefalt. Les mer for å få hjelp.

Bruksanvisning

Kosthold og oppreisninger

Gjør en nasal / slim dampbehandling på stigende og en time før sengetid. For å utføre en nasal behandling, ta med en stor kjele med vann til å koke. Legg 5 til 10 dråper eucalyptus olje. Legg et badehåndkle over hodet og pust inn dampen. Gjør dette til vannet er romtemperatur eller dampen avtar.

Klem en halv sitron i en 12-unse glass vann. Legg 10 til 15 dråper lobelia ekstrakt og drikke med frokost. Lobelia er en urt som har vært brukt siden 1600-tallet for å behandle mange helsemessige forhold. Det er kraftig i kampen mot lunger og luftveisinfeksjoner. Lobelia ekstrakt er lett skaffes på de fleste helsekostbutikker. Det kan også kjøpes i kapsler, selv om dens flytende form er mest effektive i perioder med bronkitt.

Drikk to kopper marshmallow root te med lunsj. Tilsett 1 ts. honning til hver kopp. Marshmallow (Althea, søt Weed, Hock Herb) er rik på vitamin A, kalsium, sink, jern og B-kompleks. Det er kraftig i kampen mot luftveisproblemer. Det er vanligvis selges i løs og pulverform, men noen stakere pakke den i teposer. Det er best å bruke løs eller pulverform for å bekjempe bronkitt.

Klem en halv sitron i en 12 til 16-unse glass tomatjuice. Tilsett 1 ts. kajennepepper og drikke med middag. Denne blandingen vil fungere som en kraftig antioksidant som fremmer sunn pust og blodstrøm.

Kroppspleie og trening

Sitt i en varm badstue og dampbad for minst 20 til 30 minutter hver dag i to uker. Hvis en badstue eller damprom ikke er tilgjengelig, bland 15 til 20 dråper eucalyptus olje i et varmt bad. Dampen fra de essensielle oljer vil hjelpe løsne slim, hjelper du puster. Blandingen vil også bidra til å rense porene, slik at kroppen kan frigjøre giftstoffer gjennom huden din.

Har noen gni området mellom skulderbladene med sine palmer og tommelen før du går til sengs og på stigende hver dag i 2 uker. Dette vil hjelpe lungene slipper uønskede slim.

Gjør en varm / kald brystet behandling minst en gang om dagen. Dette kan gjøres ved å legge 15 til 20 dråper eucalyptus olje til et varmt vann-gjennomvåt vask fille og bruke det til brystet. La sitte inntil romtemperatur. Fjerne og erstatte med en kald klut. Gni tea tree olje på brystet når du er ferdig, slik at det å suge inn i huden din.

Utfør dype pusteøvelser minst en gang om dagen. Inhalerer dypt og holde pusten i 3 sekunder. Pust sakte. Hvis du er i stand til, å ta 10 minutters gange mens du gjør dine pusteøvelser.

Tips og advarsler

  • Eliminere matvarer som fremmer symptomer på bronkitt. Dette inkluderer junk food høy i sukker, fastfood høy i mettet fett, stivelsesholdige retter og meieriprodukter.
  • Suge på sink pastiller i løpet av dagen. Sink er et viktig mineral som hjelper kampen lunger forbundet med bronkitt. Det hjelper også i vev reparasjon.
  • Ta 1000 mg vitamin C hver dag.
  • Eliminer røyking.
  • Rådfør deg med legen din før du gjør livsstil eller kosttilskudd endringer. Hvis du opplever uvanlige bivirkninger fra urter, slutte å ta dem og ringe legen din eller ringe 911 hvis du føler deg svært syk.
  • Unngå å puste inn kald luft. Hvis du går utendørs i kaldere vær, dekke til munn og nese med et skjerf eller respirator. Skadelige mikroorganismer kan lett overføres i kald luft.