Digidexo.com

Imodium AD Kontra

Imodium AD Kontra


Imodium AD er en over-the-counter anti-diaré medisin allment tilgjengelig i nordamerikanske drugstores. Den aktive ingrediensen i Imodium AD er loperamid, et stoff som samhandler med opiat reseptorene i tarmen for å bremse sine peristaltiske bevegelser. De fleste individer tolerere stoffet ganske godt; Det er imidlertid flere grunner til at det ville være utilrådelig å bruke denne felles medisinering. Som følge av bruk, bør Imodium AD bruk opphøre hvis forstoppelse oppstår eller normal tarmfunksjonen gjenopptas.

Overfølsomhet

Et sjeldent klage til Imodium AD er overfølsomhet. Hvis en pasient har opplevd eller er i ferd med å vise tegn på overfølsomhet, er opphør av medikamentet anbefales det første trinnet. Hvis symptomene er alvorlige, kan medisinsk behandling være nødvendig. Symptomer på overfølsomhet kan være kvalme, oppkast, tretthet, magesmerter og tretthet. Dessverre er disse symptomene ligner mange av symptomene som behandles. Imodium AD er også kontraindisert hos pasienter som får magesmerter uten diaré.

Spedbarn

Pasienter yngre enn to år bør ikke ta Imodium AD. Diaré hos spedbarn kan være forårsaket av en rekke årsaker. Foreldre til barn med diaré bør rådføre seg med lege, da det kan være en indikasjon på andre problemer. Barn eldre enn 2 kan bruke Imodium AD; er imidlertid doseringen forskjellig fra voksne. Leger også kontra Imodium AD for diaré som varer mer enn 10 dager, i både voksne og barn.

Tarmsykdommer

Leger anbefaler ikke bruk av Imodium AD hos pasienter med en av flere tarmsykdommer. Pasienter med akutt dysenteri bør ikke bruke stoffet, sammen med pasienter viser blod eller slim i avføringen. Pasienter med alvorlig ulcerøs kolitt bør unngå bruk av loperamid. Imodium AD er kontraindikasjoner inkluderer også pasienter som får diaré forårsaket av bakteriell enterokolitt; Dette er forårsaket av invaderende organismer, slik som Salmonella, Shigella, eller Campylobacter.

Antibiotika-Induced Diaré

En vanlig bivirkning av mange bredspektret antibiotika er diaré. Dette er forårsaket av en uavhengig destruksjon av bakterier i legemet, inkludert symbiotiske tarmbakterier. Diaré forårsaket av dette tapet av normale bakterier skulle opphøre i løpet av noen få dager. Bruk av Imodium AD i denne perioden kan føre til endringer i propulsive handlinger i tarmen. Normal peristaltikk er en viktig del av å vende tilbake til det normale.

Peristaltiske Hemming

Pasienter med lidelser som forårsaker endringer i den peristaltiske bevegelsen i tarmen bør unngå bruk av Imodium AD. Den loperamid vil bremse propulsive bevegelser til et farlig lavt turtall. Ved å hemme peristaltikken, kan noen farlige forhold utvikler seg. Ileus, eller en intestinal blokkering, kan forekomme. Andre mulige resultater inkluderer utvikling av en utspiling av tykktarmen, kalt megacolon.