Digidexo.com

Hvordan kjøpe den beste elektrisk tannbørste på Best Pris

Hvordan kjøpe den beste elektrisk tannbørste på Best Pris


Et flertall av tannproblemer, slik som tannråte, hulrom, tannkjøttsykdommer og dårlig ånde kan forebygges ved enkel, hjemme munnhygiene. Dessverre de fleste av oss ikke gjør en svært god jobb med det. Ved hjelp av en elektrisk tannbørste kan lindre mange av de feilene vi gjør når du pusser tennene våre, fra å søke for mye press, eller bare ikke pusse lenge nok. Her er noen ting å se etter for å få den beste elektrisk tannbørste for deg selv og din familie.

Bruksanvisning

•  Det viktigste å bestemme er om du vil ha en standard elektrisk tannbørste en sonisk elektrisk tannbørste, som Sonicair. Busten på en standard elektrisk tannbørste svinge på ca 7500 rpm, mens på en sonisk tannbørste det er rundt 30.000 rpm. Den mest betydningsfulle forskjell er imidlertid den soniske tannbørste fører fluidene rundt tennene til å oscillere i tillegg, forårsaker en rensevirkning opp til 1 / 8th av en tomme bort fra busten, tillater dette en sonisk elektrisk tannbørste å rengjøre mellom tennene og nedenfor tannkjøttet. Husk imidlertid at en sonisk elektrisk tannbørste er ganske dyrt.

Når de bestemmer seg for hvilken type elektrisk tannbørste du trenger for å se på funksjonene. På grunnleggende nivå alle elektriske tannbørster har roterende, eller en annen type høy hastighet pensel bevegelse, og det er alt du trenger i utgangspunktet. De ekstra "bells and whistles" men kan hjelpe deg i riktig børsteteknikk. Den første funksjonen er en tidtaker, ADA (American Dental Association) anbefaler en person børste i minst to minutter. Noen elektriske tannbørster har innebygde timere, enten total tid på 2-3 minutter, eller et signal hvert 30. sekund for å fortelle deg å gå til neste kvadrant av munnen din. Dette er en flott funksjon å ha hvis du pusser aldri lenge nok.

Den neste funksjonen er et effekttrinn. Dette er ikke veldig nødvendig da åpenbart den mest effektive innstilling er på full effekt. De lavere innstillingene er for når folk først begynner å bruke en elektrisk tannbørste, og trenger å bli vant til det. Dette er bra å ha hvis barna skal bruke det som de er mer følsomme for vibrasjoner i enheten.

En annen ting å vurdere er å ha flere børste størrelser å velge mellom. Igjen, ikke veldig viktig, men det er hyggelig å ha mindre børster for barn eller for folk med tannregulering.

Hvis mer enn én person kommer til å bruke den elektriske tannbørsten deretter å ha lett identifiserbare børstehoder er viktig, sørg for at de er fargekodet eller på annen måte lett å identifisere.

Kontroller at børstehoder er enkle å skifte. De slites ut i 3 -6 måneder, og må byttes ut, sørg for at du kan bestille eller kjøpe nye enkelt.

En fin funksjon å ha er en trykkalarm eller automatisk utkobling. Folk har en tendens til å børste for hardt, og dette bærer emaljen rett utenfor tennene. Sørg for at elektrisk tannbørste du er interessert i enten slås av eller lyder en alarm hvis du bruker for mye press.

vurdere størrelsen av basen. En større base kan være ønskelig hvis du trenger å lagre mange børstehoder på den. En mindre en kan være bedre hvis plassen er begrenset, eller hvis du vil bruke den elektriske tannbørsten når du reiser.

Og til slutt sørge for at den elektriske tannbørsten har en god garanti, og er fra en pålitelig selskap. Som denne enheten er både elektronisk og mekanisk det kan bryte ned uventet.