Digidexo.com

Hvordan å avgifte kroppen din

Hvordan å avgifte kroppen din


Når du avgifte kroppen din du gjør det stor tjeneste. I denne dagen og alder av stress, bearbeidet mat og daglig drama kroppene våre er oppbrukt av energikilder. Dette hvorfor så mange av oss er utslitt og kan ikke synes å få nok hvile. Hvis vi gir kroppen vår en god avgiftende, men det vil komme tilbake til livet!

Hvordan å avgifte kroppen din

En det er ikke alt som er vanskelig å avgifte kroppen din, er det bedre enn settling for en kropp som knapt kan fungere lenger. Tross alt, hvis du tenker over det kroppen vår virkelig ta juling og fortjener litt TLC!

For å starte avgiftende prosessen du trenger for å begynne å kvitte seg med mat og drikke i kosten som er giftige. Du gjør dette litt om gangen, slik at kroppen kan justere eller annet du kan ha uttak, vanligvis i form av hodepine. Du ønsker ikke det, så ingen cold turkey taktikk.

Når du blir kvitt giftig mat og drikke du erstatte dem med sunne frukt og grønnsaker, helst økologisk. Tenk veganer! Drikk bare rent vann og spise små snacks ofte slik at du ikke blir sulten.

Nå som du spiser vegan du ønsker å bytte til faste, som ikke spiser i det hele tatt, i hvert fall ikke fast føde. Hvis du har en grønnsak juicer dette ville være stor, slik at du kan drikke frisk juice.

Noen mennesker til slutt ta det ned til bare vann og urtete, men dette er for de virkelig disiplinerte friske mennesker som vet at de kan holde seg under denne type diett. Det er godt å vite dine begrensninger.

Som du gå om dagliglivet det kan ikke være lett å avgifte kroppen din, derfor kan det være lurt å gjøre det når du har fri. Noen bare gjør det for en helg og andre opp til 7 dager.

Stress er giftig også, så gjør ditt beste for å holde stress gratis. I tillegg er det godt å trene, men ikke noe anstrengende eller det kan gjøre at du føler deg svak. Yoga er et godt valg, siden det er en stressavlastning og slapper både kropp og sinn, så vel som mater ånd.

Hvis du har tilgang til en badstue eller dampbadet kan du eliminere mer giftstoffer denne måten. Men om du ikke ønsker å overdrive dette det kan gjøre deg ørhet eller svimmel.

Det er detox kits på markedet med kosttilskudd som inneholder urte avføringsmidler til naturlig avgifte kroppen din. Du kan få disse på nettet eller på helsekostbutikker.

Hvor ofte å avgifte er opp til den enkelte, noen gjør det så ofte som hver 3-4 måneder. Hvis du aldri har gjort det nå ville være et godt tidspunkt å starte.