Digidexo.com

Grunner for et leverenzym Elevation

Leveren er det største organet i kroppen, har flere viktige jobber som hjelper kroppen til å fungere skikkelig. Leveren forskjellige jobber nevnes Turning mat til energi og fjerne alkohol og giftstoffer fra blodet. Bile, laget i leveren, bistår fordøyelsen. En leverenzymer høyde indikerer at en person lider av leversykdom. Leger utfører rutinemessige blodprøver for å avgjøre om en pasients leverenzymer er ute av balanse.

Fatty Liver

En av årsakene til leverenzym høyden er fatty leversykdom. The American Liver Foundation sier at fettlever sykdom oppstår på grunn av en overskytende beløp av fett i levercellene, forårsaker leverbetennelse. Personer som er overvektige eller lider av kroniske tilstander som diabetes har ofte fettlever. Leger diagnostisere fettlever ved å utføre rutinemessige blodprøver og gjør ultralydundersøkelser eller en MR for å sjekke tilstanden til leveren.

Herbal Toxicity

Urtemedisiner har blitt populært som naturlige botemidler for helsemessige forhold, enten som et alternativ til vestlig medisin eller i forbindelse med vanlige medisinske behandlinger. Imidlertid fører urte giftighet for et leverenzym høyde. Den Acupuncture.com nettstedet sier forskning viser at folk tar urter som behandlinger for leverskader. Nettstedet slår fast at leverbiopsi viste høye nivåer av leverenzymer hos mennesker med urte toksisitet.

Anstrengende trening

The American Academy of Family Physicians sier at mange mennesker lider av anstrengelsesutløst leverenzymer høyde. Aafp sier at disse forhøyede forårsaket av hard trening tyder på at muskel skade har oppstått. Denne årsaken til leverenzym høyden er vanskelig å oppdage fordi ingen andre symptomer jobbe sammen med resultatene av AST leverenzymblodprøver. Aafp sier leger ser for kreatin kinase og andre muskel markører for å bekrefte anstrengelsesutløst leverenzymer høyde.

Alcohol Abuse

År med alkoholmisbruk er en annen grunn for en leverenzym høyde, forårsaker skrumplever. US National Library of Medicine sier at overstadig drikking fører til akutt alkoholisk hepatitt, øker i alvorlighetsgrad med passering av tid. Leveren ikke lenger absorberer og fordøyer alkohol forbrukes på grunn av leverskade. Den eneste måte å redusere leverskade, er å slutte å drikke.

Hjertesvikt

US National Library of Medicine sier at en leverenzym høyde indikerer hjertesvikt. Denne livstruende tilstand oppstår fordi hjertet ikke kan pumpe adekvate mengder av blod til resten av kroppen. Hjertesvikt utvikler seg over tid eller synes plutselig. Forhøyede leverenzymer skje fordi blod rygger opp i leveren, noe som reduserer dens evne til å fungere skikkelig. Leger behandle denne tilstanden ved å plassere pasienter på hjertemedisiner, og skaper en lav-salt diett og livsstil forvaltningsplanen, og overvåke pasienter hvert tre til seks måneder.