Digidexo.com

Årsaker og behandling av acid reflux

Enten du avtale med en kronisk eller en sporadisk tilfelle av acid reflux, er du sannsynligvis interessert i måter å kontrollere symptomer. Acid reflux påvirker voksne og barn. Mens noen tilfeller er udiagnostisert eller produsere milde symptomer, kan acid reflux forårsake ekstrem halsbrann, ukontrollerbar hoste og oppgulp. I tillegg øker dette tilsynelatende ufarlig tilstand en persons risiko for å bli syk med esophageal, hals eller munnhulekreft.

Årsaker

Det er en åpning mellom magesekken og spiserøret. Den nedre esophageal sphincter (LES), som ligger ved foten av spiserøret, er en muskel som ufrivillig åpner og lukker for å tillate mat og væske inn i magen. I tilfelle av acid reflux, betyr LES muskelen lukker ikke riktig. Som et resultat, kan magesyre reise eller tilbake strømme inn i spiserøret.

Medisiner

Medisinske preparater er anvendelige ved behandling av syre refluks. Over-the-counter antacida behandle tilstanden ved å redusere mage syre. Disse medikamentene er anbefalt for milde tilfeller av acid reflux. Personer som lever med kronisk acid reflux vil trolig kreve en reseptbelagte medisiner, noe som begrenser produksjonen av magesyre og kontroller symptomer. Reseptbelagte medisiner kan også reversere skader på spiserøret.

Reduser Kroppsvekt

Å miste vekt kan forbedre acid reflux symptomer. Selv om du ikke er overvektig, øker magen vekt buktrykket. Og i noen tilfeller, vekten forårsaker magesekken til å skyve oppover. Denne ekstra press gjør at magesyre til å reise opp i spiserøret, og dette kan gi symptomer som hoste, halsbrann, sår hals og oppgulp.

Adopter en Acid Reflux Diet

Bestemte matvarer er bevist å utløse acid reflux. Men eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt kan dramatisk forbedre dine symptomer, og til slutt helbrede spiserøret. Vanlig problem matvarer inneholder sjokolade, tomatprodukter, kaffe, koffeinholdige drikker, fet mat, alkohol og peppermints.

Hold hodet hevet

Etter å ha spist, holde hodet hevet er en enkel måte å hindre acid reflux. Dette inkluderer bor i oppreist stilling etter måltider, og slik at to til tre timer å passere før du går til sengs etter måltider. Også, heve hodet av sengen din (minst seks inches) kan holde mat og væske i magen mens du sover. Bruk tre eller sement blokker for å heve hodet av sengen.