Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for å øke metabolismen

Du kan kosthold, mosjon og ta alle vekttap kosttilskudd du vil, men hvis stoffskiftet ikke fungerer på sitt peak vil du ikke miste så mye vekt som du bør være. Heldigvis har du mange måter å øke stoffskiftet naturlig. Med så noen mange naturlig rettsmidler for å øke metabolismen, trenger du ikke å ta syntetiske piller eller kosttilskudd.

Spis mer

Det første du bør gjøre når du ønsker å øke forbrenningen din er å spise mer. Det høres kanskje sprøtt, men stoffskiftet fungerer best når det blir en jevn diett. Det betyr ikke at du kan spise hva du vil. For å gå ned i vekt bør du spise passende porsjoner av sunn mat. Du bør spise frokost, lunsj, middag og to snacks hver dag. Du kan også legge til mer fiber og protein til kosthold fordi begge disse tingene har en tendens til å øke metabolismen.

Build Muscle

Når folk flest diett, de også trener. Dette kan bidra til å øke metabolismen når vedkommende begynner å bygge muskler. Muskler forbrenner mer kalorier enn fett, så jo mer muskler du har, jo høyere stoffskiftet være. Du trenger ikke å løfte vekter for å bygge muskler enten; du kan gå, gjør styrketrening, bade eller prøve andre typer kardiovaskulær trening. Du kan selv gjøre yoga eller dans for å bygge muskler.

Ta Urter

Mange urter kan gi stoffskiftet en kick start. Du kan ta tare å øke stoffskiftet fordi det stimulerer og regulerer kjertlene i kroppen din, inkludert skjoldbruskkjertelen. To andre urter som stimulerer stoffskiftet er alfalfa og persille. Pluss, begge er vitaminrik også. Du kan også ta cayenne og ginseng fordi de øke din energi, som utilsiktet bidrar til å øke stoffskiftet.

Vitaminer og mineraler

Ett vitamin og mineral også er viktig å ta når du ønsker å øke stoffskiftet. Vitamin B12 er avgjørende for metabolismen av hver celle i kroppen. Tar det bidrar til å gjenopprette optimal metabolsk funksjon og øke energi. Magnesium er viktig i enhver funksjon i kroppen og regulerer stoffskiftet og blodsukkeret.