Digidexo.com

Hvordan få Reiki Forsikring

Hvordan få Reiki Forsikring


Reiki Forsikring er for de reiki utøvere som har nådd en viss høydepunktet i sin opplæring der de har blitt en mester og / eller vært lærling med healing for nok tid at de ønsker å starte sin egen reiki healing praksis, men med det og i mange stater krever reiki forsikring lik den type forsikring som en melding terapeut ville få.

Bruksanvisning

•  Finn en forsikring leverandør som er erfarne i å finne konkurranse reiki forsikring sitater og har litt erfaring og interesse for healing arts. Du ønsker ikke å bare gå med en hvilken som helst leverandør som ville bare ønsker kommisjonen. Du ønsker å gå med noen som forstår innholdet av en helbredende praksis og nyansene og forskjellene mellom tradisjonell melding terapi og reiki og enda en hybrid av begge.

Angi omfanget av Reiki praksis for å få det beste Reiki forsikring sitat du kan finne. Hva slags reiki vil du gjøre? Hvordan vil kundene motta behandling? liggende, sittende, stående en kombinasjon av alle de ovennevnte? Vil du innlemme andre helbredende kunst inkludert aromaterapi eller melding terapi? Hva med akupunktur?

Kontroller at Reiki forsikring leverandøren vet gjeldende statlige lover. Virkelig vurdere dem som de vurdere deg. Er de stille gode spørsmål. Siden reiki forsikring er et relativt nytt produkt, er de villige til å henvise deg til noen andre som kan bli bedre i stand til å betjene dine behov? Eller er de fakturering seg selv som en one stop shop uten imponerende bakgrunn eller enda mindre imponerende spørsmål om dine behov og område av ekspertise?