Digidexo.com

Natural Vitamin C migrene relief

Det er mange årsaker til migrene, og ingen behandling fungerer godt for alle. For noen mennesker, kan en kombinasjon av konvensjonelle og alternative tilnærminger være det beste alternativet. En lovende hjelpemiddel i forebygging av migrene kan være vitamin C.

Migrene Hodepine

Migrenepasienter er altfor kjent med ofte ødeleggende smerte forårsaket av disse alvorlig hodepine. Ofte alt de kan tenke på er å legge seg ned i et stille, mørkt sted og bare venter på at bankende å avta.

Migrene smerter kan vare i timevis, og noen ganger vil det dra på i dager. Disse kronisk hodepine kan være ledsaget av kvalme, oppkast og ekstrem følsomhet for lys og lyd. Migrene kan komme på uten forvarsel, eller de kan bli innledet av lysglimt, blindsoner eller prikking i armen eller beinet.

Årsaker til Migrene

En ubalanse i hjernen kjemikalier, blant annet serotonin, er en vanlig trigger for migrene. Serotonin nivåer slipp i løpet av migrene, noe som resulterer i hodepine smerte.

Migrene kan være forårsaket av flere faktorer. Varierende hormonnivåer hos kvinner kan utløse hodepine hos kvinner som ofte lider av migrene.

Visse matvarer kan sette en migrene i bevegelse. De omfatter øl og rødvin, alderen ost, sjokolade, store mengder koffein, samt salt og bearbeidet mat.

Andre faktorer som kan fremkalle migrene er stress, for mye eller for lite søvn eller intens fysisk anstrengelse.

Vitamin C behandling

Vitamin C kan øke produksjonen av stress-lindrende hormoner. Siden overskytende belastning antas å være en trigger av migrene, er teorien at vitamin C kan forsinke progresjon.

Vitamin C er en av flere vitaminer som kan ha en effekt på hormonelle faktorer som forårsaker migrene. Selv om vitamin C ikke vil lindre smerten når en migrene har tatt tak, kan det gi forebyggende beskyttelse i noen tilfeller.

Regelmessig inntak av vitamin C antas å bidra til å hindre utbruddet av migrene på grunn av den hjelper kroppen å bekjempe sykdom og å reparere seg selv. Siden vitamin C ikke er lagret i kroppen, må det tas hver dag. Den anbefalte daglige beløpet for migrene forebygging er 30mg.

Kroppen vil naturlig spyle ut noen ekstra vitamin C. Selv unødvendige doser av vitamin C er lite sannsynlig å forårsake skade, kan store mengder føre til kvalme, diaré, nyrestein og betennelse i mageslimhinnen. I sjeldne tilfeller kan megadoses forårsake besvimelse, svimmelhet og tretthet.