Digidexo.com

Hvordan Spor Weight Watchers Points

Hvordan Spor Weight Watchers Points


Weight Watchers Points refererer til en unik måte å spore din protein, karbohydrat, fett og fiber inntak, som er et fast innslag i de Weight Watchers slanking program. Poengsystemet gir deg frihet til å spise hva du vil, så lenge du holder deg innenfor ditt daglige poeng verdi. Denne verdien er basert på din alder, høyde, aktivitetsnivå, kjønn og vekt. Holde orden på ditt daglige inntak av mat og tilsvarende poeng verdien er enkel.

Hvordan Spor Weight Watchers Points

Normal Kalkulator

Les den ernæringsmessige etiketten. Angi antall fett gram i kalkulatoren. Dividere med 12. Skriv ned resulterende tallet og merke det som F. Jo større mengden av fett i et element, jo høyere den samlede poengverdien være.

Tast inn nummeret av totale kalorier og dele det med 50. Etikett den resulterende antall C. Jo flere kalorier et objekt har, jo høyere den samlede poengverdien være.

Legg til C + F sammen i kalkulatoren. Den resulterende tallet er X.

Slå opp antall fiber gram i den gitte elementet og skriv inn nummeret i kalkulatoren. Det mer fiber en mat inneholder, vil den nedre potensialet punkter verdien være. Dele antall fiber gram med fem. Dette resulterende tallet er verdien av Y.

Trekk verdien av Y fra verdien av X. Dette er den omtrentlige poengverdien for et gitt element. Hvis svaret har en rekke fem eller større etter desimaltegnet, så du vil avrunde den opp. Hvis tallet er mindre enn fem runde det ned. For eksempel, 12,6 ville runde opp til 13, og 11,3 ville runde ned til 11.

beregner poeng for hver mat du spiser i løpet av dagen, holde oversikt over dine totale poeng i en notatbok eller på samme kalkulator hvis det har en minnefunksjon.

Track Online

Besøk Weight Watchers på nettet hvis du ønsker å betale månedlig for en omfattende poeng sporingsprogram som lar deg lete opp matvarer i Weight Watchers database. Dette er spesielt nyttig for restaurant mat som kanskje ikke gir tilgang til deres ernæringsmessige informasjon. Du kan også laste ned en poengkalkulator fra området på datamaskinen din som gjør at du kan gå inn i kalorier, fett og fiber av et element for å bestemme sine poeng.

besøker et nettsted som tilbyr gratis poeng sporing som "Calculator Cat" eller "Webmilhouse" eller "Calculator.net" for å beregne din poeng verdi.

beregner poeng for all maten du spiser på en lignende måte, og legger opp all maten du spiser som du går i løpet av dagen for å sikre at du holde deg innenfor gitte punkter verdi. Hvis du har abonnert på Weight Watchers Online, vil datamaskinen programvare gjøre det for deg.

Beaded Armbånd

Count ut perlene på armbåndet til du kommer til perle som er på din daglige poeng nummer.

Fest låsen av en liten sjarm rett etter denne perlen.

Fest en større sjarm til låsen på armbåndet, som representerer begynnelsen av dagen. Som du forbruker poeng, flytter den store sjarmen en perle for hvert punkt du forbruker. Jo større sjarm bør ikke passere den lille sjarmen for å holde seg innenfor tillatt daglige poeng verdi.