Digidexo.com

Sorg Rådgiving Teknikker

Sorg Rådgiving Teknikker

Arbeide gjennom tapet av en kjær er en pågående prosess heller enn en serie med raske skritt. Sorgspesialister avhengige av spesielle taktikk for å veilede sørgende gjennom sine mørkeste sesonger. De fokuserer på validering og forsikring om at etterlatte følelser er normale, som danner kjernen i healing, i henhold til online Grief Counseling Resource Guide utgitt av New York Office of Mental Health.

Erfaringer

Erfaringer leve på, selv etter døden. En sorg rådgiveren oppfordrer en klient til å revidere minner rundt personen som døde. Denne teknikken inkluderer skrive om eller diskutere høyt humoristiske hendelser, egenskaper som gjorde den elskede så spesiell og hendelser som var viktige for både den avdøde og de overlevende. Rådgiveren oppfordrer også en overlevende å huske gledene og slitet i forholdet. Minner om din kjæres enkle gleder - som favoritt mat, idrettslag eller ferie tradisjoner - fremmer helbredelse også, spesielt når det tas for andre familiemedlemmer. Disse teknikkene forsterke bånd med den personen som døde.

Ritualer

Ritualer gi symbolske forbindelser til mistet sine kjære, sier New Yorks online Grief Counseling Resource Guide. For eksempel kan en kvinne forberede sin avdøde mors favoritt tranebær fatet i ferier å betale hyllest til hennes minne. Eller, en familie feirer en kjære en bursdag eller jubileum for død å erkjenne det båndet som gjenstår. Andre helbredende ritualer omfatter å skrive et takkebrev eller tilgivelse til den personen som døde. Plante trær og plassere blomster på gravplasser også tjene som viktige ritualer. En annen teknikk er å besøke et minnesmerke som gir identitet til den avdøde personen, for eksempel en krig eller AIDS monument. Sortering gjennom eiendeler er et viktig rite fordi det markerer en overgang i sorg, spesielt når personlige effekter har stått urørt en stund.

Memory Box

En minneboks er en skoeske eller noen dekorative beholder som inneholder en elsket ens minner. Artikler kan inneholde fotografier, tegninger, klær eller utmerkelser. Familier samarbeide for å male eller pryder utsiden av esken. Overlevende legge til sine egne brev, dikt og tegninger slik at innholdet på minneboksen fortelle historien om den elskede ens eksistens. Sorgminne boksene er spesielt effektivt med barn som sørger over tapet av søsken eller foreldre, ifølge rådgiveren Jane Vair Bissler i hennes online artikkelen "Counseling For Loss:. Sorg og tap Counseling"