Digidexo.com

massasje og parkinson

Massasje modaliteter & Parkinsons sykdom

Massasje modaliteter & Parkinsons sykdom


Den primære fordelen med massasje for Parkinsons sykdom er forbedret bevegelse og bevegelsesutslag. Ser på massasje modaliteter og Parkinsons sykdom viser en rekke modaliteter kan gi effektive resultater.

Forskning

En studie fra Touch Research Institute 2002 viste at Parkinson-pasienter som fikk massasje vurdert seg selv som har forbedret daglig fungering og mindre forstyrret søvn.

Massasje modaliteter

The September / oktober 2005-utgaven av Massage Magazine inneholder en artikkel som rapporterer effektive resultater for Parkinsons sykdom med disse massasje modaliteter: dyp massasje, refleksologi, Jin Shin Jyutsu, regndråpe massasje, svensk massasje, og Watsu.

Valg av Massage

I vurderingen massasje modaliteter og Parkinsons sykdom, være klar over at ulike typer massasje kan fungere best for ulike individer. En skikkelig trent massasjeterapeut vil ta mange faktorer om en person i betraktning når gi en massasje.

Flere fordeler

Massasje gir også stress lettelse og avslapning, en viktig faktor for en person med en degenerativ sykdom.

Sikkerhet

En massasjeterapeut guide til Pathology anbefaler at massasje for Parkinsons gjøres bare under tilsyn av lege. Care er også nødvendig for folk som har begrenset mobilitet kan gjøre det vanskelig å få av og på en massasjebenk.

Hva slags massasje vil hjelpe Parkinsons sykdom?

Parkinsons sykdom er en nevrologisk sykdom som rammer én av 1000 mennesker i USA ofte oversett i behandling av Parkinsons er å utforske hva kroppen er i stand til, og endre disse evnene som sykdommen utvikler seg. Massasje terapi løser kroppens evner, og noen teknikker gjør det bedre enn andre.

Svensk massasje

Fokus for svensk massasje er å løsne muskler og forbedre avslapning. For Parkinson-pasienter, bremser muskelavslapning progressiv stivhet i muskler, tilrettelegging fri bevegelighet for musklene ikke så hardt rammet av sykdommen.

Alexander Method

The Alexander metode observerer kroppens handlinger når du utfører grunnleggende oppgaver. Som bruker Alexander-metoden, kan Parkinson-pasienter observere alle de små bevegelser involvert i grunnleggende handlinger og finne ut hvordan de kunne utføre dagligdagse oppgaver.

Trager Technique

Den Trager teknikken dreier seg om omskolering bevegelser og oppdage nye refleksive trasé. Ved å finne nye måter bevegelse, kan Parkinson-pasienter lære å utføre grunnleggende oppgaver som blir vanskelig som sykdommen utvikler seg.

Mentastics

Mentastics er selvstudium aspekt av Trager, der pasienter lære teknikker som er nødvendige for å oppmuntre nye refleksive bevegelsesmønstre. Denne teknikken gjør at Parkinson-pasienter til å fortsette å utvikle nye refleksive bevegelser uten tilbakemelding av en terapeut. Mentastics er ment å supplere Trager arbeid.

Fordelene med massasje

Den største fordelen ved karosseri metoder er avslapping og gjeninnkobling med kroppen. I tillegg til avslapping og omkobling, er det ingen skadelige bivirkninger til massasje.

Parkinsons sykdom Massasje fordeler

Parkinsons sykdom er en nevrologisk lidelse som utvikler seg over tid. Symptomene varierer fra pasient til pasient, og kan inkludere skjelvinger, tap av balanse og stivhet. Behandling omfatter medisiner, ernæringsrådgivning, fysioterapi og massasje.

Betydning

Aktiv deltakelse er en viktig del av å leve med Parkinsons. Mange pasienter har nytte av trening og jobbe med en fysioterapeut. Som rapportert av Parkinsons sykdom Foundation, Drs. Mark Hirsch og David Lehman tror regelmessig mosjon og enhver bevegelse kan bremse utviklingen av sykdommen.

Betraktninger

Opprettholdelse bevegelse og å øke fleksibiliteten, mobilitet, balanse og bevegelsesområdet er en integrert del av Parkinsons sykdom behandling. Massører jobbe på muskler og ledd for å lindre smerte og stivhet og bedre bevegelse, mobilitet, fleksibilitet og balanse.

Fordeler

Den massasje terapeut kommuniserer med pasienten gjennom hele terapitime. Så lenge pasienten har følelse og bevegelse i området som skal bearbeides, kan fordeler oppnås.

Advarsel

Parkinson-pasienter har ofte problemer med balanse og ukontrollerte bevegelser. En massasjeterapeut må ta skritt for å sikre pasientens sikkerhet og komfort mens du får av og på en massasje bordet og under en massasje.

Potensial

En studie utført ved Touch Research Institute ved University of Miami fant at Parkinsons sykdom symptomer ble redusert når massasjeterapi ble brukt. Etter bare fem uker, pasienter hadde bedre bevegelse, de sov bedre, fungerte bedre på en daglig basis, og viste redusert stress hormon nivåer.

Insight

Massører i studien jobbet pasientens rygg, bein, armer, skuldre, rumpe, hender, hals og ansikt. Pasientene bedre fysisk, kognitivt, følelsesmessig og mentalt, ifølge University of Miami studien.

Muskel leddsmerter assosiert med Parkinsons sykdom

Muskel leddsmerter assosiert med Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom negativt påvirker normal bevegelse. Dette kan resultere i ledd-og muskelsmerter (muskel-skjelettsmerter). Du kan løse dette smerte gjennom medisinering og egenomsorg.

Parkinsons sykdom og muskel-og leddsmerter

Parkinsons sykdom fører til stive muskler, holdningsproblemer og mangel på spontan bevegelse. Disse problemene resulterer i smerter som oftest treffer rygg, armer, ben og ledd.

Parkinsons sykdom og Muskel Sykdommer

Parkinsons sykdom har en link med tilstander som osteoporose og leddgikt. Dette kan utgjøre leddsmerter hos noen pasienter.

Konvensjonelle smerte behandlinger

Behandlinger for smerter av denne art kan omfatte fysioterapi, treningsprogrammer, og smertestillende. Standard medisiner som dopamin, som adresserer de kjemiske ubalanser, kan også hjelpe med en rekke symptomer.

Alternative behandlinger

The Mayo Clinic antyder massasje, tai chi og yoga kan være nyttig for lettelser ledd-og muskelsmerter og fremme avslapning.

Smerte og depresjon

Kronisk smerte kan utløse eller forverre depresjon hos Parkinson-pasienter, som har en høyere risiko for å utvikle denne sinnslidelse. Behandling av depresjon kan bidra til å redusere smerte eller øke toleranse. Depresjon medisiner ikke bare behandle depresjon direkte, men kan forstyrre kroppens signaler er involvert i smerte.

Finnes det et alternativ naturlig behandling for Parkinsons?

Parkinsons sykdom påvirker sentralnervesystemet. Den er preget av ødeleggelse av nerveceller i hjernen som er ansvarlig for å kontrollere bevegelsen. Det kan ikke kureres, og symptomene vil forverres over tid. Ifølge University of Maryland Medical Center og alternativ helse ekspert Dr. Andrew Weil, kan naturlige behandlinger potensielt lindre symptomer og langsom utvikling av Parkinsons sykdom. De er best brukt som et supplement til standardbehandling.

Redusere Inflammasjon

Ifølge Dr. Weil, Parkinsons sykdom er en av de mange tilstander som påvirkes og forverret av inflammasjon i kroppen. Visse diettvaner kan redusere frigivelsen av anti-inflammatoriske kjemikalier i kroppen. Han anbefaler en anti-inflammatorisk kosthold. Antioksidantrike matvarer bekjempe betennelser; spise mye frisk frukt og grønnsaker i en rekke farger. Målet for ikke-kjøtt kilder til protein som hele soya matvarer som tofu, tempeh og soyabønner, bønner og helkorn. Redusere eller begrense forbruket av mettet fett, hvitt mel mat og sukker. I forhold til kosten, er viktig å begrense proteininntak, uavhengig av kilden; det hjelper kroppen din bruk levodopa og karbidopa mest effektivt. Disse vitale medisiner øke nivåene av dopamin i hjernen, noe som er avgjørende for å kontrollere bevegelse i kroppen. Legen din vil gi deg veiledning om hvor mye som er hensiktsmessig.

Ved hjelp av kosttilskudd

Det er svært viktig at du forteller legen din om eventuelle kosttilskudd du vil bruke for å se om de passer. Hvis du er interessert i behandling av Parkinsons sykdom med naturlige kosttilskudd, bør du oppsøke en lege som har erfaring med bruk av alternativ medisin for denne tilstanden. Ifølge University of Maryland Medical Center, følgende tillegg alle viste nytte av noen slag i kliniske studier.

Koenzym Q10 (1200 mg daglig) bremset progresjon, spesielt i de tidlige stadier av sykdommen. En kombinasjon av vitamin C (1,000 mg tre ganger daglig) og vitamin E (800 IU fire ganger daglig) forsinket behovet for å starte medikamentterapier. CDP-kolin (400 mg tre ganger daglig) hevet dopaminnivåer og tillatt noen deltagerne til å redusere sine levodopa doser. Phosphatidylserine (PS) (100 mg tre ganger daglig) forbedret hjernens funksjon og humør.

Cowhage, en type frø, (22,75 til 67,5 g daglig i 2-5 doser) ga bedre resultater enn resepten levodopa brukes for Parkinsons sykdom. Denne studien var liten men. Brahmi (200 mg to ganger daglig) øker blodsirkulasjonen til hjernen og er bra for den generelle stemningen og nevrologisk funksjon.

Forbedre fysiske symptomer

Massasje kan forbedre sirkulasjonen og redusere muskelspasmer. Kranio-sakral terapi, en type kropp arbeid som konsentrerer seg om hjernen og ryggmargen, kan redusere rystelser og forbedre generell fungering.

Enkelte behandlinger kan løse problemer med motorikk og balanse. Den bevegelsesterapi Alexander Technique og Feldenkraismetoden fokus på holdning, balanse og andre aspekter av riktig bevegelse.

Yoga og Tai chi kan hjelpe med balanse, fleksibilitet og omfanget av bevegelse mens akupunktur har vist seg å bedre symptomer og fremme bedre hvile og søvn.

Holistisk Cures for Parkinsons

Parkinsons sykdom er en progressiv sykdom i hjernen. Over tid mister gjenstand kontroll over sin kropp, og rykninger og bevegelser uten å stoppe. Mens hjernen kirurgi og enkelte medikamenter kan lindre noen av symptomene, andre foretrekker å prøve helhetlige kurer for Parkinsons, som de er mindre invasiv og giftig. Det er alt fra urter til aromaterapi til enkel massasje tilgjengelig.

Herbal behandlinger

Noen effektive urte rettsmidler for Parkinsons inkluderer ridderspore, tiriltunge og skullcap. Løs opp 20 g av ridderspore i fire kopper kokende varmt vann, og ikke forbruke mer enn tre kopper hver dag. Tiril bidrar til å lette skjelvinger og risting; ta 3 til 9 g, eller ta 10 til 30 dråper i skjær form 3-4 ganger hver dag. Legg skullcap til lady 'tøffel å utvide sin effektivitet, og doseringen er den samme som tiriltunge.

Kombiner peon, rabarbra, magnolia bark og lakris til å lage en blanding som slapper musklene og letter kroppen rystelser. I tilfelle av denne blanding, sjekk med en urte for å bestemme den riktige dosering. En annen av de helhetlige kurer for Parkinsons er en te laget av kjerringrokk, ginseng, humle, pasjonsblomst, skullcap, og Valerian rot. En teskje av blandingen satt i en kopp kokende vann gir en te du drikker tre kopper hver dag. Du kan finne disse urter på nettet eller i din lokale naturlig helse butikken.

Aromaterapi

Eteriske oljer er i sentrum for aromaterapi. Disse oljene kan bidra til å slappe muskler, redusere betennelse, bedre søvn, redusere stress, balansere hormoner, forbedre fordøyelsen, og styrke immunforsvaret. Hovedformålet med aromaterapi er å redusere ubehag forbundet med store helsemessige forhold, ikke nødvendigvis brukes som en "kur" for sykdom. Disse oljene kan kjøpes på nettet, i naturlig helse butikker, eller besøke en naturopathic lege eller helhetlig utøveren i ditt område.

Ifølge nettstedet parkinsons.org.nz, er det en rekke av helhetlige botemidler for Parkinsons som er gunstige alternative behandlinger. Mens det er ennå ikke noen studier som støtter bruk av masserer eteriske oljer i huden din, og legger dem på badekaret, eller bare puste inn dem i løpet av dagen, en undersøkelse gjennomført i Storbritannia fant at over 80 prosent av Parkinson-pasienter rapporterte oppnå noen lindring ved å bruke det. Bivirkninger kan oppstå hvis de essensielle oljer ikke brukes riktig. Sørg for å nøye fortynne essensielle oljer for å unngå å utvikle følsomhet. Allergisk reaksjon kan forekomme, så finn en liten flekk på huden for å teste den på før bruk.

Massasje

Fører Parkinsons ofte til personer som har stive muskler og muskelsmerter. En enkel massasje kan slappe av disse musklene og redusere stress. Massasje kan også bidra til å styrke immunforsvaret, øke fleksibiliteten i leddene, slappe av slitne muskler, og dimish kramper og spasmer. Hva mer, rapporterte en undersøkelse gjort i Storbritannia at over 90 prosent av pasientene som prøvde massasje terapi fikk noen nytte av det. Kontakt din lokale massasjeterapeut for mer informasjon om hvordan massasje terapi kan hjelpe deg.

Se din lege

Snakk med din lege før du bruker noen naturlige behandlinger. Noen naturmidler kan samhandle med reseptbelagte medisiner.

Natural Cures for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom påvirker om lag 1,5 millioner mennesker som bor i USA. Dessverre, har legene ennå ikke oppdaget en kur som kan hindre at sykdommen utvikler seg. Leger vanligvis foreskrive en rekke medikamenter som kan hjelpe kontrollere symptomer på Parkinsons, og i mer alvorlige tilfeller kan kirurgi utføres. Men det er også flere naturlige behandlinger tilgjengelig som kan hjelpe en pasient med Parkinsons sykdom leve et mer normalt og behagelig liv.

Hva er Parkinsons sykdom?

Parkinsons er en progressiv sykdom i nervesystemet preget av skjelving i armer og ben, spontan bevegelse, muskelstivhet og dårlig balanse. Sykdommen utvikler seg i en del av midt-hjernen kalt substantia nigra. Denne delen av hjernen inneholder nervecellene ansvarlig for å produsere dopamin, et signalstoff som bidrar til å koordinere normal muskelaktivitet. Uten en tilstrekkelig mengde av dopamin i hjernen, er en person i stand til å kontrollere bevegelsen.

Konvensjonelle behandlinger

Mens det er ingen kjent kur for Parkinsons sykdom, leger bidra til å kontrollere sine symptomer ved forskrivning av ulike rusmidler. En av de mest effektive legemidler for tiden foreskrevet av leger er levodopa, som har evnen til å forvandle seg til dopamin når den kommer inn i hjernen, og i sin tur bidrar til å behandle skjelving og stivhet. Imidlertid kroppen bryter ned ofte omtrent 95 prosent av dopamin før det noen gang når hjernen, noen ganger forårsaker kvalme og oppkast.

Brain stimulering er en operasjon metoden som brukes i noen pasienter for å behandle symptomer på Parkinsons sykdom. I løpet av denne prosedyren, sender en kirurg et kort utbrudd av strøm inn i thalamus region av hjernen, som kan bidra motvirke symptomene på sykdommen.

Naturlige behandlinger

Det finnes flere alternative behandlingsmetoder som kan brukes for å bidra til å redusere symptomene på Parkinsons sykdom. Trening er en fin måte å hjelpe pasienter bedre mobilitet og kroppsstyrke. Enkle øvelser som å gå, stretching og yoga kan hjelpe vinne balanse problemer og gangproblemer.

Det er også flere kosttilskudd som kan lindre symptomene på sykdommen. Gamma-aminosmørsyre eller GABA, er en aminosyre som bidrar til å styrke og slappe av nervesystemet. Ta 500mg opptil tre ganger daglig for maksimalt tre måneder. I tillegg, kalsium og magnesium er to viktige kosttilskudd som bidrar til å regulere nervesystemet.

Urtemedisiner er et annet alternativ for Parkinson-pasienter. Tiril, en flerårig urt, hjelper redusere rystelser og stemningslidelser; legge til 10 dråper av tiriltunge ekstrakt til en 8 oz. glass vann og drikke denne blandingen tre ganger om dagen. På samme måte kan en kombinasjon av rabarbra, peon, lakris og magnolia bark hjelpe med skjelvinger og stive muskler.

Akupunktur og massasje terapi kan også dra nytte Parkinson-pasienter. Akupunktur har evnen til å kurere muskelstivhet og balanse problemer, mens massasje terapi kan løsne stramme muskler og forbedre kroppens samlede omfanget av bevegelse og fleksibilitet.

Parkinsons sykdom Alternativ

Parkinsons sykdom er en bevegelsesforstyrrelse. Det er en degenerativ sykdom i sentralnervesystemet som kan påvirke motoriske ferdigheter, tale og fysisk bevegelse. En person med Parkinsons kan ha en svak skjelving og kan gå bøyd over. Ifølge Mayo Clinic, kan en person med denne sykdommen synes å ha en demping eller frysing av bevegelse. Sykdommen er ikke kureres, men kan behandles.

Koenzym Q10

Ta et tilskudd av koenzym Q10 for å bremse ned symptomene på Parkinsons. Koenzym Q10 kan e funnet på noe helsekost butikk. Lider er sagt å ha en mangel på Q10. Typisk dosering er 30 til 90 milligram per dag, og kan bestemmes av legen din ved å måle mengder av enzymet finnes i blodet.

Yoga

Lær hvordan du gjør yoga for å øke balanse og styrke. Yoga kan også øke fleksibiliteten. Prøv å følge en diett minst tre ganger i uken. Yoga kan hjelpe deg slappe av, noe som vil gagne det sentrale nervesystemet.

Massasje

Slapp av og ha en massasje. Massasje kan være gunstig for å redusere stivhet som er ofte assosiert med Parkinsons. Massasje kan gis etter behov for å slappe av i musklene og forebygge stivhet. Parkinsons sykdom er svært ubehagelig og en massasje kan gi lindring og trøst.

Tai Chi

Tai chi er en kinesisk kampkunst som vanligvis praktiseres spesielt for å øke helse. Tai chi har gunstige effekter på balanse og fleksibilitet, og er vanligvis anbefales for Parkinson-pasienter. Parkinsons lider er utsatt for fall som kan føre til alvorlige skader, men tai chi kan gjenopprette balansen, redusere problemer som oppstår ved sykdom.

Johannesurt

Ta 300 milligram av johannesurt tre ganger per dag for bruk som en naturlig antidepressant. Enkeltpersoner vil Parkinsons har en mangel av hjernen kjemiske dopamin. Dopamin bidrar til å bekjempe depresjon fordi det bidrar til de positive følelser i hjernen. Tar Johanne vil stabilisere disse nivåene i hjernen, og kan hjelpe deg å forbli positiv gjennom hele sykdomsforløpet.

Akupunktur

Snakk med legen din om akupunktur som et alternativ behandling. Akupunktur er en form for dyp hjernestimulering som er gjort via nåler som penetrerer huden på utvalgte trykkpunkter. Det er visse områder i hjernen som ikke fungerer som de skal med Parkinsons og akupunktur vil stimulere disse områdene for å få dem til å fungere i liten grad. Akupunktur vil hjelpe med kroppsholdning, skjelving og stivhet fra Parkinsons. Har akupunktur gjøres ukentlig for å gi de beste resultatene.

Nye behandlinger for Parkinsons sykdom

Parkinsons er en progressiv nevrologisk lidelse som hovedsakelig påvirker funksjonen til motoren. Debuterer vanligvis en eldre befolkning, men det kan også påvirke folk så unge som 30 år gammel. De viktigste symptomene er skjelving eller stivhet i bagasjerommet eller lemmer, langsomme bevegelser og postural ustabilitet. Selv om ingen kur er funnet for Parkinsons, er en stor del av forskningen pågår, både i søker en kur og oppdage nye måter å behandle symptomene på sykdommen.

Fakta

Det er ikke klart hva som forårsaker den dårlige produksjonen av dopamin i hjernen som fører til PD. Noen mennesker har en form som ser ut til å være tydelig genetisk, mens i andre er det åpenbart et resultat av miljøfaktorer. Forskere tror det er generelt en kombinasjon av begge. Dette gjør finne behandlinger, langt mindre en kur, ganske utfordrende, selv om begge blir aggressivt forfulgt.

Standard behandlinger

L-dopa eller levodopa --- oftest i kombinasjon med karbidopa --- er fortsatt den hyppigst forskrevne medisiner for PD. Opprinnelig produsert i 1960, reduserer levodopa dramatisk de motoriske symptomer på Parkinsons. Men pasientene etter hvert bli inured til dens virkninger og må ta stadig større doser, noe som kan gi alvorlige bivirkninger.

Andre medisiner som ofte brukes til å utsette behovet for L-dopa er amantadin, antikolinerge medisiner og selegilin. Generelt anbefaler leger å starte med disse sistnevnte stoffene for yngre "tidlig debut" pasienter og med levodopa i de eldre "sen debut" pasienter.

Nye behandlinger

Dyp hjernestimulering --- utviklet tidlig på 1990-tallet, men kun godkjent for PD i 2002 --- er raskt blitt den nyeste behandling av valget for PD symptomer, spesielt for dem som ikke lenger kan tolerere bivirkninger av L-dopa. I denne behandlingen, er elektroder implantert i et bestemt område av hjernen og koblet til en ekstern enhet, der innstillingene kan reguleres for å blokkere unormale bevegelser forårsaket av PD.

Alternative behandlinger

Blant de alternative behandlinger for symptomer på PD er akupunktur og massasje. Andre inkluderer: Mucuna pruriens - en urt som brukes i ayurvedisk medisin i India er tenkt å etterligne effekten av L-dopa uten å forårsake bivirkninger; bondebønner - fant forskerne at disse er en effektiv naturlig kilde til L-dopa; og botulinum toxin A - dette kan bidra til å redusere rystelser i forbindelse med PD.

Sørg for å fortelle din helse utøveren hvis du tar urte eller andre kosttilskudd som noen kunne samhandle negativt med andre legemidler.

Ever Nyere Therapies det forskes

Gene og stamcelleterapi står høyt på listen over fremtidige mulige behandlinger for PD. Denne forskningen virkelig søker å korrigere PD største grunnleggende kjemiske defekt ved å forbedre produksjonen av dopamin i hjernen.

Nasjonalt institutt for nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds) har en løpende liste over andre mulige behandlinger for PD eller dens symptomer. Disse inkluderer kosttilskudd, naturlige stoffer, antibiotika og eksperimentelle narkotika.

Advarsel

PD kan være ødeleggende, påvirker ikke bare funksjonen til motoren, men også erkjennelse. Fordi det er ingen definitive test for PD, er det ofte feildiagnostisert; så det er viktig å finne en lege som er kjent med sykdom som en nevrolog eller geriatri spesialist, hvis du mistenker at du eller en elsket en har PD.

Bowen Therapy for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en progressiv degenerativ nevromuskulær lidelse som påvirker muskelbevegelse og kontroll. Tilstanden fører til merkbare rystelser i ekstremitetene samt jerky, stive bevegelser av hodet, som deretter videre til en bokstavelig bremse eller "frysing" av muskler, sterkt begrensende bevegelse og evnen til å snakke, spise og engasjere seg i dag-til-dag aktiviteter. Et populært alternativ for behandling av Parkinsons symptomer kalles Bowen terapi.

Bowen Teknikken

Balansere det autonome nervesystemet ved å bruke det som er kjent som Bowen teknikk, en type massasje som stimulerer bindevev og muskler ofte rammet av Parkinsons sykdom. Den teknikken bruker en serie av myke bevegelser eller manipulering av muskelfibre er utformet for å gjenopprette balansen mellom nerver og muskler de kontrollerer. Det antas at de elektriske impulsene som genereres gjennom terapi teknikker bidra til å lindre spasming av muskler gjennom en økning i blod og lymfe flyt, som begge bærer oksygen, næringsstoffer og vitale kjemikalier til musklene, slik at de skal fungere skikkelig. The European College of Bowen Studentene presenterte en case-studie for behandling av Parkinsons med Bowen terapi (http://www.thebowentechnique.com/content/casehistories.htm#parkinson) ved Wallingford Hospital i Oxfordshire i slutten av 1990, som viser effektive resultater etter en åtte-ukers behandlingsperiode.

Behandling

Behandling med Bowen teknikken vanligvis varer mellom 30 og 45 minutter, og er utført av en utøver opplært i teknikken ved hjelp av sine fingre og tommelen til å bokstavelig talt rulle ulike muskelfibre som forbedrer smertelindring, og stimulere hud, nerver og muskler i berørte områder. Den bestemt område er massert eller manipuleres ved hjelp av tommel og pekefinger, og deretter muskelen blir beveget i den motsatte retning. Hvert trekk er etterfulgt av en kort pause på omtrent to minutter, slik at energien som frigjøres fra nerver og muskelfibrene har en mulighet til å bevege seg i hele kroppen. Utøvere vil generelt arbeid områder rundt de berørte felles. Behandlingen er vanligvis tilbys to til tre ganger for lindring, med tre økter per uke.

Selvhjelp

Gjør en innsats for å gå minst 20 minutter om dagen etter en Bowen behandling for å hjelpe kroppen eliminere smerte og gjenopprette tilstrekkelig funksjon til kroppens organer, skylle ut giftstoffer og gjenopprette bevegelsesområdet, redusert skjelving og redusert smerte for mange. Pasienter anbefales å drikke mellom 8 til 10 glass vann hver dag for å skylle ut giftstoffer og lindrer smerte. Unngå enhver form for intens fysisk aktivitet for en uke etter en Bowen behandling for å tillate kroppen til å helbrede og unngå bruk av kalde eller varme pakker eller varm dusj / bad i løpet av uken for å hindre "kortslutning" av nerver, muskelfibre og vev jobbet og massert under Bowen behandling.

Alternative terapier for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom kan bokstavelig talt forvandle en sprek kropp inn i en ugjenkjennelig en. Personen plaget med denne sykdommen gjennomgår en rekke fysiske og psykiske endringer, ingen behagelig for øyet. Studiet av Parkinsons sykdom er pågående, med forskere stadig å finne nye former for alternative behandlinger.

Parkinsons sykdom

Når nevroner (nerveceller) i feil hjernen eller dø, en lidelse i hjernen utbrot. Dopamin er en kritisk kjemisk produsert av disse cellene - det fører til at kroppen til å bevege seg med fluiditet. Når 80 prosent av dopaminproduserende cellene er ødelagt, resulterer det i Parkinsons sykdom. Symptomer inkluderer ubalanse, skjelving, stivhet og langsomme bevegelser.

Alternativ terapi

Alternativ terapi er en vanlig praksis blant de plaget med Parkinsons sykdom. Ifølge Harvard University Press Family Health Guides (skrevet av Nutan Sharma MD og Elaine Richman Ph.D, Publisert 2005), ved Johns Hopkins Medical School og Boston University School of Medicine, ble en studie utført blant 201 pasienter. Resultatene viste at 40 prosent av disse pasientene hadde innarbeidet alternativ behandling med tradisjonell behandling.

Vitamin E

Vitamin E produserer antioksidanter som bekjemper de svært reaktive kjemiske stoffer (frie radikaler) som kroppen og hjernen danner naturlig under metabolisme. Vitamin E er en naturlig bestanddel i mange matvarer (matplanter og egg), og kan anvendes som et næringssupplement for å hjelpe hjernen bekjempe frie radikaler, og dermed forebygge progresjonen av Parkinsons sykdom.

Koenzym Q10

Ofte referert til som Q10, Q10 og vitamin Q10, er Koenzym Q10 automatisk generert av kroppen. Det er en antioksidant, og derfor beskytter cellene mot de ødeleggende effektene av frie radikaler. Forskere mener at Koenzym Q10 reduserer nedgangen av Parkinsons sykdom hos pasienter. Ved en studie utført ved University of California, ble 20 deltakere gitt 1200 milligram av koenzym Q10 daglig i 16 måneder rett. Basert på Parkinsons sykdom graderingsskala, mottok disse deltakerne mye høyere enn dem som forbrukes en lavere dosering.

Massasje

Ifølge American Massage Therapy Association (AMTA), er massasjeterapi stadig mer populært. Noen pasienter med Parkinsons sykdom innrømme at massasjeterapi bidrar til å lindre muskelstivhet og tillate dem mental og fysisk avslapning. Svensk massasje er den vanligste typen massasje terapi. Ved hjelp elte og lange slag, stimulerer terapeuten overflate muskler.

Treningsformene

Siden Parkinsons sykdom er en forstyrrelse av kroppens motorsystem, er dårlig holdning en av de viktigste symptomer. På grunn av mangel på fysisk balanse, er pasienten utsatt for å falle. Forskere kom opp med fallforebyggende tiltak som å trene og gå for å holde leddene på plass.

Forsiktig

De fleste personer med alvorlige sykdommer, som Parkinsons sykdom er ofte engstelig for å finne effektive behandlinger for deres sykdom. De bør imidlertid spørre følgende med sin lege før du hengir deg i noen form for terapi: Hva er fordeler som følger? Hva er risikoen? Er det noen bivirkninger? Vil terapi forstyrre konvensjonell behandling? Og gjør fordelene oppveier risikoen?

Parkinsons Triad of Disease

Parkinsons Triad of Disease


Parkinsons sykdom er en form for degenerative sykdommer vanlig hos eldre. Den har en veldig distinkt triade av symptomer som består av tremor, stivhet og langsomme bevegelser. Klinisk diagnose for Parkinsons er lett i nærvær av disse klassiske triaden symptomer.

Historie

James Parkinson anerkjent de klassiske symptomene på Parkinsons sykdom, som han også kalles som Risting Parese, i 1817. Han beskrev sykdommen som kronisk og progressiv, med kjennetegn på klassiske symptomer som består av tremor, rigiditet og bradykinesi, som refererer til langsomme bevegelser.

Funksjoner

Stivheten i Parkinsons sykdom er en som viser resistens mot passiv bevegelse og musklene er i konstant strekk når de normalt bør være i en avslappet tilstand. Den skjelving er beskrevet som pille rullende som kjennetegnes ved håndbevegelser som ser ut som en pille rulle, mens den langsomme bevegelser er på grunn av manglende evne til å initiere bevegelse.

Årsaker

Acetylkolin er en nevrotransmitter som aktiverer motorisk funksjon, mens dopamin er en signal som styrer eksitasjon av acetylkolin. Mangelen på inhiberende virkning på dopamin på acetylkolin resultater i kontinuerlig magnetisering av motorisk funksjon, noe som resulterer i tremor og stivhet. Genetikk, miljøgifter og virusinfeksjoner er også mulige årsaker.

Diagnose

Medisinsk historie og nevrologisk undersøkelse komponere diagnose, herunder kliniske symptomer manifestert av en person basert på tilstedeværelsen av triaden funksjoner på Parkinsons.

Ledelsen

Drug administrasjon av levodopa kan bidra til å avlaste triaden klassiske symptomer, særlig for forvaltningen av stivhet og bradykinesi. Massasje, muskel-omskolering trening, ganglag og postural trening og avspenningsteknikker er også nyttig i behandling av triaden symptomer.

Slik Cure Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en nevrologisk forstyrrelse som resulterer i skjelvinger, treghet i bevegelse, stivhet og problemer med balansen. Det er også markert ved degenerasjon av celler i hjernen og redusert produksjon av dopamin i hjernen. Sykdommen har en innvirkning på 4 millioner mennesker verden over, og skjer med en av 100 personer 60 år eller eldre, men også skjer for yngre mennesker også. Dagens behandling for Parkinsons sykdom (som Levadopa, andre medisiner eller dyp hjernestimulering), som tradisjonell medisinsk vitenskap har oppgitt å være undertrykkende av Parkinsons symptomer, men ikke helt kurativ, vil ikke bli diskutert i denne artikkelen av den enkle grunn at disse behandlingene reduserer symptomer, men er ikke botemidler for Parkinsons. Den følgende artikkelen vil fokusere på behandlinger som har vært diskutert som mulige botemidler for Parkinsons sykdom. Dette er ikke en uttømmende oversikt, og disse behandlingene ikke er allment kjent på dette tidspunkt; Men disse behandlingene gir håp for herding Parkinsons.

Bruksanvisning

•  Ta blodtrykk narkotika isradipin. Normalt er dette stoffet som brukes til å behandle høyt blodtrykk. Men forskning utført av forskere ved Northwestern University (Professor James Surmeier og kolleger) indikerer det kan være nyttig i healing Parkinsons sykdom fordi det forynger dopaminceller som forringes ved Parkinsons. Av notatet, forskning har ikke blitt gjort i mennesker ennå. Men undersøkelser på mus viser at isradipin betyr bremse utviklingen av Parkinsons og, i noen tilfeller, er det faktisk hindret Parkinsons sykdom oppstår.

Ta stoffet metylenblått. Dette stoffet brukes vanligvis til å behandle methemoglobinemi (en blodsykdom). Men i forskning gjort med mus har forskere ved Children Hospital og Research Center i Oakland (Dr. Hani Atamna og Dr. Bruce Ames og kolleger) fant at dersom det brukes i svært lav konsentrasjon ("tilsvarende noen få regndråper i fire Olympic- store bassenger med vann "), dette stoffet faktisk bremser prosessen med mobilnettet aldring og forbedrer mitokondrienes funksjon. Stoffets innvirkning på celler og mitokondriell funksjon er grunnen til at forskere mener at dette stoffet kan bremse eller til og med kurere Parkinsons sykdom.

Bruk "3-substituerte indoliner 2-1 forbindelsene." Forskere ved University of Texas at Dallas og Southern Methodist University (Dr. Santosh D'Mello og Dr. Edward Biehl og kolleger) i forskning gjort med mus har oppdaget at disse forbindelsene beskytter nervecellene i hjernen fra degenerasjon. Dette er viktig fordi degenerasjon er en viktig grunn til at det oppstår Parkinsons; disse forbindelser potensielt kan stanse utviklingen av Parkinsons. Videre er disse forbindelser velig ikke giftige for bruk selv når det brukes i høye doser, noe som er en ytterligere faktor som nyttig.

Ta nerveceller fra kunstige stamceller og transplantere omprogrammeres celler inn i person med Parkinsons sykdom. Dette ble gjort med hell i en studie ved MIT gjort av Dr. Marius Wering og kolleger. Wering og kolleger, ved hjelp av informasjon fra en annen studie gjort av japanske og amerikanske forskere, tok nerveceller fra kunstige stamceller og transplantert de omprogrammeres celler i rotter som lider av Parkinsons sykdom. Velig, åtte uker etter transplantasjonen, nesten alle rottene var i stand til å bevege kroppen sin mye bedre, som indikerte transplantasjon aktivert nye forbindelser for å danne i rottenes hjerner. Dette resulterte i rottene å være i stand til å overvinne skade gjort av Parkinsons sykdom.

Ta stamceller fra nesen av en Parkinsons pasient og implantere disse stamcellene inn i Parkinsons pasientens hjerne. Forskere ved Griffith University gjør forskning med rotter (Professor Alan Mackay-Sim og kolleger) fant at voksne stamceller hentet fra nesa av rotter som lider av Parkinsons sykdom og implantert i rottenes hjerner resulterte i rottene å kunne "re-erverve "evnen til å kjøre i en rett linje (etter Parkinsons sykdom hadde tidligere forårsaket rottene å ikke være i stand til å kjøre i en rett linje). Forbedringen i hjernen fungerer forårsaket ved å implantere stamcellene inn i rottenes hjerner og det faktum at forbedringen skjedde bare tre uker etter implantasjon er grunnene til denne behandlingen er sett på som en potensiell kur for Parkinsons. En annen styrken av denne behandling er at ved å bruke pasientens egne stamceller, er det ingen fare for pasientens immunsystem vil avvise cellene.

Gjør terapeutisk kloning. Selv om forskning på mennesker ikke har blitt gjort, forskere gjorde rapporterer at terapeutisk kloning gjorde med hell kurere Parkinsons sykdom hos mus. Terapeutisk kloning begynner med fjerning av en cellekjerne fra en enkelt celle tatt fra en hvilken som helst del av kroppen hos en voksen. Deretter i et laboratorium, blir kjernen innsatt i en egg-celle som er blitt strippet for sin egen kjerne. Eggcellen blir deretter stimulert til å vokse og dele seg i et større antall celler som er genetisk alle en kamp til cellene i den voksne. Disse cellene blir deretter behandlet slik at de kan utvikle seg til spesifiserte celler som kan settes tilbake inn i legemet av den voksne for å behandle ulike typer sykdommer (inkludert Parkinsons).

Bruk alternativ medisin metoder for Parkinsons sykdom som ble foreslått av Edgar Cayce, som er ansett som "far til moderne holistisk medisin." For eksempel, i sin diskusjon av Parkinsons sykdom, Cayce spesielt beskrevet følgende som å være nyttig i behandling av Parkinsons: forbedre kjertel funksjon, bruk av atomidine (som er en behandling som vanligvis brukes til å forbedre kjertel funksjon), få ​​en massasje for å forbedre sirkulasjons system, forbruker mer kalsium i dietten, får osteopatisk justeringer for å koordinere nervesystemet, ved hjelp av våt celle apparatet (med gull-klorid-oppløsning) for å fornye skadede hjerneceller, og i noen tilfeller, ved å bruke den radioaktive apparatet i tillegg. (Den radioaktive apparat eller radial apparatet, til tross for hvor navnet lyder, ikke inneholder noen radioaktiviteten. Det er et metall kan med glass og stål i det omgitt av karbon og pakket i kull).

Bruk metoder foreslått av Edgar Cayce som ikke var spesielt begrenset til Parkinsons, men som ble foreslått til å være nyttig i å forbedre helse. For eksempel bruker en "nerve-building" alkalisk kosthold og gjøre colonics. Cayce foreslo en "nerve-building" alkalisk kosthold som å være nyttig for alle personer som trengte nervesystemet regenerering og ikke begrense dette forslaget til utelukkende Parkinsons lider. (Parkinsons lider, fordi de har nevrologisk sykdom og forverret hjerneceller, ville passe Kategori behov for nervesystemet regenerering). Cayce foreslo også colonics som et nyttig generell helse tiltak. Selv ikke spesielt rettet mot diskusjonen av Parkinsons, colonics var viktig i Cayce målinger som avgjørende for god helse generelt. For eksempel i Cayce lese 1703-2, Cayce sier at "å holde kolon ren er det som er nødvendig for hver velbalansert kropp;. Derfor bør være en del av opplevelsen for hver enhet" Cayce følte colonics bør være en del av alles erfaring, noe som tyder på at colonics kan være nyttig som et generelt helsetiltak for behandling av alle sykdommer, inkludert Parkinsons sykdom.

Hvordan er Parkinsons sykdom behandlet?

Hvordan er Parkinsons sykdom behandlet?


Ofte slående i midlife eller senere, er Parkinsons sykdom en degenerativ lidelse som er rettet mot kroppens nervesystem. Det første tegnet på at noe er galt kan vises som en svak skjelving i en hånd eller en arm. Med tiden rystelser øke i omfang og pasienten gradvis mister muskelkontroll, påvirker hans tale, gå, spise og holdning. Konvensjonell medisin tilbyr medisiner, kirurgi og fysioterapi for å bremse utviklingen av sykdommen og for å lindre noen symptomer.

Dopamin erstatning terapi

Ifølge MayoClinic.com, kan øke mengden av dopamin-nivåer i en pasient med Parkinsons gi gode resultater i de tidlige stadier av sykdommen. Legen kan foreskrive Levodopa, men som sykdommen forverres, kan medisinen tilby færre fordeler. Bivirkninger av å ta Levodopa inkluderer kvalme, forvirring og hallusinasjoner.

Andre medisiner

Bruk av ekstra medisiner kan gi lindring for noen Parkinson-pasienter. MAO B-hemmere hindrer naturlig dopamin i hjernen fra å bryte ned, mens Tolcapone, en COMT-hemmer, forlenger effekten av levodopa. Begge har potensielt skadelige bivirkninger, inkludert hallusinasjoner og leverskader. For svært tidlige stadier av Parkinsons, kan legen forskrive antivirale medikamenter for å redusere ufrivillige bevegelser.

Hjemmehjelp

WebMD antyder at Parkinson-pasienter får tilstrekkelig fysisk trening for å opprettholde muskelstyrke og beholde koordinering. Tar en lav-effekt trening klasse, for eksempel yoga eller Tai Chi kan hjelpe pasienten å opprettholde balanse og muskelkontroll lenger. Massasjer kan slappe spent muskel og tilby midlertidig lindring.

Kirurgi

Kirurgisk behandling av Parkinsons involverer dype hjernestimulasjon og implantering av en elektrode som blir styrt av en liten enhet satt inn under huden på pasientens bryst. Vanligvis forbeholdt pasienter med alvorlige symptomer som ikke responderer på medisiner, sender elektroden ut impulser til hjernen som kan redusere ufrivillige bevegelser.

Tilleggs

MayoClinic.com rapporterer at noen Parkinson-pasienter har lave nivåer av Koenzym Q10, og de kan ha nytte av tilskudd av næringsstoffer. I tillegg spiser et balansert kosthold og opprettholde en sunn vekt hjelper pasienten holde seg aktiv og sunn.

Hva Behaviors er påvirket av Parkinsons sykdom?

Takket være bevisst skapende arbeid til folk som Michael J. Fox og Mohammad Ali, Parkinsons sykdom er ikke en uhørt lidelse for de fleste av oss. Vanligvis preget av skjelvende lemmer, en langsom, stiv gange og stirrende øyne, er dette degenerativ lidelse i hjernen og nervesystemet blant de vanligste sykdommer som påvirker bevegelse av mennesker over en alder av 55 år.

Hva er Parkinsons sykdom?

I hjernen din, er det en gruppe av nerveceller som er ansvarlige for utslipp av en kjemisk kalt dopamin. Dette kjemikaliet er instrumental i å signalisere en del av hjernen som forteller musklene dine hva de skal gjøre og styrer jevn bevegelse. Parkinsons sykdom oppstår når gruppen av nervecellene begynner å dø og ikke klarer å produsere tilstrekkelige nivåer av dopamin. Uten tilstrekkelig dopamin, blir signalene som styrer muskelbevegelse alvorlig redusert eller tapt helt. Som et resultat, har personen så påvirket problemer med å kontrollere hans bevegelser. Det er ingen kjent årsak til Parkinsons sykdom.

Symptomer / Berørte Behaviors

Som Parkinsons sykdom er en progressiv sykdom, noe som betyr at det blir verre over tid, kan de tidlige symptomer på Parkinsons sykdom være svært subtile. I begynnelsen kan en person legge merke til hennes hånd rister litt, selv når i ro. Over tid (vanligvis mange år), kan den skjelv spre seg til de andre hånd, fot, ben, kjeve, hode, armer og ansikt. Etter hvert som sykdommen tar tak, blir det vanskeligere for den berørte personen å initiere bevegelsen, endre posisjoner, skrive, snakke eller opprettholde balansen. Ansiktsmusklene fryse inn i en maske-aktig uttrykk, og noen ganger kan personen sikle eller kvele fordi hennes hals musklene er for stiv til å kontrollere svelge. Andre symptomer kan være magekramper, inkontinens, forstoppelse og søvnproblemer. Noen Parkinson-pasienter kan til slutt lider av senil demens.

Behandling

Det finnes ingen kur for Parkinsons sykdom, men det finnes ulike behandlinger tilgjengelig som kan gjøre livskvaliteten bedre for Parkinsons lidende. De fleste medisiner er dopamin-lignende kjemikalier (Bromocriptine og pergolid) eller et kjemikalie som hjelper hjernen gjør dopamin (L-dopa). Disse legemidlene virker å bidra til å redusere muskelstivhet og skjelvinger; imidlertid ikke alle legemidler har samme effekt i alle lider. Parkinson-pasienter oppfordres også til å trene for å holde musklene fleksible så lenge som mulig. I svært alvorlige situasjoner, til kirurgi fjerne en del av hjernen som effekter bevegelse kan utføres på en Parkinsons lidende. Men som alvorlige bivirkninger kan oppstå med denne operasjonen, dette trinnet er vanligvis tatt bare når alle andre behandlinger har mislyktes. Alternativ medisin, som akupunktur, massasje og yoga, har også hjulpet noen Parkinson-pasienter.

Prognose

Mange Parkinsons syke kan fortsatt leve et fullverdig liv. Utvalget og intensitet av symptomene varierer fra person til person. Noen mennesker blir sterkt funksjonshemmet, og andre har bare sporadisk motoriske forstyrrelser. Mange reagerer godt på medisinsk behandling.

Aktuell forskning

Mye forskning blir utført for å finne årsaken til sykdommen og mer effektive behandlinger. Den mest kontroversielle forskning involverer bruk av stamceller fra fetal problemet. Noe forskning har vist at transplantere stamceller inn i en persons hjerne kan bidra til å erstatte de døde eller døende nerveceller som ikke lenger produserer dopamin.

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Parkinsons sykdom er en nevrologisk lidelse som rammer mange områder, blant annet bevegelser og holdning. Den strekkprøve brukes til å måle de problemer med kroppsholdning i sykdommen.

Identifikasjon

Den trekker test for Parkinsons sykdom måler spesielt postural ustabilitet, som er den relative evne eller manglende evne til å gjenopprette fra å falle, ifølge Wemove.org, en utdanningsorganisasjon for bevegelsesforstyrrelser.

Prosedyre

I pull test, er den enkelte som testes bedt om å holde balansen mens en sensor trekker henne bakover.

Betydning

Den trekker test har blitt innlemmet i Unified Parkinsons sykdom Rating Scale, som brukes til å sammenligne alvorlighetsgraden av Parkinsons symptomer.

Betraktninger

Variasjoner i testprosedyrer kan gjøre pull test noe unøyaktig, ifølge Ann Hunt, av Beth Israel Medical Center i New York, og Kapil Sethi, ved Medical College of Georgia i Augusta, Ga.

Andre tester

Andre tester som brukes til å diagnostisere Parkinsons sykdom omfatter å måle hastigheten av bevegelser og inspisere muskelstivhet.

Dreven søvnighet på dagtid og Parkinsons sykdom

Dreven søvnighet på dagtid og Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er mest forbundet med problemer med bevegelse at det fører til. Imidlertid kan Parkinsons sykdom påvirker mange aspekter av livet, noe som fører til muligens uventede symptomer som søvnighet på dagtid.

Funksjoner

Søvnproblemer, inkludert problemer med å sovne og våkne opp i løpet av natten, blir ofte opplevd ved Parkinsons sykdom ifølge Mayo Clinic og National Institute of nevrologiske lidelser og Stroke (ninds).

Effekter

Parkinsons syke kan oppleve søvnløshet, som fører til tretthet på dagtid. Insomnia oppstår ofte fordi lider må urinere ofte som forstyrrer søvnen. Andre symptomer forverres om natten slik som REM-søvn atferdsforstyrrelse, noe som øker ufrivillige bevegelser, ifølge Merck Manuals.

Effekter

Personer med Parkinsons som har problemer med å sove om natten kan oppleve søvnanfall, der folk plutselig blitt veldig trøtt og selv sovner, ifølge Mayo Clinic.

Identifikasjon

Søvnproblemer for Parkinsons sykdom syke kan bli vurdert av avhør pasienten samt gjennom å observere søvn, ifølge Joan Santamaria, MD, av Nevrologisk avdeling ved Hospital Clinic i Barcelona og Institut d'Investigació BIOMEDICA.

Komplikasjoner

De som har søvnproblemer på grunn av Parkinsons sykdom ofte også lider av depresjon, ifølge Merck Manuals.

Vitamin D for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom, også kjent som PD, har fire viktigste symptomene: skjelving i ett ben, armer, ansikt og kjeve; lemmer og bagasjerommet som er stiv; langsom bevegelse; og nedsatt koordinasjon og balanse. Forskning har blitt gjennomført for å se på effekten vitamin D kan ha på Parkinsons sykdom.

Vitamin D

Vitamin D kan gjøres i kroppen fra eksponering for sollys, og kan også komme fra matvarer og kosttilskudd. Melk og mest meieriprodukter er beriket med vitamin D.

Vitamin D & Blood

En studie i Archives i Neurology tyder på personer som lider av Parkinsons kan ha "lave nivåer av vitamin D. blod" Pasienter med Parkinsons og Alzheimers og voksne på samme alder ble studert. De med Parkinsons sykdom hadde lave nivåer av vitamin D.

Mangel på vitamin D

Studien, utført av forskere ved Emory University, betyr ikke vitamin D vil hindre Parkinsons sykdom. Studien indikerer også at det ikke har blitt bevist at det å ha lave nivåer av vitamin D er årsaken til Parkinsons sykdom.

Bentap

Mange pasienter som har Parkinsons sykdom kan også være i fare for osteoporose. Det er en mangel på forskning på vitamin D og dens innvirkning på beinmetabolismen hos Parkinson-pasienter.

Fremtidig forskning

Videre forskning er nødvendig for å fastslå om vitamin D kan forebygge Parkinsons sykdom.

Lithium & Parkinsons sykdom

Lithium & Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom (PD) er en progressiv, neurodegenerativ forstyrrelse karakterisert ved lem stivhet, mangel på balanse, nedsatt bevegelighet, og rystelser. Nedskrivningen og død av dopamin cellene resulterer i utviklingen av PD som svekker motor, tale og nevrologiske funksjoner. Studier har demonstrert den potensielle gunstige virkninger av litium behandling for Parkinsons sykdom.

Nøkkel Proteiner

Bcl-2 er et protein som virker til å beskytte hjerneceller mot skader. Høye nivåer av proteinet glykogensyntasekinase 3b (GSK-3b) påvirke hjerneceller, og bidra til deres forringelse.

Fordeler med litiumbehandling

Studier har vist at litium er fordelaktig for beskyttelse av hjerneceller mot for tidlig død. Litium er vist å øke konsentrasjonen av Bcl-2 og redusere nivåene av GSK-3b.

Litiumtoksisitet

Toksisitet oppstår når litiumnivåene i kroppen blir for høy. Personer med litiumtoksisitet kan oppleve symptomer som inkluderer oppkast, diaré og muskelsvakhet.

Drug Interaction

Medisiner, inkludert ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), diuretika, og selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) kan ha negativ samhandle med litium.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger forbundet med langvarig litium bruk inkluderer økt tørste, enten økt eller redusert vannlating, oppblåsthet og mild kvalme. Alvorlige bivirkninger inkluderer sløret tale, nedsatt syn og skjelvinger og kan være en indikasjon på litiumtoksisitet.

Personlighetsforandringer og Parkinsons sykdom

Personlighetsforandringer og Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en progressiv nevrologisk lidelse som forårsaker bevegelsesproblemer, skjelvinger, stivhet, stivhet, og vanskeligheter med å gå og snakke. I tillegg til fysiske utfordringer, mennesker med Parkinsons, og deres omsorgspersoner, må ofte forholde seg til følelsesmessige problemer og personlighetsforandringer.

Årsak

Parkinsons sykdom minsker dopamin, et kjemisk stoff i hjernen som påvirker mental helse. For mye dopamin, i stedet for lite, kan gi symptomer på schizofreni.

Symptomer

The Cleveland Clinic lister emosjonelle symptomer som angst, forvirring, tretthet, søvnproblemer og spenning.

Mood

Dr. Irene Richard, senior medisinsk rådgiver for Michael J. Fox Foundation, skriver at depresjon forekommer hos opptil 40 prosent av pasientene, og kan være et tidlig symptom på Parkinsons sykdom. Humørsvingninger som ligner "bipolar lidelse på daglig basis" kan også vises.

Følelser

Ifølge PDCaregiver.org, irritabilitet uten grunn kan være blant de første tegn på Parkinsons, og noen mennesker utvikler frykt, usikkerhet og motvilje mot å engasjere seg i nye situasjoner. Andre kan miste motivasjonen og bli avhengig, og normalt muntre mennesker kan bli pessimister.

Medisiner

The Cleveland Clinic rapporterer at medisiner som brukes til å behandle Parkinsons kan noen ganger føre til hallusinasjoner, vrangforestillinger og paranoia.

Behandling

Som i 2009, forskning på behandlingsalternativene var pågående. Terapi inkluderer antidepressiva og antipsykotiske medisiner. Blant antidepressiva, melder Reuters den 18. mars 2009 at trisykliske kan være mer effektivt enn SSRI.