Digidexo.com

diabetisk retinopati

Hvordan identifisere Diabetisk retinopati

Hvordan identifisere Diabetisk retinopati


De fleste som har levd med diabetes i 20 år begynner å utvikle diabetiske endringer i deres netthinner. Diabetisk retinopati oppstår når blodårene i netthinnen er skadet. Netthinnen er lysfølsom vev som ligger i bakre del av øyet. Diabetisk retinopati er den vanligste diabetesrelaterte øyesykdommer. Det er også en ledende årsak til blindhet voksne i Amerika. Tidlig påvisning av retinopati er svært viktig. Her er scener og tegn på diabetisk retinopati.

Hvordan identifisere Diabetisk retinopati

•  Vær oppmerksom på at du ikke legger merke til endringer i synet på først. Som retinopati forverres, kan synstap oppstå.

•  Forstå at du vil oppleve små områder av ballong-lignende hevelse i blodårene i netthinnen.

Kjenn at, som diabetisk retinopati utvikler seg, noen av blodårer som gir næring netthinnen blir blokkert.

Forstå at etter hvert som flere blodårene blir blokkert, vil områder av netthinne bli fratatt den nødvendige blodtilførsel.

Vær oppmerksom på at ved avansert stadium av diabetisk retinopati, vil nye unormale blodkar begynner å danne. Disse nye fartøyene er svært skjøre. På grunn av at beholderveggene er så skjøre, at de ofte lekker blod inn i gelen som fyller innsiden av øyet. Denne blod lekkasje kan føre til synstap og blindhet.

Hint

 • Alle med diabetes bør få en omfattende utvidet synsundersøkelse minst en gang i året.
 • Diabetisk retinopati vanligvis påvirker begge øyne.
 • Alle personer med diabetes er i faresonen for diabetisk retinopati.
 • Jo lenger at en person har diabetes, jo mer sannsynlig at han er å utvikle retinopati.
 • Omtrent 45 prosent av amerikanerne diagnostisert med diabetes har noen stadium av diabetisk retinopati.

Tegn og symptomer på diabetisk øyesykdom

Tegn og symptomer på diabetisk øyesykdom


Diabetisk øyesykdom refererer til eventuelle øyeproblemer at personer med diabetes er sannsynlig å møte på grunn av deres diabetes. Den vanligste blant diabetikere øyesykdommer er diabetisk retinopati forårsaket av forandringer i blodårene rundt netthinnen.

Impact

Ifølge National Eye Institute (NEI), er diabetisk retinopati den ledende årsak til blindhet i amerikanske voksne.

Signs

Tegn på diabetisk retinopati inkluderer flytere, problemer med å lese eller gjøre andre up-close arbeid og dobbeltsyn. Uklart syn på nært hold kan bety en macula ødem, eller væske buildup i sentrum av netthinnen.

Tidlige stadier

Mild nonproliferative retinopati og moderat nonproliferative retinopati er de tidligere stadier av sykdommen. Blodårene i netthinnen begynner å svelle og deretter bli blokkert.

Sene stadier

Senere stadier er alvorlig nonproliferative retinopati og proliferativ retinopati. Flere blodårer er blokkert, og nye blodkar er laget for netthinnen næring. De nye blodårer er unormal og bryte enkelt, fører til synstap og blindhet.

Advarsel

Symptomer sjelden dukker opp i de tidligere stadier. Dessuten er det heller ingen smerte, så en årlig øye eksamen er viktig for tidlig deteksjon. Hvis noen av symptomene --- tåkesyn, flytere, Double Vision --- vises, kan du se en øyelege umiddelbart.

Tegn og symptomer på diabetisk øye problemer

Øynene er et svært viktig organ for å kommunisere med våre omgivelser. Gjennom øynene, ser vi hvor vi skal, identifisere farer, og med kommunisere våre følelser. Diabetes, unormal akkumulering av sukker i blodet, fører vanligvis til høye blodtrykket. Kombinasjonen av høye sukkerinnhold i blodet og høyt blodtrykk kan forårsake skade på de små blodkarene og vev i øyet. Over tid, øynene blir skadet og syn svekket, en tilstand som kalles diabetisk retinopati.

Blurred Vision

Ettersom trykket i øyet økes, forstyrrer fluidum i øyet form av øyenlinsen. Når dette skjer, er lyset ikke riktig fokusert, forårsaker tåkesyn. Fordi endringen er så gradvis, kan en person som visjon blir uskarpt ikke oppsøke lege før etter tilstanden er uopprettelig.

Dårlig nattsyn

Det er spesialiserte celler på innsiden av øyet veggen som tolker lyset som kommer gjennom linsen. Noen celler blir konstruert til å behandle farge, mens andre behandle svart og hvitt. Det er færre svarte og hvite synscellene, hvorpå nattsyn er avhengig. Som øyet blir skadet av diabetes, er de celler som hjelper med nattsyn skadet på større andel.

Tap av Vision

Hvis de får fortsette uten behandling, vil diabetisk retinopati uunngåelig føre til et totalt tap av syn. Dette er fordi den optiske nerven som overfører informasjon fra øynene til hjernen har også ømfintlige blodkar mater den. Hvis blodårene er skadet, er synsnerven også skadet. Siden skader på nerver ikke kan repareres, er tap av syn fra nerveskader permanent.

Forhindre Eye Damage

Hvis du er diagnostisert med diabetes eller høyt blodtrykk (hypertensjon), ha en sjekk-opp med en øyelege minst en gang i året. Fordi tap av syn er svært gradvis, kan du ikke være i stand til å merke en endring i synet ditt før det er for sent. Holde blodsukkeret og blodtrykket under kontroll hjelper også hindre skade, ikke bare for øynene, men til andre organer med delikate blodkar.

Laser behandlinger for retinopati

Ifølge National Eye Institute, er diabetisk retinopati den vanligste diabetisk øyesykdom og er en ledende årsak til blindhet i USA. Det finnes to hovedtyper av diabetisk retinopati som forårsaker synstap, proliferativ diabetisk retinopati og makulaødem.
Med forekomsten av diabetes øker hvert år, vil flere mennesker utvikler disse øyesykdommer. Diabetes fører til endringer i blodkar i kroppen; disse endringene føre til de problemene som finnes i begge øyne forhold. Laserkirurgi kan brukes til å behandle begge tilstander.

Vilkår

Diabetisk retinopati fører til tap av synet på to forskjellige måter. I proliferativ diabetisk retinopati, som er den mest avanserte form (trinn 4) av sykdommen, unormale blodkar utvikles i øyet. Disse blodårene er skjøre og kan lett brekke og forårsake blødninger i øyet og forårsaker et tap av syn. I makulaødem, føre til at lekk blodkar hevelse i sentrum delen av netthinnen - den delen som er nødvendig for skarpt syn. Hos mange pasienter begge forhold eksisterer på samme tid, og kan både må behandles på separate laser kirurgi økter.
Laser kirurgi for å behandle både diabetisk retinopati og makulaødem utføres i legens kontor. Elevene må være utvidet for både laser behandlinger og pasienten må sitte på laser; laser oppsettet ligner en spaltelampe biomicroscope.

PRP

Sprednings laserbehandling, også kjent som panretinal fotokoagulasjon (PRP), brukes for proliferativ diabetisk retinopati. Laserstrålen blir brukt til å forårsake små brannsår i periferien av netthinnen. Disse brannskader føre til unormale blodkar å krympe og forsvinne. En konkurrere behandling inneholder mellom 1000 og 1200 laser flekker og vanligvis er ferdig i flere økter. Det tar et par uker for blodårene helt krympe.
En kontaktlinse som holdes mot øyet brukes under laser prosedyre; Objektivet bringer periferien av netthinnen i bedre fokus.

Focal Laser

For makulaødem, kalles en teknikk fokus laserbehandling eller fotokoagulasjon er ansatt. Testing er gjort før prosedyren for å vise legen nøyaktig hvor lekk blodårene er i makula. Under laserkirurgi, er de spesifikke utett fartøy behandlet med laser for å forsegle dem og stoppe lekkasjen.

Focal laser kirurgi prosedyren er mer presis enn scatter laserterapi. Denne prosedyren er utført gjennom en kontaktlinse i tillegg; Dette bidrar til å forstørre linsen senterdelen av netthinnen, slik at legen kan behandle de utette blodkar. Hevelse i makula tar også tid å forbedre.

Risiko

De viktigste risikoene forbundet med laser kirurgi for diabetisk retinopati inkludere blinde flekker fra laseren brenner. I scatter laserterapi, blir de blinde flekker som ligger i sidesynet; etter fokal behandling, de er plassert i det sentrale synsfeltet.

Generelt er disse blindsonene er midlertidige og pasienten vil ikke legge merke til dem over tid. Noen mennesker kan merke noe tap av nattsyn etter scatter laser kirurgi.

Forebygging / løsning

Men vellykket laser kirurgi er i behandling av diabetisk retinopati og hindre ytterligere tap av syn, er denne behandlingen ikke kan hente visjon som tidligere gikk tapt på grunn av diabetes. Dette faktum gjør forebygging av diabetes og stram styring av diabetessykdommen desto viktigere. Regelmessige synsundersøkelser er også nøkkelen i å håndtere diabetisk retinopati.
Enda viktigere, fordi det ikke finnes noen kur for diabetes, kan diabetisk øyesykdom gjenta seg når som helst i fremtiden. Laser behandlinger kan gjentas etter behov, men dette løser ikke de underliggende problemene.

Effekter av diabetes og hypertensjon

Diabetes endrer hvordan kroppen bruker glukose eller blodsukker, og folk med enten type diabetes har for mye av dette, og det kan føre til en rekke problemer. Hvis du har høyt blodtrykk, er blodårene dine innsnevring og blodet beveger seg gjennom dem er å legge for mye press på dem. Disse forholdene er alvorlige og kan forårsake betydelige komplikasjoner i kroppen slik at riktig ledelse er svært viktig.

Kortsiktige komplikasjoner av diabetes

Disse problemene krever umiddelbar behandling. Hvis de går ubehandlet, kan de be anfall eller koma.

Høyt blodsukker (hypoglykemi) resultater fra overspising, sykdom eller ikke nok glukosesenkende medisiner.
Diabetisk ketoacidose oppstår når cellene er fratatt energi. Kroppen vil slå til fett som energikilde, som danner giftige syrer som kalles ketoner.
Lavt blodsukker (hypoglykemi) er forårsaket ved å hoppe over måltider og overanstrengelse. Det forekommer oftest om du tar glukosesenkende medisiner som oppfordrer utgivelsen av insulin eller dersom du bruker insulin.

Langsiktige komplikasjoner

Langsiktige komplikasjoner utvikle seg over tid, og er mer sannsynlig jo lenger du har hatt diabetes og mer dårlig kontrollert blodsukkeret ditt er. Diabetes er en betydelig risikofaktor for alle slags hjertesykdommer, inkludert hjerteinfarkt, hjertesvikt og angina. I tillegg kan det skade flere deler av kroppen, noe som fører til alvorlige helseproblemer og komplikasjoner. Diabetes forårsaker nevropati (nerveskade), nefropati (nyreskade), og diabetisk retinopati, noe som kan føre til blindhet. Dessuten fører det til en rekke fotproblemer som kan føre til infeksjon og selv amputasjon. Problemer med munnen, hud, bein og ledd er også mulig.

Svangerskapsdiabetes

Denne formen for diabetes oppstår under svangerskapet. Et flertall av kvinnene levere sunne babyer, men hvis ikke forvaltes riktig, kan det føre til komplikasjoner for deg og babyen din.

Mulige effekter på barnet være overflødig vekst, lavt blodsukker, respiratorisk distress syndrom, gulsott, økt risiko for type 2 diabetes senere, og i sjeldne tilfeller død.

Du kan oppleve svangerskapsforgiftning, en tilstand som forårsaker høyt blodtrykk og for mye protein i urinen. Det øker også sjansen for svangerskapsdiabetes i neste svangerskap og sannsynligheten for å få type 2-diabetes.

Høyt blodtrykk, hjerte og hjerneslag

Høyt blodtrykk er ansvarlig for mange forhold som kan føre hjerneslag og alvorlige hjerteproblemer. Høyt blodtrykk kan føre til hjerneslag ved å forårsake en aneurisme (svulmende blodårer) til å sprekke, eller ved å skade blodkarene i hjernen, forårsaker dem til å redusere blodstrømmen til hjernen eller ruptur. Det kan føre til hjertesvikt ved å fortykke hjertemuskelen, som hindrer dens evne til i tilstrekkelig grad å pumpe blod gjennom kroppen. Herding og fortykkelse av arteriene kan føre til hjerte Attac, og dette er også en risikofaktor for hjerneslag.

Andre effekter av høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk kan også svekke blodårene i nyrer og øyne. Høyt blodtrykk er en av betingelsene gruppert under metabolsk syndrom, som påvirker kroppens stoffskifte og kan føre til en rekke helseproblemer. Det påvirker også mental skarphet ved å forårsake problemer med tenkning, læring og hukommelse.

Hvordan Stopp Leaky blodkar

Hvordan Stopp Leaky blodkar


Lekk blodkar, en form for blødning (blødning), er en potensielt invalidiserende eller livstruende medisinsk tilstand. Det kan føre til komplikasjoner som ødem (hevelse, herunder at av bena i perifer karsykdom), blindhet (som i diabetisk retinopati og macula degenerasjon) eller død (hemoragisk hjerneslag eller overdreven intern blodtap). Stoppe lekk blodkar før noen uopprettelig skade oppstår er nøkkelen til å kontrollere og behandling av tilstanden.

Hvordan Stopp Leaky blodkar

Hvordan Stopp Leaky blodkar

Prøv naturlige alternativer som for eksempel vitamin C, vitamin K og kobber. Vitamin K, som finnes i bladgrønnsaker, fermentert mat, lever og gule animalsk fett, er avgjørende for blodkoagulering, og en mangel på næringsstoffer har vært knyttet til intern hemmorhaging. Kobber, som finnes i lever og skalldyr, er et mineral som er viktig for integriteten til blodkar. Vitamin C, som befinner seg i sitrus og bær, som er nødvendig for syntesen av kollagen, som, sammen med andre substanser som kobber, danner friske blodårer.

Spør legen din om Ang1. Ifølge forskning ved UC San Francisco og Regeneron Pharmaceuticals Inc. publisert i den 24 desember 1999, utgaven av "Science", dette proteinet, kjent som Angiopoietin-en, kan gjenopprette lekk fartøy til normal og blokkere effekten av stoffer som gjør fartøy utett.

Tenk laser kirurgi. I laser kirurgi, er en stråle av lys energi som brukes til enten segl eller ødelegge lekk blodkar. Dette er ofte brukt i behandlingen av diabetisk retinopati og andre sykdommer som involverer utett blodkar i øyet.

Ulike former for funksjonshemming

Ulike former for funksjonshemming


Funksjonshemninger som kan påvirke en person i løpet av sitt liv er mange. Som Centers for Disease Control and Prevention nettstedet påpeker, kan disse lidelsene være åpenbar eller skjult, og kan påvirke en persons evne til å fungere på skolen eller arbeid. Ulike former for funksjonshemming kan påvirke syn, hørsel og personlighet. Americans with Disabilities Act, som tidligere president George HW Bush undertegnet i loven i 1990, mandater passende innkvartering for personer med syn, hørsel og bevegelighetsvansker, blant andre.

Bevegelighetsvansker / ryggmarg skader

Mobilitet funksjonshemninger forårsake nedskrivninger av lemmer øvre eller nedre. Multippel sklerose eller revmatoid artritt i bena, eller carpal tunnel syndrom i hendene, er eksempler på slike plager. Disse sykdommene kan gjøre bevegelsen av de respektive deler av kroppen, de påvirker vanskelig eller umulig. Disse lidelser kan påvirke livsgrunnlaget for folk som jobber krever gang, for eksempel fabrikkarbeid, eller, i tilfelle av carpal tunnel, kan det påvirke musikere, kirurger eller typists, som bruker sine hender og fingre til å utføre sine nødvendige daglige oppgaver. Funksjonshemming kan også oppstå etter en traumatisk skade i ryggraden, som kan la en person helt eller delvis lammet.

Visual

En visuell funksjonshemming er en som i betydelig grad forstyrrer en persons evne til å se, eller resulterer i blindhet. Det er en tilstand som ikke er lett korrigeres med briller eller kontakter, og er vanligvis progressiv. Ifølge DisabledWorld.com, en ripete sclera eller hornhinne, diabetisk retinopati og tørre øyne er blant slike forhold. Videre blindhet fra andre forhold som glaukom, som stammer fra overflødig okulær press, og grå stær, som cloud objektivet, passer definisjonen av en visuell funksjonshemming.

Auditiv

En person har en auditiv funksjonshemming hvis han enten er delvis døv eller helt blottet for evnen til å høre. Personer med delvis hørselstap kan bruke hørselshjelpemidler til å løse problemet. Den helt døv, men kan lære American Sign Language, som vil hjelpe dem med å kommunisere til tross for deres tap av hørsel.

Mental / Emotional

En rekke psykiske lidelser, som schizofreni eller multippel personlighetsforstyrrelse, faller inn under psykisk funksjonshemming kategorien. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, depresjon også kvalifiserer som en slik lidelse. Det kan føre til symptomer som søvnløshet og angst, noe som fører til den lidende til å være ute av stand til å håndtere stress på riktig måte. På grunn av dette, kan det etterlate den lidende uten evne til å finne og beholde en jobb.

Læring

En lærevansker stammer fra en nevrologisk lidelse. Ifølge LD Online, er det et resultat av forskjeller i kabling av hjernen. Problemet kan manifestere seg i vanskeligheter i måten en person lærer å lese, skrive eller regne. Eksempler på lærevansker omfatter dysleksi, noe som kan påvirke lese fordi det involverer vanskeligheten av hjernen til å behandle skrevet teksten riktig. Dyskalkuli er preget av vanskeligheten av pasienten til å forstå hvordan du skal utføre matematiske funksjoner eller å forstå abstrakte begreper involvert.

Farlige bivirkninger av Saizen

Saizen er merkenavnet for en resept, injiserbare syntetisk versjon av menneskelig veksthormon somatropin. Til tross for sin effektivitet på behandling av hemmet vekst hos barn og voksne med hypofysen mangler, utgjør Saizen en risiko for bivirkninger.

Betydning

Den vanligste farlig bivirkning assosiert med Saizen er utbruddet av type 2 diabetes, som forekommer hos ca 10 prosent av voksne brukere, ifølge FDA kliniske studier som er publisert på det amerikanske Food and Drug Administration.

Typer symptomer

Mens du tar Saizen, være oppmerksomme på symptomer på hyperglykemi eller diabetes, som tretthet, overdreven tørste og vannlating, økt sult, uforklarlig vekttap, veldig tørr hud, sår eller sår som ikke leges, prikking i føttene, tåkete syn og irritabilitet .

Legemiddelinteraksjoner

Saizen har potensial til å føre til en økning i bivirkninger fra medisiner som kortikosteroider, antikonvulsiva og den immunsuppressive stoffet cyklosporin, melder det amerikanske National Library of Medicine.

Risiko

Hos barn, utgjør Saizen en liten risiko for hypotyreose og utbruddet av leukemi eller blodkreft.

Betraktninger

Fordi dens effekter på fosterutvikling er ikke kjent, leger sjelden foreskrive Saizen for bruk hos gravide kvinner med mindre det ikke er trygt alternativ til behandling. Saizen kan ikke være trygge pasienter med en historie med hjernesvulster, kreft, lukket epiphyses, diabetisk retinopati, Prader-Willis syndrom, væskeretensjon, hypotyreose, ørebetennelse, skoliose, diabetes, Turner syndrom eller nyre-eller leversykdom, advarer Mayo Clinic com

Druekjerneekstrakt helsemessige fordeler

Grape seed extract er avledet fra de små frø av røde druer. De aktive ingrediensene er kalt oligomerc procyanidolic komplekser eller OPC for kort. Grape seed extract inneholder mer enn 20 ganger antioksidantegenskaper av vitamin C og 50 ganger mer enn vitamin E. Studier har vist at druekjerneekstrakt viser anti-inflammatorisk, anti-allergiske og anti-kreft helsemessige fordeler.

Blodtrykk og LDL

Ifølge en studie, druekjerneekstrakt demonstrert evne til å senke blodtrykket. Enkeltpersoner fikk enten placebo eller 150-300 mg av druekjerneekstrakt. "Den gjennomsnittlige fall i systolisk trykk var 12 millimeter. Den gjennomsnittlige fallet i diastolisk trykk var 8 millimeter" sier studiens ledende forsker, C. Tissa Kappagoda. Kappagoda la til at gruppen som tok en høyere dose av druekjerneekstrakt også hadde redusert LDL (dårlig) kolesterol nivåer.

Kreft

Andre studier har funnet at druekjerneekstrakt kan hindre ekspansjonen og veksten av bryst, mage, tykktarm, prostata og lungekreft celler i laboratorietester. Druekjerneekstrakt kan også være nyttig for å hindre skade på humane leverceller som kan være forårsaket av kjemoterapi og andre medikamenter under behandlingen.

I tillegg, antioksidanter, slik som druekjerneekstrakt, er blitt rapportert å muligens være nyttig i forebygging av kreft. Selv om druekjerne er bare studert i laboratorier i USA for sin anti-kreft effekt (ingen studier på mennesker), har antioksidantegenskaper av druekjerne blitt sett på som gunstig.

Pancreas

I en studie ble pasienter med kronisk betennelse i bukspyttkjertelen (pankreatitt), druekjerneekstrakt viste lovende. Det viste seg å redusere hyppigheten og intensiteten av symptomer som magesmerter og kvalme. Dette skjedde selv etter konvensjonelle medisiner ikke klarte å hjelpe. Disse resultatene er svært foreløpige og videre studier vil være nødvendig for å bekrefte disse funnene.

Betennelse og Visjon

Andre studier har funnet at druekjerneekstrakt kan hemme kjemikalier som forårsaker betennelse i kroppen. Disse provoserende endringer som har blitt studert er av ledd og slimhinner. Dette ville være nyttig hos individer som lider av allergier, astma og artrittisk smerte.

Druekjerneekstrakt kan også være til nytte i personer med spesielle synsforstyrrelser som hornhinnen sår, diabetisk retinopati, glaukom, macula degenerasjon og glass degenerasjon.

Dosering og forsiktighetsregler

Doseringsområde er 25-100 mg, 1-3 ganger daglig. Den mest vanlige dosering er 50 mg to ganger om dagen.

Studier har rapportert at druekjerne kan påvirke blodets koagulasjonstid evne og kan påvirke effekten av visse medisiner. Hvis du bruker andre medisiner sjekke med lege eller apotek før du bruker druekjerneekstrakt eller kosttilskudd.

Hvordan bruke Reading Glasses

Hvordan bruke Reading Glasses


Hvis armene plutselig er ikke lenge nok til å lese avisen, anser deg selv heldig - du har overlevd din ungdom og er fortsatt rundt å utvikle presbyopi, en aldersrelatert synsproblemet. Presbyopi oppstår når dine øyne 'interne linser mister evnen til å endre sin form. Følgende er fremgangsmåten for å bruke lesebriller for å hjelpe deg å se bedre bør du være å ha problemer med forverret syn.

Hvordan bruke Reading Glasses

•  Bestem lesebehov. Hvis du bruker lengre tid å lese, kan det være lurt i full størrelse linser, som er mer behagelig å ha på, men vil gjøre fjerne objekter uskarpt. Hvis du ser opp fra lesing ofte, bør du få halv linsene du bruker lavt på nesen din, slik at du kan se over dem på fjerne objekter.

Prøv over-the-counter briller først. Kjøpe ett par og se om du kan lese klart uten belastning på øynene eller hodepine.

Få mer enn ett par hvis over-the-counter briller fungere for deg. Sette et par i alle rom hvor du leser, i vesken eller bil, og på skrivebordet på jobben. De er ikke veldig dyrt, så å kjøpe flere par ikke vil tømme bankkontoen din.

Se din optiker hvis du ikke finner en over-the-counter par briller du kan bruke komfortabelt. Han eller hun kan foreskrive et par for å møte dine eksakte reseptbelagte og lesebehov. Disse brillene vil være vesentlig dyrere likevel.

Tenk no-linje progressive glass hvis du allerede bruker briller og ideen om å bruke progressive briller er en ubehagelig.

Hint

 • Over-the-counter lesebriller kommer i hundrevis av stiler. Få et par til å ha rundt halsen, en liten par som passer i en penn-sized tilfelle du kan feste til lommen, solbriller med lese linser innebygd, parene som gjør at du ser ut som en schoolmarm og parene som fikk deg til å se ut som Elton John. Ha det gøy.
 • Vær oppmerksom på at du vil trenge sterkere briller som du alder. Hvis avlesningen blir vanskeligere eller mindre komfortable, få nye.
 • Selv om du får dine lesebriller over-the-counter, se din optometrist regelmessig. Han eller hun kan se etter andre problemer som glaukom, diabetisk retinopati og macula degenerasjon, som alle kan føre til blindhet hvis den forblir ubehandlet.
 • Unngå iført lesebriller for dataarbeid. De fleste som prøver denne belastningen ikke bare øynene, men nakken på grunn av holdning de blir tvunget til å adoptere. Spør du optiker for et par spesielt for dataarbeid.

Hvordan man skal håndtere med grå stær

Hvordan man skal håndtere med grå stær


Katarakt sky eller forvrenge linsen i øyet, noe som resulterer i gjenskinn om natten, glorier rundt lys og følsomhet for lys uten merkbar smerte eller betennelse. Vi bruker vår syn for omtrent alle av våre daglige oppgaver og da merker vi uskarphet og sviktende nattsyn som preger grå stær, må vi iverksette tiltak før vår visjon begynner å svekkes raskt. En forholdsregel vi kan ta er å utdanne oss selv om dette vanlig, men plagsom tilstand.

Hvordan man skal håndtere med grå stær

•  Vet hvem som får grå stær. Øyne ta bilder, akkurat som et kamera. Linsene i våre øyne alder sammen med oss, overgang til skyet og brunlig. Den gode nyheten er at for de fleste mennesker, grå stær er noe de trenger ikke bekymre deg om før de er eldre. Den dårlige nyheten er at, som folk lever lenger, vil mer utvikle grå stær. For noen mennesker, genetiske faktorer, fødselsskader, ulykker, sykdommer som diabetes, lavt kalsium og skjoldbrusk problemer samt visse medisiner kan bidra til utvikling av grå stær i en tidligere alder.

Ta vare på øynene dine. Bruk solbriller og bære en lue i strålende solskinn. Få nok hvile og spise klokt, med matvarer rike på antioxidants-- grønne bladgrønnsaker, frukt og belgfrukter. Kontroller at du har nok lys til å lese uten å belaste, og hvis du bruker briller, holde resept gjeldende.

Få jevnlige synsundersøkelser, spesielt hvis du har noen kroniske tilstander eller ta medisiner som steroider og enkelte psykiatriske medisiner, som øker risikoen. Sørg for å fortelle din øyelege hva narkotika du tar og gi henne en fullstendig medisinsk historie. De fleste som ikke bruker briller ikke gidder å ha synsundersøkelser, men de fleste eldre voksne bør ha øynene sjekkes minst en gang i året av en kvalifisert øyelege.

Arbeid med din optiker for å diagnostisere og behandle grå stær. Hvis legen diagnostiserer grå stær, kan han se etter bestemte, treatable forhold som bidrar til problemet. Lite kalsium i blodet er en tilstand som forårsaker grå stær som lett kan behandles. Dersom et medikament bidrar til synsproblemer, kanskje et annet stoff kan brukes for å oppnå de samme resultatene. God belysning og bruke et forstørrelsesglass for liten skrift kan hjelpe til hjemme. For pasienter som ikke kan eller vil ikke vurdere kirurgi, strekke eleven med enkelte medikamenter kan bedre syn for en periode.

Godta behovet for kirurgi når legen sier det er på tide. De fleste øyeleger vil være svært konservative om å anbefale operasjon siden det kan være problemer som utvikler seg etter inngrepet. Det vil komme et punkt, men når fordelene langt oppveier risikoen. Heldigvis har katarakt kirurgi utviklet seg til et poliklinisk prosedyre med en mye større sannsynlighet for å lykkes med innføring av lasere. Laseren er brukt enten for å oppløse eller fjerne den gamle linsen. En ny linse (kalt en intraokulær linse) blir deretter satt til å erstatte den gamle. Det nye objektivet forbedrer syn og gjør fargene lysere - det er nesten som å ha en ny øyet.

Følg instruksjonene for postoperativ optiker nøyaktig. De fleste kirurger vil sende deg hjem med øyedråper og mørke briller. Bruk medisiner og hjelpemidler som anvist. Gå til oppfølging besøk og la legen få vite om eventuelle uvanlige effekter som blødning, betennelser, dobbeltsyn eller trykk i øyet. Disse komplikasjonene, når fanget tidlig, kan lett behandles. Pass på å planlegge oppfølging og årlige eksamener som anvist av legen din.

Hint

 • Gammel betyr ikke gamle. Begynner rundt 40 år, bør voksne starte årlige undersøkelser, spesielt hvis de jobber i jobber der de bruker øynene for de fleste oppgaver.
 • Noen ganger vil kirurgi anbefales for pasienter med grå stær har ikke nådd et punkt der de forstyrre deres evne til å arbeide eller utføre daglige oppgaver. Dette skjer vanligvis når en pasient har andre kroniske problemer som aldersrelatert makuladegenerasjon eller diabetisk retinopati. Hvis du er i tvil, får en ny mening.
 • Noen mennesker kan ikke tolerere linse implantater og må betale for myke objektivkontaktene eller briller for å forbedre synet. Igjen, kan optikeren hjelpe deg å avgjøre hvilken kurs som er best for deg.

Hvordan takle Progressive Øyesykdom

Over 5 millioner amerikanere lider av noen form for degenerative øyesykdom som får dem til å ha problemer med synet. Øyesykdommer er særlig vanlig blant personer i alderen 60 år og eldre, og kan alvorlig påvirke livskvaliteten for de eldre og for andre lider hvis de blir stående ubehandlet. Blant disse degenerative øyesykdommer, noen av de vanligste er glaukom, aldersrelatert makuladegenerasjon, grå stær og diabetisk retinopati.

Hvordan takle Progressive Øyesykdom

Se legen din for en resept for spesielle øyedråper som kan bidra til å stoppe eller forsinke degenerasjon av synsnerven. Hvis disse dråpene er ikke nok til å kurere tap av sidesynet som oppstår med glaukom, kan det hende du trenger å gjennomgå en operasjon for å avlaste trykket i øyet og bevare synet ditt.

Sjekk synet ditt daglig med et verktøy kalt en Amsler Grid hvis du tror du kan være lider av tap av skarpsyn som oppstår med aldersrelatert makuladegenerasjon (AMD). Hvis din visjon utarter til et visst punkt, kan din tilstand endres fra det som kalles tørr AMD til våt AMD, når unormale blodkar vokser og lekke blod og væske inn i øynene. Våt AMD er ansvarlig for nesten alle av alvorlig synstap assosiert med aldersrelatert makuladegenerasjon, men det er nå flere injiserbare medisiner som kan hjelpe til å tørke opp disse blodårene.

Bruk av høy kvalitet solbriller stand til å blokkere 100% av alle skadelige UVA og UVB stråler for å beskytte deg mot tåkesyn og misfarging av bilder som resultat når du utvikle grå stær. Dersom du utvikler dem, men du kan gjennomgå en behandling som kalles phacoemulsification, der øyelegen vil bryte opp og deretter fjerne grå stær.

kontrollere vekten, blodsukker og blodtrykk hvis du er diabetiker å minske risikoen for å utvikle diabetisk retinopati. Hvis du begynner å lide av tåkesyn og synstap som kjennetegner denne sykdommen, må du kanskje ha laser kirurgi for å behandle komplikasjoner, slik at sykdommen ikke forverres til det punktet hvor du mister synet helt.

Hint

 • Et kosthold rikt på frukt og grønne grønnsaker er anbefalt for alle rundt øyehelse, og kan bidra til å hindre at synsproblemer som kan oppstå ved en Vitamin A-mangel.
 • Laseren operasjon som kan utføres på den perifere hinnen for å behandle komplikasjoner fra diabetisk retinopati kan resultere i nattblindhet.

Visual Impairment Definition

Synshemming er delvis eller fullstendig tap av syn. Noen mildere former for synshemming kan behandles med briller eller kontaktlinser. Andre former for synshemming krever medisin eller kirurgi. De mer alvorlige former for synsvansker, men er irreversible. Lær om de fire kategoriene av synshemming, samt beskrivelser av noen av de mest vanlige typer synshemming.

Typer

Det er fire kategorier av synshemming: svaksynte, svaksynte, lovlig blind og helt blind. Svaksynt betyr at personen har noen problemer med å se og lese informasjon, og krever spesiell assistanse med læring og lesing. Dårlig syn indikerer en mer alvorlig synshemming, der lesing ved normale avstander er ikke mulig. Mennesker med nedsatt syn må bruke støttende verktøy for å lese og se i sine miljøer. De kan til og med ut gjennom bruk av punktskrift. Lovlig blind refererer til en visjon mindre enn 20/200 og et begrenset syn. Folk som er lovlig blind kan ikke se ting klart, enten det er nær eller langt. Helt blind betyr at personen har ingen visjon i det hele tatt. Deres øyne er ikke i stand til å behandle bilder, og de lærer gjennom nonvisual ressurser, herunder blindeskrift.

Tester

Besøk en øyelege for syns bekymringer. Det finnes en rekke tester som kan utføres for å dechiffrere hvis synshemming er en bekymring. Øyeleger spesialister på behandling av øynene og kan utføre tester, for eksempel en synsskarphet test for å måle lese avstander, eller en visuell felttest for å måle omfanget av sidesynet. De kan også utføre tonometri test for å måle øyets fluidtrykket, som en test for glaukom.
Øyelege kan også avgjøre om en pasient trenger korrigerende kirurgi for reversible synsvansker. I tilfeller der synshemming er irreversibel, kan øyelege anbefale støtte for ulike nivåer av synshemming.

Betraktninger

Synshemming er tap av syn, som kan være forårsaket av en øyesykdom. Synshemming kan være forårsaket av flere typer øyesykdommer, som grå stær, infeksjoner, medfødte lidelser, glaukom, albinisme og diabetisk retinopati. Hvis overvåket i en tidlig fase, kan legene bidra til å forhindre synshemming fra noen av disse årsakene.

Medfødt blindhet

Medfødt blindhet er en synshemming som oppstår hos spedbarn ved fødselen. Arv og infeksjon er to vanlige årsaker til medfødt blindhet. Babyer som er født blind vanligvis ikke gjenvinne deres syn og nedsatt syn for hele livet.

Katarakt

Grå stær forårsake synsvansker ved dannelsen av skyet samlinger av protein i øyets linse. Dette forhindrer passasje av lys gjennom linsen, og personen kan ikke se. Katarakt, i mange tilfeller, kan korrigeres ved kirurgi.

Amblyopi

Amblyopi er en tilstand i øyet som kan føre til nedsatt syn. Det er ofte forårsaket av skjeling, som følge av en barndom lat øye. Hjernen avbryter behandlingen bilder forskjøvet fra øyet, noe som resulterer i synstap av at øyet.

Macula degenerasjon

Synshemming kan også være forårsaket av macula degenerasjon. Makula er en del av netthinnen, og hvis det blir dårligere, da sentrale visjon er tapt. Makuladegenerasjon vanligvis forekommer hos eldre mennesker, og forebygging innebærer å avstå fra røyking og for mye sollys.

Symptomer på Eye Problemer i Voksne

Øynene kan utvikle mange forskjellige problemer, spesielt som du alder, kan det være skadelig hvis den forblir ubehandlet. Symptomene som kommer sammen med øyeproblemer er et resultat av andre helsemessige forhold, eller de er direkte relatert til øyet. Noen symptomer er forbigående, slik som uskarpt syn forårsaket av overdreven drikking.

Overdreven Blinker

Når øynene blinker for mye, kan dette være et symptom på en tilstand som kalles blefarospasme.

Diabetes

Dobbeltsyn og uskarpt syn på nært hold kan være symptomer på en tilstand som kalles diabetisk retinopati.

Katarakt

Øynene kan bli grumsete, visjon kan være uklare og farger kan ha mindre lysstyrke til dem hvis grå stær er til stede.

Øyelokkene

Øyelokkene kan vise symptomer i tillegg. De kan bli rød, betent og har en sprø utflod. Disse symptomene er vanlige i en tilstand kalt blefaritt.

Double Vision

Når øynene peker i ulike retninger, har dobbelt syn eller ikke constrict når de utsettes for lys, en tilstand som kalles hjernenerve parese kan være til stede.

Hva er en Ophthamoloscope brukes til?

Hva er en Ophthamoloscope brukes til?


Et oftalmoskop gir legene en direkte blikk inn i øyet av hans pasienter. Selv om dette instrumentet har eksistert i 150 år, har ny teknologi flyttet øyeundersøkelse og diagnose inn i en ny verden. Leger kan ikke bare undersøke det indre av øyet, men kan nå ta krystallklare bilder.

Oftalmoskop

Et oftalmoskop er en tent enhet som brukes av en øyelege til å undersøke det indre av øyet. Øyelegen vil observere en sunn øye eller se etter uregelmessigheter i linsen, netthinnen eller synsnerven. Ikke bare er et oftalmoskop avgjørende under synsundersøkelser; det er også uvurderlig når man skal vurdere pasienter for andre helsemessige plager som hodepine, geriatri, hjerte vanskelighetsgrad og hypertensjon.

Digital

En ny digital oftalmoskop ikke lenger er avhengig av dyktighet av øyelege. En digital oftalmoskop bruker spesiell linse digital bildebehandling og lysteknologi. Dette gir en kvalitet digitalt bilde som skal tas opp for legen å vurdere. Denne nye enheten gir et bilde tilsvarende det spesialiserte kameraer bare finnes på sykehus.

Direkte

Den direkte oftalmoskop er en håndholdt enhet som inneholder en konkav speil som dirigerer lyset inn gjennom pupillen. En roterende skive aktivere legen å undersøke øyet ved forskjellige forstørrelser. Den direkte oftalmoskop blir brukt for å undersøke for trykket i hjernen og å kontrollere tumorer.

Pasienter med diabetes trenger en direkte oftalmoskop eksamen én gang hvert halvår for å hindre diabetisk retinopati. Synstap, som et resultat av diabetes, kan forebygges ved retinal laserbehandling ved tidlig oppdagelse.

Symptomer på hypertensive endringer i netthinnen kan være en indikasjon på en forestående slag og kan bli fanget opp av en direkte ophthalmoscopy.

Indirekte

En indirekte oftalmoskop er en kikkert typen instrument som gjør det mulig for legen å fokusere nærmere på bestemte områder inne i øyet. Det gir legen en mye bredere og mer dyptgående syn på øyet. Den indirekte oftalmoskop gir en bedre oversikt over netthinnen og kan diagnostisere retinal plager som frittliggende netthinnen, hornhinnen forvrengning og grå stær. En klarere lys brukes til eksamen dersom netthinnen er overskyet på grunn av grå stær.

Et bredere vis er tatt for å bestemme kilden for interferens i retur av lys i retina. Den indirekte ophthalmoscope blir brukt for detektering av slike forstyrrelser som arr, pigment på linsen eller hornhinne forstyrrelser.

Forberedelse og bivirkninger

Den ophthamoloscope få sitt syn inn i øyet gjennom pupillen. Øyedråper brukes ofte for å dialate eleven. Dette gir legen en bedre titt på innsiden av øyet. Det er en smertefri del av prosessen, men som følge av synsundersøkelse, kan pasienter som lider av tåkesyn og følsomhet for lys i en kort tid. Spesielle briller er gitt for å beskytte øynene før de vender tilbake til det normale.

Røyking og øye problemer

Mange vet om farene ved røyking på indre organer som hjerte, lunger, nyrer og enda lever. Tobakksrøyk er direkte knyttet til ulike helsetilstander som for eksempel høyt blodtrykk, hjertesykdom og slag. Imidlertid påvirker røyking områder av kroppen som kan overraske publikum. The American Academy of Ophthalmology sier at det er en direkte kobling mellom røyking og øyeproblemer og øyesykdommer.

Katarakt

The Eyecare Discovery Center siterer en Harvard Medical School studie som oppdaget at røyking tredobler en persons risiko for å utvikle øyeproblemer som grå stær. The National Eye Institute sier at grå stær forårsake skyer dannes på linsene eller kan skape uskarpt syn. Folk må gjennomgå kirurgisk inngrep for å fjerne grå stær som har dannet på sine øyne.

Aldersrelatert makuladegenerasjon (AMD)

The American Academy of Ophthalmology sier at tobakksrøyking er en forebygges risikofaktor for øyeproblemer som AMD, aldersrelatert makula degenerasjon. Fritt øker risikoen for å utvikle AMD ved at blodårene til å vokse på netthinnen, forårsaker blod og væskelekkasje på øynene og fremme makula skade. For å korrigere AMD, folk trenger behandlinger som laser kirurgi, medisiner injeksjoner og fotodynamisk terapi.

Dry Eye Syndrome

US National Library of Medicine sier at personer med tørre øyne syndrom ofte har færre tåreproduksjon. Tobakksrøyking skader blodårene, noe som fører øyeirritasjon, kløende og skrapete øyne, og svie i øynene. Leger behandle denne røyke-relatert øye problem med kunstige tårer eller smøre dråper.

Optic Nerve

The American Academy of Ophthalmology sier det er en sammenheng mellom røyking og synsnerven skade. En kombinasjon av røyking og dette øyet problemet øker en persons risiko for blindhet, spesielt hvis hun spiser et usunt kosthold, drikker alkohol har skjoldbrusk sykdom, hvis eller synsnerven forhold kjøre i hennes familie. Synsnerven skader kan ikke reverseres, og den eneste måten en person kan stoppe ytterligere skade er å slutte å røyke.

Diabetisk retinopati

The American Optometric Association sier at diabetisk retinopati påvirker folk som er diabetiker og gradvis ødelegger øyets netthinne. Røyking indirekte fører til diabetisk retinopati fordi røyking er en felles risikofaktor for å utvikle diabetes. Denne tilstanden skader blodårene i øynene, forårsaker dem til å lekke blod og væske. Disse væskene svelle retinal vev og produserer skyet visjon. Til slutt, folk med diabetisk retinopati go blind hvis de ikke kontrollerer blodsukkeret og slutte å røyke.

Øyesykdommer

Øyesykdommer


Denne artikkelen ta opp noen av de viktigste årsakene til blindhet i USA og i verden. Andre okulære sykdommer og tilstander ikke diskutert her inkluderer vanlige sykdommer og tilstander som pinkeye (konjunktivitt), kløende øyne, tåkesyn, hevelse, rødhet, smerte, flytere, flekker, og blinker. og øyeskader. I tillegg finnes det en rekke sykdommer som er resultatet av systemiske sykdommer som for eksempel lupus, reumatoid artritt og skleroderma. Mens noen øyesykdommer ikke kan kureres, kan mange bli hindret eller forsinket ved tidlig diagnose og behandling av en øyelege. Når en pasient er diagnostisert med et øye tilstand er det viktig at han følger legens ordre nøye og tilbake for regelmessige besøk til øyelege.

Katarakt

Katarakt er en av de viktigste årsakene til blindhet i verden, ifølge National Institutes of Health. Katarakt sky øyets linser, noe som gjør det vanskelig å se gjennom dem. Selv om flere eldre mennesker får grå stær, unge mennesker noen ganger får dem også. Mer enn halvparten av menneskene i verden har grå stær eller har hatt grå stær fjernes ved operasjon av den tiden de er 80 år gamle. Noen symptomer på grå stær er: tåkesyn; se farger som kjedelig eller falmede; vanskeligheter med å se om natten; ser dobbelt; og blending.

NIH råder iført en lue med en bred brem og mørke briller når du er i sollys for å forsinke dannelsen av grå stær. Katarakt er progressiv og kan ta mange år å føre til blindhet. Ved først å bruke et forstørrelsesglass, blir sterkere briller og bedre belysning kan hjelpe. Når katarakter er fjernet ved operasjon av linsen er fjernet og erstattet med et kunstig en.

Glaukom

Grønn stær er en annen ledende årsak til blindhet. Dette øyet sykdom skader synsnerven når trykket inne i øyet øker. Svarte og latinamerikanere er mer sannsynlig enn hvite mennesker for å få sykdommen. Fordi det er ofte ingen symptomer i starten, er det mange mennesker som har grønn stær ikke vet at de har det. Folk er mest utsatt er: svarte over 40 år gammel; alle over 60, spesielt latinamerikanere; og alle som har en familiehistorie med glaukom.
Selv om det er ingen kur for glaukom, innebærer behandling reseptbelagte øyedråper og noen ganger kirurgi. Sykdommen bør diagnostiseres tidlig, mens behandling kan forhindre eller utsette permanent skade på synsnerven.

Macula degenerasjon

Fordi det påvirker det meste folk som er 50 år gammel og eldre, med antall mennesker berørt økende etter hvert som de blir eldre, er denne sykdommen ofte kalles aldersrelatert makuladegenerasjon, eller AMD. En ledende årsak til blindhet i denne aldersgruppen, sykdommen påvirker synet på netthinnen, den sentrale delen av øyet som gjør at øyet å se objekter klart. Mennesker er berørt av denne sykdommen har problemer med kjøring, lese, se tegn i butikkene, ser på TV og gjør andre aktiviteter i dagliglivet. To former av sykdommen, våte og tørre, påvirker øynene på forskjellige måter. I våt AMD, blodkar vokser under makula, og forårsake væske å lekke. I tørre AMD celler i makula bryte ned, tynner netthinnen og den sentrale visjonen tåkelegger.

Makuladegenerasjon forårsaker ikke fullstendig blindhet. Sidesynet er ikke tapt. Det finnes ingen kur for AMD, men tidlig diagnose gjør at lege og pasient å finne den behandlingen som vil være mest effektive i bremse degenerasjon.

Diabetisk retinopati

Dette øyet sykdom forårsaket av diabetes påvirker det lysfølsomme retina. Det påvirker mer enn halvparten av personer diagnostisert med diabetes i USA, og er den ledende årsak til blindhet i USA Personer som har diabetes anbefales å ha en komplett synsundersøkelse som inkluderer strekke elevene en gang hvert år.

Sykdommen kan behandles med kirurgi, og blindhet fra diabetisk retinopati kan forebygges hvis pasienten se sine leger regelmessig og arbeide for å kontrollere blodtrykk, kolesterol og blodsukker nivåer.

Forebygging

Forebygging er nøkkelen til å hindre eller bremse effektene av øyesykdom. Forebyggende tiltak omfatter regelmessige besøk til øyelege; følger ordre nøye; programmering av ekstra besøk når nye symptomer oppstår; reduserer gjenskinn; iført bredbremmet hatter i sollys og solbriller i skarpt sollys; bruker vernebriller når du arbeider med verktøy; og vaske hendene ofte for å forebygge smittsomme øyesykdommer

Vanlige årsaker til blindhet

The National Federation of the Blind rapporterer at 50 000 amerikanere mister synet hvert år, om lag halvparten av dem er over 65 år. Årsakene til blindhet kjøres fra langvarig sykdom til øye-ødeleggende ulykker. Mens blindhet kan være forårsaket av en rekke problemer, dette er noen av de vanligste årsakene til blindhet og demografi de pleier å påvirke.

Katarakt

Den ledende årsak til blindhet på verdensbasis, oppstår en foss når proteiner i linsen i øyet koagulerer og danner et ugjennomsiktig lag, forårsaker normalt klare linsen å bli tåkete. Den eksakte årsaken er ukjent, men grå stær har en tendens til å påvirke eldre mennesker, noe som tyder på at de er knyttet til aldring. Diabetes og eksponering for ultrafiolett stråling er begge mistenkt for å øke en persons sjansene for å utvikle grå stær.
De fleste grå stær utvikle seg ganske langsomt og ikke forårsaker smerte. Ved første, er synet knapt berørt i det hele tatt. Hvis det er, kan skarpe lys eller sterke briller være nok til å motvirke disse innledende effekter. Som katarakt fortsetter å utvikle seg, men blir dens interferens umulig å ignorere. For det første kan det bli vanskelig å lese, se på natten eller kjøre bil. Problemer med å se ting på avstand eller arbeider med gjenskinn snart dukker opp. Til slutt, ubehandlet grå stær forårsake blindhet.
Den eneste forebygging er å fjerne grå stær, som er en effektiv og ganske trygt kirurgisk prosedyre, selv om legen ikke kan anbefale dette umiddelbart. Å fange grå stær før alvorlige symptomer satt i og maksimere sjansene for vellykket behandling, regelmessige synsundersøkelser er avgjørende.

Glaukom

Glaucoma, ekstremt annen vanlig årsak til blindhet, oppstår når det gjennomsiktige fluid som sirkulerer i øyet unnlater å renne riktig på grunn av blokkering, noe som resulterer i en oppbygging av trykk. Hvis ikke behandles, denne trykk skader de skjøre strukturer i øyet. Denne oppbyggingen er vanligvis langsom, produsere "kronisk glaukom", men kan også skje plutselig, produsere "akutt glaukom."
Kronisk glaukom forårsaker ingen smerte; visjon først blir uskarp og da, som trykket øker, er sidesynet tapt og, til slutt, fører kronisk glaukom å fullføre blindhet. Denne tilstanden kan være vellykket med medisiner, spesielt hvis det oppdages tidlig, men kirurgi kan bli nødvendig.
Omvendt, er akutt glaukom ledsaget av alvorlig smerte fra den raske økning i trykk og krever umiddelbar behandling. Den spanske og svarte befolkningen er mer sannsynlig at lider av grønn stær, selv om den eksakte årsaken til dette er ukjent. Denne tilstanden rammer oftest folk som er eldre enn 40, selv om det har blitt sett på barn.

Diabetisk retinopati

Som navnet antyder, er diabetisk retinopati forårsaket av diabetes, en sykdom som rammer folk i alle aldre. Diabetisk retinopati er den ledende årsak til blindhet i amerikanske voksne, som påvirker synet på mer enn 50 prosent av de 18 millioner voksne diagnostisert med diabetes. Diabetes forårsaker de små blodkarene i netthinnen til å danne unormalt. Hvis de stykker, blir blodet tillates å strømme inn i andre deler av øyet, skade ømfintlige strukturer underveis. Noen ganger, retina selv bryter av fra baksiden av øyet. Hvis det oppdages tidlig, kan diabetisk retinopati ofte behandles med laser kirurgi for å stenge av berørte blodkar eller feste netthinnen. Fordi tidlig diagnose og nøye overvåking av diabetes 'effekter kan gjøre en betydelig forskjell i å forebygge blindhet, bør diabetikere har komplette årlige synsundersøkelser.

Macula degenerasjon

Makuladegenerasjon forårsaker celler i makula - den delen av netthinnen som gjør at du kan se fine detaljer - til å dø. Sykdommen er en ledende årsak til blindhet blant folk i USA som er minst 60 år gammel, og på grunn av dette, kalles ofte "aldersrelatert makuladegenerasjon" (AMD). Det er ingen smerter forbundet med denne sykdommen, men det ødelegger en persons skarp sentrale visjon, forlater synet i stor grad upåvirket. AMD kan deles inn i to typer: våte og tørre. Våt AMD er konsekvensen av unormale blodkar vokser under makula. Tørr AMD resultater når de lysfølsomme makulære celler gradvis brytes ned. Makuladegenerasjon kan avansere ganske sakte og andre ganger utvikle seg raskt. Det finnes ingen kur for AMD, men tidlig påvisning tilbyr den beste oddsen for effektiv behandling, som kan inkludere laser kirurgi og legemidler injiseres i øyet.

Retinitis pigmentosa

Hvordan eller hvorfor retinitis pigmentosa former forblir ukjent. Det som er kjent er at tilstanden er arvelig og fører til at netthinnen og relaterte vaskulær område kalt årehinnen å degenerere. Vanligvis overskytende pigment som utvikler også i øyet. Retinitis pigmentosa begynner vanligvis når en person er ca 12 år gammel som nattblindhet. Som det utvikler seg, begrenser synsfeltet. I utgangspunktet kan dette innsnevring ikke være merkbar, men, som det skrider frem, blir det umulig å ignorere. Innen få år, forårsaker tilstanden "lovlig blindhet." Etter når personen når voksen alder, er synsfeltet liten, og til og med et lite område av syn i sentrum av feltet krever gode lysforhold. De fleste mennesker med retinitis pigmentosa gå helt blind som voksne. Det finnes ingen kjent kur eller behandling.

Ulykker

En av årsakene til blindhet påvirker mennesker i alle aldre er utilsiktet skade på øyet. Skader på øynene kan forekomme i en rekke forskjellige måter. Ulykke relatert blindhet kan være forårsaket av gjenstander som slår øynene, for eksempel flygende vrakrester fra en gressklipper, eller stump traume til ansiktet som skader de optiske nervene, for eksempel i en bilulykke. Alvorlige brannskader kan føre til blindhet - enten fra brann eller eksponering for kjemikalier. I tillegg er visse yrker har høyere risiko for øye-relaterte skader, slik som sveisere som risikerer blindhet dersom de utsettes for stråleenergi fra sveisearbeider eller lasere.

Hva er et øye Floater?

Eye flytere er forsvinnende tilnærmingene av fiber, kondens eller celler som finnes i glasslegemet (gelé-aktig substans) i øyet. Folk ser disse små tråder som flytende mørke flekker når trådene kastet en skygge på netthinnen. Skyggene synes å flyte fordi øyet beveger seg fra side til side, eller opp og ned, trådene flytte også. Ifølge MedicineNet.com, nesten alle har øye floaters i ett eller begge øyne i en alder av 70, og de er helt ufarlig i seg selv. Men hvis antall flytere plutselig øker, eller de er ledsaget av blinkende lys, kan det være et tegn på en mer alvorlig problem.

Tegn og symptomer

Øye floaters likne vanligvis gjennomskinnelig grå-svart flekker, strenger, eller klumper drivende rundt i synsfeltet. De er mest merkbar når du ser på en vanlig, lys bakgrunn, for eksempel en blå himmel eller en hvit vegg. Du kan legge merke til at når du prøver å feste blikket på dem, de synes å gli like utenfor ditt synspunkt fokus. Du kan ikke se dem hele tiden - det meste av tiden, de driver til bunnen av glasslegemet, utenfor synsfeltet.

Årsaker

I de fleste tilfeller utvikler øye flytere med alderen. Som en alder, blir glasslegemet mer væske, og skaper små lommer med flytende gel, som deretter blir sett på som flytere. Flytere vises også når noen av de millioner av mikroskopiske fiber som festes til netthinnen blir tykk og tett med alderen. Noen ikke-aldersrelaterte årsaker til øye floaters inkluderer tilfeldig cellemateriale flytende i øyet, røde blodceller som drift i øyet som følge av blødning, en netthinnerift, diabetisk retinopati, eller betennelse i glasslegemet.

Diagnose

Hvis du mistenker at du har øye floaters, bør du besøke en øyelege. Legen vil gjøre henne diagnosen ved å ta en titt inni øyet. Først vil hun sette dråper i øyet som vil dilate din elev. Når eleven er tilstrekkelig forstørret, vil hun undersøke øyet med et oftalmoskop. På den måten vil hun være i stand til å se flytere for seg selv og fortelle deg om det er noen andre abnormiteter som trenger å bli undersøkt.

Behandling

Det er ingen trygg, effektiv medisin eller behandling for å eliminere eller redusere flytere. Det er en viss diskusjon som flytere kan med hell fjernet med laser, men bevisene er anekdotiske og effektiviteten har ikke blitt bevist gjennom kliniske studier. Vanligvis folk ikke søker behandling for flytere. Folk flest etter hvert blitt vant til dem, og svært ofte de fleste flytere svekkes over tid.

Advarsel

Mens flytere seg selv er ikke farlig, en plutselig økning i antall flytere du ser (spesielt hvis ledsaget av blinkende lys eller tåkete syn) kan betegne en netthinnerift eller løsrivelse, som begge kan føre til permanent synstap hvis den ikke behandles raskt. Hvis disse symptomene oppstår, kaller en øyelege umiddelbart.

Hvordan forbedre Vision Ved hjelp av en Natural Eye flytere Treatment

Hvordan forbedre Vision Ved hjelp av en Natural Eye flytere Treatment


Du kan ha klarere visjon hjelp av en naturlig øye flytere behandling. Et øye floater kan fremstå som en snirklete linje, eller svart prikk som vil flytte rundt som du beveger øynene. Aldring forårsaker øye flytere. Som en person blir eldre, et stoff som er kjent som glasslegemet som normalt finnes i øynene, og er lik til gelé i tekstur, begynner å bli mer lik en væske. Dette fører til at fibrene i glasslegemet til å holde sammen. De deretter flyte kontinuerlig rundt i glasslegemekaviteten. Dette fører til en skygge effekt på netthinnen, som en person vil se så flytere. Diabetisk retinopati fører også øye flytere. Eye traumer, komplikasjoner fra kataraktkirurgi, og nærsynthet er også risikofaktorer.

Hvordan forbedre Vision Ved hjelp av en Natural Eye flytere Treatment

Trykk lett håndflatene mot øynene dine. Før du gjør dette, varme hendene ved å gni dem sammen. Deretter holde dem mot øynene i ca 10 sekunder. Gjør dette ca 5 ganger for å gradvis fjerne floaters i øyet.

Øvelse øynene dine. Ser opp på med hodet vendt rett fram taket og rulle øynene rundt i en sirkelbevegelse med klokka og deretter flytte dem rundt mot klokken. Gjør dette ti ganger i hver retning.

Praksis fokusere øynene dine. Dette øyet floater behandling innebærer å holde en gjenstand som et strå i hånden med armen helt ut foran deg. Fokus på halm og deretter gradvis flytte halm mot deg til den er ca 6 inches bort fra ansiktet mens du fortsetter å fokusere på det. Gjør dette 10 ganger.

Gi din templer en massasje. For å gjøre dette øyet floater behandling, satte tommelen knokene på templer og begynne masserer. Gjør dette 20 ganger i hver retning. Gjør det samme på pannen mellom øyenbrynene og på hver side på broen på nesen. Alle disse øvelsene, hvis det gjøres daglig, vil redusere flytere i øyet i ca fire uker.