Digidexo.com

Hvordan å miste magen Fat Fast for kvinner

Hvordan å miste magen Fat Fast for kvinner


Som du blir eldre, mister du muskler, noe som kan bremse ned stoffskiftet og la stygge forekomster av fett rundt kroppen din. De fleste kvinner har en tendens til å få vekten rundt magen, men det ser ikke bare dårlig; bærer overflødig vekt legger du på et høyere risiko for å utvikle hjertesykdom, diabetes og kreft. Overvekt kan gjøre deg trett og svak, og er knyttet til depresjon; men den gode nyheten er at du kan bli kvitt det! Det vil ikke være lett i begynnelsen, men hvorfor la det stoppe deg? Når du har omfavnet noen endringer i livsstil, vil fettet du bærer nesten faller av.

Hvordan å miste magen Fat Fast for kvinner

Hit gym. Det kan være det siste du ønsker å gjøre etter en hard dag på jobben, men kjører på en tredemølle eller ved hjelp av en stasjonær sykkel vil felle den pounds raskere enn du tror. Spør en medarbeider til å vise deg rundt og hjelpe deg å gjøre en handlingsplan, slik at du kan holde styr på hvor mye trening du gjør hver uke.

Hold det moro. Hvis gym ikke er noe, ikke fortvil. Det er nok av andre måter å miste magen fett. Kjør rundt i parken, ta opp magedans eller hula hooping, starte svømming eller turgåing eller bli din lokale badminton klubb. Uansett hvilken form for trening du velger, er det mer sannsynlig å holde det opp hvis det er noe du liker.

Brenn kalorier når du kan. Nøkkelen til å miste vekt og holde den av er å gjøre små endringer i livsstil som er lette å holde følge. Begynne å sykle til jobb, gå for en spasertur etter middag eller ta trappene i stedet for heisen. Strekk bena rundt på kontoret hver time, heller enn å sitte i samme stilling hele dagen. Du vil bli overrasket over hvor mange kalorier du kan brenne på denne måten.

Arbeid din abs. Til firmaet opp magemusklene, ACE Fitness foreslår at du ligger på ryggen med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. Strekk armene ut til sidene, håndflatene opp, og puster sakte mens flatere korsryggen mot gulvet. Hold litt, men puster inn og slappe av. (Se referanser 1)

balansere kalorier. Vektkontroll handler om hvor mange kalorier du forbruker kontra hvor mange kalorier du forbrenner. Hvis du spiser mer enn du forbrenner, vil du aldri forskyve vekten. Spis mindre porsjoner av mat, men husk, hvis du starter en ny øvelse diett, trenger du mer kalorier enn vanlig. Snakk med helsepersonell om hvor mange kalorier du trenger.

Spis rett ting. Et balansert kosthold vil fylle deg opp og gi deg alle næringsstoffene du trenger for å komme gjennom dagen. Å miste magen fett, US Department of Health and Human Services foreslår at du kutte ned på mettet fett, bakt og stekt mat, og spise rikelig med frisk frukt, grønnsaker og belgfrukter.

Hint

  • Begynne å gjøre endringer i livsstil sakte, og vekt-tap vil være mer bærekraftig.
  • Få en lege sjekk før du starter en ny øvelse diett for å sikre at du er sprek nok.