Digidexo.com

Hvordan kvalifisere seg for Home Oxygen

Hvordan kvalifisere seg for Home Oxygen


Visse medisinske forhold kan gjøre det vanskeligere å få oksygen inn i lungene og til vitale organer. Din lege kan føle at du ville ha nytte av å bruke oksygen hjemme. Avhengig av din tilstand oksygen kan bestilles for bruk mens du sover eller for kontinuerlig bruk. Noen mennesker trenger bare å bære oksygen når de øker sitt aktivitetsnivå. Oksygen må bestilles av legen din etter at du er kvalifisert.

Bruksanvisning

Se din lege. Legen vil gjøre en medisinsk eksamen, anmeldelse av symptomer og sykehistorie. Dette vil hjelpe dem å finne dine luftveisproblemer. Noen forhold som kan ha nytte av hjemme oksygen bruk er emfysem, cystisk fibrose, søvnapné og lungekreft.

gjennomgå en søvn studie. Hvis legen mener du kan ha søvnapné vil du bli henvist til en søvnsenter for en studie. Hjertefrekvens, respirasjonsfrekvens, øyebevegelser og hjernebølger vil bli overvåket mens du sover. Noen pasienter med søvnforstyrrelser kan ha nytte av å bruke oksygen om natten.

Mål oksygennivå. En sensor er plassert på fingeren som kan måle mengden av oksygen i kroppen din. Legen din kan måle ditt nivå med en oksimeter på kontoret ditt besøk. Hjem oximeters kan kjøpes for å overvåke dine egne nivåer.

Utfør en øvelse gange. Legen din kan ta en test der du vil ha din oksygennivået overvåkes mens du går. Din tid, distanse, respirasjonsfrekvens og oksygennivået vil bli dokumentert. Dette vil bidra til å avgjøre om du trenger oksygen med anstrengelse.

Få en arteriell blodgass. Det er en blodprøve tatt fra en arterie. Den måler mengden av oksygen i blodet. Det er mer presis enn en oksimeter lesing.

omtale forsikring fordeler. For å få oksygen dekkes av din forsikring plan selskapet vil kreve visse tester for å bevise at du trenger oksygen brukes hjemme. Ring din bedrift å avgjøre hvilke tester du trenger og informere legen din hvis de ikke har blitt bestilt.