Digidexo.com

Slik fjerner Flått Fra Barnas ører

Slik fjerner Flått Fra Barnas ører


Flått er små insekter som lever av blod og vev fra en levende vert og kan finnes i nesten ethvert utemiljø. Hvis barna leke ute er det viktig å sjekke kroppen sin grundig gjennomgang eller festet flått. Fjerning av en hake som har festet seg til et barns øre, hodebunnen eller andre deler av huden, er relativt enkel og konsekvent for de fleste kroppsdeler.

Slik fjerner Flått Fra Barnas ører

Grunnleggende fjerning

1 sete barnet under et sterkt lampe og plassere hodet i fanget ditt med øret som inneholder flåtten vendt mot deg.

Del noe hår og klippet det bort fra øret.

Ta tak i flåtten så nær huden som mulig, med en pinsett. Påfør fast trykk og ikke vri eller knuse flåtten kropp.

Dra rett oppover fast og langsomt. Hvis flåtten ikke umiddelbart slippe og falle av, fortsette å bruke fast press, men vent for flåtten å slippe før du drar den helt ut.

Rens området med alkohol, bruke en antibakteriell krem til bitt og en liten bandasje, hvis mulig. Hell rensevæske inn i en liten, med lokk beholder. Slippe flåtten inn i alkohol for å bevare det i tilfelle din lege må undersøke det.

Leder Fjerning

Fjern hodet av flåtten separat, hvis den forblir i huden.

Rengjør stedet hvor hodet er gravde med alkohol.

Bruk en steril nål til å forsiktig flasse av de øverste lagene av huden for å avdekke flåtten hode.

Bruk pinsett til å fjerne flåtten hode.

Rengjør hele området med alkohol før du bruker antibakteriell krem og en bandasje, hvis mulig.

Hint

  • Bevar flåtten i alkohol i 1 uke etter bittet og overvåke området for tegn på infeksjon, utslett eller hevelse. Ta bevart flåtten til legen umiddelbart dersom tegn til feber, infeksjon, smerte eller hevelse oppstår.
  • Flått kan bære sykdommer som Lyme sykdom og kan infisere verten at de bite. Unngå å bruke vaselin, en varm kamp eller oppvarmet pinsett til å fjerne en hake. Varmen eller gelé kan føre til at flåtten til defensivt graver dypere inn i huden gjør det vanskeligere å fjerne uten å etterlate hodet i huden. I tillegg kan de også forårsake haken til å skille ut mer spytt og å øke sjansene for å overføre sykdommen til verten.