Digidexo.com

Hvordan Vurdere Acid Reflux

Hvordan Vurdere Acid Reflux


Acid reflux, halsbrann eller GERD (gastroøsofageal reflukssykdom), er den viktigste symptom på acid reflux sykdom. Acid tilbakeløp oppstår når gastriske væske tilbake inn i spiserøret. Over tid kan disse syrer skade slimhinnen i spiserøret.

Hvordan Vurdere Acid Reflux

•  Forstå årsaken. De vanligste årsakene til acid reflux (GERD) er fedme, røyking og høy alder, som er høy risiko for dannelse av hiatal brokk. Hiatal brokk er langt, den vanligste kilden til GERD. Denne tilstand kjennetegnes ved et hull i membranen gjennom hvilken magen rager inn i brystet, forårsaker GERD.

Identifiser symptomene. Halsbrann, oppstøt og kvalme er vanlige symptomer på GERD. Vedvarende halsbrann er den mest hyppige og ofte tilskrives syre dårlig. Derfor, den underliggende sykdommen ofte går ukjent.

diagnostisere tilstanden. Diagnosen blir generelt oppnådd ved "terapeutisk prøve" av pasienter som lider av halsbrann. Anti-syrer er foreskrevet til å undertrykke produksjonen av syre i magen. Dersom pasientene opplever lindring, deretter diagnostisering av GERD er bekreftet.

Beware potensielle komplikasjoner. Komplikasjoner av GERD inkluderer esophageal arrvev, hoste og sår; betennelse i halsen og strupehodet; og fluid i ørene. En sjelden, men alvorlig komplikasjon av GERD er oppkalt Barrets spiserøret. Denne komplikasjon oppstår når muskelvev som forbinder utløpet til den neste er erstattet av vev som ligner på slimhinnen i tarmen. En liten andel av personer med denne komplikasjonen utvikle en dødelig form for kreft i spiserøret.

søke behandling. Den enkleste behandling for GERD er opphør av røyking og kosttilskudd endringer. Mer radikal, men ikke-kirurgisk behandling omfatter å posisjonere en anti-tilbakeløpssperre, som simulerer den normale anatomi av krysset mellom spiserør og mage.

Hint

  • Mens det er vanlig å tro at overskytende magesyre er årsaken til GERD, er overdreven produksjon av magesyre faktisk veldig sjelden.