Digidexo.com

Slik Lavere Arvelig Kolesterol

Slik Lavere Arvelig Kolesterol


Selv om varselsignaler for arvelig høyt kolesterol er sjeldne, genetikk påvirke hvor mye eller hvor lite kroppen produserer LDL eller "dårlig" kolesterol. Arvelig høyt kolesterol er forårsaket av overproduksjon av LDL kolesterol som øker en persons risiko for hjerte- og karsykdommer og hjerneslag. Hvis høyt kolesterol går i familien, til en plan for angrep få det under kontroll vil ta mer enn å endre livsstil og kosthold. Andre behandlinger for å vurdere å innlemme inkluderer kolesterolsenkende reseptbelagte legemidler og LDL kolesterol terapi.

Bruksanvisning

Senking Arvelig Kolesterol

Grense inntak av matvarer som inneholder mye mettet fett, transfett og kolesterol. The American Heart Association foreslår å innlemme en rekke frukter, grønnsaker, høy-fiber matvarer, hele korn, magert kjøtt kutt, fisk og fettfrie meieriprodukter i en daglig diett for å bidra til å forbedre kolesterolnivået.

Få fysisk aktiv. The American Heart Association sier at innarbeide regelmessige øvelser som turgåing, sykling, aerobic, dans, jogging eller svømming i ca 30 minutter og minst tre dager per uke, vil forbedre kolesterolnivået samt generelle helse.

Snakk med en lege om kolesterolsenkende legemidler som best arbeid i tilfelle at kosthold og mosjon alene ikke senker kolesterol. The American Heart Association foreslår å ta reseptbelagte stoffet terapi i kombinasjon med en diett-og-treningsprogram.

Ta LDL kolesterol terapi for å senke arvelig høyt kolesterol. Ifølge University of Michigan Health Systems, en prosedyre som kalles LDL aferese som kjemisk renser blodet av LDL kolesterol har vært kjent for å redusere LDL kolesterol med opp til 80 prosent. Det anbefales for de som har gjennomgått den maksimale medikamentell behandling og dietter som har vært ineffektive og de som har koronar hjertesykdom og kolesterol nivåer over 200 mg.

Hint

  • Å ha kolesterolnivået overvåkes av en lege er et viktig skritt i å senke og opprettholde kolesterolnivået. The American Heart Association anbefaler å få en fastende lipoprotein profil gjøres hvert femte år. For de med faktorer som familiehistorie, bør en fastende lipoprotein profil gjøres raskere enn hvert femte år.
  • Selv om reseptbelagte stoffet terapi er tolerert av folk flest, kan noen mennesker fortsatt lider mindre bivirkninger som kvalme og diaré. Ifølge Mayo Clinic, noen potensielt alvorlige bivirkninger er muskelproblemer og leverskader.