Digidexo.com

Hva er kolin citrate?

Kolin-citrat er en type supplement som kombinerer både cholin og citrat for å tillate optimal tankene og kroppsytelse. Kombinasjonen sies å øke magnesiumopptak og er utviklet for personer som lider av lidelser som påvirker dette kroppen fungerer så godt som andre medisinske forhold. Produsenter av kolin citrate inkluderer 1Fast400, Freeda Kosher og Perque.

Funksjoner

Kolin citrate produsenter hevder at kosttilskuddet kan hjelpe kroppen å fullføre mange viktige funksjoner. Dessuten hjelper bedre bevegelighet og koordinasjon, har kolin citrate den antatte evne til å forbedre en persons hukommelse og kognitiv funksjon. Dette er spesielt tydelig i eldre personer med risiko for hukommelsesforstyrrelser. Kolin hjelper kroppen i å omdanne kolesterol og fett.

Fordeler

Produsenter hevder at personer med visse medisinske lidelser kan ha nytte av å bruke en kolin citrate supplement. Dette inkluderer pasienter med fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom som ikke kan behandle magnesium og kalsium ordentlig. Det er også anbefalt av forhandlere til Alzheimer-pasienter og de med Parkinsons sykdom. Tillegget er også anbefalt til utøvere siden fysisk anstrengelse kan utarme kolin butikker. Med kolin citrate, kan du erstatte kroppens tap kolin og føle revitalisert.

Størrelse

Hver produsent vil trolig anbefale en annen dosering for kolin citrate bruk. I gjennomsnitt vil 250 til 1000 mg per dag må inntas for å være effektive. Ved å ta mer enn 1000 mg per dag, er du i fare for å oppleve bivirkninger, for eksempel muskelstivhet og hodepine. Kolin citrate er tilgjengelig i flytende og tablettform. Det anbefales at du tar tilskudd med kroppen mat og vann.

Betraktninger

Mange produsenter anbefaler kolin citrate til kvinner som er gravide siden kolin er i bruk under graviditet. Det er imidlertid veldig viktig at du snakker med legen din før du tar kolin citrate mens gravid eller ammer. Det har ikke vært nok bevis samlet inn på de positive eller negative effekter av kolin på fosterutviklingen.

Advarsel

Ingen av påstandene kolin citrate produsenter har blitt evaluert av Food and Drug Administration. Du bør snakke med legen din før du tar kolin citrate eller hvis du har noen bivirkninger fra supplement.