Digidexo.com

Natural Cure for Alopecia

Det er rapportert at om lag 5 millioner mennesker i USA alene lider av alopecia, et medisinsk begrep som betyr "hårtap." Den mest kjente er «alopecia areata", som antas å være forårsaket av en autoimmun sykdom som resulterer i overdreven hårtap, spesielt fra hodebunnen.

Mens det er mange nasjonalt annonseres og farmasøytiske midler som hevder å enten rette eller kurere alopecia (det siste er falsk, så er det ingen faktiske kur), er det også mange naturlige rettsmidler som er tilgjengelig for å arrestere denne sykdommen.

Hensynet

Til tider, det er medisinske faktorer som kan være en underliggende årsak til alopecia. Disse inkluderer visse medisiner, diabetes, skjoldbrusk problemer, lupus, strålebehandling og kjemoterapi. Hormonelle endringer som følger graviditet og overgangsalder og hodebunnen infeksjoner kan også føre til hårtap.
I slike tilfeller kan rådføre deg med legen din være instrumental i å gjenvinne håret uten å risikere din medisinske tilstand.

Naturlig rettsmidler

Hvis det ikke er noen underliggende medisinsk tilstand som forårsaker hårtap, er det første man kan gjøre for å fremme Etterveksten for å opprettholde en sunn og jevn diett. Matvarer som inneholder mye protein, lite karbohydrater og har et redusert fettinnhold er så gunstig for hodebunnen som de er for kroppen som en helhet. Også jernrike matvarer (som brokkoli og bryggere 'gjær) og B-12 vitaminer er viktig som de ikke bare bygge opp kroppens røde blodceller, men kan også faktisk hjelpe reversere noen former for hårtap.

Aloe vera er en populær, naturlig formel som styrker immunforsvaret og fremmer sunn organ fungerer. Det ikke bare beskytter huden mot infeksjoner, men også fremmer hårvekst i hodebunnen. Gni inn hodebunnen og håret hver natt.

Ginkgo biloba, et naturlig middel fra Orienten som er kjent for å forbedre korttidsminnet og blodstrøm til hjernen og huden, bringer næringsstoffer til follikler som er nødvendige for hårvekst. Det fremmer også riktig blodsirkulasjonen, noe som er avgjørende for sunt hår. Anbefalt daglig dose er 120 mg til 160 mg spredt på tre doser.

Løk juice, ifølge en studie publisert i Journal of Dermatology, kan begynne å gyte Etterveksten etter bare to ukers behandling. Saften påføres hodebunnen to ganger daglig i to måneder.

Hypnose har vist seg å være nyttig i behandling av alopecia. I en studie som involverte 28 mennesker med ulike former for alopecia og som ikke svare på andre konvensjonelle behandlinger, Veksten på 75 til 100 prosent ble sett i 12 av disse fagene etter bare 7:57 hypnotherapeutic økter. Total gjenvekst skjedde i ni av disse tolv.