Digidexo.com

ergoterapi og slag

Ergoterapi for rehabilitering etter slag

Offentlige helsemyndigheter anser hjertesykdom landets nummer én helserelatert bekymring. Til tross outranking kreft i antall drepte og utvinne overlevende, de som overlever et slag avtale med en lang og vanskelig utvinning. Slagpasienter blir ofte møtt med opprivende faktum at uten behandling kan de aldri få tilbake noen tidligere uavhengighet.

Anatomy of a Stroke

En cerebral vaskulær ulykker, også kjent som en CVA eller hjerneslag, er egentlig et hjerteinfarkt for hjernen. Mens et myokardialt infarkt forårsakes av en vesentlig blokkering som hindrer blodstrømmen fra hjertet til kroppen, slag oppstå en blokkering i arteriene som fører til hjernen. Siden hjernen er driftssentralen for kroppen, ulike funksjoner naturligvis bli enten negativt påvirket i en grad eller er tapt helt.

Terapi i Stroke Rehab

Hjerneskade er målt ved den grad av ødeleggelse forårsaket av slag og området (e) mest påvirket. Delvis lammelse (kalt en hemiplegic tilstand), dårlig respons på stimuli, er en manglende kommunikasjonsevne, hukommelsestap og følelsesmessige forstyrrelser som vanligvis rapportert blant slagpasienter. Med en lege godkjennelse, er målet med ergoterapi avdelingen (noen ganger et samarbeid med de fysiske og tale terapi avdelinger) for å utforme et rehab program basert på pasientens daglige aktiviteter (adls) - grunnleggende hverdagslige ferdigheter som trengs for en person til å ta vare på seg selv.

Målet med behandlingen

Ergoterapi for slagpasienter innebærer fokus på muskel koordinering og både grunnleggende og motoriske ferdigheter, som nesten alle slagpasienter finner vanskelig. Ideen er å lære offeret nye måter å utføre disse grunnleggende aktiviteter, for eksempel bad vaner, selv grooming, selv dressing og fôring. Målet for ergoterapi er å få pasienter til å aktivt engasjere deres sinn og innføre bruk av berørte armer og ben for å oppnå enkle, men arbeidskrevende oppgaver, som for eksempel stabling vekslet store kjegler, som arbeider med dørlåser og bygning med små blokker.

Behandling Sessions

Pasient handlingsplaner, avtalte behandlingsplan skrevet av lege og ergoterapeut (OT), er utført av OTAs (Ergoterapi assistenter) bruker han tidligere uttalt verktøy eller mer vanlige husholdningsartikler som har modifisert for sikkerhet. Meget bøyelig skjeer og pizza kuttere i stedet for den vanlige husholdning bestikk er et eksempel. Ofte øvelser utføres med en pasienter nytelse i tankene, som ergoterapi er basert på prinsippet om at hvis pasienter ikke finner en aktivitet nyttig, vil de ikke utøve mye innsats i ytelsen.

Outlook

Forskning viser at inngrep fra ergoterapi er svært gunstig for slagpasienter og ved å få dem til å oppnå funksjonell uavhengighet til en akseptabel grad. Antallet sesjoner som kreves er helt avhengig av alvorlighetsgraden av pasientens slag, selv om de fleste foreskrevne terapi kan bli fullført på omtrent tre uker. Etter utskrivning, Ots gi sine pasienter en modifisert behandlingsplan for å fullføre hjemme, myndiggjøring pasienten ved å gi dem verktøy til å fortsette sin behandling.

Hvordan bruke ergoterapi å behandle Cerebral Parese

Hvordan bruke ergoterapi å behandle Cerebral Parese


Ergoterapi blir brukt til å hjelpe mennesker som har cerebral parese (CP) blir mer selvstendig i hverdagen. Mens fysioterapi løser ofte grov motorikk, terapeuter bruker ergoterapi for å behandle og forbedre motoriske ferdigheter, som å spise, spille, skrive og pusse tenner. Ergoterapeuter også vurdere sine pasienter til å se hva slags adaptive utstyr de kan trenge å bli mer selvforsynt.

Hvordan bruke ergoterapi å behandle Cerebral Parese

Bruk ergoterapi å behandle Cerebral Parese

•  Har du en evaluering gjort av en respektert ergoterapeut å bestemme ergoterapi behovene til deg eller barnet ditt. Personer som har cerebral parese er ikke alle påvirkes på samme måte og vil ha ulike nivåer av evne.

•  Inviter ergoterapeut til ditt hjem slik at han kan vurdere din stue. Han kan ha anbefalinger om hva slags adaptive utstyr du kan installere i ditt hjem. Dette kan omfatte maskinvare du kan bruke for å gjøre det lettere å komme inn og ut av et badekar eller spesielle datamaskiner for å hjelpe en person med svært begrenset mobilitet sving på en lys, snakke eller åpne dører.

Diskuter med ergoterapeut hva dine forventninger og mål om terapiprogram. Forstå hverandre før du begynner kan bidra til å eliminere misforståelser om nivået på fremgangen du gjør og identifisere spesifikke symptomer du ønsker å behandle.

Observer terapitimer, hvis du får lov til å gjøre det, for å kunne hjelpe barnet fortsette uavhengig hjemme. Ergoterapeut kan ha henne leke med leker som har oversize deler eller spise med store håndtak redskaper for å bedre forenkle prosessen.

Del eventuelle bekymringer om barnet ditt eller hans fremgang med ergoterapeut. Terapeuten kan være i stand til å foreta nødvendige henvisninger til andre fagpersoner. For eksempel, hvis barnet virker uvanlig sint og vipper ut på familie, han kan bli henvist til en psykolog for å håndtere sitt sinne.

Hint

 • Det er viktig å oppmuntre barnet ditt i forhold til hans ergoterapi. Han kan finne det svært vanskelig, men behandlingen vil hjelpe ham å lykkes i sitt hverdagsliv. Å være positivt om behandling kan hjelpe barnet ditt med å bygge opp sin stolthet og selvfølelse.
 • Husk alltid at du og teamet av leger og terapeuter som jobber med deg og barnet ditt er nettopp det - et team. Din kollektive formål er å hjelpe barnet ditt. Hvis du føler at dine behov ikke blir oppfylt, snakke med teamet for å finne ut hvordan behandling kan endres eller få forslag til andre måter å forbedre forholdet.

Ergoterapi for Shoulder Arthritis

Skulder leddgikt kan forårsake stivhet og begrenset mobilitet som kan gjøre daglige arbeid og husarbeid vanskelig. Mange mennesker med skulder leddgikt effektivt kan håndtere smerte og betennelse med medisiner og endringer i livsstil. Pasienter som fortsatt har vanskeligheter med å tilpasse kan trenge ergoterapi for å hjelpe dem funksjon innenfor de rammer som følger av deres leddgikt.

Ergoterapeuter

Ergoterapeuter (OTS) er utdannet fagfolk som hjelper mennesker med ulike skader og plager utføre arbeid og husarbeid mer effektivt. Ergoterapeuter arbeider i sykehus og klinikker. Noen store bedrifter har ansatte OT for å hjelpe arbeiderne tilpasse seg. For mennesker med alvorlige problemer, noen hjemme omsorg selskapene syssels OT som vil komme til ditt hjem eller jobber for behandling. Hvis du har problemer med daglige gjøremål på grunn av skulder leddgikt, snakk med legen din eller revmatolog om en henvisning til en OT for behandling.

Therapy Sessions

Din ergoterapeut vil se over din journal og vurdere tilstanden din i ditt første ergoterapi økt. Vær forberedt på å la din terapeut vite hva slags aktiviteter føre til at du de fleste problemer. Mange pasienter med skulder leddgikt har vanskeligheter med dusjing, dressing, oppvasken, feiende, mopping og tilberede måltider. Din terapeut vil hjelpe deg å komme opp med nye måter å utføre daglige oppgaver for å minimere smerter og hevelse i skulderen din. For eksempel kan din OT vise deg forskjellige måter å plassere din arm og skulder, slik at du er mer komfortabel mens du utfører daglige husarbeid eller foreslå intervaller for pauser for å hvile musklene og skulderleddet.

Spesialutstyr

Ergoterapeuter kan foreslå spesialisert utstyr for å gjøre daglige oppgaver enklere for pasienter med skulder leddgikt. Iført en slynge mens du utfører aktiviteter som ikke krever at du løfter armen veldig høyt kan bidra til å forhindre smerter og hevelse i skulderen din. Din OT kan hjelpe deg å velge en slynge som passer ordentlig og er behagelig for deg å bære ofte. Enheter med lange håndtak og gripe mekanismer kan hjelpe deg å nå elementer på høye hyller og i høye skap uten å belaste skulderen din. Craning halsen rundt mens du kjører kan stamme leddgikt skuldre. Hvis du har problemer med å kjøre, kan det hende at ergoterapeut foreslå en vidvinkel linse, slik at du ikke trenger å flytte rundt så mye å se. Hvis du har problemer med å bruke på badet, kan det hende at OT foreslå en lang håndteres enhet som du kan feste toalettpapir, slik at du kan tørke lettere.

Virkningene av et slag på kontroll av finmotorikk

Virkningene av et slag på kontroll av finmotorikk


De fleste av oss tar finmotorikk for gitt, ved hjelp av våre hender og fingre hver dag for å ringe våre telefoner, skriver på en datamaskin, kan du bruke en kniv og gaffel, og knytte våre sko. Et hjerneslag kan endre alt dette. Hjerneskade som resultat av et hjerneslag kan ha en ødeleggende effekt på motoriske ferdigheter, noe som gjør de enkleste oppgavene synes umulig.

Lammelse

Når et slag begrenser blodstrømmen til hjernen, kan den resulterende skaden forårsake muskellammelse, noe som gjør visse muskler vanskelig eller umulig å flytte. Lammelse i hender, armer og fingre påvirker finmotorikken. Med fysioterapi, derimot, kan mange slagpasienter gjenvinne kontrollen over sine muskler.

Spastisitet

Hjerneskade som resultat av et hjerneslag kan forårsake muskler til å være stram eller stiv. Denne tilstanden kalles spastisitet, og det kan alvorlig forstyrre finmotorikk, spesielt siden det har en tendens til å øke når muskelen blir flyttet. Da forblir ubehandlet, kan spastisitet forårsake kontrakturer, eller muskler som er frosset på plass. Behandling for spastisitet omfatter fysioterapi, stretching, bukseseler og medisiner ..

Mangel på Balanse og Koordinasjon

Et hjerneslag som foregår i lillehjernen kan forårsake problemer med balanse og koordinasjon. Disse symptomene også kan påvirke motoriske ferdigheter. For eksempel vil en person som har problemer med å balansere på en stol synes det er vanskelig å skrive eller type, og noen med koordineringsproblemer kan ha problemer med å holde en mobiltelefon med en hånd mens du trykker på knappene med den andre hånden.

Romlige og Perceptual Problemer

Et hjerneslag i den høyre hjernehalvdelen av hjernen kan føre til romlige og perseptuelle problemer, som kan gjøre det vanskelig å bedømme avstander. Disse problemene også kan påvirke motoriske ferdigheter, fordi oppgaver som å plukke opp små gjenstander eller knytte en skolisse krever nøyaktig dybdesyn.

Vanskeligheter med dagligdagse oppgaver

Et hjerneslag kan slå dagligdagse oppgaver, som å få kledd, forberede maten, og ved hjelp av en datamaskin, i en serie av fysiske utfordringer. Med et godt fysisk og ergoterapi programmet, men kan slagpasienter lære å forbedre sin kontroll over stive muskler og kompensere for balanse og perseptuelle problemer.

Kjemiske ubalanser i hjernen etter et slag

En slaglengde kan være forårsaket av en rekke faktorer; alderdom er en, fordi mange eldre pasienter leve med tilstoppede arterier. Strokes er skremmende, spesielt for de som har hatt en. De frarøve deg mange av de fysiske evner som trengs for å utføre aktiviteter som er nødvendige i hverdagen. Kjemikaliene i hjernen påvirkes, og etterlater en pasient med fysiske og psykiske handikap. Selv om det er terapi for slagpasienter, de fleste aldri krefter fullt etter å ha én.

Hva er et hjerneslag?

Et hjerneslag oppstår når blodtilførselen til hjernen er kuttet av og en viss del av hjernen blir påvirket. Dersom blodet ikke kan nå hjernen ved hjelp av arteriene blir oksygen tapt til hjernen, og at en del av hjernen dør eller blir skadet. Hjertet pumper blod gjennom blodkarene. Noen ganger kan plakk i en beholder hindre blodet fra å nå hjernen, og når dette skjer, den del av hjernen som er ment for blodet å strømme til slag. Uansett oppgaver det området av hjernen var ansvarlig for vil bli berørt. Det kan være tale, bevegelse, eller en rekke andre funksjoner.

Kan Strokes Årsak kjemiske ubalanser i hjernen?

Fordi blodtilførsel til hjernen er tapt med en strek, nivået av normale kjemikalier som gir næring til hjernen er senket, og det er deres evne til å bidra til hjernen fortsette å fungere ordentlig. Også, siden kjemikalier blir også overført gjennom blodtilførsel, dersom blodtilførselen er avskåret, hjernen vil ikke motta dem. Imidlertid er de fleste av disse kjemikaliene produseres direkte i hjernen, slik at dersom hjernen er skadet, kan kjemikaliene ikke lenger skal produseres.

Identifisere kjemiske ubalanser Grunnet en Stroke

Identifisere kjemiske ubalanser kan noen ganger gjøres via blod arbeid. Imidlertid kan de fleste tegn på visse kjemiske ubalanser bli funnet ved å observere pasienten og finne feil i hans personlighet, og selv oppgaver som han ikke lenger kan være i stand til å utføre. Tale defekter er blant de mest utbredte nedskrivninger etter et slag. Medisinske fagfolk vil se etter resonnement spørsmål; læring underskudd; nedsatt muskelfunksjon, humør og oppfatning av smerte; og tap av matlyst.

Kjemikalier berørt på grunn av hjerneslag

En av de viktigste kjemikaliene som berøres av et hjerneslag er dopamin. Dopamin er en meget viktig kjemisk ansvarlig for mange funksjoner, slik som seksuell opphisselse; selvsikkerhet; immune og det autonome nervesystemet-system funksjon; og motivasjon. Serotonin er en annen, samt nor-adrenalin, epinefrin, dopamin, histamin, og Acetylcholine. Andre kjemikalier som berøres er Glutamat og Gamma-aminosmørsyre. Hver kjemiske har sin egen funksjon og formål. De er alle viktige kjemikalier som bidrar til å gjøre oss hvem vi er og hjernen vår fungerer som den skal.

Teorier om kjemiske ubalanser på grunn av en Stroke

Fordi mange av disse kjemikaliene er produsert i hjernen, er det ingen gjengivelse av dem. Når området av hjernen som er ansvarlig for å produsere det aktuelle kjemikalie er skadet, er den kjemiske vanligvis gått for godt. Mange ganger, pasienter som har hatt slag rett og slett trenger å lære detaljene i riktig funksjon gjennom fysioterapi. Pasienten vil være ute av stand til å reprodusere de kjemikaliene som trengs for å fullføre disse funksjonene, så mange ganger, fysioterapi og ergoterapi er nødvendig for å lære på nytt funksjonene.

Kan kjemiske ubalanser korrigeres etter et hjerneslag?

Dessverre, kan de kjemiske ubalanser som er forårsaket av et slag ikke korrigeres. Det finnes ingen medisiner å ta for å løse problemet eller reversere den. Fysisk og ergoterapi er i utgangspunktet det eneste alternativet for slagpasienter. Det finnes ingen medisiner å ta for å erstatte de tapte kjemikalier, men det er terapi for å hjelpe pasienten lære på nytt visse funksjoner og gjenvinne visse evner. Dessverre, syntetiske kjemikalier i hjernen som kan hjelpe slagpasienter erstatte det de tapte i form av hjernens funksjon ennå ikke er opprettet.

Ergoterapi & Stroke Rehab

Ergoterapi & Stroke Rehab


Pasienter som lider et slag krever ofte omfattende rehabilitering og behandling etter hendelsen for å gjenvinne funksjonalitet. Ergoterapi er ofte en viktig del av hjerneslag rehab for å hjelpe pasientene lære å fullføre dag-til-dag oppgaver innenfor noen begrensninger på dem som et resultat av hjerneslag.

Funksjon

Ergoterapeuter hjelpe slagpasienter lære på nytt hvordan å fullføre nasjonale oppgaver, som å forberede måltider og rengjøring sine hjem. Terapeuter vanligvis bryte komplekse oppgaver opp til små komponenter og hjelpe pasienter øve hver del før du prøver å fullføre en hel oppgave, for eksempel matlaging middag. De kan også hjelpe pasienter endrer sine hjem og eiendeler for å imøtekomme deres behov ved å installere barer og rekkverk og omorganisere skap og skap. Noen pasienter kan øve kjøring og andre kompliserte oppgaver med en ergoterapeut.

Fordeler

Å ha en ergoterapeut komme til en slagpasient hjem hjelper pasienten lære å organisere og endre omgivelsene til å minimere problemene. Ergoterapeuter er opplært til å gjenkjenne potensielle problemer som pasientene selv kan overse uten en sakkyndig uttalelse. En studie 2006 utført av Strek Therapy evalueringsprogrammet på Glasgow Royal Infirmary i Skottland fant at 97 av 1000 slagpasienter som gjennomgikk ergoterapi unngått døden, sviktende helse og avhengige levende.

Time Frame

Mange slagpasienter begynne ergoterapi rett etter slaget, ofte mens de er fortsatt innlagt på sykehus. Begynnelsen ergoterapi så snart som mulig kan hjelpe slagpasienter slippe å være avhengig av noen andre til å hjelpe dem med grunnleggende daglige oppgaver som de fortsetter sin utvinning. Etter at de er utskrevet fra sykehuset, de fleste slagpasienter fortsetter ergoterapi på et rehabiliteringssenter eller i en-til-en økter på sine hjem. Administrativ terapitimer kan fortsette i noen uker til et år eller mer, avhengig av alvorlighetsgraden av hjerneslag og vanskelighetene pasienten opplever.

Betraktninger

Ergoterapi fungerer ofte best når den er kombinert med andre aspekter av et rehabiliteringsprogram. Mange slagpasienter gjennomgå flere andre typer terapi, inkludert fysioterapi og tale terapi, for å hjelpe dem å få tilbake kontrollen over sin egen kropp og tale. Psykiatrisk behandling kan hjelpe slagpasienter takle de følelsesmessige effektene av et slag og hindre alvorlig depresjon og angst. Stress-reduserende teknikker kan hjelpe pasienter fungere bedre under yrkesterapitimer ved å tillate dem å fokusere på oppgaven i stedet for sine følelser om sine begrensninger.

Expert Insight

Valerie Hermann, en ergoterapeut ved University of Cincinnati neuromotor Recovery og Rehabilitering Lab tyder på at målet om ergoterapi for slagpasienter bør være å gjenopprette så mye funksjonalitet som mulig og hjelpe pasienter håndtere områder av interesse der de ønsker å forbedre. Den første års behandling er avgjørende for utvinning, og Hermann sier at sannsynligheten for utvinning er bedre for pasienter som har satt fram en masse innsats i yrkesterapitimer i løpet av det første året. Hermann antyder også at slagpasienter be om en henvisning til en ergoterapeut fra deres rehabilitering eller fastlege.

Hvordan bruke ergoterapi å rehabilitere en Stroke Victim

Hvordan bruke ergoterapi å rehabilitere en Stroke Victim


Ergoterapi er navnet gitt til en type langtidsbehandling brukes til å hjelpe rehabilitere de som har hatt alvorlige medisinske problemer som for eksempel slag. Ergoterapi fokuserer på å hjelpe pasienten å utføre daglige aktiviteter som kan ha blitt vanskelig å håndtere på grunn av en medisinsk tilstand. Dette kan omfatte alt fra å kle seg selv til å være i stand til å lage mat eller bade uten hjelp av en hjelper.

Bruksanvisning

Gjenkjenne fordelene med ergoterapi

•  Husk at et slag lidende er 40 prosent mindre sannsynlighet for å ende opp i en assistert-care hjem hvis hun gjennomgår ergoterapi. Pasienter som ikke følger gjennom med terapi krever stor omsorg og er ofte plassert i omsorgsboliger fordi familiene ikke er i stand til å se etter dem på heltid.

Bruk ergoterapi som en måte å gjenvinne grunnleggende ferdigheter som dressing, bading, og bruk av kjøkkenutstyr. Noen mennesker trenger terapi for å lære å gå igjen, eller for å være i stand til å sitte og stå opp fra stolene.

Gjør pasienten føler at hans gamle selv så mye som mulig. Rehabilitering er viktig for å hjelpe ham å overvinne frustrasjonen over ikke å kunne gjøre de grunnleggende oppgaver som en gang ble gjort uten en tanke.

Vent til rett tid. Ergoterapi bør ikke startes før den overlevende av et hjerneslag er stabilisert og ut av faresonen. Medisinsk behandling bør være hovedfokus for de første par ukene etter et slag.

Bruk ergoterapi som en add-on til andre typer terapi, inkludert tale og fysisk. Lære å utføre dagligdagse oppgaver igjen vil bli lettere når musklene blir sterkere og personen føler seg mer trygg å kommunisere med andre.

Være en aktiv deltaker. Familiemedlemmer og deltagerne generelt blitt en viktig del av ergoterapi, som de er de rundt pasienten daglig. Mange terapeuter vil få hjelp av de som lever med ettervirkningene av et slag for å gjøre prosessen enklere og raskere.

Tips og advarsler

 • Bruken av ergoterapi kan også hjelpe slaget depresjon hos slagrammede. Som pasienter føler at de kan håndtere dagligdagse aktiviteter, og er mindre avhengig av andre, kan de avtale med de fysiske begrensningene bedre.
 • Ergoterapi er en langsom prosess som kanskje ikke er egnet for alle. Noen som har hatt slag kan kreve måneder, eller noen ganger år, av terapi for å rehabilitere nok til å få tilbake de grunnleggende funksjonene i livet.

Hvordan Fortsett Recovery etter et slag

Hvordan Fortsett Recovery etter et slag


Hvis du eller en du er glad noen gang har hatt slag enn du bør vite at det de har møtt var en nær døden opplevelse. Mange mennesker har lidd av denne sykdommen fra alle samfunnslag; det er ikke lenger en sykdom som plager de eldre faktisk hvem som helst kan få det. Den yngste konto jeg har hørt om var en syv år gammel gutt. Jeg hadde et slag på 26 og folk var forbauset over at jeg hadde en fordi jeg var så ung. Det var ingen tidlige tegn eller symptomer det bare slo meg plutselig. Jeg våknet opp en morgen i et forsøk på å begynne å bli klar for arbeid. Som jeg våknet, holdt jeg en uutholdelig hodepine, sjekket min mor mitt blodtrykk og til min overraskelse var det 150/100. Nå må du huske, at jeg ikke har høyt blodtrykk, og heller ikke har jeg blitt diagnostisert med det. Jeg bestemte meg for å fortsette å ligge i sengen til hodet mitt stoppet pounding. Når smertene stoppet jeg trodde jeg var ok. Jeg fortsatte å komme ut av sengen og var ute av stand til å gå i så fall jeg umiddelbart falt til gulvet. Jeg krøp til den andre siden av huset for å informere min mor at noe var fryktelig galt. Jeg ringte inn syk den dagen og dro til legevakten. Akkurat som de var i ferd med å gi meg en resept og sende meg på min måte, prøvde jeg å stå opp og falt i sykepleierens armer. Deretter ble jeg innlagt på sykehuset og var der for en måned. Jeg var ikke i stand til å gå for en måned og gikk fra en rullestol til en rullator til en stokk, til en etappe klammeparentes og deretter til noe i det hele tatt. Det var en skremmende og deprimerende opplevelse for meg. Mens jeg var på sykehuset, jeg mistet jobben min fordi på den tiden jeg ikke har klare svar om når jeg ville være i stand til å komme tilbake på jobb (er ikke dette mot loven eller noe "skyte deg mens du er i en sykehusseng "). Så i utgangspunktet de sendte meg blomster med en rosa slip vedlagt. Godt å gjøre en ekstremt lang historie kort, har min livskvalitet er endret betraktelig. Jeg var aldri i stand til å vende tilbake til den samme linjen i arbeidet innenfor den medisinske industrien. Omtrent ett år etter min utvinning jeg gikk tilbake til skolen for å få to grader en Bachelor i Business Management og en mastergrad i Business Administration. Jeg er planlagt å gå tilbake til skolen i høst for min doktorgrad. Når du har et hjerneslag (Gud forby), er veien til utvinning ikke et kutt og tørr prosess, du kan ikke fullt igjen fordi det regnes som en psykisk lidelse med alvorlige skader på hjernen. På utsiden kan du se ut som om du er tilbake til normalen, men; internt kan være et helt annet resultat. I denne artikkelen vil jeg informere deg om hvordan du kan gjenopprette fra en strek etter at du har blitt utskrevet fra sykehuset.

Bruksanvisning

Legen din kan foreslå at du tar Aspirin med Plavix. Selv om jeg ikke er en lege, vil jeg foreslå at du tar en sunn erstatning som for eksempel; Linfrøolje. Aspirin og Plavix er både blodfortynnende, men; aspirin forårsaker blødninger i netthinnen og skade på lever, Plavix kan gi små blødninger, lett blåmerker, brystsmerter, hevelse i ansiktet, tjæreaktig avføring, mørk og blodig urin, etc. Linfrøolje er også ansett som en blod tynnere som inneholder en mengde vitaminer som er viktig for helsen din. Hvis du tar deg tid til å observere de nye medisinene som er på markedet i dag, noen av disse meds har allerede blitt tilbakekalt på grunn av dødsfall som har oppstått som et resultat av å utnytte de nye resepter. For eksempel, husk at p-pille de var reklame for "Ortho Evra" vel, de måtte huske at narkotika på grunn av bivirkninger som endte i alvorlige sykdommer i hvilket tilfelle advokater søker pasienter som har tatt stoffet, slik at de kan begynne å søke erstatning fra produsenten eller Drug Company. Jeg vil foreslå at alle som har blitt foreskrevet medisiner oppførsel grundig forskning om narkotika og din nåværende diagnose og / eller symptomer.

Vær smart, være healthy- konsultere en ernæringsfysiolog for å få et måltid plan tilpasset dine individuelle behov. For eksempel, hvis du har hatt slag, og det var som et resultat av å være overvektig, så bør du finne ut hva måltid plan er riktig for deg, fordi alle er unike, og da kan det være vanskeligere for noen å gå ned i vekt enn andre. Denne måten en dietetiker kan integrere en plan i henhold til din egen personlige metabolisme.

Fortsett terapi-Hvis du har hatt slag og har nettopp blitt utskrevet fra sykehuset, så du bør fortsette ergoterapi, fysioterapi og / eller tale terapi. Selv ser det ut som om du er helt leget, det er en betydelig mengde skade på hjernen din som følge av hjerneslag. For eksempel, hadde jeg et slag for seks år siden, og som et resultat jeg får ofte svimmel, jeg husker en dag, var jeg i kirken og jeg skjedd å lukke øynene mine og jeg svaiet frem og tilbake, jeg også tåle noen svakhet på en side av kroppen min som ble rammet av hjerneslag. Til tider føler jeg fantastisk stund, andre ganger ser jeg mindre tilbakevendende tegn på sykdom som kun er synlig for meg.

Arbeidet med å gjenvinne overkroppen styrket etter at du har hatt et slag du kan ha mistet mesteparten av den styrken du hadde i armer eller ben, så sørg for at du arbeide for å styrke de svake områder gjennom styrketrening. Da jeg var på sykehuset armene mine var svake, så når jeg var i rullestol jeg gjenvunnet styrke i armene mine raskt ved wheeling meg selv over hele sykehuset.

Øvelse regularly- Du kan ikke være i stand til å engasjere seg i høy aktivitet, men; hvis du er i stand til å gå så ville jeg foreslår at du tar en tur rundt nabolaget (bare hvis det er trygt å gjøre det). Hvis det ikke er trygt i ditt område og deretter registrere deg med ditt lokale treningsstudio og slo opp på tredemølle og gå i ditt eget tempo.

Følg opp med din lege slik at de kunne evaluere og overvåke deg under utvinning.

Unngå stress situations- etter at du har hatt et slag, bør du unngå alle tegn på stress. Hvis jobben din var stressende før du hadde hjerneslag enn sjansene er du bør vurdere å bytte karriere til et felt med minimal mengde stress fordi du ikke kan være i stand til å vende tilbake til den samme linjen i arbeidet.

Volunteer- Som jeg tidligere har nevnt et hjerneslag kan være en deprimerende situasjon, men; du kan være i stand komme over depresjon ved frivillig til å hjelpe noen andre som er aktuelle har en tøff tid å håndtere et slag. Da jeg var på Health (rehabilitering anlegget) hadde de frivillige som var der for å oppmuntre andre slagpasienter. De fleste av sine frivillige har hatt slag. Frivillig arbeid er svært givende fordi du viser slagpasienter at de ikke er alene, og at vi vil kjempe denne sykdommen sammen.

Tips og advarsler

 • Alltid konsultere en lege før du starter en diett og treningsprogram.
 • Stille spørsmål.
 • Pass på at medisiner foreskrevet ikke faller sammen med din nåværende medisiner.
 • Hvis kjæledyret ditt har opplevd symptomer på hjerneslag, kan du også gi dem linfrø olje, det fungerte for hunden min da hun fikk slag, og hun var frisk inntil det tidspunkt hun gikk bort.
 • Aldri ta ett leger ord for det, alltid få en andre eller tredje mening.
 • Alltid foreta målinger før du tar noen reseptbelagte legemidler.
 • Denne artikkelen er først og fremst basert på mine egne personlige erfaringer, derfor; du skulle oppdage hvordan linfrøolje påvirker kroppen din
 • Aldri ta mer enn ett linfrø olje tablett daglig.

Ergoterapi for nevropati i hendene

Ergoterapi for nevropati i hendene

Perifer neuropati er en nevrologisk tilstand som resulterer fra nerveskader. Det fører til nummenhet, smerter, og fingerferdighet og koordinasjonsproblemer. Nevropati kan skyldes nerve traumer, vitaminmangel, infeksjoner, arvet lidelser, autoimmune sykdommer som lupus og leddgikt, og kroniske tilstander som diabetes og leversykdom. Nevropati symptomer kan administreres med et sunt kosthold, regelmessig mosjon og medisiner, samt med ergoterapi.

Ergoterapi for Nevropati

Mens fysioterapi løser styrking av muskler og å holde et bredt spekter av bevegelse, er ergoterapi brukes til å hjelpe deg å takle virkningen nevropati kan ha på ulike aspekter av livet ditt. Ergoterapi forbedrer sensoriske og motoriske ferdigheter, lærer deg selv-og omsorgstjenester i institusjon og sikkerhet bevissthet, og gir deg teknikker for å opprettholde mobilitet, stabilitet og omfanget av bevegelse med hendene og fingrene.

Bruk ergoterapi å komme opp med alternative måter å utføre dagligdagse oppgaver som ellers kan være vanskelig. Hvis du har problemer med å kneppe skjorter, for eksempel, kan ergoterapi være nyttig i å gi deg en ny teknikk, eller et spesielt verktøy som kan hjelpe i å gripe knapper og passerer dem gjennom looper.

Ergoterapi for nevropati legger vekt på å beskytte deg selv mens du utfører dagligdagse oppgaver. Fordi mange nevropati pasienter mister følelsen i hendene og føttene, kan det være nødvendig å ta flere skritt for å sikre at hverdagslige oppgaver er trygge. Før bading eller dusjing, bruk et termometer for å teste temperaturen i vannet. Bruk alltid grytekluter når matlaging eller håndtering elementer på en ovn eller i en ovn, og bruke tykke hansker når du vasker retter eller arbeider med skarpe redskaper. Slitasje med lav eller flat-heeled sko som er av en passende størrelse, og bruke tykke sokker for å beskytte mot gnagsår. Inspiser hender, føtter og huden av andre nevropati rammede områdene daglig for noen skrubbsår, blemmer, brannskader eller sår, og behandle eventuelle skader omgående.

Snakk med din lege om ergoterapi. Den er tilgjengelig på resept bare, og din lege kan være i stand til å anbefale en bestemt ergoterapeut eller terapeutisk senter som er bedre erfaren og / eller utstyrt for å hjelpe deg å arbeide forbi nevropati-indusert begrensninger.

Hva er en ergoterapi assistent?

Hva er en ergoterapi assistent?


Ergoterapi, som definert av Merriam-Webster Dictionary, hjelper mennesker med fysiske eller psykiske begrensninger komme tilbake i rytmen av uavhengige daglige liv. Ergoterapeuter anbefaler behandlinger som hjelper pasienter få styrke og koordinasjon å flytte bedre og mer dyktig, slik at de kan utføre vanlige oppgaver uten hjelp. En ergoterapi assistent implementerer terapeutens behandling ved å arbeide direkte med pasienter og lærer dem øvelser, overvåke deres fremgang og noen ganger løfte funksjonshemmede pasienter til å flytte dem fra ett sted til et annet.

Definisjon

Den amerikanske Bureau of Labor Statistics definerer en ergoterapeut assistent som en person som hjelper fysisk funksjonshemmet eller svekket individer gjenvinne fysisk eller mental funksjon. Disse fagfolk jobber for en ergoterapeut som utvikler behandlingsregimet og fører tilsyn med assistenter. Ergoterapi assistenter hjelpe terapeutens pasienter re-lære å utføre visse grunnleggende oppgaver, slik at de ikke trenger å stole på andre for konstant hjelp.

Funksjoner

Ergoterapi assistenter utføre mange av detaljene i terapi utviklet av ergoterapeut. De jobber tett med pasienter og lærer dem hvordan de skal bevege seg inn og ut av en rullestol trygt eller hjelpe dem å lære riktig muskel øvelser. Assistenter holde detaljerte registreringer av pasientenes aktiviteter og fremdrift slik at ergoterapeut kan bestemme om du vil fortsette med den planlagte behandlingen eller gjøre endringer. Assistentene også holde oversikt over regninger til helseforsikring.

Miljø

Ergoterapi assistenter kan fungere i private klinikker, sykehus eller rehabiliteringssentre. For å betjene pasienter med en rekke personlige tidsplaner bedre, kan assistenter må jobbe helger eller netter, og noen kan arbeide full tid, mens andre tar deltids skift. Jobben har visse fysiske krav, blant annet på grunn av mengden av vedvarende stående, knelende eller bøyd å jobbe med pasienter, og dels fordi assistenter må tidvis løfte og flytte funksjonshemmede pasienter.

Trening

Ergoterapi assistenter må angi et studium akseptabelt for Accreditation Council for ergoterapi Education. Disse programmene vanligvis to siste år og resulterer i en knytte grad. Aspiring assistenter kan finne det lettere å gå inn som programmet hvis de har studert helse og biologi i videregående skole eller har gjort noen form for frivillig helsearbeid. Når de kommer inn i to-årig program, de begynner med grunnleggende kurs som anatomi og fysiologi før du går videre til mer avanserte emner som pediatri og gerontologi. Når de tjene sine grad, kan de også nødt til å bli lisensiert eller sertifisert, avhengig av lovene i den aktuelle staten.

Muligheter

Ergoterapeuter har en konstant løpende behov for assistenter, noe som betyr at ergoterapi assistenter bør forvente massevis av jobbmuligheter. Som den eldre befolkningen vokser, vil ergoterapeuter og deres ansatte ser et stadig økende antall funksjonshemmede eller fysisk utfordret pasienter. På den andre enden av aldersspekteret, kan ungdom også vokse i antall som føderalt mandat midler til opplæring av funksjonshemmede studenter vokser. Assistenter som ønsker å avansere til høyere stillinger kan utvikle seg til administratorer eller lærere.

Ergoterapi og Parkinsons sykdom

Ergoterapi og Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom er en progressiv neurologisk lidelse som påvirker det sentrale nervesystem og forårsaker svekkelser i motorisk aktivitet og bevegelse. Ergoterapeuter bedre pasientenes helse ved å sette dem i stand til å utføre meningsfulle daglige aktiviteter. De arbeider med pasienter og omsorgspersoner til å øke sine kunders livskvalitet og evnen til å utføre rutineoppgaver.

Parkinsons sykdomsproblemer

Neurodegenerering ved Parkinsons sykdom fører til at pasienten har skjelvinger, langsomme bevegelser, muskelstivhet og balanse problemer. Disse symptomene føre til en rekke problemer i dagliglivets aktiviteter (adls). Pasienter med Parkinsons sykdom har ofte problemer med å gå, skrive, snakke og arbeide med hendene.

Formålet med ergoterapi

Ergoterapeuter hjelpe pasienter med Parkinsons sykdom forbedre sin evne til å utføre daglige oppgaver. En ergoterapeut jobber med pasienten for å lette jevnere felles bevegelse, bedre samordning og bruk nytt utstyr for å hjelpe til med bevegelse. Etter å ha jobbet med en ergoterapeut, kan pasienten gjenvinne sin evne til å skrive, gå uten å miste balansen og utføre hobbyer som en gang fikk glede. Ergoterapeuter også hjelpe pasienter gjenvinne evnen til å skrive, bruke toalettet selvstendig og kle seg. Disse forbedringene øke pasientens livskvalitet og tillate ham å gjenvinne en følelse av mestring over hans verden.

Hvordan motta tjenester

Pasienter krever en lege for å få ergoterapi. Spør din primære omsorg lege eller en spesialist for en henvisning til en ergoterapeut i ditt område. Mange sykehus tilbyr ergoterapitjenester på poliklinisk basis. Det kan også være spesielle ergoterapi klinikker i ditt område som arbeider med pasienter med Parkinsons sykdom spesielt.

Lengde på behandling

Lengden på ergoterapi avhenger av den enkelte pasient og hans behov. Vanligvis, en første avtale med en ergoterapeut innebærer en vurdering av pasientens evner og etableringen av en terapi program skreddersydd til den enkelte. I følgende økter, fungerer pasienten med ergoterapeut, målretting viktige områder med rom for forbedring. Terapi kan stoppes når som helst hvis pasienten føler han har oppfylt sine terapi mål.

Betraktninger

Selv om pasientens familie og venner ikke delta i ergoterapi seg selv, det er områder der de kan hjelpe. Familiemedlemmer kan oppmuntre pasienten til å søke en henvisning til en ergoterapeut og overvåke pasientens fremgang. Utdanne deg selv om Parkinsons sykdom og hva du kan forvente fra ergoterapi, slik at du kan gi en varm, kjærlig miljø for pasienten. Bli med en pasient advocacy gruppe for ytterligere informasjon om Parkinsons sykdom og fordelene av ergoterapi.

Slag-lignende Migrene Symptomer

Slag-lignende Migrene Symptomer


Noen typer migrene ligne mange av de samme symptomene på et slag eller "drypp" (forbigående iskemisk anfall eller TIA). Men andre typer migrene kan gi symptomer som American Heart Association vil kalle et slag. Disse symptomene også oppleves av folk med migrene inkluderer problemer i øynene og med balanse og nummenhet.

Øyne

Ett symptom er migrene smerte på den ene siden av hodet, ofte bak øyet. Et annet symptom på mange typer av migrene er øyelokket på smertefull side av ansiktet hengende og gjør det vanskelig å se ut av ett eller begge øyne. Personer som lider av slag eller TIA kan også få en ensidig hodepine bak øyet, har ett øyelokk som siger ned og oppleve synsproblemer.

Balanse

Migrenepasienter har ofte problemer med svimmelhet, som kan bidra til kvalme. "Migrene For Dummies" bemerker at folk med vestibulær migrene ofte bli svimmel eller føler som om rommet er spinning rundt dem. Denne følelsen kan ofte være verre enn hodet smerte. Pasienten kan ha problemer med å snakke på grunn av tap av koordinering av munnen.

Time Frame

Med både migreneanfall og slag, kan det føles som om symptomene skje uten umiddelbart identifiserbar årsak. Symptomene opptrer ofte med en plutselig intensitet i stedet for gradvis blir verre. Symptomene kan ta timer eller dager å gå bort i en migrene, men kan ta betydelig kortere tid med et slag. En pasient som lider av en TIA kan ha hennes symptomer forsvinne på mindre enn en time. Pasienten fortsatt må legges inn på sykehus fordi hun er tilbøyelige til å ha en annen TIA eller full-blåst slag i 24 timer.

Typer

Typer av migrene som sterkest etterligner et hjerneslag er hemiplegisk migrene, vestibular migrene og arteria basilaris migrene (BAM). Disse tre typene ikke bare har hodesmerter, men også inkluderer ofte problemer med syn, balanse og kvalme. MAGNUM - National Migrene Association - bemerker at hemiplegisk migrene lider ofte føler en nummenhet på en hel side av kroppen sin.

Advarsel

Ifølge "Migrene For Dummies," alle som opplever sin første migrene over en alder av 50 bør umiddelbart gå til sykehuset. De migrene symptomer kan faktisk være et slag, glaukom, aneurisme eller en komplikasjon fra medisinske behandlinger, medisiner, en mulig forgiftning eller komplikasjoner fra en gammel skade.

Hvordan behandle Down syndrom Med ergoterapi

Hvordan behandle Down syndrom Med ergoterapi


Ergoterapi er en type behandling som fokuserer på å hjelpe en pasient få grunnleggende livsstil ferdigheter, som å lære å spise, få kledd eller sitte ned på riktig måte. I tilfellet med personer med Downs syndrom, kan arbeidsterapi anvendes for å behandle muskel dårlig styrke, forbedre motoriske ferdigheter og gjøre barnet mer uavhengig. I en tidlig alder, kan en ergoterapeut fokus på lek og sosiale ferdigheter også. Les videre for å lære mer om hvordan du behandler Down syndrom med ergoterapi.

Hvordan behandle Down syndrom Med ergoterapi

•  Begynn tidlig. Ergoterapi er særlig vellykket å behandle barn med Downs syndrom hvis det begynner før de fyller tre. Motoriske ferdigheter kan være kraftig forbedret gjennom terapi, spesielt når det kommer til vanskelige begreper som drikker uten å søle, fatte og åpne eller lukke elementer.

Velg en skole som tilbyr ergoterapi. Sosiale tjenester og offentlige institusjoner skal gi gratis behandling til barn med Downs syndrom som deltar på vanlige skoler og ønsker å integrere med studentmassen. Etter den tid barna begynner på skolen, men bør de allerede har mestret det grunnleggende hverdagslige ferdigheter og vil trolig bare trenger hjelp med mer vanskelige begreper, for eksempel hånd og kroppsbeherskelse.

•  Spør terapeut for å lære deg øvelser du kan bruke med barnet ditt i mellom øktene. Dette er spesielt viktig i begynnelsen, når barnet prøver å lære de mest grunnleggende motoriske ferdigheter, som å gå og nå, som trenger vanlig praksis og forsterkning for å læres riktig.

Bruk dagligdagse gjenstander for å forbedre sjansene for barnet ditt lære begrepene undervist i ergoterapi. Bord bøker, plast kopper og byggeklosser er gode verktøy for å lære barnet ditt til å administrere sine hender og forbedre styrke og koordinasjon. Spesialdesignet leker kan kjøpes i spesielle butikker eller du kan bare shoppe rundt for å finne noe passende.

Finn en terapeut som vil komme hjem til deg. Dette er spesielt viktig for svært små barn, som terapeut kan bruke kjente omgivelser for å hjelpe barnet tilpasse seg bedre til daglige aktiviteter. Etter hvert som barnet blir mer trygg og forbedrer, tar ham til terapeutens kontor vil bli lettere.

Hint

 • Se etter en sertifisert ergoterapeut snarere enn en terapeut assistent. En sertifisert terapeut trenger et minimum av en mastergrad, selv om de fleste vil få doktorgrader på et tidspunkt i sin karriere.
 • Målet med ergoterapi er ikke å lage et barn gjøre noe perfekt, men for å hjelpe ham å bli selvstendig og være i stand til å forsørge seg selv.

Ergoterapi & rotatorcuffen Skader

Rotator cuff er en del av skulderen. Den består av fire muskler og deres sener, som jobber i tandem for å holde beina i skulderen sammen. Rotator cuff er den delen av den øvre lem som lar deg gjøre ting som for eksempel strekke, bøye eller svinge armene. Imidlertid kan ekstreme overforbruk av denne cuff, alder, skade eller naturlig sårbarhet føre til skade på rotatorcuffen, som gir opphav til en smertefull tilstand. Når skade oppstår, er det ofte klassifisert som impingement syndrom eller smertefull bue syndrom. Behandlingen kan omfatte arbeidsterapi eller andre metoder.

Ergoterapi

Ergoterapi (OT) er en medisinsk behandling som søker å bringe lettelse fra sykdommer og medisinske tilstander ved å gjøre meningsfulle og sunne endringer i måten du utføre daglige aktiviteter. Siden rotator cuff skade er ofte forårsaket av måten du bruker dine armer og skuldre, endre måten du gjør daglige handlinger eller aktiviteter kan gjøre en dramatisk forskjell. Ergoterapi for rotator cuff skader kan også brukes til å bygge styrke og tilstand musklene slik at du er bedre i stand til å gjøre dine daglige aktiviteter.

OT og rotatorcuffen Skader

Ergoterapi er vanligvis anbefalt av en lege eller ortopedisk kirurg som en forlengelse av behandling eller som eneste behandling for en rotator cuff skade. Roten av ergoterapi er å takle kilden til problemet: de handlinger eller omstendigheter som forårsaket rotator cuff skade. Dette kan innebære å lære bedre mekanismer for å strekke og trene muskelen før engasjerende i friidrett. Det kan også innebære å lære å takle en rotator cuff skade som er forårsaket av alderdom eller andre uløselige indre problemer, ved å utføre daglige aktiviteter på en annen måte som gir mindre belastning på skulderen. Ergoterapi kan styrke sener og muskler så ytterligere skade ikke oppstår. Faktorer som scenen for skade, skadene, natur skade og alvorlighetsgraden av skade må tas i betraktning når du arbeider ut en OT regime. Etter en evaluering av alle disse faktorene er gjort, skaper OT spesialist en behandlingsplan.

Når ergoterapi er brukt

Ergoterapi kan brukes til å behandle rotator cuff problemer, for å både forebygge kirurgi og også å rehabilitere armen etterpå. Når diagnostisert tidlig, kan de fleste rotator cuff skader løses uten kirurgi, ved hjelp av noen form for fysioterapi. Dette fysioterapi er ikke alltid ergoterapi, siden ergoterapi er en målrettet undergruppe av fysioterapi som fokuserer på å utføre daglige oppgaver. Ergoterapi kan brukes alene, eller sammen med andre styrke og muskelbygging fysioterapi øvelser.

Metoder

Ergoterapi metoder er alltid avhengig av den enkelte. Imidlertid blir noen vanlige metoder som brukes på de fleste pasienter. Forbedringer i holdning og skulder justering er ofte stresset i ergoterapi. OT spesialist kan også tilby tilpassede lav-effekt trening planer utformet for å strekke skulderen. Hvis en rotator cuff skade er alvorlig og du ikke kan bruke armen din for en periode, kan ergoterapeuter hjelpe å lære å fungere uten bruk av armen. Dette innebærer lærer deg å kle og gjør andre daglige aktiviteter med en arm, eller med minimal bruk av den skadde skulderen.

Effektivitet

OT er mest effektiv når diagnosen stilles på et tidlig stadium. Selv om det ikke er effektivt som behandling for å kurere rotator cuff skader, er det vanligvis effektivt for å forhindre forverring av problemet. Hvis rotator cuff skade har blitt mer avansert, kan ergoterapi ta lang tid å ha en innvirkning - noen ganger seks måneder eller mer.

Hva kalles det når hjertet hopper over et slag?

Hva kalles det når hjertet hopper over et slag?


Når hjertet hopper over et slag, kalles det et hjerte hjertebank. Det er vanligvis ufarlige hvis det skjer av og til. Det er symptomer og behandlinger du bør være klar over når fastslå årsakene til ditt hjerte hoppe over et slag.

Definisjon

Ifølge Mayo Clinic, hjertebank er følelser av raske hjerteslag, hoppet hjerteslag, tunge hjerteslag eller flagrende følelse. De er normalt ikke skadelig, som ditt hjerte er fortsatt å pumpe blod effektivt. Hvis denne følelsen vedvarer, kan det oppstå en annen hjertesykdom.

Symptomer

Følelsen av hjertet slo for fort er et vanlig symptom for et hjerte hjertebank. Dessuten kan en tung og vanskelig hjerterytme være en indikasjon på en hjerteklapp. Hvis du føler at hjertet ditt hoppet over et slag, kan dette også være et hjerte hjertebank, så lenge det ikke skjer ofte.

Årsaker

Hjertebank kan oppstå av mange forskjellige grunner. Noen vanlige utløsere av hjertebank er trening, stress, traumer, sykdom, koffein, en overaktiv skjoldbruskkjertel og visse typer medisiner. De kan skje når som helst, mens du hviler, sittende eller stående. Du kan føle dem i brystet, halsen eller nakken.

Hjem Behandling

Redusere triggere kan bidra til å minske forekomsten av dine hjertebank. Prøv å gjøre avslappende aktiviteter eller pusteøvelser for å redusere stress og angst. Ifølge National Institute of Health, kan redusere koffein i kostholdet ditt i stor grad redusere hjertebank. Hvis du opplever hjertebank ofte og er bekymret, holde en oversikt over når du har en, som beskriver den følelsen og varighet av hver. Deretter kan du bruke denne informasjonen når du snakker med helsepersonell.

Forvirring

Noen mennesker kan forvirre arytmier med hjertebank eller vice versa. Du bør vite at hjertebank er en sporadisk forekomst. Du bør oppsøke lege dersom disse følelsene ikke går bort. Dette kan være et tegn på en mer alvorlig hjerte tilstand som en arytmi. Arytmier er uregelmessige hjerteslag som kan være en indikasjon på ditt hjerte ikke å pumpe blod effektivt og bør tas på alvor.

Ergoterapi Aktiviteter for barn

Ergoterapi for barn er fokusert primært på å overvinne mangler av overkroppen motoriske ferdigheter som kan ha blitt forårsaket av ortopediske, nevrologiske eller medfødte tilstander. Ergoterapi aktiviteter er foreskrevet for å bidra til å forbedre hånd-øye-koordinasjon, visuell persepsjon og motoriske ferdigheter. Målet er å hjelpe barnet å overvinne begrensninger som påvirker ham hjemme, på skolen og i samfunnet.

Vertikal overflate Aktiviteter

Gi barna med vertikal overflate aktiviteter som disse bidra til å utvikle håndleddet forlengelse og fremme stabilitet skulder. Begge disse er nødvendige for å kontrollere fin bevegelser som benyttes ved skriving. Plasser papiret eller styret slik at det er litt over øyehøyde til barnet. Du kan bruke tavler eller tavler og la barna tegne og praksis skrive brev. Hvis du ikke er i stand til å henge et bord, kan du tape ark på veggen eller bruke et staffeli. Du kan også bruke flanell boards eller magnetiske bokstaver og et metallskap.

Vestibulære stimulerende aktiviteter

Bruke bevegelse for å stimulere barnets indre øret og hjelpe ham å få oppfatning av bevegelsen som er relatert til plasseringen av hodet. Disse bevegelsene inkluderer rulle, spinning, sprette og hvirvlende. Bruk en scooter bord eller svinge å spinne barnet ditt gjør at du ikke er for aggressiv. Barnet bør nyte aktivitet og ikke føler ubehag. Presse ham på en merry-go-round eller har ham snurre rundt i rommet som en topp. Du kan bruke en innendørs trampoline å øve markerings eller bruke en liten slange. Barnet kan sprette når du står opp eller sitte ned. Hvis han ikke er i stand til å initiere bevegelsen selv, kan du sitte ham på trampoline legge hoppende bevegelse med foten. Barnet kan også ha nytte av en mildere form av denne behandlingen ved hjelp av en gyngestol.

Kroppsbevissthet Aktiviteter

Hjelp barnet ditt definere kroppen hans i verdensrommet ved å gi tunge vekter for ham å bære. Disse aktivitetene omfatter metoder utviklet for å bringe oppmerksomhet til kroppen gjennom økt veie eller press. Fyll ditt barns lommer med tunge gjenstander eller ha ham bære en vektet vest mens han går eller kryper over en hinderløype. Har han presse på veggene eller mot tunge møbler. Pakk ham tett i et strandhåndkle som en mumie. La barnet gjøre husarbeid som krever løfting og presser som å bruke en støvsuger, feiing, trekke en vogn og flytte møbler.

Forskjellige slags fysiske handicap

Forskjellige slags fysiske handicap


Fysiske funksjonshemninger er problemer med kroppen som begrenser hva en person kan gjøre, noe som kan være i form av fysisk bevegelse eller evnen til å tolke informasjon. Ofte en fysisk funksjonshemming resultater i person å måtte bruke hjelpemidler som rullestoler å flytte rundt. Nivåer av funksjonshemming også påvirke hvor mye funksjonshemmet person kan gjøre.

Spinal Injury

En ryggskade er resultatet av et traume til ryggmargen som griper inn med motor og / eller sensoriske funksjoner i områder under nivået for skade. Skaden kan være fullstendig (tap av motorisk og sensorisk funksjon under nivået for skade) eller ufullstendig (noe tap av motoren og / eller sensorisk funksjon under nivået for skade). Ryggmargsskader kan være forårsaket av traumer, Polio, multippel sklerose eller ryggmargsbrokk. Skader er klassifisert av nivået i ryggraden de påvirker, for eksempel "T-10 Komplett." "Quadraplegic" (Tetraplegic) refererer til lammelse fra skuldrene ned. "Paraplegic" er lammelse fra T-1 (brystnivå) ned.

Amputasjon

Tapet av en lem kommer ofte fra amputasjon. I USA er det ca 43.000 amputasjoner hvert år i henhold til DDI. Amputasjoner under kneet (BK) eller "Bilateral BK" (begge beina) står for de fleste amputasjoner. Individer med BK tilpasse seg bedre til proteser. Ovenfor kneet (AK) amputasjoner har mer problemer med å tilpasse seg protese og generelt bruker en krykke eller rullestol. Overekstremitetene (armer) amputerte tilpasse beste til uførhet. Årsaker til amputasjoner inkluderer en jobb eller krigsskade, maligmant svulst eller tap av tilstrekkelig blodtilførsel til et område. Den korrekte betegnelsen for den gjenværende del av legemsdelen som brukes av leger og pasienter likt er en "stump".

Synshemmede

Synssansen gir den mest effektive kilden til informasjon med 84 prosent av all informasjon mottatt kommer gjennom synet. Sight nyrefunksjon kan være forårsaket av hornhinnen (objektiv) i øyet blir tåkete, netthinnen bli smittet eller frittliggende og ødelegge synsnerven, direkte skade på synsnerven eller de visuelle sentrene i hjernen utvikler et traume, slag eller sykdom. I terming visjon, er perfekt syn referert til som "20/20" og "20/200" er lovlig blind. To typer delvis blindhet er tunnelsyn, når personen bare har evnen til å se rett fram, og tap av synsskarphet (nær eller langt sightedness). Noen mennesker som er lovlig blind kan fortsatt ha noen form for visjon.

Hørselshemmede

Et tap av hørsel oppstår når det er en interferens med overføring av lyd gjennom øret til hjernen. Årsakene til dette kan være strukturelle skader på det ytre øret og trommehinnen eller sykdommer i det indre øret ødelegge nerveender. Evnen til å høre er registrert i desibel med normal samtale blir holdt på 60 desibel. En 40- til-60 decibel tap av hørsel resulterer i problemer med å høre mens en 80 decibel tap er betegnet som dyp. Høreapparat kan hjelpe, men de bare bistå i å gi volum, ikke banen, og dermed kan ikke tolke alle lyder, noe som betyr at de fleste individer ty til tegnspråk.

Tegn på slag hos barn

Selv om sjeldne, kan hjerneslag forekommer hos barn så vel som i nye og ufødte barn. Mens mange av årsakene til dette er ikke helt forstått, er det flere tegn å se etter når man skal avgjøre om spedbarn eller barn er å få slag.

Symptomer på Stroke

Det er mange indikasjoner på at et slag har oppstått. Disse symptomene inkluderer svakhet, klossethet, nummenhet, sløret tale, problemer med å finne ord, en kort tap av syn, og pins og nåler i ansiktet, arm eller ben på den ene siden av kroppen.

Tegn på Stroke

Mens barn opplever svært like symptomer på hjerneslag som voksne, noen av tegnene forskjellig. Barn under et hjerneslag kan oppleve anfall, hodepine og feber.

Årsaker

Høyt blodtrykk, høyt kolesterol og fedme er noen av grunnene antas å forårsake slag hos voksne. Ifølge Stroke.org slag hos barn skyldes oftere av fødselsskader, infeksjoner, trauma og blodsykdommer.

Stroke relaterte funksjonshemminger

Strokes kan forårsake tale og kommunikasjonsproblemer samt lammelser eller svakhet på den ene siden av kroppen hos både barn og voksne. Cerebral parese, psykisk utviklingshemning og epilepsi er noen av slagrelaterte funksjonshemninger som kan oppstå hos barn.

Handle raskt

Stroke.org gir følgende akronym (FAST) for å fastslå om barnet opplever et hjerneslag:

Face - Få barnet til å smile. Er den ene siden av ansiktet hennes hengende?

Arms - Be barnet å heve begge armene. Må man drive nedover?

Tale - Har barnet gjenta en enkel setning. Er ordene sløret? Kan barnet gjenta setningen riktig?

- Hvis du ser noen av symptomene ovenfor, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Ergoterapi for barn Angst

Ergoterapi for barn Angst


Ifølge Robert C. Byrd Health Sciences Center, kan ergoterapi (OT) hjelpe barn å lære å håndtere angst. Barn med angst kan oppleve fysiske symptomer som kortpustethet, kvalme, svette og hodepine eller følelsesmessige symptomer som frykt og nervøsitet. Angst kan påvirke barnets evne til å samhandle sosialt og å lære i klasserommet.

Typer

Barn kan lide av en angstlidelse uten komorbide tilstander. Men ofte angst forekommer sammen med, og som følge av andre forhold som for ADHD, sensoriske integrering lidelse og autisme.

Funksjoner

Ergoterapeuter kan hjelpe barn med sensoriske integreringsspørsmål lære å håndtere sanseinntrykk, noe som igjen vil redusere angst. Ergoterapeuter kan bidra til å lindre andre typer angst ved å lære avslapping teknikker som visualisering og ekspressive aktiviteter og ved å lære sosiale ferdigheter for å redusere angst følte i sosiale situasjoner.

Betraktninger

Hvis et barn får spesialundervisning tjenester på skolen, kan han være berettiget til å motta ergoterapi på skolen. Foreldre må kanskje få en resept for ergoterapi fra barnets barnelege for å starte skolebaserte tjenester.

Hva slags mat er bra for vekttap?

Den evigvarende strøm av motstridende kosthold råd etterlater mange folk lurer på hva slags mat er bra for vekttap. Mens kjepphest dietter kommer og går, er det beste alternativet for langsiktig vekttap å spise en rekke næringsrik hele matvarer som fyller deg opp uten å fylle deg ut. Mat som er rik på protein og fiber holde deg fornøyd, mens frukt og grønnsaker er lastet med næringsstoffer og smak.

Magert kjøtt

Proteinet i kjøtt tilfredsstiller sult og bidrar til å opprettholde muskler mens du taper vekt. Skinn kylling og kalkun bryst og fisk er de letteste valgene, men svinekjøtt og oksekjøtt er greit så lenge det ikke er noen synlig fett eller marmorering.

Magre meieri

Den høye kvalitet protein i melk og egg gjør dem til en økonomisk og praktisk kjøtt alternativ. Eggehviter, fettfri melk, yoghurt og cottage cheese er de beste melkeprodukter for vekttap.

Helkorn

Hele korn som brun ris, bulgur hvete og havregryn er gode kilder til fiber som forresten suge opp to ganger deres volum i vann når du koker. Dr. Barbara Rolls ved University of Pennsylvania sier at vann-rike, høy-fiber matvarer er bra for vekttap.

Beans

Som korn, bønner tilfredsstille med fiber og vann. De er også en god vegetarisk proteinkilde. Mange synes bønner vanskelig å fordøye, så legge dem til din diett gradvis å redusere oppblåsthet.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker legge et støt av farge og smak til tallerkenen din, og de fleste er svært lavt i kalorier. Frossen frukt smoothies gjør en stor frokost, og bær live opp cottage cheese. Prøv grønnsaker rå for snacks, og stek eller grill dem med middag.