Digidexo.com

curves treningsprogram

Hvordan å gjøre en 30-minutters Curves øvelse rutine

Hvordan å gjøre en 30-minutters Curves øvelse rutine


Hvordan å gjøre en 30-minutters Curves treningsprogram. Curves tilbyr en populær 30-minutters øvelse rutine for kvinner. Treningssentre bruker hydraulisk motstand maskiner i kombinasjon med kondisjonstrening. Mange kvinner liker det sosiale aspektet av sentrene så mye som den 30-minutters treningsprogram som kan hjelpe dem ned i vekt og forbedre deres helse.

Bruksanvisning

Bli med på en Curves treningssenter. Curves er et av de største trenings franchisetakere med over 10.000 treningssentre rundt om i verden. Hvis du ikke er klar for å registrere deg for en månedlig medlemskap, be om en gratis prøveversjon som lar deg prøve ut øvelsen rutine for å se om du liker det eller ikke.

Har noen viser deg hvordan du bruker maskinene. Vanligvis vil du motta noen instruksjon som en del av din orientering til treningssenteret. Men du kan alltid spørre ansatte hvis du trenger hjelp med en av maskinene, eller har andre spørsmål. De ansatte bør også diskutere hva målet hjertefrekvens er i begynnelsen også.

Varm opp når du kommer til treningssenteret. De ansatte vil vise deg hvordan å varme opp under orienteringen.

Veksle mellom de hydrauliske motstand maskiner og cardio områder. Disse intervallene vare ca 30 sekunder hver. I de fleste tilfeller vil du gjøre full sirkel av maskiner 3 ganger, beveger seg i samme retning som de andre deltakerne på samme tid som de gjør. Musikken vil signalet deg når du trenger å gå til neste stasjon.

Ta pulsen på de angitte tider. Musikken vil gi deg beskjed når du må stoppe og sjekke pulsen for å være sikker på at du er i riktig fettforbrenning sone. Treningssenteret har generelt et diagram på veggen viser hvor pulsen bør være for din alder, selv om faktorer som høyt blodtrykk kan påvirke hva din individuelle renten bør ligge.

Stretch når du er ferdig med full rotasjon av maskiner 3 ganger. Ansatte vil vise deg rundt 10 ulike strekninger for deg å gjøre på slutten av rutinen.

Workout minst tre ganger i uken. Å se fordelene, må du trene på en jevnlig basis. Selv om du kan trene oftere, bør du gjøre en forpliktelse til å trene minst tre ganger per uke.

Hva er fordelene med Curves for Women?

Hva er fordelene med Curves for Women?


Kurver for kvinner er et treningssenter basert rundt en sirkeltrening program som kan være ferdig i bare 30 minutter. Ernæringsmessige rådgiving er også inkludert i gym medlemskap. Programmet er utviklet for å hjelpe kvinner med varierende fitness nivåer og aldre å komme inn i treningen rutine i en liten klasse setting.

Praktiske Steder og Timer

Kurver for kvinner har nesten 10.000 klubb steder over hele verden som spenner over 70 land. Det er vanligvis flere Curves for Women steder i enhver samfunn å velge mellom med åpningstid som faller i den etter jobb satt samt tidlig stigerør. Kurver for kvinner har hatt betydelig ekspansjon i storbyområder som New York og Los Angeles, og har i tillegg åpnet flere filialer i viktige steder i Toronto og Edmonton i Canada.

30 minutters trening rutine

Kurver for kvinne- har utviklet en annen tilnærming til den tradisjonelle øvelsen rutine ved å innføre en 30 minutters krets trening som er avhengig av hydraulisk motstand for å holde pulsen opp og bygge styrke og utholdenhet. Hver store muskelgruppe er brukt for å oppnå en dynamisk rutine som tar sine medlemmer gjennom ulike maskiner som tilbyr styrketrening, kondisjonstrening og stretching regimenter. Per Curves for Women nettside, deres "kan 30 minutters trening brenne opp til 500 kalorier."

Online Fitness og Weight Management Tools

Medlemmene oppfordres til å delta i "MyCurves", en online fitness og vektkontroll verktøy som tillater dem å spore utviklingen deres, lære sunne matvaner, og kontakt med andre medlemmer. Artikler relatert til helse og velvære blir tilbudt, som er oppskrifter som kompliment treningsprogram. MyCurves er gratis for medlemmer som en del av deres gym medlemskap.

"No Makeup, ingen menn, og ingen Mirrors"

Opprette et kvinne-vennlig miljø var viktig å Curves for kvinner ønske om å skape et treningsstudio der kvinner i alle aldre, størrelser og nivåer av trening erfaring kan samhandle med hverandre. Mange kvinner, skremt av blandede sex trening grupper og vegg-til-vegg speil, har beveget seg bort fra den tradisjonelle gym innstilling i favør av den intime atmosfæren som Curves for Women gir for sine medlemmer i en liten forhandler med alle kvinnelige ansatte og medlemmer .

One Stop Helse og Fitness Program

Kurver for kvinner tilbyr sine medlemmer en rekke ressurser og verktøy for å ikke bare forbedre sitt utseende, men også å etablere varig sunne levevaner. Gratis ernæringsmessige rådgiving er tilgjengelig gjennom deres "ta Curves Vektkontroll klasse" som følger med et medlem gym medlemskap. Bøker samt vitamintilskudd er tilgjengelig for kjøp på de fleste Curves for Women steder.

Gym medlemskap Specials

De fleste Curves for Women steder tilby sine gym medlemskap via kontrakt og prising varierer fra sted til sted. Noen steder er rapportert å lade en "en gang satt opp gebyr", mens andre frafalle denne avgiften. Medlemskap er så belastet månedlig. Spesialiteter er rutinemessig tilbys på ulike steder for å frafalle set-up gebyr eller tilby reduserte medlemskap priser.

Hvordan evaluere Curves Diet Plan

En av de nyere varianter av Atkins dietten er den Curves kosthold. Curves er en diett gruppen og mosjon regime fokusert nesten utelukkende på kvinner. Det finnes tiltak du kan ta for å finne ut om Curves diett plan er det beste alternativet for deg.

Hvordan evaluere Curves Diet Plan

Velg en plan. Kurvene planen innebærer en av to metoder for kost rotasjon. Den ene er den Karbohydrat følsom metode, som er mer Atkins-lignende, men varierer fra å være lavt på karbohydrater og lite fett. Dette krever en spesiell skifte i maten din disiplin. Den andre metoden - kjent som Calorie følsom metode - krever en stor reduksjon i maten mengde inntak. Mens de typiske etiketter på en mat retningslinje diagram er basert på en 2000 calorie-per-dag-dietten, krever Calorie Sensitive plan som du slippe ned til 1200 kalorier per dag, oppgradere til 1600 kalorier per dag etter en stund.

Uansett hvilken plan du velger, jo Curves kosthold krever en vanskelig to-ukers kosten crunch, etterfulgt av en langsom tilpasning til en mer regelmessig (men fortsatt anstrengt) kosthold.

•  Bestem hvor mye innsats vil være nødvendig på din del. Den enkle å følge en diett er den store forskjellen mellom "kjepphest" dietter og de som holder ut. Kurvene planen for en variant av Atkins dietten. Dette vil kreve planlegger og forbereder måltider, holde nøye med på innholdet ved gram protein, karbohydrater og fett.

Sett et realistisk mål for vekttap. Vanligvis, gjennomgår en Curves diett kandidat et hurtig tap av vekt relativt raskt. Mest rapport miste mellom 6 £ 10 i de første to uker, etterfulgt av en langvarig tap på 1 til £ 2 per uke fra da av. Til syvende og sist vil dedikert person oppnå sine mål vekt, og tapene vil avta etter hvert som hun når likevekt.

Ta kontakt med legen din. Er det farlig å praktisere denne dietten? Nummer én bekymring er om hvorvidt denne dietten kommer til å ha noen umiddelbar negativ helse påvirker. I tilfelle av kurver, er det forholdsvis minimale risikoer som er involvert. Dietten er først og fremst om disiplin og engasjement. Imidlertid kan en hvilken som helst diett som understreker høyt protein og karbohydrater lave plassere en stor mengde av belastning på nyrer, lever og milt. Dette kan føre til for tidlig sykehusinnleggelse for medisinske problemer som ikke er typisk for personer under 65 år, på grunn av den enorme ekstra belastning på indre organer. Vær oppmerksom på at langvarig eksponering for denne type diett kan påvirke helsen din.

Spørsmål om Curves programmet fungerer. Kurvene plan er mer enn en diett, er det en hel livsstil overhaling. Men det kan fungere godt for mange mennesker som følger den.

Hint

 • Kurvene diett plan er en av de få altomfattende systemer som kombinerer kosthold, mat sykling og trening i ett program. Det er relativt trygt og effektivt.

Hvordan kan jeg avbestille Curves medlemskap?

Hvordan kan jeg avbestille Curves medlemskap?


Selv om Curves bare henvender til kvinners fitness, har det likevel klart å bli verdens største fitness franchise, med nesten 10.000 lokasjoner i mer enn 70 forskjellige land. Curves touts sin 30-minutt, 500-kalori trening for å være delvis ansvarlig for deres suksess. Akkurat som alle gym, Curves krever medlemmer til å signere en kontrakt på minst 12 måneder for å bli medlem, og dersom kontrakten brytes, vil det mest sannsynlig være en kontrakt avbestillingsgebyr.

Hvordan kan jeg avbestille Curves medlemskap?

Finn den opprinnelige kontrakten du signerte da du sluttet Curves. Informasjon om vilkårene og betingelsene i den grenen du sluttet bør plasseres på dokumentet som gjelder avbestilling. Dette dokumentet inneholder også informasjon om den opprinnelige registreringsdato og når kontrakten avsluttes.

Les over detaljene Vennligst se nøye for å avgjøre om plasseringen vil tillate et kontraktsbrudd å imøtekomme en medisinsk tilstand, som noen franchisetakere vil. I vilkårene, bør informasjon om en 30-dagers skriftlig varsel for å avbryte også være til stede.

Komponer et brev om oppsigelse adressert til leder av den lokale merke detaljering din erfaring med gym, og tydelig og høflig begrunne hvorfor du ønsker å avbryte kontrakten.

Presenter brev til lederen i person hvis mulig, slik at hun har en sjanse til å snakke med deg, gå over begrunnelsen for kansellering og muligens tilby deg mulighet til å avslutte kontrakten uten at det påløper straffegebyrer.

Settle noen avgifter hvis det er nødvendig som en del av kontrakten. Fordi de fleste treningssentre håndheve en streng politikk en 30-dagers varsel om oppsigelse, må du kanskje betale for en ekstra måned, som fungerer som avbestillingsgebyr i dette tilfellet.

Hint

 • Hvis du føler at du led en dårlig erfaring med et bestemt sted, gi tilbakemelding til Curves International, eller ta kontakt med Better Business Bureau.
 • Bruk takt og tålmodighet gjennom prosessen for å gjøre alt flyte jevnt.

Hvordan å finne riktig diett og treningsprogram

Hvordan å finne riktig diett og treningsprogram


Velge en diett bare fordi det hjalp din venn eller kollega kaste overskytende pounds garanterer ikke at du vil ha samme resultat. Velg en diett og treningsprogram som hjelper deg å forbrenne mer kalorier enn du forbruker uten drastisk forandre din livsstil. Å vite hvordan du skal velge riktig kosthold for å dekke dine spesifikke behov gir deg et forsprang på reisen til vellykket vekttap.

Hvordan å finne riktig diett og treningsprogram

•  Kjenn motivasjonen for din vekt-tap mål. Vil du gå ned i vekt av helsemessige årsaker, for å forbedre utseende eller for å glede noen? Å være overvektig har sine egne trykk, for eksempel fysisk, følelsesmessig og psykologisk. Å miste vekt har også sitt press, for eksempel sult fremskyndet av kalorireduksjon, kjemiske endringer i kroppen din som ofte langsom fremgang og svekke løse, og fristelser.

Velg mål-relaterte alternativer. Hvis målet ditt er motivert av helseproblemer, spør din lege eller en ernæringsfysiolog å anbefale en diett og treningsprogram som er best egnet til dine medisinske behov.

Oppsøk en diett og mosjon regime for å hjelpe deg å miste vekt og forbedre utseendet ditt ved å gjennomgå alternativer, for eksempel murstein og mørtel eller online vekttap sentre. Vekttap sentre gi struktur og støtte, hjelpe deg å gjøre smartere valg av mat, oppmuntre til atferd modifikasjon, hjelpe deg med å utvikle en vanlig øvelse diett og overvåke utviklingen.

eliminere stresset med måltid planlegging ved å velge en diett program som gir del-kontrollerte måltider. Kosten som følger denne type program tilbys veiledning for atferdsmodifikasjon. Disse planene tilbyr også treningsbånd som hjelper deg i å utvikle en øvelse diett.

Søk profesjonell hjelp fra en personlig trener til å etablere et treningsprogram tilpasset dine individuelle fysiske og medisinske behov. Mange trenere er kvalifisert til å gi kostholdsveiledning for å hjelpe deg å lage en diett som, sammen med treningsprogrammet ditt, hjelper deg med å oppnå maksimal vekttap.

Gjennomgå alle funksjonene i flere forskjellige diett alternativer før du gjør din beslutning. Velg en diett som gjør det mulig å innlemme mat du liker å spise inn ditt måltid planlegging. Unngå dietter som forsøker å gjøre drastiske endringer i livsstilen din.

Vær realistisk i å velge et treningsprogram. Du kan ikke gjøre overgangen fra å være en sofagris til å trene 30 til 60 minutter om dagen, tre til fem eller flere dager i uken. I tillegg til å forbedre helse og dens potensial for å øke din levetid, kan trening være avhengighetsskapende. Start ut sakte og avansere i et tempo som passer din livsstil og din timeplan.

Hint

 • Den eneste måten å oppnå vekttap er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker ved å endre kostholdet, økt fysisk aktivitet, eller begge deler.
 • Konsultere legen din før du gjør noen endringer i kostholdet eller begynnelsen et treningsprogram.

Hvordan du avbryter en Curves kontrakt

Hvordan du avbryter en Curves kontrakt


Kurver, en krets gym for kvinner, og tilbyr en årlig kontrakt for medlemskap for de som ønsker å bruke mindre penger enn de ville ved å betale på en måned-til-måned basis. Mange kvinner velger den årlige kontrakten fullt villig til å forplikte seg til en ettåring varighet av medlemskontingent. En fordel å signere en årlig kontrakt er at du vil motta et honorar som er billigere enn hvis du har valgt for måned til måned, ingen kontrakt alternativ. Likevel, noen ganger uforutsette omstendigheter oppstår favorisering kansellering av kontrakten før 12 måneders perioden er utløpt. Den enkle som du kan avbestille din Curves kontrakten vil delvis avhenge av politikken til franchise der du startet medlemskap.

Hvordan du avbryter en Curves kontrakt

•  Komponer et brev til lederen på Curves stedet der du startet ditt medlemskap. Inneholde dato for brevet, den datoen du ble med Curves, og en begrunnelse for ønsket en kansellering av medlemskapet ditt. Signere brevet.

Ta brev til Curves plassering og be om å få snakke med sjefen. Forklar at du ønsker å avbryte årlig kontrakt og gi henne brevet.

Betal eventuelle resulterende kostnader fra kansellere kontrakten tidlig. Disse avgiftene kan være opp til $ 50,00 som det er den maksimale belastning. Avhengig av omstendighetene, kan lederen av klubben velger å ikke belaste deg noen form for kansellering. Vær oppmerksom på at din oppsigelse ikke kan få virkning for opptil sju uker etter din forespørsel. Kurver prinsipper innebærer at du gir minst 30 dagers varsel om oppsigelse før neste månedlige betalingen. Så, hvis betalingen er utarbeidet den 1. juni, og du trenger ikke varsle sjefen til 3. juni at du vil avbryte, må du betale den månedlige avgiften for juli og ditt medlemskap vil ikke være effektivt kansellert i august.

Ta kontakt med banken din hvis du deltar i bank utkast betalinger, etter den siste nødvendige bankremisse er tatt fra kontoen din og informere dem om å ikke lenger akseptere bankremisser fra Curves.

Hint

 • Individuelle Curves franchising kan eller ikke kan kreve et avbestillingsgebyr på $ 10.00 for hver måned medlemskapet har vært i kraft, avhengig av dine spesifikke omstendigheter, men de forbeholder seg retten til å gjøre det. Når du signerer kontrakten du samtykker i å oppfylle vilkårene i kontrakten og betale avbestillingsgebyr klubben finner hensiktsmessig innenfor deres erklærte politikk. $ 10.00 er det ekstra beløp per måned du ville ha betalt hvis du hadde bestemt seg for å bruke tjenestene til klubben uten å binde seg til en årlig kontrakt. En fordel med å binde seg til en årlig kontrakt er å spare penger. Derfor, hvis du ikke oppfyller vilkårene i årlig kontrakt du samtykket til og signert, forbeholder Curves rett til å samle $ 10.00 for hver måned du brukte klubben tjenester.
 • Hvis du bestemmer deg for å sende forespørselen om kansellering i stedet for hånd-levere det, sende det rekommandert post og følge opp med en samtale for å sørge for at brevet ble mottatt av ditt medlemskap sentrum.
 • Noen klubber kan kreve at du kommer inn i klubben og signere en avbestillingsskjema for at medlemskapet skal annulleres. Andre kanskje ikke. Sjekk med lederen av klubben din.

Om Tony Lille Gazelle treningsprogram

Tony Lille er en tidligere verdensmester i bodybuilding som utviklet et treningsprogram fokusert på et treningsapparat kalt Gazelle. Lite program ble opprinnelig utviklet for å hjelpe ham tilbake og komme tilbake i form etter en bilulykke nesten hevdet hans liv.

Identifikasjon

Gazelle gir en lav-effekt trening tilpasset individuelle opplæringsbehov og fitness mål. Maskinen kombinerer elliptisk trening med langrennstrening. Det drives med ben og armer svinger frem og tilbake og gjør at brukeren kan jobbe ulike kroppsdeler i løpet av en kardiovaskulær trening.

Fordeler

Gazelle trening systemet er utviklet for å styrke muskler og hjelpe brukeren miste vekt. Alle kroppens primære musklene i skuldrene, bryst, rygg, armer, ben og mageregionen fordel fra en Gazelle trening. Den lav-effekt natur trening beskytter mot forverring av eksisterende forhold, for eksempel kneproblemer.

Betraktninger

Gazelle leveres med et sett med DVDer som beskriver trening som kan utføres. Tony Lille Programmet omfatter kostholdsråd og online support. Enheten leveres i grunn Gazelle Edge modell eller i de mer avanserte Gazelle Freestyle modell.

Hvordan bli tynnere uten å miste Curves

Hvordan bli tynnere uten å miste Curves


Komme i form ofte innebærer å miste vekt. En påminnelse når slanking ned er tendensen til å gå ned i vekt over på samme tid - et prospekt som, for noen, kan forårsake kurver til å forsvinne. Hvis du ønsker å slanke seg, men holde dine kurver, bruke riktig kombinasjon av kosthold og mosjon. Bor fokusert og overvåke fremgangen din over tid vil hjelpe deg å oppnå den kroppsformen du ønsker.

Hvordan bli tynnere uten å miste Curves

Endre din diett til en lav i fett og høy i proteiner, frukt, grønnsaker og korn. Endre matvaner å senke kaloriinntaket, som vil bistå med generelle vekttap. Redusere fett i kosten hjelper med generelle vekttap, og økende proteiner og komplekse karbohydrater gir deg den energien du trenger for å holde seg frisk og aktiv. Supplere kostholdet ditt for å hjelpe deg å holde fyldigere lenger med frukt og grønnsaker.

Oppgave på rutinemessig basis for generell vekttap. Bruk aerobic øvelser som gåing, jogging og kjører for cardio trening for å brenne kalorier. Total-kroppen treningsøktene vil hjelpe deg å miste vekt over alt, forårsaker du å slanke seg. Brukes sammen med redusert kaloriinntak, vil en god treningsøkt diett hjelpe deg å miste vekt.

Legg til målrettede kroppen øvelser til din trening diett. For å beholde og videre definere kurver, bruk øvelser spesielt rettet mot arbeids midje, hofter, lår, rumpe og bryst området. Bruk crunches å definere midjen din og bidra til å skape en svingete midsection. Leg heiser med ankelen vekt for økt motstandsdyktighet bidra til å definere baken. Frie vekter som brukes for butterfly bevegelse arm heiser bidra til å definere armene og bygge brystmuskelen, og legger en svingete utseende til overkroppen.

Hint

 • Opprettholde en mat og mosjon journal på en daglig basis. Bruk samme journal for å spore din vekt og kropp målinger ved å logge informasjonen en gang per uke. Gjennomgå journal hver tre til fire uker å følge utviklingen din.
 • Konsultere med en lege før du foretar noen ny diett eller treningsprogram - spesielt hvis du har noen pre-eksisterende medisinske tilstander.

Hvordan kjøpe Curves Protein Shakes

Hvordan kjøpe Curves Protein Shakes


Kurvene Selskapet består av uavhengige klubber som spesialiserer seg på kvinners fitness. En del av Curves programmet består av vektkontroll ved å spise sunt. Curves gir en linje av vitaminer og kosttilskudd laget for å forbedre helsen til kvinner som deltar i sin kondisjon og vektkontroll program.

Fordeler

Drikk Curves Protein Shake etter trening eller som en del av ditt første måltid på dagen. Den shake inneholder 15 gram protein og mer enn to dusin vitaminer og mineraler for en næringsrik tillegg til din daglige diett.

Kurver Steder

Din lokale Curves klubber tilbyr protein shake og andre kosttilskudd for salg på stedet. Besøk Curves nettsted for å skrive inn landet og postnummer for en liste over nærliggende steder (se Resource delen av denne artikkelen). Derfra kan du få adresse, telefonnummer og nettside informasjon for lokale butikker.

Betraktninger

Noen kvinner som følger Curves vekt forvaltningsplanen bruk rister enn den som designet av Curves, ifølge den offisielle Curves nettsted forum. Vurdere fordelene og ulempene med å bruke andre shakes, og diskutere dette alternativet med en Curves medarbeider for forslag og informasjon.

Hva er en kontaktlinse Base Curve?

Designet for å passe på hornhinnen (den fremre overflaten av øyet), er kontaktlinser laget til visse spesifikasjoner som tillater dem å passe komfortabelt, riktig visjon, og sitte på riktig sted. Basiskurve er en av de viktigste spesifikasjonene.

Betydning

Når du har øynene undersøkt for kontaktlinser, bruker øyelegen en maskin som kalles en keratometer å måle kurvene i øyet. Legen bruker disse tallene for å finne ut den riktige kontaktpassform. Basen kurven er et mål på kurvens stigning av kontaktlinsen.

Myke og harde Kontakter

Både myke og harde kontaktlinser har en base kurve. Selv om materialet de er laget av forskjellig, er begge typer objektiver designet for å passe på øyet på en lignende måte.

Base Curve Tall

Målt i millimeter, basiskurve tall vanligvis varierer 8,0 til 9,7. Jo lavere tall, jo steilere kurven av linsen.

Beliggenhet

Kontaktlinse resept kan inneholde flere forskjellige typer tall. Basiskurve er vanligvis en av de første tallene som er angitt på en kontakt resept og er noen ganger skrevet som BC eller BC

Betraktninger

Noen kontaktlinse resepter kan ikke angi en base kurve måling. I dette tilfelle gjør kontaktlinse fremstilling kun en basiskurve, og legen ikke trenger å skille steilheten av linsen.

Slik får Sunn Vekt og Curves

Ikke alle kvinner ønsker wafer-tynne utseende. Faktisk kurvene ikke nødvendigvis er usunn. Kvinner er ment å være curvy for å bære barn. Det finnes sunne måter å få vekt og kurver.

Slik får Sunn Vekt og Curves

Slik får sunn vekt og Curves

•  Øke kaloriinntaket. For å få ett pund, må du forbruke 3500 flere kalorier enn du forbrenner. For å få en kilo i uken, øke inntaket med 500 kalorier om dagen.

Spis sunne kalorier. Det ville være lett å pakke på noen raske kurver ved å besøke fast food-restauranter hver dag. Det er usunn. I stedet øker mat høy i hjerte-sunt umettet fett som nøtter, olivenolje og avokado.

Konsumere større porsjoner. I tillegg til å spise høyere kalorifattig mat, størrelse opp tallerkenen din. Prøv en servering og halvparten av ris (ca en kopp), i stedet for bare en servering.

Spis ofte. Sett av tid (og rom) for ikke bare tre måltider, men også 02:58 store snacks. En god matbit er en servering av hele hvete knekkebrød med peanøttsmør eller en sports energi bar. Dette er sunt, fylling snacks.

Drink. For sunn vektøkning, legge til en kopp 100 prosent juice til frokost, i stedet for bare kaffe. Legg melk til te og kaffe for en kalori boost.

Vekt tog. Aerob trening er flott for toning og slanking ned. Men kombinert med styrketrening, kan du bygge muskler og beef opp din figur. Målet for to til tre dager i uken.

Klager med Curves Fitness Centers

Når Curves først åpnet den dørene i 1992, kvinner strømmet til den revolusjonerende 30-minutters krets trening holdt i en sosial, uformell, bare kvinner atmosfære. Siden da har imidlertid medlemstallet falt og mange Curves franchiser har stengt, på grunn av flere store klager om forvaltningen av både Curves International og dets enkelte franchisetakere.

Ubeleilig Timer

En stor klage om Curves er at mange franchising er ikke åpen under lunsj timer, og noen er ikke åpent tidlig på morgenen eller sent på kvelden, noe som gjør trener upraktisk både for bo-at-home moms og kvinner som jobber utenfor hjemmet .

Utilstrekkelig Workout

Den 30-minutters Curves treningen har blitt kritisert, både av medlemmer og ikke-medlemmer, for å være for lett. I 2005 American Council on Exercise (ACE) gjennomførte sin egen test av Curves trening og fant at kvinner som konsentrerte seg om sin trening og legge vekt på det gjorde faktisk få en moderat intens trening. I ACE-studien også bemerkes at hvis en kvinne ikke fikk bruke maskinene riktig eller ble også involvert i å være sosial under hennes trening, hennes trening intensitet led.

Mangel på innovasjon

I sin storhetstid Curves gitt en innovativ trening og trening miljø for alle slags kvinner, men har ikke klart å holde tritt med treningen trender, inkludert oppdatering av sitt utstyr. En annen klage er at Curves har vært for lite fleksibel når det gjelder å legge gruppe klasser og andre former for trening til rutine, gjør hva konkurrentene har å tilby mer attraktivt.

Unknowledgeable Ansatte

Hele nasjonen kvinner har klaget over at Curves ansatte synes å vite svært lite om treningsapparatene som brukes i Curves krets trening, og noen ganger synes å vite svært lite om trening og fitness i det hele tatt.

Ignorerer Franchise eiernes behov

En undersøkende artikkel i Wall Street Journal rapporterer at Curves franchise-eiere er like misfornøyde som noen Curves medlemmer når det kommer til en uvilje mot å fjerne seg fra den opprinnelige Curves modell og tilby mer konkurransedyktige utøve opsjoner til kvinner. Det har også vært noen klager på at franchise-eiere har blitt lurt ut av fortjeneste, med noen tilfeller blir offentlige søksmål.

Typer av skoliose Curves

Skoliose er en skjelettforstyrrelse som forårsaker en unormal kurve av ryggraden måle minst 10 grader når sett forfra. Denne forstyrrelse forekommer i omtrent 3 prosent av befolkningen. Skoliose forekommer hos jenter dobbelt så ofte som hos gutter. Men mindre enn 1 prosent av skoliose tilfeller er alvorlige nok til å kreve kirurgi.

Fakta

Årsaken til skoliose ofte er ukjent. Det er umulig å oppdage før barnet vokser. Det er tre hovedtyper av skoliose: medfødt, nevromuskulære og idiopatisk. I tillegg kan skoliose være forårsaket av leddgikt, degenerasjon av plater og andre helsemessige problemer som for eksempel svulster som påvirker kurven av ryggraden. Skoliose kurver som måler mindre enn 10 grader krever sjelden behandling. Imidlertid kurver som er mer enn 40 grader ofte krever kirurgi.

Typer

Medfødt skoliose oppstår når ryggvirvlene av ryggraden mislykkes i å danne eller separere helt. Dette resulterer i trekantformet virvler som ikke justert riktig. Nevromuskulær skoliose oppstår i forbindelse med nevrologiske sykdommer forbundet med ødelagte nerver som muskeldystrofi, ryggmargsbrokk og cerebral parese. Idiopatisk skoliose har ingen kjent årsak. Det er tre typer av idiopatisk skoliose: infantile skoliose oppdages opp til 3 år, er juvenile skoliose oppdaget mellom 3 og 10 år, og ungdoms skoliose blir oppdaget etter fylte 10 gjennom bein modenhet.

Identifikasjon

Tidlig intervensjon kan bremse utviklingen av skoliose. Under helse eksamener en lege vil be barnet å bøye seg fremover i livet og sjekke justeringen av ryggraden og skulderbladene. Andre rutinemessige tester inkluderer balanseøvelser og nervetester. Dersom det synes å være noen indikasjon på skoliose, kan et røntgen bli beordret til å overvåke progresjonen av kurven. Skoler ofte gjør rutinemessige skoliose eksamener for barn under årlige skolehelsekontroller.

Misforståelse

Unormale kurver av ryggraden som er synlige fra siden ikke er skoliose. Kyfose er en unormal kurve når sett fra siden, hvor ryggraden er bøyd fremover i det øvre område, også kalt pukkelrygg. Lordose er en unormal kurve av ryggraden når sett fra siden, hvor ryggraden er unormalt konkavt ved den nedre eller øvre område, ofte referert til som swayback

Behandling

Det finnes behandlingstilbud tilgjengelig for å bremse utviklingen av sykdommen. En Ryggvarmer kan brukes til å bremse utviklingen av kurven. En back seler er vanligvis brukes dersom barnet har minst to år med vekst igjen før skjelett modenhet. Imidlertid utvikler tilstanden vanligvis når Ryggvarmer ikke lenger er slitt. Trening for å opprettholde fleksibiliteten i det muskulære systemet kan være nyttig. Kiropraktisk manipulasjon av ryggraden kan være nyttig. Imidlertid har det ikke vært noen studier som viser disse for å stanse utviklingen av skoliose. Curves større enn 40 prosent krever ofte kirurgi for å korrigere, stabilisere eller smelte den skadede ryggvirvler.

Hvordan å holde seg til en diett og treningsprogram

Hvordan å holde seg til en diett og treningsprogram


Prøver å holde seg til en diett og trening programmet er ikke lett, men med litt kreativitet og planlegging det kan gjøres. Les videre.

Hvordan å holde seg til en diett og treningsprogram

•  Sett et mål. Ønsker du å være en størrelse 6 igjen? Miste 10 pounds? Føler seg bedre i en bikini i sommer? Uansett hva målet ditt, skriv det ned og klippe ut bilder eller sitater fra et magasin som representerer målet ditt. Henge dem på en oppslagstavle og se på det hver dag som en påminnelse.

Spill dine resultater. Før du starter programmet, veie deg selv og ta målinger av lår, hofter, rumpe, midje, og abs. Hver uke re-mål og re-veie for å holde orden på resultatene.

Bruk fadderordning. Har du en venn som prøver å holde seg til en diett og treningsprogram? Gjør det sammen! Noen ganger kan en venn er den perfekte motivator for å lykkes.

Kjøp nye treningsklær. Du vil føle deg bedre og mer tilbøyelige til å fortsette hvis du føler deg godt om måten du ser mens du trener. Hit sportsbutikk eller butikk på en rabatt butikken som Target.

Få ekte med dine spisevaner. Er det mer sannsynlig å hente en pose med chips hvis du føler deg trist? Du feire lykkelige øyeblikk av overspising Do? Å få koblet med hvorfor du spiser slik du gjør kan gå en lang vei til å ha sunnere matvaner.

Miks det opp og ha det gøy. Kjedsomhet er det verste for å holde seg til programmet, så sørg for at du spre dine treningsøkter. Prøv en ny treningstime, kjøpe noen rulleskøyter, praksis yoga, blande den opp!

Hold øye med prisen. Husk at oppslagstavle fra trinn 1? Bruk den som en konstant påminnelse og motivator for å holde deg til din diett og treningsprogram. Ta en dag av gangen og feire de små seirene.

Hvordan man skal vurdere skoliose Curves

Skoliose er en muskel-lidelse preget av en unormal krumning av ryggraden. Det kan skje med folk i alle aldre, men er vanligst blant barn og unge. For hver 1000 barn med sykdommen, kanskje så få som tre kreve behandling, ifølge National Institute of Arthritis, og muskel-og hudsykdommer. Skoliose er idiopatisk eller fra ukjente årsaker i 80 til 85 prosent av tilfellene. I ungdommen idiopatisk skoliose, den vanligste typen, jenter er mer sannsynlig å bli påvirket enn gutter.

Bruksanvisning

Hvordan man skal vurdere skoliose Curves

•  Finn ut om kurven er borte fra midten, sidelengs eller fra foran til bak, noe som gir en avrundet-back utseende. Sistnevnte er en bestemt type skoliose heter kyfose.

•  Legg merke til om vinkelen av kurven er mer enn 10 grader ved å se på rygg røntgen. Curves er ofte undervurdert når observert gjennom fysisk undersøkelse bare.

•  Nøyaktig plassering av kurven ved å finne toppunktet på X-ray. Dette er vertebra innenfor den kurven som er mest ute av senter, for eksempel hvis det er vertebra i thorax-regionen, er det en thorax (rib område) kurve.

Identifisere typen kurve fra følgende: torakal, hvor 90 prosent av kurvene forekommer på høyre side; lumbar, hvor 70 prosent av kurvene oppstå på venstre side; thoracolumbar, hvor 80 prosent av kurvene forekommer på høyre side; og doble store der forekommer kurver på begge sider.

De beste vinkelen for kurven på X-ray, og deretter bestemme om det er mer C- eller S-formet i naturen.

Hvordan planlegge et treningsprogram for å senke kolesterolet

Hvordan planlegge et treningsprogram for å senke kolesterolet


Fysisk aktivitet bidrar til å senke kolesterolnivået enten det dreier seg hverdagslige aktiviteter som støvsuging, trappetrinn klatring, plenklipping eller hagearbeid eller et strukturert treningsprogram. Trening hjelper senke kolesterolnivået ved å øke mengden av HDL-kolesterol (den gode typen) i blodet ditt samtidig som du reduserer mengden av LDL-kolesterol (det dårlige, arterie-tilstopping slag). Trening fremmer også vekttap og toner opp kroppens sirkulasjon, hjelper det ødelegge propper i blodårene og gjør hjertet sterkere og mer effektiv pumpe.

Bruksanvisning

Planlegg et treningsprogram for å senke kolesterolet

•  Ta kontakt med legen din før du starter noen utøve regime, spesielt hvis du er en mann over 40 år eller en kvinne over 50, eller hvis du har risikofaktorer for hjertesykdom som høyt blodtrykk, diabetes eller annen kronisk sykdom.

Finn ut hvor mye trening du har fått. Tenk tilbake på de siste fem dagene, og notere ned omtrentlig lengde på tiden du brukte å være fysisk aktiv. Planlegger å gradvis øke tiden du bruker på å trene ved å legge til noen få minutter om dagen hver uke.

Finn et passende tidspunkt og sted å trene, slik at det blir en del av din daglige rutine.

Spør deg selv hva slags trening som er riktig for deg, og deretter sjekke ut din lokale treningssentre. Foruten vektløfting og tredemøller, mange treningssentre tilbyr morsomme gruppe klasser som spenner fra spinning til magedans.

Sjekk pulsen hver så ofte når du trener ved å telle pulsen på halsen eller håndleddet. Tell hjerteslagene i 10 sekunder, og deretter multiplisere med 6 for å få slag per minutt. Prøv å holde pulsen innenfor 65 prosent til 70 prosent av din maksimale hjertefrekvens, som er 220 minus din alder.

Plan for en 5-minutters oppvarming og nedkjøling periode med lys stretching før og etter trening for å varme opp musklene og unngå skader og stivhet.

Hint

 • De beste aktivitetene for ditt hjerte er de som bruker de store musklene i kroppen din, spesielt de i bena. Det gjør dem krever mer oksygen for å fungere. Eksempler på gode aerobe aktiviteter inkluderer turgåing, løping, sykling, svømming og skøyter.
 • Prøv å lytte til musikk eller ser på video mens du trener for å gjøre det mer interessant og morsom.
 • Hvis du opplever noen av disse signalene mens du trener, stopp umiddelbart og sjekk med legen din: ørhet eller svimmelhet, hodepine, kvalme, kortpustethet, kaldsvette eller smerter eller trykk i brystet, nakke, skuldre eller armer.

Hvordan utvikle et kronisk utmattelsessyndrom treningsprogram

Hvordan utvikle et kronisk utmattelsessyndrom treningsprogram


Når først diagnostisert med kronisk utmattelsessyndrom (CFS), kan mange pasienter unngå trening helt fordi dens virkninger kan være alvorlig ødeleggende. Mens ekstreme anfall av trening kan forverre CFS, kan moderat trening og ulike former for alternativ trening være svært gunstig for å redusere mange CFS-symptomer.

Bruksanvisning

•  Lytt til kroppen din. Du bør satse på 20 til 30 minutter med moderat trening, 3 til 4 ganger i uken. Det vil imidlertid være dager da du bør forgo øvelsen helt. Ikke la CFS å bli en unnskyldning for en total mangel på mosjon, men ikke presse utenfor din komfortsone for å oppnå kunstig mål.

Utvikle en strekk program for skånsom trening som mobiliserer alle muskelgrupper. Et treningsprogram bør begynne med strekninger for å varme opp musklene. Dette gjelder særlig for personer som ikke trener hver dag eller som kanskje ikke har utøvd for en stund. Stretching kan være tilrettelagt for pasienter med selv de mest alvorlige former for CFS. Eldre, stillesittende CFS pasienter kan gjøre strekk i sengen.

Øk treningsvarighet veldig sakte og se etter tegn på overanstrengelse, noe som kan føre til et tilbakefall. Start med økter med så lite som 3 eller 4 minutter og legge til program med så lite som 1 minutt eller til og med 30 sekunder per uke.

Undersøke yoga, tai chi eller pilates. Noen studioer og til og med sykehus tilbyr klasser utviklet med spesifikke sykdommer i tankene. Alltid informere din instruktør eller trener som du har CFS. Ikke føl deg forpliktet til å holde tritt med en klasse, og aldri tillate noen å presse deg utover kroppens evner.

Bruk en rekke forskjellige disipliner for å utvikle et individuelt program. Akkurat som star idrettsutøvere bruke kryss trening for å oppnå sine mål, bruker ulike strategier for å holde hele kroppen involvert. Design rutiner som fungerer for dager da du føler deg spesielt energisk og rutiner som stimulerer kroppen din på dager når energinivået er lavt.

Hint

 • Vurdere en massasje, et boblebad eller et dampbad etter en treningsøkt. Husk, som alle CFS trening behandlinger, bør disse aktivitetene gjøres med måte. Bruk profesjonelle massører og informere dem om din tilstand.
 • Unngå over forlengelse av noen skjøter. Ikke bo i boblebad eller dampbad for lengre perioder og ikke bruke de høyeste varmeinnstillinger. Avslutte enhver aktivitet ved første tegn på smerte eller uvanlig tretthet eller treghet.
 • Ikke noen gang forlenge øvelse forbi det første punktet av utmattelse.

Hvordan utforme en treningsprogram for Pitta Ayurveda Mind-Body Type

Pittas er solid bygget, ofte muskuløs og den mest atletiske av de tre typene mind-body i ayurveda. Dateres tilbake 5000 år til India, er Ayurveda et system for egenomsorg den gir informasjon om kosthold og hvordan å behandle sykdom. Pittas er ofte hardcore idrettsutøvere blant oss, men de er også helg krigere, også. I motsetning til hittebarn-tynne Vatas eller heavyset Kaphas, er Pittas best egnet for trening. Som mange av oss er stillesittende kontorarbeidere, alle kan ha nytte av noen form for vanlig exercise.Competitive, trygg og bygge for sport, Pittas som en utfordring. Hvis de ikke konkurrerer i triathalons sine daglige timeplanen vil se ut som en på andre måter. Sykling til jobb, plukke opp barna etter jobb og kanskje coaching sine døtre fotballag, er en lærebok dag for Pittas. Lær hvordan du kan utfordre en Pitta konkurranse stasjonen i å utforme et treningsprogram for denne utøveren.

Bruksanvisning

•  Definer spesifikke atle benchmarks for deg selv. Hvis du er en løper, og ikke ruse formelt, evaluere din nåværende kjørelengde og sette nye mål. Ønsker du å legge speedwork og bygge opp til 10-mile går i helgene? Hvis du vil returnere til trening, starte en løpende logg og ta opp dine ukentlige treningsøkter der. Type A Pittas nyte måle fremgang, og de er gode på forbedring som de er disiplinerte idrettsutøvere.

Delta i gruppe og individuelle idretter. Hard-kjøring av natur, Pittas utmerke seg i nesten alle slags idrett de liker. Moderat til svært anstrengende former for trening er passende for en sunn Pitta uten alvorlige kroniske sykdommer eller sykdommer. Pittas ha fysisk utholdenhet til å takle svømming, løping, sykling, tennis, samt surfing og styrketrening i treningsstudio.

Cross tog for å unngå skader og mental utbrenthet. Ingen behøver å spørre en Pitta til å utøve så hun er allerede jogge hver morgen og spille tennis i helgene. Cross trening kan bety sykling på dager du ikke kjører og løfte vekter tre ganger i uken, mens du svømmer for langt å erstatte en vanskelig kardiovaskulær trening i uken. Hardcore idrettsutøvere kan lide utbrenthet hvis de ikke variere sine rutiner eller ta en sesong av og ta opp en helt annen idrett. Skill mellom høy effekt og lav-effekt idrett. Beskytte leddene, øve skikkelig varme-ups, kule-downs og lys strekker seg å holde seg frisk.

•  Vurder yoga og meditasjon. Selv om ikke strengt trene i læreboka følelse av å holde pulsen på et forhøyet nivå til å brenne kalorier, er det mange fordeler ved å praktisere yoga og lære meditasjon. Veldig atletisk stiler av yoga som Ashtanga, Bikram eller det som kalles "Vinyasa yoga" eller "power yoga" (begge basert på Ashtanga) vil trolig appellere til idrettsutøvere.

Øv meditasjon som en form for mental trening. Lær pusteteknikker fra en yoga lærer eller i en gruppe klasse. Profesjonelle idrettsutøvere ofte visualisere seg selv presterer på sitt beste før konkurranse og John McEnroe lært "Transcendental Meditasjon" å kvele sin flammende naturen som ofte var på utstilling i sine tv-kamper.

coach eller lærer unge mennesker eller frivillig. Som talentfull og atletisk som Pittas er, bør du vurdere coaching barn eller som frivillig i løpet av sommeren. Det er sant at du kan skjerpe dine ferdigheter ved å lære andre, og i arbeid med barn, er belønningen langt større enn ren atletisk ytelse. Å gjøre dette myker også svært konkurransedyktig natur Pittas.

Tips og advarsler

 • Hvis du er deconditioned eller har kroniske sykdommer eller skader, bør du oppsøke lege.
 • For å lære mer om yoga, sjekk ut Yoga Journal på kiosken eller på deres hjemmeside.
 • Hvis du vil vite mer om Transcendental Meditasjon, ring 1-888-LEARN TM (1-888-532-7686).
 • Ikke trening gjennom enda mindre skader med mindre du tydelig vet hvordan de skal håndtere skape en mer alvorlig skade. For eksempel, hvis du forstuer ankelen, ikke kjøre. Hvis du har noen felles skader eller muskel trekker eller tårer, se din lege eller fysioterapeut for veiledning om rehabilitering.

Hvordan kan et treningsprogram Forbedre Helse & Job Satisfaction av en Worker?

Hvordan kan et treningsprogram Forbedre Helse & Job Satisfaction av en Worker?


Arbeidsplassen treningsprogrammer er om mer enn bare å redusere helsekostnader eller forbedre produktiviteten. For de ansatte som deltar, bedre helse og velvære hjelp lage en "fordel syklus" hvor både forretnings- og de ansatte høste kortsiktige og langsiktige gevinsten. Det beste er at arbeidsplassen utøve programmene trenger ikke å være vanskelig eller kostbart å sette opp og kjøre.

Hvorfor trening?

Trening handler om mer enn bare bulking opp musklene eller forbereder en maraton. Faktisk ikke trening ikke trenger å være mer enn å ta en tur i en halv time. Noen treningsprogram hjelper forbedre kardiovaskulær helse, lavere blodtrykk, redusere stress og hjelpemidler i å opprettholde en sunn vekt. Med en regelmessig mosjon rutine, folk legger merke klærne passer bedre, deres utholdenhet forbedrer og de tar færre sykedager fra jobb.

Fordeler med et treningsprogram

I tillegg til de mange helsemessige fordelene av et treningsprogram, bedrifter rapporterer ofte større besparelser og produktivitet. I gjennomsnitt, bedrifter som etablerer en arbeidsplass wellness program se en avkastning på nesten $ 4 for hver krone brukt. ROI kommer i form av reduserte helseforsikring kostnader, økt produktivitet og færre sykedager. I tillegg har selskaper som LL Bean sett en reduksjon i røyking nivåer blant de ansatte, og færre on-the-job skader.

Ansatt Helse & Happiness

Færre sykedager og arbeidsplassen skader definitivt bidra til ansattes lykke. Trening fører kroppen din til å slippe såkalte "feel good" hormoner. Endorfiner frigjøres helst folk engasjere seg i lav til moderat intensitet. Disse hormonene bidra til å redusere stressnivået, samt gi en sårt tiltrengt pause i hverdagen for de ansatte. Dette bygger på fordelen syklus, høster belønninger for virksomheten, samt de ansatte.

Typer øvelser

Vanligste formene for arbeidsplassen øvelser kan omfatte en vanlig fem minutters daglig stretching program, lunsj walking grupper eller subsidierte medlemskap på et lokalt treningssenter. Arbeidsgivere kan også oppmuntre kontoransatte å stå ofte i løpet av arbeidsdagen i stedet for å sitte, og oppfordrer ansatte til å gå over til å snakke med en kollega i stedet for å bruke e-post eller telefon. Selv tar trappa og parkeringsplass lenger bort fra kontoret kan ta med litt fysisk aktivitet. Små endringer i arbeidsplass atferd kan legge opp til store belønninger.

Komme i gang

Før etablere en arbeidsplass treningsprogram, bør ledere spørre ansatte hva slags programmer de ønsker å se. Arbeidere kan ikke være interessert i å få utenfor for å gå til lunsj, men kanskje vil en vanlig stretching program gjort flere ganger om dagen. I tillegg, ved å kartlegge de ansatte for å måle sine interesser, kan ledere identifisere medarbeidere med erfaring med trening og velvære programmer; disse ansatte kan være i stand til å bidra til å koordinere og kjøre et program.

Hvordan lage et treningsprogram Etter hofteprotesekirurgi

Når du oppretter en øvelse rutine etter hofteprotesekirurgi, vil du være påskynde healing og vellykket utvinning. Bestemme hvilken type rutine du vil implementere er svært viktig. For å gjøre dette, må du jobbe med din fysioterapeut og lege for å utvikle en plan som er riktig for dine behov.

Bruksanvisning

Sett opp en øvelse plan

•  Snakk med din lege og fysioterapeut før operasjonen for å lage et treningsprogram du bør gjøre etter operasjonen. De vil gi en liste over godkjente øvinger for rutinen.

Øv disse øvelsene før operasjonen. Styrke ben og hofte områder så mye som mulig til hastighet utvinning.

Bestem når du er klar til å begynne å trene etter operasjonen, men ikke forsinkelse. I noen tilfeller kan din fysioterapeut har du begynner øvelser dagen av kirurgi.

Arbeid gjennom øvelser med en fysioterapeut en gang eller to ganger i uken etter operasjonen, som anvist. Hun kan anbefale andre øvelser for å legge til listen din som du gjenopprette og kan også overvåke at du utfører dem riktig.

Prøv noen av disse øvelsene

Ligg flatt på ryggen med bena utvidet foran deg. Skyv hælen mot kroppen din og deretter utvide beinet til flat posisjon og slappe av. Gjenta dette så mange ganger som din fysiske terapeut forespørsler.

Sitt på en hard støttet stol og løfte benet ut foran deg. Hold et øyeblikk og deretter slippe til normal avslappet stilling med foten flatt på gulvet.

Ligg på ryggen med bena utvidet foran deg. Løft tærne opp mot himmelen og deretter peke dem nedover.

Ligg på ryggen med bena utvidet foran deg. Stramme lår og trykk kneet nedover. Hold dette for en liten stund, og deretter slappe av og gjenta.

Legg en pute eller håndkle under kneet. Løfte hælen, slik at den er parallell med overflaten under deg. Hold et øyeblikk og deretter slappe av.

Tips og advarsler

 • Utføre øvelser vil også bidra til å øke blodsirkulasjonen i bena og unngå blodpropp etter operasjonen, som kan være dødelig.
 • Mange hip øvelser kan utføres samtidig legge ned, så de bør være relativt enkelt å gjøre. Jo mer du holder på det, jo raskere vil du gjenopprette og jo sterkere blir du.
 • Diskutere alle mulige øvelser med fysioterapeut før du prøver dem. Sørg for at de vil fungere for deg, siden hver hip kirurgi kan være litt annerledes og kan kreve forskjellige veiledninger.
 • Hvis du hadde den tradisjonelle hofteprotesekirurgi snarere enn minimal invasiv hofteprotesekirurgi, sørg for å følge alle bevegelsesrestriksjoner som legen din forteller deg å være klar over. Ikke opprett en 90-graders vinkel med din kropp og ben, og ikke krysse beinet foran kroppen din, eller du kan risikere forvridning. Hvis noen treningsprogram synes å involvere disse bevegelser være sikker på å avklare dette med din lege eller fysioterapeut.