Digidexo.com

Hvordan spise karbohydrater og gå ned i vekt

Hvordan spise karbohydrater og gå ned i vekt


Karbohydrater gir viktig næring og energi til kroppen; vekttap er mulig og praktisk mens du spiser karbohydrater så lenge karbohydrater selv er nøye utvalgt. Komplekse karbohydrater er mye bedre for kroppen enn enkle karbohydrater fordi sukker de inneholder blir fordelt over en lenger tidsperiode. Et balansert kosthold rikt på næringsstoffer er en god måte å miste vekt og holde seg frisk i det lange løp.

Hvordan spise karbohydrater og gå ned i vekt

•  Skjær enkle karbohydrater ut av kostholdet ditt. Dette inkluderer slike elementer som hvitt brød, hvit ris, semule pasta og sukkerholdige matvarer som brus. Disse elementene er fordøyd i kroppen lett og bidra til vektøkning i stedet for vekttapet.

Legg til elementer i kostholdet ditt som er høy i komplekse karbohydrater som belgfrukter, friske frukter og grønnsaker. Hele korn bør erstattes av raffinert korn og inkluderer brun ris, hele hvetemel, stål cut outs, rug, hirse og quinoa.

Spis omtrent 50 prosent av det daglige kalorier i karbohydrater. For den gjennomsnittlige diett på 2000 kalorier per dag, skal du motta 250 gram karbohydrater fra sunne kilder. Gjennomgå USDA Food Guide når du spiser for å finne ut hvor mange gram karbohydrater en matvare har i det og spiser deretter.

Spis hel og ikke-bearbeidede karbohydrater når det er mulig. Whole Foods er elementer som fortsatt er i hovedsak intakt. For eksempel er et eple betraktet som en hel mat mens applesauce er det ikke.