Digidexo.com

Alternativ til nøktern levende hus

Gi edru levende huser et neste skritt i utvinningen for mange rusavhengige overgangen ut av rehab. De er felles, rusmiddelfrie boliger der rusavhengige i tilfriskning støtte for hverandre; de ikke tilbyr behandling eller terapi. På grunn av familieforpliktelser, penger og arbeid forpliktelser, eller andre grunner, kan noen rusavhengige i tilfriskning ikke bo på en nøktern levende hus og trenger alternativer.

Zero Tolerance

Sober levende hus har en nulltoleranse og gjøre tilfeldige tester. De tillater ikke eventuelle rusmidler, inkludert visse mouthwashes, kaldt medisin og ekstrakter. Du kan kopiere denne typen miljø ved å fjerne rusmidler fra hjemmet ditt. Få noen til å utføre tilfeldige narkotika og alkohol tester på deg og utføre tilfeldige søk. Du må kanskje midlertidig bo hos en nøktern venn eller slektning hvis de du bor med ikke vil tillate en "ren" hjem - fjern deg fra nonsupportive situasjoner og mennesker, inkludert familie funksjoner og sosiale situasjoner som involverer narkotika og alkohol. Utvikle relasjoner med edru mennesker som vil oppmuntre deg på reisen.

Ansvarlighet

Sober levende hus krever at alle innbyggere til å delta på et visst antall 12 Trinn eller andre programmøter. De har også fokus på åpenhet og oppmuntrende individuelt ansvar. Å være ansvarlig overfor noen for å utføre visse aktiviteter ville ha samme virkning.

Lag en skriftlig kontrakt som holder deg ansvarlig for å møte forpliktelser som husarbeid, holde en regelmessig, opprettholde sysselsetting, betale regninger i tide og vedlikeholde nøkternhet. Etablere konsekvensene for ikke å følge gjennom. Velg en person som er tøff og pålitelig, men rettferdig, til å administrere kontrakten.

Felles stue

I en nøktern levende hus, hver innbygger deler rom med en annen, eliminere hemmelighold og skape en følelse av tilhørighet. Opprett åpenhet og innsyn av en nøktern levende hus for å oppmuntre en følelse av forbindelse. Minimere tiden du bruker alene; prøv ikke å alltid komme hjem til et tomt hus eller leilighet. Verve venner og familie for å holde en konsekvent og synlig tilstedeværelse nær deg. Du må fylle plassen i ditt liv og i ditt hjerte som var fylt av din vane.