Digidexo.com

Hvordan å miste vekt i ansiktet raskt

Når du snakker med din nabo eller møte din gamle high school venn, er det første folk legger merke til ansiktet ditt. Hvis du gått opp i vekt eller gått ned i vekt, er ansiktet den første indikatoren. Det er derfor folk er på utkikk etter måter å miste vekt fra ansiktet. Vektøkning og oppblåsthet gjør at ansiktet ser fett. Å miste ansikt fett bør du begynne å miste din generelle kroppsfett. Gjøre enkle endringer i livsstil for å hindre ansiktet fra oppblåsthet og ta minst noe av vekten av ansiktet ditt relativt raskt.

Hvordan å miste vekt i ansiktet raskt

•  Drikk minst åtte 8-oz. glass vann om dagen. Uten vann, begynner kroppen å lagre vann for å sikre at det kan utføre sine normale aktiviteter. Ansiktet ditt ender opp oppsvulmet. Hvis du drikker tilstrekkelige mengder vann, slutter kroppen å lagre det og begynner å skylle den ut.

Reduser saltinntaket. Kroppen vil beholde vann i kroppen din til å fortynne overflødig salt for å beskytte vev fra salt skadelige effekter. Unngå frossen mat som er høy i natrium, chips og junk food. Dryss salt på maten i stedet for å bruke en skje.

•  Unngå alkohol. Alkohol tørker kroppen, noe som resulterer i ansiktet oppblåsthet. Det er også høy i kalorier. En 5-oz. glass vin inneholder 100 kalorier. Alkohol forbruks resultater i total vektøkning, og spesielt legger pounds til ansiktet. Unngå enhver form for alkohol - vin, øl eller brennevin.

Tren regelmessig. Målet for en sprek 30-minutters trening som rask gange, løping, sykling eller dans. Aerobic brenne kalorier og svette får rids av vann vekt, noe som resulterer i en slankere kropp og ansikt. Øke varigheten av treningsøktene som kroppen din blir vant til øvelsen.