Digidexo.com

Hvordan bruke en gummi pære sprøyte for en baby Ears

Siden det ikke er tilrådelig å bruke bomullspinner for å rengjøre en babyens ører, kan du benytte deg av en pære sprøyte for å vanne ørene i stedet. Dette er en liten gummi "pære" som ofte brukes til suge babyer neser. Når den brukes for ørene, mange foreldre kaller det et øre sprøyte; det er lett å bruke, selv om barnet kan finne fremgangsmåten for å være litt ubehagelig i begynnelsen.

Hvordan bruke en gummi pære sprøyte for en baby Ears

Fyll pære sprøyte med lunkent vann ved å klemme lufta ut av det da suge opp litt vann fra springen.

Plasser barnet slik at han er legging med hodet sidelengs, de berørte øret vendt oppover.

Rett øret sprøyte inn i barnets øre kanalen, men ikke sett den. Sakte presse vannet inn i barnets øre. Det kan se noen bobler stiger til overflaten; dette er normalt.

La vannet til å sitte en stund og deretter snu barnet over til la vannet renne ut på en vaskeklut eller håndkle. Du må kanskje tørke forsiktig den ytre overflaten av øret eller kanalen for å fjerne eventuelle biter av voks eller rusk som har kommet ut.

Gjenta om nødvendig. Hvis det er en hindring, er det imidlertid bedre å ta barnet til lege for ytterligere inspeksjon.

Hint

  • Hvis barnet ditt er gammelt nok til å rulle over eller krype bort, kan du velge å bruke din stellebord med stroppen. Ved hjelp av et øre sprøyte er ikke smertefullt, men kan være ubehagelig og urovekkende først.