Digidexo.com

Hvordan feire dødsfallet til en kjær

Hvordan feire dødsfallet til en kjær

Når en kjær går bort, kan den resulterende sorg overmanne den sterkeste person. Selv når døden er forventet, arbeider med tristhet og justere til tap av familiemedlem eller en nær venn tar tid. Du kan feire dødsfallet til en kjær, både ved minnesmerket eller begravelsen og i månedene og årene som følger. Flere tips for å hedre din familiemedlem eller venn vil hjelpe deg å huske og feire livet hans.

Hvordan feire dødsfallet til en kjær

Versjons ballonger. Mens dette tradisjonelle arrangementet kan virke banalt, symbolikken i handlingen effektivt hjelper folk slipper elsket en på minnestunden. En lignende handling involverer slippe sommerfugler. Sommerfugler symboliserer våren og nytt liv, en feiring av den elskede. Hvis du tror på himmelen, kan dette symbolisere hennes overgang til livet etter døden.

Tenn lys, holdt av hver deltaker på tjenesten, og blåse dem ut. Som hver person tenner et stearinlys, kan de ærer kjær og husker ham og måten han bidro til livet til hver person til stede på minnestunden.

Spør folk å dele på minnestunden. Spesielle hyllester til den elskede hjelpe andre som ikke kjenner henne så godt reflektere over livet hennes.

Syng hans favoritt sang som en gruppe, spille den på en CD eller har en singer utføre den. Del grunner til at sangen var hans favoritt. Hvis han ikke har en favoritt sang, velg en som holdt spesielle minner for ham, og forklare hvorfor han likte den sangen.

Gjør et bidrag av noen type i navnet til din kjære. Enten det er en pengedonasjon til en favoritt veldedighet, sportsutstyr, bøker eller andre materielle eiendeler, det handler om å donere hjelper deg til å føle koblet til din kjære.

Vis bilder som en collage eller minnekortet. Folk liker å se på bilder av den elskede ved spesielle arrangementer og i sitt daglige miljø.

Hint

  • Ta den tiden du trenger til å sørge. Prosessen med sorg vet ikke snarveier; de fleste mennesker går gjennom de fleste, om ikke alle, av fem stadier av sorg. Denial fungerer som et beskyttende tiltak inntil døden synker inn, noe som kan ta dager eller uker. Den sørgende person kan bli sint på Gud, seg selv, eller til den personen som døde. Den tredje fasen omfatter forhandlinger med Gud eller en høyere makt for personen å komme tilbake. Depresjon følger, der personen sliter med daglige liv. Til slutt vil han nå et sted for aksept.