Digidexo.com

Juvenile Thoracic skoliose Behandlinger

Scoliosis er beskrevet som en sideveis krumning i ryggraden. Juvenile thorax skoliose er en type skoliose oppstår vanligvis fra fire år til starten av puberteten, 10 eller 11 år for jenter og 12 år for gutter. Barn som er diagnostisert med denne tilstanden utgjør 8-21 prosent av befolkningen av personer med klinisk skoliose enhet.

Behandling

Juvenile thorax skoliose tilfeller krever behandling for å korrigere eller hindre at tilstanden forverres. Pasienter med mindre enn 25-graders kurve vanligvis ikke krever behandling, men legene vanligvis anbefaler behandling for å hindre alvorlige helsemessige konsekvenser i fremtiden.

Bukseseler

Pasienten kan bli bedt om å bære en spenne 16 eller flere timer i døgnet for å gi 90 prosent garanti for at tilstanden ikke vil bli verre.

Kirurgi

Kirurgi er anbefalt til pasienter som allerede har en betydelig misdannelse. Korrigerende operasjoner er gjort for å utsette lateral spinal kurver for opp til 50 grader og redusere smerte og mulige komplikasjoner.

Fysioterapi og Rehabilitering

Fysioterapi er avgjørende for pasientens utvinning fra kirurgi. Visse rehabiliteringsøvelser kan gjøres for å understøtte pasientens fysiske og følelsesmessige utvinning.

Alternative behandlinger

Varierte kombinasjoner av treningsbaserte mobiliserings terapi har forbedret en rekke juvenile thorax skoliose tilfeller. Pasienter som ikke ønsker kirurgi vil bruke denne form for alternativ behandling.