Digidexo.com

fibromyalgi hodepine

Symptomer på en Fibromyalgi Hodepine

Fibromyalgi er en kronisk tilstand som er preget av utbredt smerte og tretthet. Et vanlig symptom er en hodepine. Hodepinen kan variere fra en migrene til spenning, og det er ofte forårsaket av søvnforstyrrelser og fordøyelsesproblemer som kommer med sykdom. Symptomene på en fibromyalgi hodepine kan gjøre tilstanden enda vanskeligere.

Leder Pain

Verking og bankende i hodet, spesielt bak øynene, er vanlig med en fibromyalgi hodepine. Dette kan bli forverret av tretthet eller sult.

Muskler

En hodepine som stråler i nakken eller skuldrene er vanlig med fibromyalgi. Disse symptomene er vanligvis med en hodepine forårsaket av muskelspenninger, som også kan bli følt i kjeven.

Migrene

Svimmelhet, problemer med blinkende lys eller følsomhet for lys og kvalme er svært vanlige symptomer på en migrene. Fibromyalgi-pasienter er tilbøyelige til å ha en migrene.

Depresjon

Den alvorlig hodepine som ofte følger med fibromyalgi kan ofte ikke kureres, bringe på depresjon. Mangel på interesse for sosiale aktiviteter kan være et symptom på en fibromyalgi hodepine forårsaket av smerte og ubehag.

Betraktninger

Fibromyalgi kan bringe på hodepine som er en kombinasjon av forskjellige typer.

Urter brukt for Fibromyalgi Pain

Det er ingen kjent årsak til smerten av fibromyalgi. Det er ingen tvil om at de som lider av tilstanden er i en ødeleggende mengde smerte. Søvnforstyrrelser, tarm og blære problemer og kronisk tretthet er bare noen av symptomene som er typiske for Fibromyalgi syndrom. Det finnes ingen kur for fibromyalgi, men det er urter som har vist seg å lindre smerte og lidelse for mange pasienter.

Viktigheten av ernæring

Et godt kosthold bør være første skritt i å redusere smerten ved fibromyalgi. Når dietten er ernæringsmessig balansert, vil du bli eliminere eventuelle mangler som en mulig kilde til din tilstand. Spis en rekke matvarer som er lav i fett og høy i vitaminer og mineraler. Supplere din diett for å være sikker på at du ikke er mangelfull i noen vitaminer eller mineraler. Underernæring eller mangler kan føre til mange av symptomene som er felles med fibromyalgi.

Urter

Fibromyalgi kan forårsake en rekke symptomer og smerte i forskjellige deler av kroppen. Ulike urter vil arbeide for å lindre disse symptomene uten bruk av reseptbelagte smertestillende medikamenter. Ved bruk av urter, er det viktig å huske at den amerikanske Food and Drug Administration ikke regulere dem. Sørg for at du får høye urter kvalitet ved å se etter kilder som har et rykte for kvalitet og sikkerhet.

Echinacea er en urt som vil øke immunforsvaret og bidra til å forebygge infeksjoner. Ikke bruk denne urten med barn. Det er effektivt å bruke ved første indikasjon på en infeksjon eller kaldt for rask lindring. Har vært brukt solbær frø olje til å behandle symptomer på fibromyalgi, for eksempel leddbetennelse. Feverfew brukes til å behandle fibromyalgi hodepine og migrene. Boswellia, white willow bark og mjødurt er også smertestillende urter som effektivt kan behandle kroppen smerter som er vanlige i fibromyalgi. Kamille er en effektiv urt å behandle søvnforstyrrelser som oppstår med fibromyalgi. Noen av de andre urtene som brukes til å behandle søvnforstyrrelser og angst som er vanlig i Fibromyalgi er johannesurt, Valerian rot og pasjons. Angst og depresjon er vanlige symptomer på fibromyalgi og kan dra nytte av disse beroligende urter. Å få en riktig mengde søvn kan ofte hjelpe en rekke andre symptomer i tillegg. Kronisk tretthet er et vanlig symptom på fibromyalgi og ginseng har vært brukt i mange år for å øke energi og bidra til å lindre angst og stress. Ginseng er også brukt for å behandle hukommelsesproblemer, som er typiske i fibromyalgi-pasienter.

Urter og smertestillende medikamenter

Ved bruk av urter til å behandle fibromyalgi, er det viktig at du rådfører deg med legen din eller en herbalist. Noen urter kan være farlig når det blandes med smertestillende medikamenter. Ginseng og johannesurt kan potensielt forårsake bivirkninger, slik som lever og nyreskader.

Urtemedisiner kan være svært effektive for behandling av symptomer på fibromyalgi, men det er viktig at du bruker forsiktighet når du inntar noen urte produkt. Diskuter din tilstand med legen din og urter som du vurderer før du fortsetter.

Irritabel tarm syndrom Komplikasjoner

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en funksjonell lidelse som rammer omtrent 15 prosent av alle mennesker i USA. IBS forårsaker dysfunksjon i muskler, organer og nerver av mage-tarmkanalen, men den faktiske struktur av tarmkanalen er ikke påvirket i det hele tatt. Selv om IBS komplikasjoner er begrenset, er det viktig å vite hva de er, hvis du lider av sykdommen.

Historie

Frem til 1990-tallet, biological- og patogene relaterte aspekter av IBS hadde ennå ikke blitt verifisert. Inntil da ble IBS antas å være (og behandlet som) en psykosomatisk sykdom (forårsaket av mentale prosesser).

Time Frame

I en 3-års studier av IBS, ble pasientene funnet å være 16,3 ganger mer sannsynlig, innen den periode på 3 år, for å utvikle en mer komplisert inflammatorisk tarmsykdom (IBD), som er en gruppe av intestinale inflammatoriske intestinale tilstander slik som Crohns sykdom og ulcerøs kolitt.

Identifikasjon

Symptoma komplikasjoner på IBS (en funksjonell uorden) er ofte forbundet med inntak av visse matvarer. Det er imidlertid å ha symptomer som er provosert av visse mat vanligvis et tegn på en ikke-funksjonell uorden.

Effekter

Flere medisinske komplikasjoner har blitt identifisert som vises oftere med IBS pasienter. Beskrevet som komorbiditet, disse lidelser omfatter fibromyalgi, hodepine og depresjoner.

Misforståelse

Det er en større risiko for IBS pasienter med unødvendige operasjoner som en kolecystektomi (fjerning av galleblæren - 87 prosent mer sannsynlig) eller hysterektomi (fjerning av livmor - en i 3 IBS pasienter) på grunn av misdiagnoses av IBS komplikasjoner.

Teorier / Spekulasjoner

Aktuell forskning støtter ideen om at IBS komplikasjoner kan være forårsaket av en aktiv infeksjon som ennå ikke er oppdaget.

Potensiell

Studier viser at IBS pasienter gjennomgå abdominal operasjoner oftere på grunn av upassende kirurgiske indikasjoner avledet fra IBS magesmerter, snarere enn faktiske helserisiko for eksempel gallestein.

Hvordan få Fibro Informasjon

Hvordan få Fibro Informasjon


Det er anslått at én av hver 50 mennesker i USA er plaget med fibromyalgi. Av de forhold som er rettet mot muskel-skjelettsystemet, er det andre bare til slitasjegikt. Imidlertid er det fortsatt en av de minst forståtte syndromer og mange leger tror ikke det å være en faktisk medisinsk tilstand. Enten du er nylig diagnostisert med fibromyalgi eller er en lang tid lidende, utdanne deg selv og nå ut til andre for støtte kan hjelpe med frykt og forvirring fibromyalgi årsaker. Heldigvis er det mange ressurser tilgjengelig.

Hvordan få Fibro Informasjon

•  Finn en lege som er spesialist på fibromyalgi. Som med noen sykdom eller sykdom, ønsker du en lege som er alliert i å hjelpe deg å bekjempe og til slutt vinne i kampen mot den. En lege som er spesialist på fibromyalgi vil være et vell av kunnskap når det gjelder å svare på dine spørsmål om medisiner, øvelser, kosttilskudd og endringer i livsstil. Helseforsikring carrier og den lokale avdelingen av Arthritis Foundation kan hjelpe deg i søket etter den rette lege.

•  Bli med i National Fibromyalgi Association (NFA). Deres hjemmeside (fmaware.org) tilbyr et omfattende utvalg av informasjon og ressurser. I tillegg har de en veldig aktiv Facebook-side hvor du kan få kontakt med andre som har vært rammet av fibromyalgi.

Gjennomføre en online søk etter informasjon og ressurser. Skriv inn ordet "fibromyalgi" inn i en søkemotor som google.com og du vil få resultater i tusenvis. Være enda mer spesifikk når du utfører søket ved å ta søkeord relatert til nøyaktig den informasjonen du søker. For eksempel søke etter "fibromyalgi hodepine" eller "fibromyalgi hjernetåke".

Finn støttegrupper. Enten du foretrekker en online gruppe eller heller vil delta på en personlig, det er en støttegruppe for deg. Det hjelper alltid å vite at andre forstår eller har å gjøre med de samme tingene du er. ProHealth.com tilbyr en portal til fibromyalgi støttegrupper i ditt område. Sjekk også med din lokale sykehus eller klinikk for å se om de kan hjelpe deg med å finne en gruppe. De fleste bibliotekene har også informasjon for støtte grupper i samfunnet.

5-HTP for Weight Loss

5-HTP for Weight Loss


La oss innse det - vekttap er aldri lett. Det er så mange påstander på "raske vekttap" og "miste 20 pounds i 10 dager" at det kan være vanskelig å luke gjennom kravene for å finne fakta. Faktum er, er det ingen enkel og umiddelbar måte å miste betydelig vekttap, men det finnes produkter som kan hjelpe deg i din innsats for å miste de ekstra pounds, og en av disse produktene er 5HTP.

Bruke 5HTP for vekttap

5 hydroksy-L-tryptofan (5-HTP) er en form for tryptofan som er skapt av mat, ikke av kroppen, noe som gjør det til en essensiell aminosyre. Supplere med 5HTP bidrar til å øke nivået av serotonin i hjernen, som stimulerer "feel good" delen av hjernen. Når hjernen føles godt, er det mindre sannsynlig å kreve karbohydrater. Serotonin mangler kan føre til angst, depresjon, søvnløshet, fibromyalgi, hodepine, panikk-anfall, fedme, epilepsi og bulimi. Dobbeltblinde studier av C. Cangiano, F. Ceci, A. Cacino i 1992, publisert i Journal of Clinical Nutrition, har vist at 5-HTP har en klar effekt på vekttap.

Tilskudd med 5-HTP fører til en følelse av velvære og studier har vist at inntak av 50 mg 5-HTP 20 minutter før måltider minsker appetitten, spesielt for karbohydrater. Hvis det, etter 10 dager, er dosen funnet å ikke være effektive, kan den økes til 100 mg før hvert måltid, men bare under behandling av en lege. Langvarig bruk av 5-HTP er ikke studert, så kort tids bruk bør vurderes.

Det er advarsler knyttet til å ta 5-HTP. Bivirkninger inkluderer kvalme, magesmerter, forstoppelse og tett nese og kan forårsake vill og levende drømmer. Det har vært tryptofan produkter fra seks produsenter som FDA utestengt på grunn av forurensing. Du bør bruke 5-HTP bare under en lege omsorg hvis du tar en antidepressant, særlig MAO-hemmere. Effekten av 5-HTP kan forsterkes ved bruk av B-vitaminer, ekstrakter av ingefær, pasjons, johannesurt og Gingko Biloba.

Forholdsregler

Gravid kvinne bør ikke ta 5-HTP siden det forstyrrer serotonin, som kan ha effekter på fosteret.

Hva er fordelene med Accupunture?

Hva er fordelene med Accupunture?


Akupunktur er en gammel kinesisk praksis som har blitt populært i det moderne Amerika og andre deler av verden. Ved å sette ekstremt tynne nåler inn i strategiske punkter på en person & rsquo; s kroppen, er dette alternativ medisin fremmet som en måte å forbedre en person & rsquo; s helse og velvære. Selv om Mayo Clinic advarer at forskere don & rsquo; t fullt ut forstå hvordan eller hvorfor akupunktur påvirker en person & rsquo; s reaksjon på smerte, er det få bivirkninger. Faktisk har noen leger begynt å anbefale akupunktur for pasienter som ikke opplever suksess med mer konvensjonelle metoder.

Pain Relief

Med visse vilkår, har akupunktur vist seg å være en effektiv behandling for å redusere eller eliminere en person & rsquo; s behov for å ta medikamenter for å kontrollere smerte eller relaterte symptomer, ifølge studier utført av både medisinske og odontologiske of New Jersey og Universitetet Heidelberg, Tyskland. Den Akupunktur Massasje College forteller besøkende til sin nettside at selv en tannpine kan behandles med akupunktur. Smertefulle tilstander som har blitt behandlet effektivt med akupunktur inkluderer fibromyalgi, hodepine, migrene, menstruasjonssmerter og leddgikt.

Kvalme og brekninger Relief

Forskning viser at akupunktur har vært kjent for å redusere kvalme og brekninger etter kjemoterapi og kirurgi, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin. Mange post-kirurgiske pasienter har rapportert at akupunktur behandling er effektiv i å øke sin energinivået etter operasjonen.

Forbedret immunitet

Akupunktur er også antatt å styrke immunforsvaret og hjelpe pasienter tåler infeksjon, forkjølelse og influensa. De som ble behandlet har rapportert en raskere utvinning fra skader også.

Stress Relief

Tradisjonell kinesisk teori beskriver akupunktur som en måte for å re-balansere strømmen av energi eller livskraften hos en person & rsquo; s kropp. Mange pasienter har derfor rapportert en reduksjon i stress og angst etter å ha fått akupunktur. Den Akupunktur Massasje College lærer at fobier og tvangslidelser kan også behandles med akupunktur.

Andre fordeler

Akupunktur er markedsført som en måte å behandle luftveislidelser som astma eller bronkitt, øyesykdommer som grå stær og øyekatarr, og nevrologiske lidelser etter et slag.

Tidlige symptomer på Fibromyalgi

Fibromyalgi (FMS) er et syndrom preget av generalisert smerte i muskler og ledd med svekkende utmattelse. Det påvirker 12 millioner amerikanere, og er 10 ganger mer sannsynlig å påvirke kvinner enn menn. Årsaken til FMS er ukjent, men det er antatt at de symptomer kan være forårsaket av hormonelle endringer i kroppen eller lave nivåer av serotonin. Det kan føre til depresjon og kan føre til sosial isolering. FMS er ofte misforstått og dermed kan gå udiagnostisert i årevis. Personer med FMS tar i gjennomsnitt fem år på å nå en diagnose.

Funksjoner

Personer med FMS ofte beskrive følelsen av verk i hele kroppen ledsaget av trøtthet som ikke går bort med søvn eller hvile. De kan oppleve stikkende smerte eller en brennende følelse i musklene som om de har vært anstrengt fra overarbeid, selv når de ikke har trent. Smerte eller verking i nakke og skulderområdet med eller uten rygg og hoftesmerter kan forårsake problemer med søvn.
Andre symptomer er mangel på dyp søvn, angst, hodepine, mangel på konsentrasjon og å være altfor følsom for lyder, lukt eller temperaturer (varme eller kalde).
De med FMS ofte klager over at de er oppbrukt, selv etter en hel natts søvn, noen ganger også utgir seg for å være mer sliten enn da de gikk til sengs.

Misforståelse

Mange mennesker feilaktig anta at de har leddgikt eller bursitt grunn av leddsmerter og stivhet på stigende i morgen eller etter å ha ligget i en langvarig posisjon, som å sitte eller ridning i et kjøretøy.
Leger kan feilaktig behandle pasienten for leddgikt eller avvise klager på tretthet som psykosomatisk.

Identifikasjon

Diagnosen er vanskelig og krever en grundig undersøkelse av en lege, og kan kreve blodprøver for å utelukke andre lidelser.
Ømhet eller smerte i trykkpunkter på kroppen kan skille FMS fra andre relaterte lidelser.
Når andre forhold er utelukket, vil legen din vurdere dine symptomer for å avgjøre om de oppfyller de diagnostiske kriteriene for FMS. Ifølge American College of Rheumatology, kriteriene for en diagnose av FMS krever smerter i alle fire kvadranter av kroppen som har vart i minst tre måneder.

Effekter

Udiagnostiserte FMS kan bidra til sosial isolasjon som pasienten er for utmattet til å delta i aktiviteter utenfor.
Pasienter som lider av depresjon som et resultat av langvarig smerte og mangelen på adekvat behandling.
Når diagnostisert og behandlet, pasienter er i stand til å nyte en normal livsstil ved å endre deres søvnmønster, delta i hensiktsmessige former for trening og fortsetter rutine medisiner.

Forebygging / løsning

Medisiner Lyrica og Cymbalta har begge fått godkjenning fra FDA for bruk i behandling av FMS. Lyrica brukes til å behandle nerve smerter og er vellykket for noen med FMS. Cymbalta er et antidepressivum og fungerer som en serotonin og noradrenalin reopptakshemmere. Det er antatt at et lavt nivå av serotonin kan bidra til symptomer på FMS.
Du kan være foreskrevet andre antidepressiva for å avlaste tilhørende depresjon, smerte og søvnforstyrrelser.
Steroide anti-inflammatoriske medikamenter kan være foreskrevet for smerte.

Om Fibromyalgi syndrom

Fibromyalgi syndrom er en tilstand som er vanskelig å diagnostisere og ikke har noen kjent årsak. Symptomer sentrere stort sett rundt hele kroppen smerte, tretthet og kognitive svekkelser. Selv om det ikke er noen endelig kur, symptomer på fibromyalgi syndrom kan oftest være effektivt klart å opprettholde livskvaliteten.
Det spekuleres i om fibromyalgi syndrom er koblet til en eller annen kombinasjon av søvnforstyrrelser, fysiske traumer, immunsystemfeil, forstyrrelse i sentralnervesystemet og genetikk.

Symptomer

Fibromyalgi symptomene varierer mellom pasienter, men ofte er hodepine, tretthet, korttidsminnet og kognitiv svikt, stivhet, mangel på energi, depresjon, betydelig muskel og bløtvev smerter, irritabel tarmsyndrom, søvnforstyrrelser, miljømessige sensitiviteter, prikking og nummenhet og rastløs legs syndrome.

Diagnose

Det er ingen diagnostiske laboratorietest tilgjengelig for fibromyalgi. Diagnosen er klinisk og inkluderer utelukker andre sykdommer, en gjennomgang av pasientens sykehistorie og en demonstrert ømhet i minst 11 av 18 identifiserte trykkpunkter.

Behandling

Det er ingen behandling som har vist seg effektiv for alle pasienter. Behandlingsplanlegging må fullføres på individuell basis, og kan omfatte endringer i kosthold og livsstil, reseptbelagte medisiner, holistiske terapier, fysioterapi, urte og naturlig rettsmidler, massasje og kiropraktikk omsorg.

Prognose

Selv om det er ingen anerkjent kur for denne tilstanden, er effektiv behandling av symptomer mulig. Fibromyalgi synes ikke å være en degenerativ sykdom og oftest kan styres ved hjelp av en kombinasjon av endringer i livsstil, medisinske behandlinger og holistisk terapi.

Misforståelse

Fibromyalgi syndrom er ofte gruppert med kronisk utmattelsessyndrom; Dette er imidlertid to separate medisinske tilstander.

Hvordan virker Fibromyalgi påvirke et forhold?

Hvordan virker Fibromyalgi påvirke et forhold?

En gåtefull syndrom

Fibromyalgi er en kronisk lidelse som berører 2 til 4 prosent av den amerikanske befolkningen, ifølge en juni 2006 faktaark fra American College of Rheumatology. Hovedsakelig afflicting kvinner, personer med fibromyalgi opplever utbrudd av utbredte smerter, tretthet og andre relaterte symptomer. En New York Times helse guide rapportert at noen studier har funnet forekomst av fibromyalgi toppene rundt 35 år, mens andre sier sykdommen er mest vanlig hos middelaldrende kvinner. Samme helse guide sitert en studie som fant tilfeller av fibromyalgi øker med alderen, og nådde en frekvens på mer enn 7 prosent blant folk i 60-årene og 70-tallet.

Med ingen kjent årsak, er fibromyalgi vanskelig å diagnostisere og behandle. Som et resultat av disse faktorene, kan tilstanden påvirke nesten alle aspekter av en persons liv - inkludert forholdet til venner og familie.

En Forferdelig Toll

The American College of Rheumatology faktaark viser de vanligste symptomene på fibromyalgi som kronisk utbredte muskelsmerter, tretthet og ømhet. Andre symptomer kan være hodepine, irritabel tarm syndrom, irritabel blære, kognitive og hukommelsesproblemer, kjeveledd lidelse, bekkensmerter, rastløse ben syndrom, følsomhet for støy og temperatur, angst og depresjon.

På grunn av disse symptomene, fibromyalgipasienter ofte finner det vanskelig å opprettholde eksisterende vennskap eller møte nye mennesker. På grunn av manglende kunnskap og forståelse om tilstanden, kjære kan finne seg å bli frustrert med mennesker som lider av fibromyalgi. Den følelsesmessige uro og fysiske smerter forbundet med fibromyalgi - samt noen av de medisiner som brukes til å behandle det - kan også redusere en persons sexlyst, legger ytterligere press på intime relasjoner.

Mestringsstrategier

Eksperter sier følgende forslag kan hjelpe personer med fibromyalgi og de som er nær dem takle tilstanden:

Juster forventningene: Personer med fibromyalgi kan finne sin daglige virke sterkt begrenset på grunn av smerter og tretthet. Ektefeller og andre kjære kan hjelpe ved å ta ansvar for husarbeid som rengjøring og matlaging. Dette gjør at fibromyalgipasienter å få mindre energi og få mer hvile.
* Forbedre kommunikasjon: Sykdommer skape stress på familier og kommunikasjon ofte falters. Det er viktig for personer med fibromyalgi til å uttrykke sine følelser, og også be om hjelp når det er nødvendig. Familiemedlemmer bør lytte oppmerksomt, vise empati og gi hjelp når du blir spurt. Utdanning: Lære om tilstanden og dens symptomer er nyttig ikke bare for pasientene, men for deres venner og familie. Søk medisinsk hjelp: Lider i stillhet med fibromyalgi er ikke et tegn på tapperhet eller mot. Personer med denne lidelsen bør være under omsorg av en revmatologi spesialist som er kjent med fibromyalgi diagnostiske kriterier, forskning og de nyeste behandlingstilbud. Finn en støttegruppe: The National Fibromyalgi Association har skapt et nettverk av støttegrupper på tvers av oss dele problemer og løsninger med andre som står overfor liknende utfordringer kan være spesielt nyttig for alle deltakere. Hold deg så aktiv som mulig: Ifølge American Academy of Family Physicians, en av de beste tingene som fibromyalgipasienter kan gjøre er trening. Stretching og lav-impact aktiviteter som turgåing, svømming eller sykling er sterkt anbefalt.

Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter

Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter


Så mange som seks millioner mennesker i USA har fibromyalgi syndrom, de fleste av dem kvinner i fertil alder. Symptomer kan inkludere muskel-og hel-kroppen smerter og smerter, nervøsitet, irritabilitet, hodepine, depresjon, tinnitus, svimmelhet, nesetetthet, irritabel tarm syndrom og søvnløshet eller andre søvnforstyrrelser. Årsakene er usikre, og det er ingen bestemt kur. Typiske medisinske behandlinger innebærer antidepressiva, muskelavslappende, lindrings injeksjoner og anti-angst medisiner som lorazepam. Alternativ behandling eksisterer, inkludert endringer i kostholdet, mosjon, næringsterapi, homøopatiske midler og urte-behandlinger.

Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter

•  behandle smerte av fibromyalgi med willow bark eller furubark, som begge inneholder salisylater, stoffet funnet i aspirin. Disse urter har vært brukt i århundrer for smerte og ikke bære risikoen for magebesvær eller blødning assosiert med aspirin. Boswellia, tatt som anvist på etiketten, kan også redusere leddsmerter og morgenstivhet. Påføring capsaicin salve som inneholder cayenne pepper til spesifikke smerte områder kan blokkere smertesignalene.

Redusere morgen smerter forårsaket av dårlig søvn og tilhørende rastløshet ved å ta johannesurt kapsler for 2 til 3 måneder. Avhengig av den individuelle kapseldose, prøve å få 900 mg per dag. Dette skal hjelpe med depresjon forbundet med fibromyalgi og kan også forbedre søvnkvaliteten. Kamille er en annen urt som fremmer sunn søvn. Kava kapsler i 60 til 120 mg dose sammen med pasjons eller vendelrot skal hjelpe til med å få sove. Men ikke ta kava med alkohol, reseptbelagte beroligende midler eller beroligende midler eller hvis gravid eller ammende.

Forbedre inflammatoriske tilstander som kan bidra til fibromyalgi smerte ved å ta anti-inflammatorisk urter som klaseormedrue, gurkemeie (curcumin) eller goldenseal. Ikke ta goldenseal lenger enn en eller to uker. Legge granateple frukt eller juice vil øke anti-inflammatorisk virkning av urter.

øke immunforsvaret og energinivået ved å ta urter som ginseng (kun Panax ginseng), rødkløver, astralagus og hvitløk. Rhodiola, en adaptogen som balanserer kroppens tilstand, kan også forbedre energinivået. Bedre energinivået kan øke evnen til å tåle trening, noe som kan føre til høyere endorfiner og redusert smerte nivåer.

Massasjesmertefulle områder av kroppen med en blanding av calendula eller rosmarinolje fortynnet med en lik mengde av vegetabilsk olje. Slappe av spenning-forårsaker smerte ved å ta et bad i moderat varmt vann blandet med 4 til 6 oz. ingefær pulver.

Hint

  • Urtemedisiner ta lengre tid å jobbe enn reseptbelagte medisiner. La det være minst en måned og i noen tilfeller opp til seks måneder å finne ut om noen urte terapi er virkelig hjelper. Ikke legg ut på alternative behandlinger for alvorlige forhold uten først å konsultere med lege. Leger av Naturopathy (ND) er ofte mer kunnskap om komplementær og alternativ medisin enn MDs, men mange stater ikke tilstrekkelig regulere naturopathy. Finn et ND med en grad fra et anerkjent naturopathic universitet som Bastyr University i Seattle, Washington.
  • Urte eller andre kosttilskudd er ikke regulert av Food and Drug Administration. Tester har vist at mange slike produkter ikke kan inneholde den merkede mengden av ingredienser, eller kan være forurenset med skadelige stoffer som for eksempel bly. Kjøpe produkter fra anerkjente apotek eller urte butikker. Enda bedre, sjekk ut en testside som Consumer Lab (se Ytterligere ressurser). Informasjonen i denne artikkelen er ikke ment for å behandle, diagnostisere, anbefaler eller kurere sykdom. Sjekk alltid med en lege før du tar noen produkter eller følge noen medisinske råd på nettet. Enkelte urter og holistisk rettsmidler kan ikke underrettes dersom gravide eller ammende og skal være godkjent av en lege før bruk.

Om Fibromyalgi

Fibromyalgi er en vanskelig tilstand å diagnostisere, og ikke alle leger er enige om retningslinjene som brukes for å fastslå om en pasient lider av sykdom. Det er ingen enkelt laboratorium diagnostisk test, og ofte er det et spørsmål om å utelukke andre sykdommer før man vurderer fibromyalgi. En rettesnor som er brukt er at pasienten må ha lidd utstrakt smerte i minst tre måneder, på 11 eller flere områder av kroppen.

Identifikasjon

Fibromyalgi er en kronisk medisinsk tilstand som har en tendens til å være mer vanlig hos kvinner enn menn. Det er preget av en følelse av vedvarende utmattelse og muskel, sene og ligament smerter. Lider også oppleve flere ømme punkter, der tilfeldige punkter på kroppen opplever smerte hvis lett trykk er brukt. Fibromyalgi er ikke livstruende, men det kan hindre livskvalitet.

Funksjoner

Fibromyalgi er ikke en progressiv tilstand, og intensiteten av symptomene kan variere. Det finnes behandlinger og livsstilsendringer som kan bedre livskvaliteten for fibromyalgi lider, selv om tilstanden aldri helt forsvinner. Fibromyalgi var også kjent som kronisk muskelsmertesyndrom, psykogen revmatisme, fibrositis og spenning myalgias.

Effekter

Symptomene på fibromyalgi inkluderer stivhet, utbredte smerter og ømme punkter på baksiden av hodet, øvre nakke, rygg og bryst, hofter, knær og albuer. Smerten kan vedvare i flere måneder av gangen. Symptomer inkluderer også tretthet og manglende evne til å våkne opp uthvilt etter en hel natt med søvn. Andre symptomer er rastløse ben syndrom, hodepine og ansikts-og kjevesmerter, sammen med irritabel tarm-syndrom, med forstoppelse, diaré og magesmerter og oppblåsthet. Det kan også være en økt følsomhet for lukt, lyse lys og lyder. Lider kan oppleve depresjon, humørsvingninger, en manglende evne til å fokusere, svimmelhet, angst og tørr hud.

Teorier / Spekulasjoner

Årsaken til fibromyalgi er ukjent, men det er mange teorier om hva som kan bidra til tilstanden. En teori er at hjernen til en lidende har en høyere følsomhet for smerte signaler. Andre medvirkende faktorer kan omfatte forstyrret søvnmønster, rygg skade, bakterie-eller virusinfeksjoner, hormonelle endringer, psykologisk stress og uregelmessigheter i det autonome nervesystemet. Det autonome nervesystemet styrer ufrivillige kroppsfunksjoner, for eksempel hjertefrekvens, svetting, tarmbevegelser og blodkar sammentrekninger. Hvis dette dysfunksjoner det kan føre til stivhet, svimmelhet og utmattelse.

Forebygging / løsning

En fibromyalgi lidende bør prøve å redusere stress, få mer søvn, trene regelmessig, spise et sunt kosthold og forsøke å tempoet selv. Noen av de medisinene til pasientene omfatter analgetika, antidepressiva, muskelavslappende og pregabalin. Tilstanden har en tendens til å være mer vanlig for de med revmatisk sykdom, og de som er i tidlig til midten alder og som har en familiehistorie med fibromyalgi.

Hva er Pressure Points for Fibromyalgi?

Fibromyalgi er en revmatisk sykdom som rammer 3-5 prosent av befolkningen i Amerika. Omløps teorier foreslår at sykdommen begynner i det sentrale nervesystemet. Leger bruker en multi-lagdelt tilnærming til å diagnostisere fibromyalgi. Først utelukke de andre sykdommer. Deretter bruker de en serie av trykkpunkter for videre testing.

Identifikasjon

Fibromyalgi er ofte beskrevet som opplever smerte fra topp til tå. Personer som har fibromyalgi kan føle tretthet, har en kronisk hodepine, føles stiv om morgenen, har hud sensitiviteter, har en irritabel blære, erfaring kjeveledd dysfunksjon syndrom (TMJ), har kognitiv eller svekket hukommelse, tåle nummenhet og prikking og har tørre øyne eller munn. Symptomene kan variere mye, slik at leger ofte avhengige av trykkpunkter for å hjelpe bekrefte en diagnose.

Overkroppen Pressure Points

Overkroppen har flere trykkpunkter som kan være øm hos personer med fibromyalgi. Disse omfatter 2 på toppen av de shoulderblades, 2 ved bunnen av shoulderblades, 2 på toppen av brystet like under kravebenet, to på bunnen av skallen platene, og 2 på halsen, ved det punkt hvor den halsen møter kjeven.

Underkroppen Pressure Points

Underkroppen har 4 trykkpunkter. Disse finnes på sidene av hoftene, like under toppen av hoftebeinet, og på den nedre del av ryggen, like over bekkenbenet.

Ekstremitet Pressure Points

Flere trykkpunkter kan bli funnet på ekstremiteter. Disse inkluderer punkter på albuene på utsiden av armen, og på innsiden av knærne. I begge tilfeller er trykkpunktet rett ved bøye eller ledd.

Mengde press

Når du sjekker trykkpunkter, vil sensor bruker bare så mye press som det ville ta å slå en nailbed hvit.

Fibromyalgi: Diagnosis & symptomer

Fibromyalgi: Diagnosis & symptomer


Fibromyalgi (FM) er en medisinsk tilstand karakterisert ved kronisk utbredt smerte, invalidiserende tretthet og ømme punkter i bløtvev og ledd. Medisinsk vitenskap har vært i stand til å fastslå den eksakte årsaken til fibromyalgi, men studier har indikert at det har en tendens til å kjøre i familier. Selv om både kvinner og menn i alle aldre kan lider av fibromyalgi, er tilstanden mest vanlig hos kvinner i alderen 30 og 50. Les mer om de diagnostiske metoder og de vanligste symptomene på fibromyalgi.

Diagnose

Det er ikke noen enkle tester tilgjengelig som bekrefter eller utelukker fibromyalgi som den underliggende årsaken til symptomene. Diagnostisering fibromyalgi kan være vanskelig siden symptomene varierer mye fra dag til dag og fra en person til den neste. Leger vanligvis stole på pasienters rapporter om symptomer og en ømme punkter undersøkelse etablert av American College of Rheumatology (ACR). Diagnosen fibromyalgi krever ømhet i minst 11 av de 18 ømme punkter og utbredte smerter som har vart i minst 3 måneder og ligger i alle fire kvadranter av kroppen.

Pain

Den primære symptom på fibromyalgi er langvarig, dyp smerte. Selv om FM smerter er ofte lokalisert i ryggen, skuldrene og nakken, kan det migrere til alle andre deler av kroppen. Fibromyalgi smerte har blitt beskrevet som skyting, knivstikking, bankende, brennende, gnagende og verkende. Noen FM pasienter føler at de kommer ned med influensa; andre føler at de ble truffet av en buss. Smerten har en tendens til å bli verre i morgen, og kan forverres av kulde eller fuktig vær, angst og stress, overdreven fysisk aktivitet, mangel på avslappende søvn og fysisk inaktivitet.

Ømme punkter

Fibromyalgi lider er sensitive i bestemte områder av kroppen kjent som ømme punkter. Disse punktene er svært følsom ved berøring, men aldri vise noen tegn til hevelse, rødhet eller varme. Disse ømme punktene er lokalisert i ledd, muskler, sener og andre fibrøse vev, og er spredt over rygg, nakke, armer, bryst, brystkassen, rumpe, albuer, knær og hofter (Se Ressurser for anbud punkt diagram). Ømme punkter er veldig små, omtrent på størrelse med en krone. Årsaken til disse ømme punkter er ukjent.

Fatigue

Fatigue er et annet vanlig symptom med fibromyalgi pasienter. Nivået av trøtthet varierer fra mild til invalidiserende, og mange fibromyalgi lider blir tvunget til å slutte i jobben, droppe ut av skolen og stoppe sosialt samvær fordi de er så utmattet. Noen medisinske studier har vist at mange FM-pasienter har en søvnforstyrrelse som stopper dem fra å få dyp og rolig søvn er nødvendig for helbredelse muskler og bløtvev. Denne mangelen på restorative søvn fører stivhet og smerter.

Andre vanlige symptomer

Det finnes en rekke andre symptomer som er felles for FM lider. Et flertall av pasientene klager over "hjernetåke", eller en mental haziness som påvirker konsentrasjon og korttidshukommelse. Mange lider er følsomme for sterkt lys og høye lyder. De fleste FM pasienter har overlappende medisinske tilstander, slik som irritabel tarm syndrom (IBS), kronisk hodepine, kjemiske og hud sensitiviteter, svimmelhet og leddgikt. Depresjon og angst er også vanlige symptomer på grunn av stress forårsaket av stadig sliter med kroniske smerter, tretthet og mental tåke.

Fibromyalgi Behandling Retningslinjer

Fibromyalgi (FM) er en samling av symptomer inkludert pågående og utbredte smerter i muskler og bindevev, økt følsomhet for smerte, tretthet, søvnproblemer og kognitiv og følelsesmessig dysfunksjon. Omtrent 10 millioner amerikanere, for det meste kvinner, har blitt diagnostisert med FM. Syndromet har ingen kur, og kan være ødeleggende i alvorlige tilfeller. Men retningslinjene fibromyalgi behandling anbefalt av National Fibromyalgi Association tillate egnet, individualiserte medisinske protokoller som sikrer økt livskvalitet.

Administrerende Pain

Retningslinjer Fibromyalgi behandling krever at smertebehandling tas opp. Non-steriodal anti-inflammatoriske legemidler inkludert ibuprofen og naproksen ofte er foreskrevet. Tramadol er en ikke-narkotiske smertestillende som har bevist effektive i å lindre FM smerter, noen ganger i kombinasjon med acetominofen. I noen tilfeller er lidokain injeksjoner brukes til å behandle lokaliserte smerter i muskler.

Behandling Co-eksisterende forhold

FM pasienter ofte har komorbide, eller co-eksisterende, forhold. Depresjon og angst, for eksempel, er funnet i omtrent 20 prosent av personer med FM ifølge NFA. Andre vanlige co-eksisterende forhold inkluderer rastløs leg syndrom, irritabel tarm syndrom, hodepine, kronisk utmattelsessyndrom, og revmatoid artritt. Behandling av co-eksisterende forhold bedrer ofte FM symptomer i tillegg.

Sleep Ledelse

Forstyrret søvn er et vanlig symptom på fibromyalgi. Behandlingen bør inneholde anbefalinger om livsstilsendringer som vil bidra til å fremme en bedre natts søvn. Pasientene er generelt rådes til å unngå koffein og alkohol før sengetid, for å etablere en vanlig tide å våkne opp og gå i dvale, og for å sikre miljøet er behagelig og fri for forstyrrelser. Når det er nødvendig, kan legen forskrive en lav dose av visse antidepressiva for å hjelpe deg å sove. Antidepressiva øker seratonin, som bidra til å minske smerter i tillegg til å fremme søvn.

Trening

Et regime av milde strekking og lav effekt og ikke-repeterende øvelse er blitt vist å redusere symptomene på fibromyalgi. Mayo Clinic foreslår å utvikle et regime som vil tone musklene jevnt som et middel for å redusere smerte. NFA anbefaler turgåing, ved hjelp av en stasjonær sykkel, og basseng terapi, men advarer at trening bør gjøres med veiledning av en fysioterapeut. Tjue minutter aktivitet tre ganger i uken anbefales.

Andre medisiner

Fordi FM er en samling av symptomer som forekommer sammen i stedet for en sykdom med en bestemt sak, er Fibromyalgi behandling individualiseres for å løse hver enkelt pasients spesifikke symptomer. Anti-depressiva kan være inkludert i behandlingsprotokoll, fordi de øker serotonin, en nevrotransmitter som er blitt korrelert med redusert smerte og tretthet, og bedre søvn, i tillegg til å lindre depresjonssymptomer. Muskelavslappende som cyclobenzaprene minske muskelspenninger og også fremme søvn. Nye medisiner som er godkjent av US Food and Drug Administration til å behandle FM inkluderer Lyrica, Cymbalta, og Savalla.

Utdanning

Sentralt i Fibromyalgi behandling plan er utdanning. Nydiagnostiserte FM pasienter bør gis ressurser til å bidra til å forstå tilstanden og takle kroniske smerter. Utdanning bør også omfatte råd om hensiktsmessige endringer i livsstil for å bedre kosthold og håndtere stress mer effektivt. Terapi eller støttegrupper også anbefales å hjelpe avtale med psykiske plager som ofte følger med FM.

Problemer Waking Up With Fibromyalgi

Selv om årsaken til fibromyalgi har ennå ikke bestemt, symptomene på tilstanden er stort i antall. For mange lider av fibromyalgi, er ekstremt vanskelig og utmattende å leve et normalt liv. Gå på jobb, matlaging måltider og ta vare på barn blir ofte møtt med smerte og frustrasjon. Og, for mange, begynner frustrasjonen først i morgen. Å våkne opp med fibromyalgi kan ofte forlate deg følelsen som du ikke har sovet et kyss.

Bakgrunn

Ifølge National Fibromyalgi Forbund, "Fibromyalgi er en vanlig og kompleks kronisk smerte lidelse som rammer folk fysisk, mentalt og sosialt." Teknisk sett har fibromyalgi blitt klassifisert som et syndrom i stedet for en sykdom, fordi det ikke kan være relatert til en identifiserbar årsak. Dessverre for mange lider av fibromyalgi, er ingen permanent kur er tilgjengelig ennå. Symptomene på syndromet er uforutsigbare, påvirker sine ofre når som helst på dagen eller natten.

Vanlige symptomer

Fibromyalgi produserer utbredte smerter i hele kroppen. Det kan ramme alle deler av kroppen, med ulike grader av intensitet, alt fra skarpe stikkende smerter til dype muskelsmerter. Smerte er ofte verre om morgenen, selv om det kan skje når som helst i løpet av dagen. Mange lider også oppleve vanskeligheter med søvn, noe som resulterer i overdreven tretthet i løpet av dagen. Andre symptomer kan omfatte kronisk hodepine, irritabel tarm og blære, rastløse ben syndrom, nedsatt hukommelse, hud sensitiviteter, angst og depresjon, blant andre.

Utmattelse

Mange mennesker som lider av fibromyalgi klager over overdreven tretthet og utmattelse på alle tider av dagen. Selv etter en hel natts søvn, de ofte føle seg helt utslitt og mangler energi til å komme ut av sengen. Dette trøtthet fører ofte til problemer i alle aspekter av livet, som tretthet drenerer kroppens utholdenhet og energi. Det blir vanskelig å konsentrere seg og tenke klart, forårsaker problemer hjemme, på jobb eller skole.

Mangel på Deep Sleep

Fibromyalgi forskning har vist at pasienter som lider av syndromet sjelden nå den dype søvnen del av søvnsyklus. I stedet, når de kommer til dette stadiet av søvn, begynner hjernen å oppleve stadige utbrudd av hjernens aktivitet. Denne hjerneaktiviteten hindrer dem fra å nå den dype, restorative søvn som kroppen krever for å fungere normalt. Så selv om personen sover i åtte eller ni timer, vil de føle som om de har knapt sovet i det hele tatt.

Morgenstivhet

En stor del av fibromyalgi lider også oppleve morgenstivhet, en utbredt stivhet i hele kroppen på å våkne. Det blir ofte forklart som en uvanlig tetthet i muskler, ledd, sener og leddbånd i hele kroppen. Det påvirker oftest ryggen og ekstremiteter, som hender, føtter, armer og ben. Mens morgenstivhet vanligvis bare varer i ca 30 minutter, kan det vare i flere timer. Stivheten gjør det vanskelig å bevege seg normalt, noe som ofte gjør det vanskelig å komme ut av sengen om morgenen.

Peptide behandling for fibromyalgi

Fibromyalgi er en tilstand der du opplever kroniske smerter i sener, leddbånd og muskler. Du utvikler flere ømme punkter på kroppen din, og smertene er forårsaket av press på disse punktene. Den eksakte årsaken til fibromyalgi er ikke kjent, men en sitert grunn tyder på at når du opplever gjentatt stimulering av nerver, hjernens kjemi endringer - neuropeptides økning eller reduksjon i hjernen og i ditt spinalvæske, som deretter sender dreven smerte signaler til din hjernen. Det er peptid behandlinger som kan bidra til å redusere smerter forbundet med fibromyalgi.

Substans P

I "kronisk smerte," forfatter Gary W. Jay forklarer symptomene forbundet med fibromyalgi. Jay hevder at kvinner er mer sannsynlig å få fibromyalgi, men at menn og eldre også kan bli påvirket. Personer som lider av tilstanden har en økt følelse av smerte og erfaring søvnforstyrrelser, tretthet, morgenstivhet, irritabel tarm syndrom, angst og smertefulle ømme punkter på kroppen, selv når plassene er rørt bare lett. Jay hevder videre at økt smerte at folk med fibromyalgi opplever kan skyldes en økning i substans P, en smerte peptid, i spinalvæske.

Stoffet P peptid sender meldinger til hjernen om smerte. Hvis du har fibromyalgi, kan du ha tre ganger det normale nivået av substans P i spinalvæsken. Dette kan føre til overdreven smerte oppfatninger, som kan snu en noe mild stimulans til ett assosiert med ekstrem smerte. Det er derfor nødvendig å redusere nivåene av Substance P for å redusere smerte. Bruk av capsaicin krem ​​på smertefulle områder kan bidra til å redusere substans P nivåer, og det kan bidra til å minske smerten du føler i ømme muskler og ledd. I tillegg, i "Mosby sin Pathology for Massasje terapeuter," Dr. Susan G. Salvo forklarer at massasje terapi kan også brukes til å redusere substans P peptider i systemet. Massasje terapi bidrar til å redusere søvnforstyrrelser hos personer som lider av fibromyalgi, og et kurs av annenhver uke massasje over 30 dager vil senke substans P nivåer.

Opiat Peptider

Endorfiner er opiat peptider opprettet av kroppen som en naturlig reaksjon på stress. Disse peptidene bidra til å redusere smerte at du kan oppleve med fibromyalgi, og de bidra til å eliminere følelsen av tretthet. Beta-endorfiner er ofte halvparten av normal hos personer som lider av fibromyalgi, noe som kan øke mengden av smerte som en person opplever. Derfor er det nødvendig å øke endorfin nivåer.

I "The Complete Idiot guide til Fibromyalgi," forfatterne Lynne Matallana og Dr. Laurence A. Bradley forklare hvordan regelmessig trening kan øke endorfiner i kroppen for å bidra til å redusere smerte. Lav effekt aerobic trening og regelmessig strekker føre til at kroppen naturlig frigjøre endorfiner.

Serotonin

Serotonin er et annet opiat peptid som hjelper deg å opprettholde regelmessig søvn sykluser, og det regulerer kroppstemperaturen, hjelper med overføringen av nervesignaler, regulerer humør og hjelpemidler det kardiovaskulære systemet. Hvis du har fibromyalgi, kan dine serotoninnivået være lavere enn normalt. Redusert serotonin nivåer er assosiert med angst, kronisk hodepine og depresjoner. For å øke serotoninnivået, kan antidepressiva være foreskrevet.

En transkutan elektrisk nervestimulering enheten eller titalls enhet, en maskin som stimulerer og fatigues ømme muskler via elektroterapi, kan brukes til å utløse produksjon av serotonin, så vel som andre opiat-peptider. TENS enhet er en bærbar enhet som veier omtrent 12 gram. To til fire elektroder er koplet til enheten via ledninger; elektrodene er festet til ømme punkter på huden. De smertefulle områder blir så stimulert med strøm til trøtthet de spente muskler og for å føre den naturlige produksjonen av smertestillende opiater peptider.

Provigil i behandling av Fibromyalgi

Fibromyalgi er en kompleks revmatisk tilstand som ofte er vanskelig å diagnostisere. De vanligste symptomene er muskel-og leddsmerter, tretthet og søvnvansker. Provigil er en av de medisiner som brukes til å behandle den tretthet forbundet med fibromyalgi.

Diagnose

Fordi symptomene på Fibromyalgi er lik symptomene på andre sykdommer (tretthet, hodepine, søvnproblemer, manglende evne til å konsentrere seg, stivhet og angst), er det ofte diagnostisert som et resultat av utelukker andre sykdommer. Ifølge WebMD, kvinner er mer sannsynlig å få fibromyalgi enn menn.

Historien om Provigil

Provigil har vært brukt siden 1998 for søvnforstyrrelser tilstander som narkolepsi og søvnapné, men det er et nytt tillegg til alternativene for behandling av fibromyalgi tretthet. Ifølge fibromyalgi-symptoms.org, en studie av fibromyalgi pasienter som tok Provigil viste en 50% reduksjon i tretthet relatert til fibromyalgi.

Bivirkninger

Ifølge Drugs.com, mulige bivirkninger av behandling av fibromyalgi med Provigil er hodepine, kvalme, feber, hallusinasjoner, rød hud utslett og depresjon. Alvorlige bivirkninger inkluderer pustevansker eller hevelse av tungen, hals eller ansikt, som krever øyeblikkelig legehjelp.

Kontra

Forhold som nyresykdom, leversykdom, nylig hjerteinfarkt og enkelte medisiner (dvs. blodtrykk medisiner) kan utelukke bruk av Provigil som behandling for fibromyalgi.

Advarsel

Siden Provigil påvirker sentralnervesystemet, folk tar denne medisinen bør unngå kjøre bil eller delta i noen potensielt farlig aktivitet før de vet hvordan de reagerer på medisinen.

Betyr løfte vekter Hjelp Fibromyalgi?

Fibromyalgi er en kronisk tilstand med symptomer som muskelsmerter, leddsmerter, tretthet og hodepine. Mens det er ingen kur, det er mange måter å kutte ned på dine symptomer. En av de mest effektive måter å stoppe symptomene forbundet med fibromyalgi er øvelse. Ifølge Fibromyalgi-Symptoms.org, kan styrketrening i bestemte bidra til å kutte ned smerte.

Styrketrening

Det er viktig å anerkjenne forskjellene mellom styrketrening og vekttrening. Mens vekttrening konsentrerer seg om å bygge muskler, styrketrening fokuserer mer på tone og utholdenhet. Bruken av tunge vekter er ikke anbefalt for personer som lider av fibromyalgi. Målet med styrketrening er å arbeide alle de store musklene i kroppen din. Du kan enten bruke frie vekter, vekt maskiner eller motstand band. Du kan arbeide med en fysioterapeut eller en personlig trener til å utvikle den optimale sett med øvelser for deg. Oftest vil du gjøre 2 til 3 sett av hver øvelse med 8 til 12 repetisjoner i hvert sett. Det er også viktig å hvile mellom hvert sett.

Fordeler

Ifølge en studie utført ved Harvard University, har vekttrening vist seg effektiv i å kutte ned symptomer på fibromyalgi. Det er nyttig fordi alle kroppsdeler er involvert i styrke-trening, kutte ned stivhet fra underforbruk. Også symptomer som tretthet eller dempet av generelt bedre fysisk form. Personer med fibromyalgi også lider av dårlig søvn. Når du deltar i styrketrening, det hjelper deg å sovne raskere og å forbli i en dypere søvn lenger. Dette restorative søvn er svært viktig for mennesker med fibromyalgi som tilstanden hindrer dem fra å få riktig mengde dyp søvn. Styrketrening kan faktisk hjelpe mot depresjon, som er et annet symptom vanlig for mennesker med fibromyalgi. Trening er en effektiv måte å forbedre stemningen siden det frigjør endorfiner.

Tips

Styrketrening er den mest effektiv når den kombineres med kardiovaskulær trening og stretching. Det er viktig å varme opp musklene før du bruker vekter for å hindre forstuinger og belaste musklene. Dessuten er det viktig å holde seg hydrert å holde musklene fra kramper opp. Til slutt, sørg for at du gjør alt med måte. Du bør starte med lav vekt og jobbe opp sakte. Du kjører risikoen for skade hvis du presser deg selv for mye i begynnelsen.

Fibromyalgi og muskelsmerte

Fibromyalgi og myofascial smertesyndrom er kroniske tilstander. Mens overlapping i symptomer kan oppstå, de er separate forhold. Verken tilstand har en kur, men begge er mulig å behandle. Både fibromyalgi og myofascial smertesyndrom kan være vanskelig å diagnostisere og kan ta tid som andre forhold er utelukket.

Fibromyalgi

Smerter forbundet med fibromyalgi er vanligvis en kjedelig verke. Smerten omfatter minst 11 av 18 mulige ømme punkter som inkluderer baksiden av hodet, mellom skulderbladene, toppen av skuldrene, fremsiden av halsen, den øvre del av brystet, ytre albuer, øvre hofter, sider av hofter og knær indre .

Myofascial Pain Syndrome

Myofascial smerte syndrom innebærer fascia (bindevev over muskelen). Smerten er en dyp smerte og kan innebære en muskel eller en gruppe av muskler. Myofascial smerte syndrom innebærer triggerpunkter, der smerte er produsert på trykk og kan også bli henvist til andre områder og ofte resulterer i knuter eller trange steder i musklene.

Triggerpunkter kontra anbud poeng

Mens de høres veldig like, de ømme punkter på fibromyalgi og triggerpunkter myofascial smertesyndrom er forskjellige. Ømme punkter er følsomme eller smertefull ved trykk og er i spesifikke punkter på kroppen. Triggerpunktene er følsomme for trykk, men de kan være i en hvilken som helst muskel eller muskelgruppe i kroppen. Tender punkt smerter kan komme og gå, og varierer i intensitet, mens triggerpunkter er konsekvent smertefulle på samme sted.

Myofascial g Fibromyalgi Pain

Fibromyalgi må medføre smerte på begge sider av kroppen, og være både over og under midjen for en diagnose av tilstanden. Myofascial smertesyndrom kan være begrenset i området, men vil være en vedvarende og forverres smerte.

Andre symptomer

Fibromyalgipasienter ofte lider av mage plager, hodepine, søvnforstyrrelser, hyppig depresjon, kronisk utmattelsessyndrom og irritabel tarm syndrom. De med myofascial smertesyndrom ofte lider av søvnløshet fra smerte, og de også oppleve depresjon og tretthet.

Mineraler og Urter bekjempelse Fibromyalgi

Mineraler og Urter bekjempelse Fibromyalgi


Fibromyalgi er en kronisk tilstand uten kjent årsak som rammer to prosent av den amerikanske befolkningen - for det meste kvinner - ifølge MayoClinic.com. Personer med fibromyalgi har en tendens til å føle seg vedvarende utmattelse og smerter i hele kroppen sin. Selv om medisiner som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) - aspirin og ibuprofen, for eksempel - og antidepressiva er anbefalt å behandle tilstanden, er det noen pasienter som ikke tåler disse godt. For disse personene, kosttilskudd og urter tilbyr en alternativ tilnærming, ifølge WebMD.

Identifikasjon

Folk er mer sannsynlig å bli rammet av fibromyalgi jo eldre de blir. Tilstanden rammer ikke bare muskler, men også leddbånd og sener. Lider føles ømt over, men spesielt i viktige trykkpunkt områder, for eksempel skulderbladene, baksiden av hodet og på sidene av hoftene. Fibromyalgipasienter aldri synes å oppnå en dyp søvn, slik at de alltid sliten. Forhold som synes å eksistere med fibromyalgi er leddgikt, kronisk utmattelsessyndrom, depresjon og lupus, blant annet, ifølge MayoClinic.com.

Fibromyalgi sak er i utgangspunktet ukjent, men en rekke faktorer kan utløse tilstanden. En traumatisk hendelse eller følelsesmessig stress kombinert med infeksjon og en familiehistorie kan gjøre en person spesielt utsatt.

Mineraler

De to mineraler blinket ut som nøkkelen til å gjenvinne balansen i en kropp kastet off-kilter ved fibromyalgi er kalsium og magnesium, i henhold til Sunn-Living.Org. Kalsium bidrar til å fjerne melkesyre fra kroppen, et stoff som fibromyalgi lider besitter i overflod. De beste former for kalsium kommer for biologiske kilder, for eksempel vegetasjon eller tang.

Magnesium er en naturlig smerte manager, hindre altfor rask avfyring av nerver. Ifølge Elizabeth Wotton, ND, en naturopathic lege på Compass Family Health Center i Plymouth, Mass., Fibromyalgi pasienter er mangelfull i magnesium, som er en kilde til deres kroniske smerter. Magnesium fungerer med kalsium for å slappe muskler og lette smerter. Dr. Wotton anbefaler 200 mg tre ganger daglig i løpet av seks måneder.

Urter

Ifølge Fibromyalgi ressursinformasjon, folk bruker en rekke urter for å behandle symptomer på fibromyalgi.

Johannesurt kan bidra til å lindre stress, angst og søvnproblemer fibromyalgi kan forårsake. Dessuten, i henhold til WebMD, kan urten lette depresjon og smerte, som det har vist seg at evnen til å regulere nevrotransmittere dopamin, noradrenalin og serotonin.

Solbær frø olje inneholder gamma-linolensyre og alfa-linolensyre. Disse aminosyrene bidra til å redusere den type leddbetennelse fibromyalgi lider opplevelse.

Fordi boswellia, mjødurt og white willow bark er rike på salicins, de er effektive naturlige smertestillende. Feverfew er effektiv mot hodepine, som er vanlig blant fibromyalgi lider. Pycnogenol lindrer depresjon ved å heve kroppens lager av serotonin og øker blodtilførselen.

Capsaicin (fra chili peppers) krem, en counterirritant, kan gnis inn i huden av berørte områder med mål om å skape mindre irritasjon, og dermed lindre eksisterende betennelse.

Ginseng, en flere århundrer gammel urtemedisin, kan bidra til å øke energinivået og lindre stress i fibromyalgi lider. Kinesisk og amerikansk ginseng er ansatt for generelle helse, mens Siberian ginseng brukes til å behandle betennelse.

Alternativ terapi Retningslinjer

Som mennesker slår til alternative behandlinger, inkludert urter og kosttilskudd, for en rekke forhold, har Kongressen tatt til etterretning og dannet Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), som kommer i regi av National Institutes of Health. NCCAM er ladet med å utvikle retningslinjer for sikker alternativ behandling som vil hjelpe folk håndtere sine symptomer, ifølge WebMD.

Interaksjoner

Husk, akkurat som resept eller over-the-counter narkotika, kan naturmidler og mineraltilskudd har potensielt negative effekter på kroppen og samhandle med andre medisiner, truer helsen. Snakk med legen din før du prøver noen form for urte behandlinger eller mineraltilskudd. Du bør kanskje vurdere å se holistisk helse leverandører som bruker en kombinasjon av alternative og konvensjonelle medisiner for behandling av fibromyalgi symptomer, sier WebMD.