Digidexo.com

Om hjem rettsmidler for adrenal utmattelse

Designet for å hjelpe kroppen håndtere stress, de små binyrene har en stor jobb å gjøre. Ifølge enkelte helsepersonell, kronisk stress og dårlig kostvaner skatte kjertlene, som fører til "adrenal utmattelse" eller "binyretretthet". Tegn på adrenal mangel kan inkludere slapphet, dårlig konsentrasjon, svimmelhet, mat cravings og lavt blodtrykk. Mens ekstrem binyreinsuffisiens (en medisinsk tilstand som kalles Addisons sykdom) behandles med medisinsk foreskrevet hormoner, alternative helse utøvere ofte anbefaler naturlig rettsmidler for adrenal utmattelse.

Teorier

Teorien bak adrenal utmattelse er enkel: kjertlene er bedre rustet til å håndtere kort og sporadisk belastning --- "fight-or-flight" respons --- enn kronisk stress av moderne liv. Christiane Northrup, MD, tyder på at hyppig stress og overstimulering fører til at binyrene å frigjøre hormoner for ofte, til slutt utmattende dem og fører til en rekke helsemessige woes (se Ressurser).

Kostanbefalinger

Hjem rettsmidler for adrenal utmattelse inkluderer å spise regelmessige små måltider og en balansert diett høy i hele korn, grønnsaker og sunne oljer. Stimulerende stoffer som koffein og sukker bør unngås fordi de legger ekstra byrder på binyrene (Marcelle Pick, OB / GYN NP, WomentoWomen.com).

Supplement Anbefalinger

En daglig multi-vitamin kan bidra til å motvirke symptomene forbundet med adrenal uttømming. Nærmere bestemt, vitamin C, vitamin B, vitamin E og magnesium --- samt urter lakris og sibirsk ginseng --- er tenkt å redusere binyretretthet.

Stress Management

For å unngå ytterligere skjerpende symptomer assosiert med adrenal utmattelse, redusere stress ved å ta pauser på jobb, trene yoga eller meditere.

Ufrivillig barnløshet

Over-the-counter hormoner som DHEA er ofte angitt for binyretretthet (Pick, Northrup). Men ta disse bare under veiledning av en kvalifisert utøver som det er viktig å få en høy kvalitet supplement og for å ha hormonnivået testet.

Betraktninger

Selv adrenal utmattelse er et populært tema i naturlig helse, er det ingen medisinsk konsensus om dens gyldighet som en diagnose. Mayo Clinic endokrinolog Todd B. Nippoldt, MD, sier at den medisinske termen "binyreinsuffisiens" refererer til utilstrekkelig hormonproduksjon på grunn av underliggende sykdom; teorien om at kronisk stress fører til lav binyrefunksjon er klinisk bevist (se Ressurser).