Digidexo.com

Sitronsaft Liver Cleanse

Leveren er et viktig organ med en rekke funksjoner. Det bryter ned proteiner og biokjemikalier til hjelp i fordøyelsen. Det spiller en rolle i metabolismen og rids kroppen av døde røde blodlegemer. Fordi alt som er inntatt renner gjennom leveren, avgifte dette viktige organ er ekstremt viktig. Rensing leveren vil også fjerne gallestein. Sitronsaft er en utrolig effektiv og naturlig måte å avgifte leveren.

Gallestein

Gallestein er baller av forkalket galle og er vanligvis rundt parasitter eller skadelige bakterier. Fordi de er meget porøse, er de utsatt for ytterligere infeksjon. Menneskekroppen har problemer med å kvitte seg med gallestein. En sitronsaft rens vil skylle ut gallestein raskt. Å administrere rens, bland saften fra en sitron med like deler olivenolje og Epsom salter. Hvis du ikke kan magen ideen om å ta disse rens ingredienser alene, bland dem i et høyt glass med vann og drikke raskt. Gjenta to ganger: en gang om morgenen og en gang om natten. Dagene før og etter rens, følger en ikke-fett diett. Siden gallen ikke er i bruk for å bryte opp fett, vil det bygge seg opp. Lagt press vil tvinge ut steinene.

Lemon Water

For å opprettholde en ren lever eller for en mer regelmessig rens, legg rene, ferskpresset juice av en sitron til et glass med vann og drikke med måltider. Dette vil hjelpe magen i bearbeider maten og vil ikke tillate ufordøyd mat å gå inn i blodbanen. Dette kan gjøres med hvert måltid for å holde magesekken og leveren renses kontinuerlig.