Digidexo.com

Hva slags vitaminer bør tas daglig?

Hva slags vitaminer bør tas daglig?


Tar vitaminer hver dag er nødvendig for å opprettholde en sunn kropp, hvis de riktige frukt og grønnsaker er neglisjert i ditt daglige kosthold. Enkelte vitaminer arbeide for å helbrede kroppen og beskytte den mot sykdom og sykdom. Tar disse vitaminene kan bidra til å sikre varig trivsel og færre sykedager fra arbeid.

Betakaroten

Beta-karoten hjelper til med riktig celle og vevs-vekst, som arbeider for å forhindre angrep av cancer og sykdommer. Det er viktig å hjelpe i kroppens forsvar av frie radikaler og giftstoffer som arbeider mot riktig kroppen fungerer og fester seg til friske celler og forårsake en rekke plager.

B Complex

Vitamin B-komplekser kan hjelpe til å redusere stress og regulere den sentrale nervesystemet. De skal også beskytte huden mot skadelig UV-skader fra solen, spesielt i de med lys hud. Vitamin B-familien bidrar til å holde huden ungdommelig og uten fysiske abnormiteter, som misfarging og flekker fra overdreven soling.

Vitamin E

Vitamin E er en kraftig antioksidant som oppsøker frie radikaler og giftstoffer i kroppen og nøytraliserer dem. Det bidrar til å styrke immunforsvaret slik at det kan forsvare seg mot skadelige kreftfremkallende som forårsaker sykdom og sykdom. Det hjelper også å opprettholde karsystemet og kan arbeide for lindring av symptomene på PMS.

Vitamin C

Vitamin C er ofte tatt for forkjølelse og influensa symptomer og er verdsatt for sine antioksidant virkning og evne til å undertrykke giftstoffer. Det fungerer også å helbrede skadet vev og styrke veggene i blodårene. Vitamin C bidrar til å opprettholde integriteten til det vaskulære og sirkulasjons-systemer.

Selen

Selen er en annen vitamin med antioksidant egenskaper som søker ut frie radikaler og giftstoffer i kroppen. Det hjelper å hindre utbruddet av kreft når man jobber sammen med vitamin E for å styrke kroppens naturlige forsvar.

Sink

Sink virker å fremskynde tilheling av sår og kan være nyttig i behandling av akne. Det hjelper også i lindring av fordøyelses plager, slik som sår og betennelser. De betente områdene er lettet; symptomer, redusert.

Kalsium og vitamin D

Kalsium har vært kjent for sin bygging av sterke bein og tenner i mange år. Ofte finnes i vitamin D, virker den til å forebygge degenerative sykdommer, slik som osteoporose og bentap, som både er vanskelig å reversere. Det bidrar også til å styrke tannemaljen og fremmer sunn hud.