Digidexo.com

Hva gjør en flytende diett består av?

Flytende dietter har falt inn og ut av mote gjennom årene som nye kosthold trender dukker opp. Flytende dietter lover raskt vekttap for en spesiell hendelse eller som et hopp start for en langsiktig diett plan.

Vibrering eller protein drinker

I hjertet av mange flytende dietter er shake eller protein drink. Vibrering er utformet for å gi tilstrekkelig ernæring mens sterkt begrense kalorier. Medifast tilbyr disse typer rister, som gjør Slim-Fast, selv om Slim-Fast er ikke formulert for å være en væske-bare kosthold.

Supper, buljonger og andre full Væsker

Mange flytende diett planer har lagt supper, puddinger og tynne oatmeals til sine produkttilbud. Disse produktene hjelpe avverge kjedsomhet fra en diett av rister. Disse andre produkter er vanligvis høyere i kalorier enn det rister og kan bare erstatte et begrenset antall shakes per dag.

Te, vann og andre drikker

Vann er en stor komponent i de fleste diett planer. Flytende diett planer kan også omfatte vekttap te eller vitaminberiket drikke. Men de fleste flytende diett planer råde begrensende væsker som te eller kaffe til fordel for rent vann.

Avvenning Off Væske

Flytende dietter har også en plan om å avvenne Kosten av en streng væskebasert diett. Matvarer er gradvis innført mens flytende produkter er langsomt avviklet. Dette trinnet gjøres best under tilsyn av en lege eller vekttap rådgiveren.

Vedlikeholdsfase

Etter vekttap mål har blitt nådd, er det en vedlikeholds utformet for å holde vekten nede. Vedlikeholdsfasen omfatter gjeninnføre begrensede flytende måltid erstatninger hvis en liten vektøkning oppstår.