Digidexo.com

Urter for lunger

Urter for Lung Cancer

Lungekreft er en svært alvorlig sykdom som sjansene for å overleve vil gi betraktelig bedre med riktig behandling. Selv om urte kosttilskudd kan hjelpe deg med å forebygge og utvinning fra lungekreft, de er ikke en erstatning for tradisjonell behandling. Diskuter urte kosttilskudd med legen din før du tar dem.

Ginseng

Ginseng er kommer fra en tan rot som er funnet i både Amerika og Asia. Kineserne har lenge brukt urt som en kur-all med tanken den bringer styrke og visdom til dem som tar den. Ifølge University of Maryland Medical Center, har studier på ginseng gitt positive resultater for mennesker med kreft. Disse studiene tyder på at folk som tar ginseng er mindre sannsynlighet for å utvikle lungekreft. Men flere studier er nødvendig for å fastslå den eksakte funksjon av ginseng og hvordan det er nyttig.

Green Tea

Grønn te inneholder kraftige antioksidanter som hjelper kroppen å redusere giftstoffer. Mens noen studier tyder på at disse antioksidanter kan bidra til å stoppe veksten av kreftceller i lungekreft, University of Maryland Medical Center sier disse studiene har presentert motstridende resultater. En studie viste at en gjæret variant av grønn te redusert risiko for lungekreft, mens en annen studie viste at grønn te faktisk økt risiko for lungekreft. UM Medical Center antyder er nødvendig om effekten av grønn te på lungekreft mer testing.

Quercetin

Quercetin er avledet fra flavonoider, pigmenter som gir plantene farge. Når den brukes som et supplement, fungerer quercetin som en anti-inflammatorisk og antihistamin. Siden folk som spiser mye frukt og grønnsaker er som regel til en lavere risiko for å utvikle kreft, er den samme linken laget med de som tar quercetin. I kliniske studier har quercetin vist seg å bremse kreft vekst i lungene. Nok en gang, er disse resultatene basert på lab resultater og flere bevis er nødvendig for menneske resultater.

Urter for å rense ut Lunger

En persons lunger er bare så ren som luften som suges inn. De forurensende og irritanter vi kommer i kontakt med hver dag kan bli værende i lungene våre og ha en negativ effekt på vår livskvalitet. Det er flere urter som tradisjonelt har vært brukt som lunge rengjøringsmidler. I tillegg til forurensing, kan lungene noen ganger bli fylt med slimete etter forkjølelse og influensa; er det spesifikke urter for å håndtere dette også.

Hjelp for røykere

Mens skadene forårsaket av sigarettrøyking ikke kan være helt snudd, kan ta en naturopathic tilnærming gå langt i healing vev skadet fra år med røyking. Noen urter til dette er mullein, Colts foten og UVA Ursi. En te fremstilt fra denne blanding kan forbrukes to ganger hver dag, ved bruk av to deler mullein til en del hver av de andre urter. De tørkede komponenter bør blandes godt sammen og lagret i en lufttett beholder. Ved tilberedning av te, bratte en teskje av den tørkede blanding i 10 minutter.

Noen brukere av dette midlet har rapportert å kaste opp et svart stoff etter å ha drukket denne teen i flere dager, noe som indikerer at personen utvise akkumulert tjære fra lungene.

Fjerne Out Slim

Urten horehound er svært effektiv i å løsne og fjerne slim fra lungene. Det er også brukt kommersielt i hoste drops og sirup. En sirup kan fremstilles ved å koke 1/4 kopp tørket borremynte blader med to kopper vann. Fjern dette fra varmen etter koking og la det bratt i 10 minutter. Sil og bland det med honning. Lagre denne blandingen i en krukke og bruk som er nødvendig for hoste og for å fjerne slim fra lungene.

Nettle fungerer også som en slimløsende og kan fjerne slim fra lungene. Dette kan tas som en te fremstilt med like deler comfrey og mullein, ved hjelp av ett gram av den tørkede blandingen og tillate den å bratt i kokende vann i 10 minutter. Mens nesle utnyttes for sin slimløsende egenskaper den comfrey er kjent for sin evne til å berolige betent lungevev og kan hjelpe mot ytterligere betennelse som nesle gjør jobben sin.

Flere dråper av mullein tinktur kan brukes alene tre til fire ganger per dag for å løsne slim, slik at det kan hostet opp. Det er en utmerket urt å berolige en sår hals og rolig irritasjon i bronkial passasjer under og etter en episode med en forkjølelse eller influensa.

Urter for behandling av nasal drypp

Urter og eteriske oljer brukes i tradisjonell og moderne urtemedisin for å behandle nasal drypp. Blant disse er eldre, eucalyptus olje, øyentrøst, goldenseal og peppermynte. Nasal drypp kan være på grunn av tett nese forårsaket av infeksjon eller allergisk reaksjon. Urter som behandler en form for nasal drypp kan ikke behandle den andre, så ta hensyn når du velger rette.

Elder

Elder, eller Sambucas nigra, er en busk som bark, blader, blomster og bær er brukt medisinsk. Ifølge "The Complete Medicinal Herbal" av Penelope Ody, kan eldre blomster brukes til å redusere slim fra forkjølelse og også til å behandle høysnue. "Natural Standard" av C. Ulbricht og E. Basch sier at noen undersøkelser viser at eldre kan redusere overdreven slim fra bihulene. Elder kan tas som en te eller et skjær, som er en alkoholekstrakt.

Eucalyptus Oil

Eucalyptus olje er den essensielle oljen av Eucalyptus globulus treet. Den har en sterk, forfriskende, medisinsk lukt, og er best kjent for sine antiseptiske egenskaper. Det har også mulige decongestant egenskaper, som --- kombinert med sine antiseptiske egenskaper --- kan gjøre det et godt valg for nasal drypp fra en luftveisinfeksjon. Men ifølge Ulbricht og Basch, det er ikke nok bevis til å bevise sin bruk som en decongestant. For lunger eller brystinfeksjon, tilsett olje til varmt vann og inhalerer dampen. Alternativt legge til fem dråper eucalyptus olje til en spiseskje lys oliven olje og gni på brystet.

Øyentrøst

Euphrasia officinalis, også kjent som øyentrøst, er en britisk urt som tradisjonelt ble brukt til øyesykdommer. Det er også kjent for å redusere slim. Ifølge "The Complete Medicinal Herbal," øyentrøst kan tas som et skjær, te eller i kapselform for å redusere nasal slim. Ody anbefaler å kombinere denne urt med goldenseal og eldste.

Goldenseal

Goldenseal, Hydrastis canadensis, er en urt som først ble brukt av indianere. Ody sier at blant andre effekter, goldenseal reduserer slim sekreter og slimhinnene betennelse i hele kroppen, inkludert nesen. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), er goldenseal ofte kombinert med Echinacea å behandle forkjølelse og andre øvre luftveisinfeksjoner, som Echinacea øker immunforsvaret da tatt for korte perioder av gangen. Goldenseal kan tas som te, tinktur, kapsel eller tablett.

Peppermynte

Peppermint, Mentha x piperita, er en velkjent kulinarisk urt som også brukes medisinsk. Den inneholder mentol, som du kan kjenne igjen som den viktigste ingrediens i mange kommersielle brystet gnir og halspastiller. Den essensielle olje av peppermynte kan inhaleres for å redusere nesetetthet; legge flere dråper til varmt vann og inhalerer dampen for dette formålet. Ifølge NCCAM, er peppermynte olje også funnet i kapsel og flytende preparater, som bare skal tas i små mengder. Som et alternativ til peppermynteolje, kan peppermynte blader fremstilles som en te og dampen inhalert. Som med alle andre naturlig middel, bør du rådføre deg med legen din før du bruker urter for å behandle en medisinsk tilstand, spesielt hvis du er gravid eller ammer.

Hvordan bruke urter for å behandle astma

Hvordan bruke urter for å behandle astma


Astma er en lidelse som fører til at luftveiene til lungene for å bli hindret. Det er anslått at 4 prosent av den amerikanske befolkningen lider av astma, noe som kan føre til smertefulle bryst spasmer og en stram følelse i brystet. Du har kanskje problemer med å puste eller starte tungpustethet. Den primære årsak til astma er ukjent; men det kan utløses av allergi, angst, trening, stress og frykt. Den viktigste formen for behandling for astma er inhalatorer og pusteterapi. Men det er et naturlig alternativ til behandling av astma. Urter som hvitløk og Primrose olje kan være nyttig for å forebygge betennelse og oppmuntre avslapning av essensielle muskler. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Bruk urter til å behandle astma symptomer

•  Slapp av bronkial glatt muskulatur med lobelia. Denne urten er veldig kraftig. Sporadisk bruk bør gi de ønskede effekter.

Eliminer brystet lunger ved å bruke mullein olje. For øyeblikkelige effekter, ta mullein olje i en te eller i juice form.

hindre betennelser i luftveiene ved å ta hvitløk. Den aktive ingrediensen i hvitløk er alliin. Det er et kraftig antibiotika som undertrykker enzymet som er ansvarlig for betennelse.

Ta kyolic som et alternativ til hvitløk. Selv kyolic har de samme anti-inflammatoriske egenskaper som hvitløk, det er luktfri og kommer i tablett, kapsel eller ekstrakt skjemaet.

Bruk Primrose olje, også kjent som nattlysolje, for å bekjempe betennelser. Primrose olje inneholder essensielle fettsyrer som trengs i produksjonen av prostaglandiner.

Se mer om astma, inkludert hvordan å behandle den med urter, ved å betale et besøk til "Cleveland Clinic Health Information Center" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Du kan plukke opp et bredt utvalg av urter for å behandle astma hos din lokale helsekost butikk. Prisen for enkelt urter vil avhenge av hvor sjeldent et gitt urt er og hvordan det ble dyrket. De fleste urter er billig å moderat priset. Du kan også søke etter de urtene du ønsker på nettet.
  • Mens naturmidler kan være nyttig i å kontrollere astma, bør de aldri brukes i livstruende situasjoner. Hvis du har astma og erfaring kortpustethet, tetthet i brystet hulrom, bevisstløshet eller pustevansker, ringe legen din umiddelbart eller dra til sykehuset.
  • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.

Kinesiske urter for Bihulebetennelse & Allergi

Kinesiske urter for Bihulebetennelse & Allergi


Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) er en helhetlig healing vitenskap. Snarere enn å behandle symptomene som følger bihulebetennelse eller allergisk rhinitt (allergi), TCM utøvere bruke kinesiske urter for å trenge til årsakene til plager. Vanligvis kinesiske urter fremme et sunt immunsystem, noe som styrker kroppens forsvar mot forkjølelse og vanlige allergener.

Forhold

TCM bruker kinesiske urter for å behandle årsakene til bihulebetennelse og allergi. Ifølge tradisjonell kinesisk medisin Information Page, minst 30 millioner amerikanere lider av sinus problemer. Bihulebetennelse oppstår vanligvis som følge av en forkjølelse eller allergi. Når slimhinnene sveller, slim øker. Bihulebetennelse er en bakteriell infeksjon som lider erfaring sinus trykk og lomme hodepine.

San Francisco Naturmedisin beskriver hvordan allergener forårsake ubehag for allergikere. Allergener slipper antistoffer som fester seg til hvite blodceller i luftveiene, mage og hud. Stimulert hvite celler frigi kjemikalier som forårsaker allergiske symptomer.

Mønstre

TCM behandler allergi plager i form av elementene: luft, ild, vann, jord og metall. Allergi rhinitt er knyttet til Wind (element Air), med symptomer som dukker opp og la plutselig. Kinesiske urter og behandlinger søker å gjenopprette balansen. Hvis din sykdom er knyttet til Wind, bør du unngå vindfulle situasjoner. Når vinden er årsaken, kan du være mangelfull i Wei Qi, den beskyttende. San Francisco Naturmedisin forklarer at hemmet Wei Qi senker kroppens motstand mot respiratoriske plager, inkludert bihulebetennelse og allergi. Disse forholdene oppstår vanligvis i vindfulle sesonger.

Urter

TCM utøvere behandle bihulebetennelse med urter inkludert skullcap (Huang Qin), magnolia (xin yi hua) og cocklebur (cang eh zi).

Skullcap klarner Heat (element, Brann) fra øvre luftveier, og fuktig varme (elementene, vann og ild) fra mage-systemet. Bakterier som har utviklet resistens mot farmasøytiske antibiotika vil svare på skullcap.

Magnolia (xin yi hua) passerer langs lunge og mage meridianer (pathways) og ender i nesen. Magnolia sin vei gjør det effektivt for behandling av nese og bihuler forhold. Ifølge tradisjonell kinesisk medisin Information Page, viser studier nedsatt slimproduksjon når magnolia påføres nesegangene.

Cocklebur frukt (Cang eh zi) fordeler nese eller bihuleproblemer med symptomer på tykt slim drenering.

Naturlige urter for Cold Forebygging og rettsmidler

Forkjølelse er en vanlig sykdom. De er forårsaket av en virusinfeksjon, og gi symptomer som nysing, rennende og tett nese, hoste, sår hals, tretthet og hodepine. Flere urte terapi kan bidra til å forhindre og behandle forkjølelse. Herbal behandlinger er best brukt i forbindelse med andre naturlige metoder. Denne helhetlige strategien tar for seg alle aspekter av din helse. Du bør snakke med legen din eller helsepersonell opplevd i å bruke urtemedisin før du bruker disse kosttilskudd. Alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil og University of Maryland Medical Center tilbyr flere forslag.

Bruke Urter for Prevention

Hvis du ønsker å ta urter for å hindre en kald, ideelt sett, bør du begynne å ta dem minst flere uker før de kalde og influensasesongen starter, som er rundt november. Dette vil gi dem tid til å bygge opp immunitet. Konsistens er viktig for maksimalt utbytte. Følgende urter kan bidra til å forhindre forkjølelse; spør en erfaren helsepersonell om passende doser. De omfatter solhatt, hvitløk, Astragalus, andrographis og ginseng. Ikke bruk solhatt hvis du er gravid, ammer eller tar noen immunsuppressive legemidler. Ikke bruk hvitløk hvis du tar blodfortynnende medisiner eller er gravid eller ammer.

Bruke Urter for behandling

Følgende urter kan hjelpe behandle symptomer på forkjølelse som nysing, slim, lunger, hoste og sår hals og muligens redusere lengden på kulden. Igjen, ta kontakt med en erfaren utøver å bestemme doser. Hyllebær letter lunger; bruke den kommersielle forberedelse Sambucol. Eucalyptus kan lette hoste og lunger. Den er tilgjengelig i pastiller, salver, te og hostemiksturer. Du kan også legge til et par dråper til dampende vann for å lette lunger. Lakris, marshmallow og glatte alm kan lette sår hals. Peppermynte er en naturlig decongestant og tynner slim.

Ikke bruk hyllebær eller lakris hvis du er gravid eller ammer. Lakris er også upassende hvis du tar blodfortynnende medisiner, har høyt blodtrykk eller hjertesykdom.

Utfyller Herbal Therapy

Enten du bruker urter for å behandle eller forebygge en kald, bør du gjøre andre ting for å utfylle dem. Du kan også holde immunsystemet sterkt ved å få regelmessig mosjon, spise et sunt kosthold rikt på frukt, grønnsaker og helkorn, unngå eller begrense inflammatoriske matvarer som svekker immunforsvar som mettet fett fra animalske produkter, hvitt mel og sukker, administrerende stress og får rikelig med søvn.

Alternative Urter for lungekreft

Alternative Urter for lungekreft


Ca 200.000 nye tilfeller av lungekreft er diagnostisert i USA hvert år. I tillegg, om lag 150.000 mennesker dør av lungekreft årlig i USA. For å forhindre dødsfall og behandle lungekreft, forskere og leger bruke en rekke teknikker og medikamenter for å hjelpe pasienter. Alternative medisiner og behandlingsformer har også utviklet seg i kampen mot lungekreft, og mange pasienter slå til disse metodene når de blir diagnostisert med sykdommen.

Om Lung Cancer

Lungekreft er kreft som former i vev av lungene. De to hovedtypene er småcellet lungekreft og ikke-småcellet lungekreft, som er klassifisert i henhold til hvordan cellene ser under et mikroskop. Kreft i lunge generelt begynner i cellene som linje luftveiene i lungene. Selv om lungekreft kan oppstå i de som ikke røyker, er det ofte forekommer i tidligere eller nåværende røykerne fordi sigar røyking, sigarettrøyk og passiv røyking kan skade slimhinnen i lungene. Lungekreft kan også oppstå i de som har hatt gjentatt eksponering for radongass, de som drikker moderat, og de som har vært utsatt for farlige stoffer som asbest. Når cellene lining lungene er skadet, kan de begynne å vokse unormalt og bli kreft.

Tradisjonelle Lung Cancer Treatments

Tradisjonell medisin behandler småcellet lungekreft med følgende behandlinger: kirurgi for å fjerne kreften, muntlig eller injisert cellegift for å drepe kreftceller eller stoppe dem fra å dele, ekstern eller intern strålebehandling for å drepe kreftceller eller holde dem fra å vokse, laserterapi til drepe kreftceller eller endoskopisk stent for å åpne blokkerte luftveiene.

Tradisjonell medisin behandler ikke-liten lungekreft ved hjelp av følgende metoder: kirurgi for å fjerne svulster, lungelapper, hele lungene, eller en del av bronkie; strålebehandling for å drepe kreftceller eller holde dem fra å vokse; cellegift for å drepe kreftceller eller hindre dem i å dele; biologisk behandling som bruker pasientens immunsystem til å bekjempe kreft; laser terapi for å drepe kreftceller; fotodynamisk terapi som bruker lasere og narkotika kombineres for å drepe kreftceller og kryoterapi å fryse og ødelegge unormale vev.

Alternative Urter for små og ikke-småcellet lungekreft

For å komplettere tradisjonelle medisinske behandlinger, mange pasienter bruker urter basert på råd fra leger og ernæringsfysiologer. Både asiatiske og amerikanske ginseng anbefales fordi studier tyder på at inntak av enten type kan redusere forekomster eller alvorlighetsgraden av lungekreft. I tillegg, en studie fant at amerikansk ginseng kan øke effektiviteten av medisiner som brukes til å behandle visse former for kreft. I tillegg til ginseng, har druekjerne blitt funnet gunstig for lungekreftpasienter. Druekjerneekstrakter er antatt å forhindre vekst av lungekreftceller, og noen har laboratorietester vist lykkes i å bevise denne teorien. I tillegg er druekjerneekstrakt en antioksidant. Antioksidanter er påvist i kreftforebyggende studier, noe som betyr at de har flere anti-kreft egenskaper. Antioksidanter er blitt vist å oppsøke frie radikaler i legemet som kan forårsake cellemembranskade, celledød og DNA-manipulering.

Grønn te er brukt i behandlingen av lunge cancer, så vel. Polyfenoler i grønn te har vist seg å stoppe veksten av lungekreft i noen laboratorieforsøk.

Quercetin er en type plante pigment kjent som et flavonoid. Flavonoider er antioksidanter, noe som betyr at de er fordelaktige i å kvitte kroppen av de frie radikaler som kan forårsake skade på celler som ofte fører til kreft. I tillegg fungerer quercetin som et antihistamin for å redusere betennelser. Quercetin har vist seg å hemme lungekreft cellevekst i laboratoriestudier, og det er derfor det er anbefalt for dem diagnostisert med lungekreft.

Urter for å behandle allergier

Allergi er en unormal reaksjon fra kroppen din til partikler i luften. Disse partiklene er ikke bakteriell basert eller et virus, men er hverdagslige stoffer som pollen, støv, muggsporer eller støvmidd som immunsystemet reagerer. Allergi kan behandles på mange måter, blant annet antihistaminer, slimhinneavsvellende midler eller allergi skudd, som også kan ha negative bivirkninger. Disse metodene kan fungere godt for å midlertidig lindre symptom på allergi, men de har ikke kurere den underliggende årsaken. Urter for å behandle allergi er en naturlig måte å lindre symptomer og holde immunsystemet sterkt.

Nyttige Urter

Det er mange urter som er svært gunstig i å bygge opp immunforsvaret, samt bidra til å avlaste Sinus press og andre allergiske reaksjoner. Hvitløk, ginkgo, pepperrot, brennesle, lakris og eukalyptus er de mest vet urter for å forebygge allergi.

Ginkgo inneholder ginkgo biloba, som produserer kjemikalier i kroppen som bidrar til å hindre betennelse i sinus området når partikler kommer inn i kroppen. Du kan konsumere mellom 60-240 milligram av et Ginkgo ekstrakt per dag, noe som er viktig for å redusere presset på bihulene som forårsaker rennende nese og lunger.

Pepperrot er en krydret urt som finnes i japanske matvarer som wasabi. Hvis du har et par teskjeer pepperrot hver måned, vil krydder rense ut nesegangene.

Brennesle bidrar til å forhindre feber assosiert med allergi samt hoste, tett bryst, rennende nese og bronkial innsnevring.

Hvitløk har en høy mengde av quercetin, som er en antioksidant som reduserer betennelse i nesepassasjen og bør implementeres i det daglige kosthold for å få den totale nytten av denne urten.

Lakris hindrer betennelser og stimulerer binyrene, men bør ikke brukes over en lengre periode.

Eucalyptus hjelper deg å puste lettere ved å åpne opp lungene slik at cellene får mer oksygen.

Ephedra er et krydder som fungerer som en anti-inflammatorisk. Efedrin er en ingrediens i efedrin som fungerer til å behandle høysnue og astma, men kroppen kan bli immun mot denne bestanddel hvis den brukes over en lang tidsperiode.

Urter er en naturlig måte å helbrede kroppen, men gravide kvinner bør ikke ta urter for å behandle allergier uten å snakke med legen sin først. Urter vil fungere på sitt beste for å behandle allergi når du har daglige sunne matvaner.

Urter for å hjelpe slutte å røyke

Urter for å hjelpe slutte å røyke


USA Surgeon General fastslår at røyking er den ledende forebygges sykdom i USA Med mer enn seks millioner dødsfall i året, påvirker åpenbart negativt av røyking er alvorlige. Bortsett for en økt risiko for død, er mange andre ødeleggende sykdommer direkte knyttet til røyking som kreft, emfysem og kronisk bronkitt. Avslutte virker mer enn opplagt, men millioner av mennesker fortsette daglig vane. Holistisk medisin i form av urter kan gi hjelp til folk klar til å komme ut av den farlige vane.

Avhengighet

De fleste som røyker vurdere å gi opp vane. Dessverre, nikotin, et stoff som finnes i tobakksplanter er vanedannende, og frembringer en svakt stimulerende reaksjon. Nikotin passerer gjennom lungene og påvirker hjernen i ca 10 sekunder. Hjertefrekvens, blodtrykk og en persons pust renteøkning. Dopamin, et kjemisk stoff i hjernen som forårsaker en følelse av glede, er løslatt, beroligende røyker. Nikotin tilbaketrekking kan føre til en røyker til å forlate sin innsats for å slutte.

Nikotin Gum

En urt, er Lobelia oppfattes av kroppen som nikotin fordi det bidrar til å lette suget etter sigaretter. Det er en primær ingrediens i mange former av nikotin tyggegummi og tørket urt kan brukes som en valse sigarett. Lobelia er en sterk muskel relaxer og bør brukes med forsiktighet.

Urte sigaretter

Røyking urter for å hjelpe begrense tobakksrøyking synes bakvendt, men det er logikken bak ideen. I tillegg til nikotin, masseproduserte sigaretter har andre kjemikalier fra voksende tobakk eller produksjon av sigaretter. Et annet viktig aspekt er at røykere også handle ut ritualet med å tenne en sigarett for sensorisk nytelse. Kutte ut denne stimuli kan sabotere arbeidet med å slutte å røyke.

Urte sigaretter kan kjøpes ferdigrullet på de fleste tobakksforretninger eller hånd rullet. Selv om urte sigaretter ikke inneholder nikotin, gjør de inneholder tjære, karbonmonoksid og karbondioksid. Urte sigaretter bør kun brukes som en overgang hjelpemiddel mens du går gjennom nikotin tilbaketrekning.

Urter har helbredende egenskaper og hvis de brukes for en kort tid kan bidra til å lette overgangen til å bli en ikke-røyker. Mullein er et godt eksempel på et nyttig urt til hjelp under tobakk tilbaketrekking og det er beroligende å betent lungevev, fungerer som et slimløsende å flytte lunger. Anlegget har en lett smak som kan brukes alene eller i kombinasjon med andre urter som en del av overgangen.

Horehound og hestehoven er begge sterke ekspektoranter. Bruk små mengder av disse urter som de vil tømme lungene og forårsake brukeren å hoste. En annen urt som har vært effektive er Jimson ugressfrø. Det bør imidlertid bare brukes med ekstrem forsiktighet fordi det kan føre til en hallusinogene påvirke.

Andre rettsmidler

Mange andre urter kan bidra til å lette avhengighet av tobakk og kan tas som te, tinkturer eller piller. Oat Straw er en nerve tonic som stimulerer sentralnervesystemet forsiktig. Valerian er et beroligende middel som ofte brukes for å indusere god søvn. Det reduserer angst som hjelper til med abstinenssymptomer. Johannesurt er også et nervesystem tonic. Det er vanligvis kjent for sine anti-depressive egenskaper. Urten inneholder hypericin, en stemning enhancer.

Mange helse butikker bære forberedt blandinger av ulike urter for å hjelpe røykere. Bruk disse produktene i henhold til anbefalt bruk da de kan inneholde sterke slimløsende eller muskelavslappende egenskaper.

Betraktninger

En herbalist kan bestemme riktig kombinasjon eller mengde urter som støtter kroppen under nikotin tilbaketrekning og avgiftning prosessen. Helsekostbutikker har ofte trent herbalist eller en kan bli plassert gjennom den amerikanske herbalist Guild.

Røykeslutt er ikke lett, men de helsemessige fordelene er åpenbare. Bruk av urter kan være gunstig under overgangen. Også praktiserer andre former for omsorg for kroppen i løpet av denne tiden. Få nok søvn, unngå overspising, drikke mye vann, og få skånsom trening.

Hvordan bruke urter for å slutte å røyke

Hvordan bruke urter for å slutte å røyke


Sigaretter inneholder tusenvis av kjente farlige kjemikalier og giftstoffer. Imidlertid kan røyking være en avslappende aktivitet for millioner av mennesker. Det kan også være en dødelig en. Det sies at hver sigarett kan ta fem minutter av en røyker liv. Røyking er ledende årsak til kreft, hjertesykdom, hjerneslag og kan forstyrre fosterets vekst. På grunn av den vanedannende effekt av nikotin, slutte å røyke er veldig vanskelig. Men ved hjelp av urte kosttilskudd, kan det være ganske enkelt med dedikasjon. Les mer for å få hjelp.

Bruksanvisning

Hvordan bruke urter for å slutte å røyke

•  Rens systemet. Røyking bringer mange giftstoffer inn i kroppen. Det første trinnet i å slutte må involvere spyle vev fra giftstoffer. Dette kan gjøres ved å avgifte kroppen din for 24 timer med en væske-bare rensing diett. For en dag, ikke spise noe fast føde. Bare innta urtedrikker og te, ferske grønnsaker og frukt juice og 8 til 10 glass kildevann. Hvis du har det, sitte i en badstue eller dampbadet i 20 til 30 minutter. Hvis du ikke har en badstue eller dampbad, ta et varmt bad med 10 til 20 dråper eucalyptus eller furu olje blandet i.

Drikk en kopp ephedra te med frokost. Ephedra er naturlig bronkial dilator og vanndrivende som vil hjelpe deg å kvitte kroppen for giftstoffer som finnes i sigarettrøyk. Det vil også hjelpe lungene fungerer riktig som de reparere seg selv. Ephedra te kan være vanskelig å komme med, så mange helsekostbutikker kan være ute av stand til å oppnå det. Men det er der ute i bulk form, og kan lett bli gjennomsyret å lage te hjemme.

Drikk en kopp lakris / peppermynte te med lunsj og middag. Lakris og peppermynte fremme mental årvåkenhet og vil lette suget etter nikotin. Peppermynte og lakris te også fungere godt med en 1/2 ts ingefær lagt.

Ta 3000 mg C-vitamin hver dag. Vitamin C vil hjelpe reparere vev, øke immunforsvaret, og fungere som en kraftig antioksidant og antihistamin. Vitamin C er solgt til de fleste dagligvarebutikker, apotek og helsekostbutikker i en rekke doser.

Drikk en kopp Valerian rot te før du går til sengs. Valerian er en europeisk plante som er kjent for sine kraftige beroligende effekt. Røykeslutt fører ofte til økt angst, stress og søvnløshet som fører til nikotin suget. Valerian root kan være vanskelig å finne, men de fleste helsekostbutikker er i stand til å bestille den i bulk mengder. Lage te fra Valerian rot er enkel og kan gjøres hjemme. Hvis du ikke klarer å skaffe Valerian rot, kan koffein-fri kamille te også brukes til å roe ned kroppen før sengetid.

Body Car and Exercise

Ta en rask spasertur minst en gang om dagen i to uker. Konsentrer deg om å puste mens du går. Inhalerer dypt og puster sakte, holde et moderat tempo. Walking fremmer tilstrekkelig blodgjennomstrømning og sunn lunge aktivitet.

Stretch skikkelig før du begynner dagen din og går til sengs. Stretching vekker stramme muskler og ledd og får blodet flyter, slik at du kan våkent fokus og hvile om natten.

Gå til en kiropraktor en gang i uken i en måned eller som anvist. Kiropraktisk justering vil hjelpe kvitte kroppen av røykerelaterte giftstoffer som urtetilskudd ikke er i stand til å angripe. Justeringer vil også holde kroppen justert, redusere stress, angst og nikotin suget.

Urter for å hjelpe deg Quit Smoking

Urter har vært brukt i århundrer i ulike kulturer rundt om i verden til å behandle en rekke plager og tilstander. I dag, naturterapeuter fremme bruk av urter for å hjelpe til med tilbaketrekning fra nikotin og de fysiske og følelsesmessige virkningene av å slutte å røyke. Urter kan kjøpes i kapselform eller som te fra mange helsekostbutikker.

Lobelia

Lobelia er også kjent som indisk tobakk. Den har en lang historie som en urt som brukes til å behandle en rekke luftveissykdommer, inkludert astma, bronkitt og hoste. Den har en liknende effekt på sentralnervesystemet som nikotin og blir brukt til å lette symptomene av nikotin tilbaketrekning. Det er kjent for å være et middel urt som hjelper slappe av luftveiene å gjøre puste lettere og kan avlaste spastisk colon og spastiske muskelforhold.

Johannesurt

Johannesurt brukes til å behandle depresjon og angst. Den brukes som et antidepressivt middel, og bør ikke tas av dem som allerede er ved hjelp av medisiner. Denne urten er nyttig i å lindre angst forbundet med nikotin tilbaketrekning. Det er kjent som en blod cleanser og nerve tonic og har også antibakterielle og anti-viral egenskaper. Dette betyr Johannesurt kan brukes til å slappe av i kropp og sinn, mens rensing det på samme tid.

Isop

Isop er rapportert å ha en rensende og helbredende effekt på lungene og halsen. Det har blitt brukt i forskjellige kulturer i mange år for å behandle lunge problemer, slik som astma og bronkitt. Det er også brukt til å behandle sår hals. Isop er beskrevet som en rensende urt, kjent for å rense kroppen for giftstoffer. Det hjelper med å lindre høyt blodtrykk som det regulerer og øker blodsirkulasjonen. Isop er også nyttig i å hjelpe kroppen til å komme seg etter år med røyking.

Skullcap

Skullcap brukes som en tonic for nervesystemet og brukes til å behandle et bredt spekter av nerve lidelser, inkludert epilepsi, ADD, hysteri, søvnløshet, og det er brukt for å hjelpe trekning fra beroligende midler og sovemedisin. Det kan hjelpe å behandle angst og potensialet søvnløshet forbundet med nikotin tilbaketrekning og hjelpe fylle og tone nervesystemet ved seponering.

Koreansk Ginseng

Koreansk Ginseng brukes som en generell tonic for helse og vitalitet. Det sies å sette kroppen tilbake i balanse. Den inneholder adaptogens, som rapporteres å hjelpe deg å takle fysisk og følelsesmessig stress, og det kan hjelpe kroppen å lage endorfiner som produserer følelser av lykke. Det kan senke blodsukkernivået, noe som bidrar balanse blodsukkernivået ved seponering. Det er også rapportert å ha en avslappende effekt på lungene og hjelp med pusteproblemer.

Urter for nyre-smitte

Hvis du opplever et konstant behov for å urinere, smertefull vannlating, blod eller puss i urinen eller mage, side eller ryggsmerter ledsaget av feber, kan du ha en nyre infeksjon. Mens det er urter for å lindre symptomene dine og hjelpe nyrene helbrede, er det best å se en lege for å finne ut hvilke integrerende behandling plan er best for dine helsebehov.

Kjerringrokk

Horsetail er en gammel gresk-romersk behandling for nyre infeksjoner. Ifølge University of Maryland Medical Center, har kjerringrokk gjenkjennelig vanndrivende, eller urin utskillelse, egenskaper som gjør det til en fordelaktig behandling for både nyrestein og urinveisinfeksjoner. Kjøpe kjerringrokk i enten en flytende avkok eller i tørket form fra en anerkjente online urte forhandler eller helse-butikken. Oppbevar den i en tett lukket beholder vekk fra direkte lys.
Ved legens råd, forberede kjerringrokk urtete ved å bløtlegging 02:58 ts. av det tørkede urten i en kopp varmt vann i fem til ti minutter. Sil gjennom cheesecloth og drikke blandingen tre ganger per dag. Eventuelt kan du ta 300 mg tørket urt kjerringrokk kapsler med en 10 til 15 prosent silika tre ganger per dag.
Drikk mye væske mens du tar kjerringrokk og ta en multivitamin eller B-kompleks vitamin hver dag. The University of Maryland Medical Center sier at personer med nyresykdommer og hjertelidelser ikke bør ta kjerringrokk, så diskutere bruken med legen din før du tar urt. Horsetail bør ikke brukes over en lengre periode. Snakk med legen din hvis du tar noen reseptbelagte medisiner, som kjerringrokk er vanndrivende effekter kan heve giftige bivirkninger av spesielle medisiner.

Uva Ursi

Uva Ursi, også kjent som bearberry, er en tradisjonell American Indian urinveisinfeksjon behandling. Ifølge University of Maryland Medical Center, har UVA Ursi vist seg å inneholde en antibakteriell bestanddel kalt hydrokinon som bekjemper infeksjon. Uva ursi inneholder også tanniner, astringents som reduserer betennelse og også bidra til å bekjempe infeksjoner. Men mens UVA Ursi kan være effektiv i behandling av nyre infeksjoner, sier University of Maryland Medical Center at hydrokinon i urten kan forårsake alvorlig leverskade. I tillegg, hvis du tar UVA Ursi å behandle en nyre infeksjon, urinen må være alkaliske for å opprettholde urten effektivitet. Derfor unngå alle sure matvarer mens på UVA Ursi, inkludert tomater, ananas og sitrusfrukter. Til slutt, ikke bruk UVA Ursi dersom du bruker kortikosteroider som prednison eller ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen eller acetylsalisylsyre, har høyt blodtrykk eller er gravid eller ammer.
Under legens tilsyn, kjøpe UVA Ursi i pulver eller knust-bladform fra en anerkjent helsekost butikk eller online forhandler. Forbered en te av soaking om ½ ts. av tørkede blader i ca 5 oz. av vann i minst 12 timer. Sil gjennom cheesecloth og drikke avkok tre til fire ganger per dag for ikke mer enn fem dager på rad.

Hvordan velge Urter for hjem rettsmidler for å behandle kvinnelig infertilitet

Hvordan velge Urter for hjem rettsmidler for å behandle kvinnelig infertilitet


Kvinnelig infertilitet er en tilstand like gammel som menneskeheten. Urter tilbyr et naturlig alternativ for hjem rettsmidler for å behandle det. Herbal fertilitetsbehandling er milde og ikke-invasiv. Les videre for å lære hvordan velger urter for kvinnelige ufruktbarhet behandlinger.

Hvordan velge Urter for hjem rettsmidler for å behandle kvinnelig infertilitet

Regulere reproduktive hormoner med chasteberry. Det urt aktiverer produksjonen av progesteron, østrogen og testosteron, som alle er nødvendige for å unnfangelse.

stimulere eggstokkene med klaseormedrue. Klaseormedrue er mye brukt for feminine problemer. Den har egenskaper som ligner på østrogen og kan bistå i stimulering av eggstokkene.

Bruk nattlysolje. Nattlysolje forbedrer kvaliteten og kvantiteten på slimet i livmorhalsen, en av de populære determinators av eggløsning.

Normalhormonelle nivåer med maca. Denne urten regulerer kvinners hormoner og derfor brukes som et middel for infertilitet. Maca øker spesielt produksjonen av lutenizing hormon, noe som fører til eggløsning.

Ta dong quai. Også kalt "kvinnelige ginseng," denne urten er brukt for mange gynekologiske problemer. Det sies å forberede seg til livmoren for unnfangelse.

Husk at urter kan være så kraftig i å regulere hormoner at det er lurt å oppsøke lege eller en ekspert i urtemedisin før du tar urter som fremmer fruktbarhet.

Urter for å kurere acid reflux i babyer

Urter for å kurere acid reflux i babyer


Acid reflux i spedbarn og babyer er veldig vanlig. Mayoclinic.com rapporterer at de fleste babyer vil oppleve acid reflux i løpet av sine tre første månedene av livet. Når en baby har acid reflux, spytter de opp mer enn vanlig. De kan bli irritabel under fôring og rastløs etterpå. Som forelder vil du barnet vårt til å være frisk og lykkelig. Det kan være lurt å vurdere å bruke urter for å kurere en sur mage.

Intern Healing

Det finnes en rekke metoder for å lette syre tilbakeløp i spedbarn og barn. Herbalist Andrea Candee foreslår å gi din syke babyen te. Kamille, fennikel frø, og sitronmelisse te er alle hjelpsomme i lettelser ubehag i magen. Disse urtene er klassifisert som antispasmodics og carminatives. Antispasmodics er urter som lindrer mage og intestinal kramper. Vindturbiner er urter som hjelper kvitt fordøyelseskanalen av gass.

Å administrere te til et spedbarn, klinisk herbalist og mor, sier Susan Perri å bruke en pipette. Det-te skal gis til babyen før hver foring i en dose på en teskje av te til en teskje av vann. Oppløsningen bør være oppvarmet til den samme temperatur som barnet morsmelk eller formel. Denne metoden kan bli brukt ikke bare som et middel, men også som et forebyggende metode. Perri anbefaler også at ammende mødre drikker disse te samt fordi fordelene vil bli overført til barnet ditt gjennom melk som du produserer.

Ekstern Healing

Fordelene med krampeløsende og carminative urter er tilgjengelig for barnet ditt selv om du ikke vil mate spedbarn urtete. Ved å legge kamille eller lavendel olje til babyens bad, kan barnet få de samme fordelene og lettelse. Bare legg en eller to dråper til sin badevannet. Andrea Candee foreslår også å lage en urte pose å legge til badet. Ta en liten musselin pose og fyll med tørker kamille og lavendel blomster. Når du har gjort at den er forsvarlig festet, kan du bruke denne posen som en bade svamp for baby.

Lett massasje kan også dra babyens opprørt buk. I forholdet mellom en dråpe viktig kamille eller lavendel olje til en teskje av mandelolje, kan du bruke dette til å lindre babyens magesmerter. Denne massasjen bør følge fordøyelseskanalen og begynner like nedenfor og til høyre for barnets navle. Forsiktig arbeider i en rektangulær urviseren, fortsette å massere over midsection og ned på venstre side av kroppen.

Kinesiske urter for dietter

Kinesiske urter har vært brukt i tusenvis av år for å kurere sykdom og behandle ulike tilstander. Urter er også brukt i kinesisk medisin for vekttap. Kinesiske kosttilskudd brukes til vekttap oppmuntre stoffskiftet, gir energi og bidra til å dekke ernæringsmessige behov. Disse urtene kan hjelpe kroppen til å jobbe mer effektivt og samtidig redusere fett og vekt.

Urter for Metabolism

En svak metabolisme fører mange folk til å være ute av stand til å gå ned i vekt effektivt. År med krasj slanking styrker stoffskiftet å behandle matvarer tregere og lagre mer mat som fett for senere bruk i tilfelle kroppen er utsultet. Aldring også bremser ned stoffskiftet, noe som er grunnen til at mange eldre Kosten sliter med vekttap.
Ikke spis svært lav kalori diett for å fremme og øke metabolismen. Sammen med å spise en godt balansert kosthold, urter som ginseng, ingefær, kanel, Epimedium, atractylodes, Astragalus og Eucommia bark arbeid på den naturlige metabolismen av kroppen. Hjelpe metabolismen flytte effektivt å behandle matvarer og oppmuntre fordøyelsen vil bedre sjansene dine for å miste vekt.

Urter for Energy

En svært lav kalori diett kan føre til at du mangler energi, som fraråder deg fra å opprettholde dietten for en lang periode. Mens et ekstremt lavt kaloriinntak ikke anbefales, er det nødvendig å ta i færre kalorier enn brukes for energi for å gå ned i vekt. For å opprettholde energi mens du går gjennom vekttap prosessen, kan kinesiske urter bidra til å øke din energi og hjelpe deg til å føle stor mens du taper vekt.
Ginseng er en av de mest populære urtene som brukes for å øke energi og metabolisme for de som er kosten eller trenger en ekstra økning av energi. Schizandra ikke er en velkjent kinesisk urt, men den har en rekke helsemessige fordeler som øker utholdenhet, energi og styrke immunsystemet. Mange bruk Schizandra som en urt som vil forlenge ungdom for både menn og kvinner.

Urter for fordøyelsen

Forbedre fordøyelsen er også en enorm fordel for vekttap og slanking. Fordøyelsesprosessen innebærer å trekke ut næringsstoffer fra maten vi spiser, og deretter eliminere avfall og lagring av mat til energi som skal brukes senere. Fordøyelsesprosessen må være sunt å lagre mat riktig for energi og ikke som fett i kroppen.
Ved hjelp av urte kosttilskudd eller matlaging med kinesiske urter som øker fordøyelsesprosessen vil hjelpe kroppen til å jobbe mer effektivt mens slanking. De organer som er viktigst for sunn fordøyelse er magen og milten. Kinesiske urter avgifte disse organene, som vil hjelpe disse organene fungere mer effektivt.
Ingefær er en mye brukt kinesisk urt som vanligvis brukes for fordøyelsen. Det er vel kjent for å motvirke kvalme, men også for å motvirke eventuelle giftstoff som kan være i matvarer.

Historien om kinesiske urter for vekttap

I tradisjonell kinesisk medisin, har kinesiske urter blitt brukt ikke bare for medisinske kurer, men for vekttap også. Disse urtene er forfremmet på grunn av deres innhold, som hjelper speed-up fordøyelse og metabolisme.

Historie

Kinesiske urter er blitt brukt også i tidligere historie. Under det 12. århundre, ble dypere prinsipper og studert for å bevise effekten av kinesiske urter i vekttap og medisinske forhold. Siden da har de blitt brukt ikke bare i Kina, men i mange deler av verden.

Klassifikasjoner

Ifølge Kwintessential.com, er det tre klassifiseringer av kinesiske urter for vekttap. Den første klassifiseringen er "kinesisk medisin" som magnolia bark, sitrus aurantium, Glechoma og hagtorn bær. Den andre klassifiseringen er "kinesisk metabolisme urter» som inneholder ingefær, kanel, atractylodes, Astragalus, Eucommia bark, ginseng og Epimedium. Til slutt, "kinesisk avgifte urter" inkluderer scute, coptis, rabarbra, longan frukt, Radix rot, mynte xixyphus og biota frø.

Funksjoner

The International Business Times nettside bemerker at kinesiske urter som brukes for vekttap bygge opp fordøyelses energi. Dette betyr at fordøyelsen er sped opp og andre elementer blir fordøyd og tatt bort fra kroppen før de forvandle seg til fett.

Den første klassifiseringen av kinesiske urter, "kinesisk medisin," ikke bare hjelper kroppen prosessen fett, men også hindre uønsket fett fra å komme inn i systemet ditt. Den andre klassifisering, "kinesiske Stoffskifte urter," hjelpe fremskynde metabolisme som til slutt fører til vekttap. Til slutt, kinesiske avgifte urter er dempende midler som reduserer en persons appetitt.

Misforståelse

Ifølge Infiniteadvice.com, mange kinesiske urter har ikke blitt vitenskapelig bevist å hjelpe vekttap.

Betraktninger

Det er best å konsultere en lisensiert lege før du tar noen kinesiske urteprodukter. Dette vil hjelpe deg å vite om de er trygge for deg, eller hvis de har bivirkninger som kan gi helseforhold.

Kinesiske urter for kvinners helse

Kinesiske urter for kvinners helse


Kinesisk urt rettsmidler har blitt brukt i århundrer for å lette kvinners helsemessige plager. Kinesiske urter er vanligvis rimeligere enn de fleste vestlige medisiner, ifølge Shen Herbal Pharmacy hjemmeside, og deres organiske naturen vanligvis gjør dem tryggere enn kjemiske kolleger. Kollektivt, kinesiske kvinner er også sunnere enn amerikanske kvinner på grunn av kosthold, og kulturelle vaner. Urter kan tas som pulver, te eller i pilleform. Kvinner som er gravide bør rådføre seg med lege før du tar noen urter eller medisiner.

Urter for graviditet

Mange kinesiske urter er trygge og effektive for å fremme god helse under svangerskapet. Ifølge Shen hjemmeside, vitaliserende blod urter er nyttig for å lindre kroppen verkende, magesmerter og fremme sirkulasjon. Urter for å vurdere omfatter: Szechuan Løpstikke rot, Dan shen og ji Xue teng. Dang gui fungerer som en organisk avføringsmiddel. I tillegg chi Shao og rød peon rot er to ekstra vitaliserende blod urter som arbeider for å fjerne stasis, massene og traumer, sier Ying Yang Hus

Urter for overgangsalder

Det finnes en rekke kinesiske urter enn hjelp middelaldrende kvinner gjennom den naturlige kroppslige prosess med menopause. Bai ji tan er en Morinda root tatt for å befeste nyrer og stimulere bein styrke. The Shen hjemmeside anbefaler Herba epimedum å fremme hormonproduksjon. Mu li eller Concha Ostr både redusere angst og svette og bidra til å lette ånd. Tang Kwei eller radix radix angelica sinensis er fylt med vitamin B12 og karoten, og er bra for styrkende og harmonisere blod.

Urter for infertilitet

Som i 2010, ifølge Shen nettsted, kan urter og akupunktur være felles og vellykkede behandlinger for menn og kvinner som lider av ufruktbarhet. Mer enn 150 urter er kjent for å stimulere hormoner og egg generasjon hos kvinner. Et eksempel er shu di huang. Denne urten regulerer menstruasjon, øker fruktbarhet og reduserer menstruasjonsblødning. Shan Yao, på den annen side, kommer fra den yam og blir brukt til å opprettholde en sunn reproduktive system og øker energi.

Urter for Female Hair Gjengroing

Urter for Female Hair Gjengroing


Alopecia eller tynning, sprø, tørr eller fallende hår er ofte et resultat av arvelige mønstre, hormonelle endringer i kroppen, stress eller dårlig ernæring. Mange medisiner inkludert blodfortynnende, betablokkere, kreftterapi og anti-kolesterolmedisiner kan føre til tynt hår. Hårtap kan også skyldes skader forårsaket av sterke kjemikalier, over-styling og varme fra hårføner og styling verktøy. Mange kvinner som lider av Alopecia har med hell brukt helbredende urter for å regrow håret.

Burdock

Burdock (arctium lappa) root olje, også kalt bur olje, har vært brukt i århundrer for å fremme Etterveksten. Hår vokser fra små follikler (pære-formet vedheng innebygd i hodebunnen). Flertallet av follikler er aktive, voksende hår. Imidlertid, 10 til 15 prosent av follikler er i ro på et gitt tidspunkt. En sovende hårsekken kaster håret sitt etter flere måneder før den fortsetter hår produksjon. Hver dag kaster vi så mange som 100 hår av de mer enn 100.000 hår på vårt hode. Hvis en overdreven antall hårsekker hviler eller er skadet eller ødelagt, er utskifting ubalansert og til slutt dokumentert så tynne eller fallende hår. Burdock olje stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen, og blodet bringer viktige næringsstoffer til hårsekken. Burdock eller bur olje masseres inn i hodebunnen nattlig å stimulere ny hårvekst.

Lavendel

Native til Middelhavet, lavendel (Lavandula angustifolia eller Lavandula officinalis) kan bli funnet voksende i tempererte klima over hele verden. I århundrer har lavendel blitt brukt til å fremme hårvekst og for å berolige hodebunnen irritasjoner og symptomene på flass. Plassere flere sprigs av lavendel i en glasskrukke og dekk med extra virgin olivenolje. Tillat å eldes i flere dager. Varm litt av oljen og bruke til å massere hodebunnen. La oljen på over natten eller bruke en til to timer før sjamponering. Lavendel eterisk olje også er lagt til sjampo og balsam. Lavender kan boblet i vann, og det avkjølte vann brukes som en daglig hår skylling.

Rosemary

Rosmarin (Rosmarinus officinalis) er generelt antatt å bremse eller permanent stoppe for tidlig håravfall og grått hår, har det vist seg å være en av de mest effektive urter som brukes i Etterveksten og restaurering. Rosemary evne til å beholde hårfarge er mest effektive på mørkt hår. I århundrer har Rosemary blitt brukt av urteleger for å behandle tynt hår. Fersk rosmarin blader ble plassert under puter i den tro at urten ville hindre skallethet. Moderne rosmarin bruksområder er skyllinger, essensielle oljer og organisk sjampo og balsam som inneholder rosmarin som en primær ingrediens. Rosmarin-tilført eple cider eddik er lagt til regnvann for å skape et stimulerende skalp skylling. Legg to ss. av blandingen til en liter vann, og bruk som en avsluttende skylling daglig. Rosemary kan forårsake irritasjon av huden i noen mennesker. Test ved å bruke eterisk olje på en liten flekk på håndleddet eller indre arm før du søker på hele hodebunnen.

Brennesle

Brennesle (Urtica diocia) er en flerårig vill urt som finnes over hele USA som brukes til å forebygge skallethet og regrow mistet håret. Brennesle essensielle oljen brukes i sjampo, balsam og Veksten behandlinger.

Rehmannia

Rehmannia (Rehmannia glutinosa), en flerårig urt med rikelig blomster som kan variere fra gul til burgunder, er en primær Etterveksten urt i mange organiske hår rettsmidler. Rehmannia er plantet som en dekorativ i både hytte hager og urbane landskap i Nord-Amerika og Europa. Eterisk olje avledet fra anlegget tilsettes til olivenolje og brukt som en skalp massasje smøremiddel. Mette røttene av håret med Rehmannia olje og vikle hodet i et varmt, fuktig håndkle. La håret innpakket inntil avkjølt og sjampo med en organisk baby shampoo.

Urter for helse og lykke

Urter for helse og lykke


Mange mennesker blir til medisinske urter for å behandle depresjon eller for å øke energi og mental fokus. Medisinske urter kan vise seg å være et bedre valg for dem som lider av mild depresjon, angst eller utmattelse - eller for de som bare ønsker å forbedre deres generelle velvære. Som interesse for alternativ medisin vokser, øker også mengde forskning som dekker effekt, bivirkninger og optimal dosering av naturmidler.

Johannesurt

Johannesurt, noen ganger kalt "naturlig Prozac," har blitt brukt i århundrer for å lindre depresjon. Mer enn 30 dobbeltblinde studier viser johannesurt å være like effektivt som de reseptbelagte antidepressiva Zoloft og Prozac - men med langt færre bivirkninger, ifølge konsulent magazine. Forskere er uklart hvordan urten fungerer. Noe bevis indikerer at det øker neurotransmitter aktivitet i hjernen, men den kan også virke ved å redusere stresshormoner i kroppen.

Kava-Kava

Kava-Kava, eller "berusende pepper," kan bidra til å redusere angst, redusere muskelspenninger og fremme søvn - uten å bremse deg ned eller påvirke din mentale klarhet. Det kan også gjøre deg mer omgjengelig. Studier viser Kava-Kava har langsiktig effekt uten bivirkninger og toleranse problemer knyttet til legemidler foreskrevet for depresjon og angst, ifølge konsulent.

Ginseng

Bruk ginseng for å bekjempe tretthet eller som en energigivende erstatning for koffein. Ginseng styrker binyrene og hjelper kroppen din reagerer på stress mer effektivt, noe som hindrer adrenal utarming og tretthet som følger. Forskning sitert i konsulent indikerer også at ginseng kan hjelpe deg å sove bedre om natten, som skal la deg følelsen mer energisk i løpet av dagen.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba brukes til å øke hjernens makt, bedre konsentrasjon og øke blodsirkulasjonen til hjernen og ekstremiteter. Urten inneholder flavonoider, som fremmer god blodstrøm og bidra til å beskytte hjerneceller mot de skadelige effektene av frie radikaler. Ginkgo er noen ganger brukt for midlertidig bedring av kognitiv funksjon i de tidlige stadier av Alzheimers sykdom, ifølge konsulent. Fordi ginkgo reduserer angst, kan det forbedre mental funksjon og stabilisere humør under stressende situasjoner, for eksempel test-taking eller gi en presentasjon.

Herb Bath

Vegetarian Times inviterer leserne til å dra nytte av urter i en mer sensuell måte - ved bading i vann infused med urte oljer og te. Magasinet anbefaler en 15-minutters urtebad å hjelpe rolige nerver, øke energinivået eller bryte en trist spell. Bruk én liter sterk urtete og ikke mer enn åtte dråper eterisk olje per bad. Velg varmt vann for avslapning og kaldt vann for stimulering.

Expert Opinion

Psykiater Michael Zal, skrive for konsulent, understreker behovet for vitenskapelig testing og regulering av medisinske urter - for å gjøre dem til en del av psykiatrien verktøykasse. Han skriver: "Uten regulering, tolke reklame og merking for disse kosttilskudd kan være et eventyr i forvirring Det er ofte vanskelig å skille" hype "fra virkeligheten.». Han ønsker psykiatere til å spille en regulerende og veilederrolle i det som i stor grad har blitt pasient selvdiagnose.

Kinesiske urter for å kurere Ovarian cyster

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) som praktiseres i dag er mer enn 2000 år gammel. Det har vært mange innovasjoner gjennom årene ,. I dag, kinesiske urter kommer fra hele verden, men det grunnleggende er fortsatt den samme. Yin og yang beskrive naturlovene at kroppen din vil følge, og det er kinesiske urter for å kurere cyster på eggstokkene som er spesielt vellykket.

Cyster

Små pakker eller cyster væske er kan vises ofte på eggstokkene. Mange kvinner har dem og ikke engang vet det fordi det er vanligvis ingen symptomer. Symptomene oppleves av noen kvinner er smerter i nedre del av magen og en følelse av press. Noen ganger opplever de smerte under samleie og under menstruasjonen. TMC cyster på eggstokkene er et resultat av tre ting: slim, fuktighet og blod stasis. Når milten ikke er omdanner mat til energi (Chi) og blod, ikke person ikke får tilstrekkelig næring fra maten. De blir lei, opp i vekt og holde vann. Vannet vokser sammen til slim, som i sin tur, blir klumper som er cyster av forskjellige slag, deriblant ovariene. Kinesiske urter arbeide på den underliggende årsak som forbedrer den generelle helsen til den personen, så vel som å fjerne cyster.

Kina

I en rapport om med kinesiske urter for å bøte cyster på eggstokkene, fem kinesiske leger skrev om saken av en pasient (kvinne) med pågående smerter i nedre mageområdet for omtrent et år fra en cyste i eggstokkene. Cyste var tydelig beskrevet og målt. Formelen besto av enkle kinesiske urter, Penyan Kang for helbredelse bekkenbetennelse, som ble gitt til pasienten oralt i en 90-dagers tidsrom. Når behandlingen var ferdig, pasienten sa at smertene var borte. Sonogram som ble tatt etter behandlingen viste at cyste som ble sett og registrert under det første besøket, hadde forsvunnet. Ingen uregelmessighet var tydelig, og det var ingen bivirkninger fra urte behandling. Dette er bare ett tilfelle der kinesiske urter for å kurere cyster på eggstokkene var vellykket.

USA

En annen case studie av Dr. Wei Liu av The American Academy of acupuncture og orientalsk medisin kurert en 39-år gammel kvinne av ni cyster på eggstokkene. Med kinesiske medisinske urter, ernæringsmessige endringer og akupunktur ble alle cyster borte. Hun hadde tidligere prøvd p-piller som foreskrevet av legen sin, men de har ikke noen effekt. Det er derfor hun slått til kinesiske urter for total helbredelse.

Kinesiske urter

Dagens kinesiske urter kommer fra hele verden. Ifølge Dr. John R. Lee, er for mye østrogen i kroppen er hovedårsaken til de fleste kvinners helseproblemer, inkludert cyster på eggstokkene. Det er mange urte anbefalinger for å behandle denne østrogen ubalanse, som også finnes i TCM, men her er et utvalg av de mer potente urter: klaseormedrue, melk tistel, nattlysolje, ginseng, peon, rødkløver, burdock og rabarbra. Alle disse urter er svært kraftige kinesiske urter som kan hjelpe kurere cyster på eggstokkene.