Digidexo.com

Medisiner for å unngå dersom du har høyt blodtrykk

Ifølge boken, "Hva din lege kan ikke fortelle deg om: Hypertensjon," hypertensjon er den tredje største dødsårsaken i USA. Selv om folk dør av ulike sykdommer, er den underliggende årsaken ofte hypertensjon. Mild hypertensjon kan påvirke en person i årevis uten merkbare symptomer, men når en person er diagnostisert med hypertensjon er det ulike livsstilsendringer og medisiner som redusere og håndtere problemet. Det er også visse medisiner som en person med høyt blodtrykk bør unngå.

Advarsel

Noen av de vanligste over-the-counter medisiner som bør unngås av personer med hypertensjon inkluderer aspirin, ibuprofen og Tylenol. Disse tre over-the-counter medisiner kan føre til høyt blodtrykk fordi de forårsake natriumretensjon. Disse stoffene påvirker også utvidelse av blodårene.

En studie utført av Harvard Medical School kalt Nurses Health Study fant at Tylenol er knyttet til høyt blodtrykk. Hovedforfatter av studien, Dr. John Phillip Forman, forklarte at han ikke var foreslå folk slutter å ta medisiner som Tylenol å avlaste behandling av kroniske smerter. Han bare ønsket publikum å være klar over risikoen.

Prevensjonsmidler og hypertensjon

P-piller øke blodtrykket. Kvinner med høyt blodtrykk er ofte foreskrevet en unik pille som er spesialisert for å passe deres behov. Kvinner med hypertensjon oppfordres til å ha sitt blodtrykk kontrollert før du starter noen prevensjonsmiddel. Kvinner må også overvåke deres blodtrykk når du tar prevensjon.

Antihistaminer og decongestants

Medisiner for forkjølelse og influensa også øke blodtrykket og bør unngås. Mange kaldt og influensa medisiner er ansett som ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler. Disse stoffene faller inn under to hovedkategorier: antihistaminer, som brukes til å forebygge høysnue og allergi, og decongestants, som er tatt for å fjerne nesegangene av slim.

Vekttap narkotika

Noen vekttap narkotika kan også utløse hypertensjon. I mars 2008 rapporterte CBS News at en populær vekttap narkotika Meridia utløste en høyning i systolisk blodtrykk. Produsentene av stoffet utstedt en advarsel til forbrukerne at Meridia var ikke egnet for personer med høyt blodtrykk fordi det fører til en økt hjertefrekvens og pigg i blodtrykket.

Betraktninger

Hypertensjon kan ha ødeleggende effekt på kroppen, og tilstanden forverres når medisiner forverre problemet. Personer med høyt blodtrykk bør overvåke deres blodtrykk mens du tar noen medisiner som kan ha skadelige bivirkninger. Hvis mulig, bør visse medisiner unngås helt for å redusere risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag. The American Heart Association rådet legene å bruke ikke-farmakologiske alternativer ved behandling av visse plager for å redusere sannsynligheten for hypertensjon.