Digidexo.com

Hvordan du velger et protein pulver

Hvordan du velger et protein pulver


Tenker på protein pulver kan bringe tankene profesjonelle idrettsutøvere og kroppsbyggere som gjør en karriere ut av kosthold og mosjon. Til tross for dette klisjé, protein pulver gir mange helsemessige fordeler for den gjennomsnittlige personen også. Enten du er ute etter å gå ned i vekt, få muskler, finne en måltidserstatter eller bare ute etter en sunn snack, har du flere protein pulver tilgjengelige alternativer å velge mellom. En evaluering av ditt treningsprogram, ønskede resultater og formål for å ta proteintilskudd er viktig å bestemme hvilken type protein pulver er riktig for deg.

Hvordan du velger et protein pulver

Evaluer din ernæringsmessige plan og diettbehov. Myse og eggehvite protein pulver er dyre-baserte proteiner som er "mer effektivt absorberes og brukes av kroppen enn noen annen type," ifølge nettsiden Allstarhealth.com. Selv om ikke nødvendigvis vekt-tap alternativer, disse protein pulver gir et høyt inntak av protein for de som slanking og trening. Soyaprotein er en plantebasert alternativ til myse og eggehvite protein pulver. Det amerikanske Food and Drug Administration nettside sier "kostholdet inneholder lite mettet fett og kolesterol som inkluderer 25 gram soyaprotein om dagen kan redusere risikoen for hjertesykdom."

•  Velg hvor mye protein som du ønsker å ta med hver servering. Noen protein pulver for profesjonelle idrettsutøvere og alvorlige kroppsbyggere kan inkluderes utskeielser av 60 g protein per servering. Rådfør deg med lege eller personlig trener om riktig mengde protein for kostholdet ditt.

•  Bestem hvordan og når du vil bruke dine protein pulver. Noen protein pulver krever bruk av en blander for å sikre en skikkelig blanding, mens andre kan bli blandet inn i en flaske med vann eller vannglass og brukes på farten.

Eksperimenter med ulike merker og typer protein pulver for å finne ut hvilke smaker best passer din personlige smak. Den type protein pulver som du bruker vil også påvirke hvordan produktet smaker. Eksperimenter med mindre størrelser av protein pulver for å bestemme ulike typer og smaker av protein pulver.