Digidexo.com

Hvordan vet jeg om Contact Lens er riktige for å sette i Eye

Kontaktlinser er et vanlig alternativ til tradisjonelle briller. De er effektive og komfortable når det brukes riktig. Kontaktene må være foreskrevet av en øyelege, som vil avgjøre hvorvidt en persons øyne er frisk nok for kontakter. Før du setter kontakter i øynene, følger noen enkle trinn for å sikre at de er forberedt på riktig måte.

Hvordan vet jeg om Contact Lens er riktige for å sette i Eye

Sjekk rommet

Sett en kontakt på tuppen av pekefingeren og ser nøye på den mot lyset. Flytte den rundt i alle retninger. Små biter av rusk eller flekker vil trolig være synlig. Det betyr at kontakten må rengjøres før du setter det inn i øyet.

Sett kontakten i håndflaten og cup den hånden. Skvett kontakt eller saltoppløsning på kontakt slik det er nesten dekket. Bruk pekefingeren til å gni kontakten forsiktig i fem sekunder.

Tørk pekefingeren og sette kontakten tilbake på spissen av det. Sjekk for rusk eller flekker igjen. Hvis noen fortsatt gjenstår, vaske det igjen.

Sjekk Rim

Plasser kontakten på tuppen av pekefingeren med minst mulig objektiv (den avrundede delen) berøre huden din.

ser veldig nøye på kanten av kontaktlinse. Betyr det bøyes utover litt? I så fall er det opp-ned. Mange myke kontaktlinser kan bla frem og tilbake, men vil bare føle deg i øyet hvis riktig side vender opp.

Vend objektivet over og sjekk felgen igjen. Er kantene bøyd utover enda mer, eller gjøre de peker rett i taket? Hvis de er rette, er kontakten korrekt. Hvis de bøyes utover mer, den andre veien var korrekt. Noen ganger kan det være vanskelig å si, men det er feil måte burde være innlysende når sammenlignet.

Se etter uregelmessigheter

Plasser den rene kontaktlinse på tuppen av pekefingeren og hold det opp til et lys.

Se nøye på objektivet for rips eller tårer. Enhver sprekker vil sannsynligvis vise seg ved randen av kontakt, men kan også være i midten av linsen. Hvis et objektiv er revet, ikke bære den. Ripped kontakter kan ripe øynene dine, og iført en skadet objektivet er smertefullt.

Stopp iført kontaktlinser og besøke øyelegen å sørge for at øyet er sunt hvis objektivet forårsaker smerte eller ubehag, selv om ingenting ser ut til å være feil.

Hint

  • Vask alltid hendene før du håndterer kontaktlinser. Det vil kutte ned på avfall deponert på objektivet og inn i øyet.