Digidexo.com

Årsak til muskeltretthet

Årsak til muskeltretthet


Når folk trene og føler en følelse av at tyven musklene er slitne, verkende, eller oppbrukt, eller komme til det punktet at de arbeider ut så hardt at de føler seg som om de ikke kan flytte sine muskler i et minutt, de opplever muskeltretthet. Muskeltretthet begrenser ytelsen til musklene og gir musklene en følelse av utmattelse. Les videre for å finne ut mer om årsakene til muskeltretthet.

Hva er muskeltretthet?

Muskeltretthet er en kompleks muskel lidelse som reduserer muskel evne til å fungere ved en rekke områder innenfor muskelen sammen med sentralnervesystemet svikter når muskelen arbeider. Når dette skjer, vil muskelen som er påvirket ikke være i stand til å fungere som den gjorde ved begynnelsen av en trening.

Misforståelse: Årsaker til muskeltretthet

Ifølge Soft Pedia, har det vært en teori av forskere i noen tid at muskeltretthet er forårsaket av melkesyre som er lekket under trening, som i sin tur forhindrer at musklene fra å produsere kontraktile proteiner og fører det til utmatting. Imidlertid har nye undersøkelser funnet at bare en liten mengde av melkesyre er lagret inne i muskelceller, og at denne lille mengden hjelper med muskel utholdenhet snarere enn dekk den ut.

Kalsium som en årsak til muskeltretthet

Ny forskning utført av et team av forskere ved Columbia University har funnet ut at kalsiumkanaler som lekker under trening kan være årsaken til muskeltretthet. Dette skjer fordi når kalsium utgivelser i en muskel; det gjør muskelproteinet kontrakt og fatigues muskelen.

Forsinke muskeltretthet gjennom kosttilskudd og Drikke

Muskeltretthet kan bli forsinket gjennom kosthold, hydrering, utvinning og kosttilskudd. Drikker drikker som inneholder elektrolytter og karbohydrater som Gatorade og Powerade, hjelper kroppen å erstatte de som går tapt under trening. Koffein kan også hjelpe forsinke muskeltretthet fordi det fører til fritt fettsyrer for å slippe inn i blodet, som hjelper kroppen å forbrenne fett og generere energi. Staying hydratiserte er viktig, og en person som drikker 10 til 12 glass vann hver dag kan forsinke muskeltretthet betydelig.

Helping Prevent muskeltretthet gjennom kosthold og gjenoppretting

Opprettholde et sunt kosthold og med en tilstrekkelig mengde karbohydrater, fett og protein i en diett er svært nyttig i warding av muskeltretthet, ifølge realsolutionsmag.com. Idrettsutøvere bør gjøre 40 til 60 prosent av sine dietter karbohydrater og ca 30 til 35 prosent av sine dietter bør være protein, siden disse hjelper kroppen med å produsere energi i henhold til realsolutions.com. Når kroppen har tilstrekkelige mengder av disse, det hjelper det å opprettholde energi og dermed forsinke muskeltretthet.