Digidexo.com

Hvordan Beat bulimi og gå tilbake til livet

Bulimi kan ta over livet ditt og kontrollere dine handlinger. Å gjenopprette fra denne invalid lidelse, følger du disse trinnene.

Bruksanvisning

Stopp sletting, slik at du kan begynne å fokusere på hva som egentlig skjer i tankene dine.

Konfronter deg selv. Alle de følelsene du har stappet ned, bokstavelig talt, på innsiden av du trenger å bli anerkjent før du kan gå videre. Spør deg selv hvorfor du binge og purge, og prøve å finne ut hva som utløser denne type atferd.

Reach out! Be om støtte fra familie og venner. Å være ærlig med dem om din situasjon kan hjelpe med utvinning fra denne spiseforstyrrelse.

Be om hjelp fra legen din. De kan være i stand til å henvise deg til en støttegruppe eller mental hjelp som kan hjelpe deg i din utvinning fra bulimi. Du vil også trenge en ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog som spesialiserer seg på behandling av spiseforstyrrelser for å få deg på en sunn mat spor.

Lær å elske deg selv. Invester tid i egenkjærlighet aktiviteter som grooming selv eller ta en dag på et spa. Lærer at du er verdig til et fullverdig liv akkurat som alle andre.

Lær hvordan du håndterer dine følelser og hvordan du håndterer dem. Ved å få en viss kontroll over følelsene dine, kan du holde deg jordet og bevege seg mot utvinning.

Sett realistiske mål for deg selv slik at du ikke vil falle inn i de samme destruktive mønstre igjen. Ved å sette realistiske mål, vil du føle en god følelse av selvtillit og prestasjon når du lykkes.

Hint

  • Sørg for at legen din tar regelmessige blodprøver og eksamener, slik at de kan holde orden på elektrolytter og kroppen fungerer.