Digidexo.com

Slik barberer

Slik barberer


Lære å barbere er mye som vokser opp. Begge kan være smertefullt uten riktig retning. Faktisk, de fleste unge barbere uten å bli vist riktig teknikk. Men du trenger ikke å være en pimply møtt tenåringer til å gi deg selv en hack jobb. Mange menn svinge høvelen som om de var slapping på et lag med maling. Gjør ansiktet ditt en tjeneste ved å følge trinnene nedenfor.

Bruksanvisning

Velg barberhøvelen med omhu. Eksperimentere med mange typer manuelle barberhøvler til du finner den som fungerer best for huden din. Dobbeltrom og tremannsrom ledet barberhøvler kan hjelpe manøvrere gjennom benete områder og tøffe vinkler. Bytt høvelen så snart det blir kjedelig eller trekker på huden din.

Kjøp en kvalitet barberskum eller gel (vanligvis solgt i plast eller metall rør og IKKE aerosol bokser). I tillegg hudleger anbefaler produkter som inneholder glyserin som hjelper høvelen gli over huden og tørker ikke deg ut som såpe.

Dusj eller vask ansiktet ditt før du barberer. Våt hud er lettere å barbere ved å åpne porene og holde høvelen glir mens såpe forhindrer infeksjon forårsaket av kutt og skrubbsår.

Sug en vask klut i varmt vann og bruke den til ansiktet i 30 til 60 sekunder. Dette vil bidra til å myke opp skjegget å gjøre for en glattere barbering.

Påfør barberskum i oppadgående sirkulære bevegelser, jevnt dekker skjegg og nakke områder. Dette gjør skjegget stå opp vekk fra ansiktet for en tettere barbering.

Shave med korn (eller retning dine værhår vokse) ved hjelp av korte, jevne slag. Lange slag gjøre det mer sannsynlig at du vil trykke for hardt ned på huden. Løft barberhøvelen en tomme over huden mellom slag for å unngå kutt.

Vask av overflødig barberskum og søk etter savnet hår ved å kjøre fingrene over ansiktet ditt. Fukt tapte områder med varmt vann og finish barbering.

Bruk et håndkle til å forsiktig klappe tørke ansiktet. Da gjelder ikke alkoholholdige etterbarberingsvann og / eller ansikt fuktighetskrem for å lukke porene og berolige huden. Produkter som inneholder alkohol kan forverre visse hudlidelser og tørke ut huden.