Digidexo.com

Vekttap Med TOPS

Vekttap Med TOPS


TOPS er i motsetning til de fleste andre vekttap programmer fordi det er non-profit og selger ikke en diett plan eller prepackaged mat. Programmet er åpent for menn, kvinner og barn, og er basert rundt ideen om gruppestøtte. Medlemmer møte med sine grupper for å dele sine individuelle vekttap suksesser og fiaskoer, slik at de ikke bare å samle støtte, men gi det for andre medlemmer også.

Historie

TOPS, som står for Take Off pund Fornuftig, ble grunnlagt av Esther S. Mans i 1948 etter at hun ble inspirert av den støtten hun fikk fra en graviditet gruppe hun møtte mens venter sitt femte barn. Opprinnelig basert i Milwaukee, innen utgangen av det andre året av sin unnfangelse, TOPPER hadde kapitler over hele byen. Ved utgangen av 1951 TOPS hadde kapitler i hver stat og ble innlemmet i 1952. Den første konvensjon for TOPS ble holdt i 1955, og fremhevet TOPS 'forbindelse med trygg lege, i motsetning til andre vekttap programmer av tiden. I 1966 TOPS Club Inc. Fedme og Metabolsk Forsknings ble grunnlagt for å studere vekttap hos pasienter. Mans pensjonerte seg i 1991, men programmet er fortsatt populære. I høsten 2009, Barbara Cady var aksjeselskap president.

TOPPER Concept

TOPS 'mål har aldri vært å tjene penger. Medlemmene betaler en liten avgift for å delta og opprettholde sitt medlemskap. TOPPER også sterkt oppfordrer til engasjement av en lege i hele vekttap prosessen. Programmet gir ikke medlemmer med en kalori-diett program eller pre-laget måltider tilgjengelig for kjøp. TOPS er stolt av å støtte varig sunt vekttap i stedet for krasj slanking.

Kapitler

Topper kapitler kan finnes ikke bare i USA, men også i Canada og i en rekke andre land over hele verden. I 2009 var det om lag 10 000 kapitler, alle disse toppene vekttap støtte systemet. TOPPER er fortsatt en av de billigste vekttap programmer til å bli med, lading bare $ 26 i USA med en gjentakende månedlig avgift på bare $ 5 i 2009. Medlemmene oppfordres til å møte med deres personlige leger å etablere et vekttap mål før møtet med sin kapittel. Kapitlene er peer-basert, og medlemmer stemmer for deres kapittel leder. Gruppene møtes ukentlig og utføre private veie-ins. Medlemmer diskutere et bredt spekter av emner som støtter sunn vekttap alt fra mosjon tips til mindful spise.

The Food Exchange System

I stedet for å gi medlemmer med spesifikke diett planer, er medlemmer av TOPS oppfordres til å følge maten utvekslingssystem. Utvekslingen systemet kategoriserer mat basert på sin sammensetning av karbohydrater, proteiner og fett i stedet for av kalorier. Det er seks mat utvekslingsgrupper (stivelse / brød, kjøtt, frukt, grønnsaker, melk og fett), med hver gruppe inneholder matvarer av lignende sminke. For eksempel, i stedet for å fortelle medlemmene til å spise to gram kyllingbryst, vil maten utvekslingsprogram si å spise en kjøtt utveksling. Systemet er basert på forbruket av 1200, 1500 eller 1800 kalorier per dag og lar medlemmene et bredt spekter av muligheter når det gjelder å forberede måltider.

Online ressurser

I tillegg til de ukentlige kapittel møter, TOPS også har en rekke elektroniske ressurser. Nettstedet gir, gratis, alt fra en BMI kalkulator, til en detaljert forklaring av mat utvekslingssystem, samt lister for mat utveksling i hver av de seks kategoriene. Nettstedet gir også et eksempel på hva 28 dager måltider på maten utvekslingssystem kan se ut. De som følger programmet kan også laste ned en daglig matdagbok for å fullføre og detaljerte eksempler på grunnleggende strekninger og øvelser.