Digidexo.com

Den beste dietten for Slow metabolizers

En langsom metabolisme kan være forårsaket av mange faktorer som for eksempel kosthold, genetikk, infeksjoner, skjoldbrusk forhold eller daglig livsstil. Langsom metabolisme kan føre til vektøkning og dårlig blodsirkulasjon i kroppen. Mange mennesker som har en langsom metabolisme også klage over å ha økt følsomhet for kulde. Folk som har en langsom metabolisme kan bidra til å fremskynde den opp gjennom kosthold og mosjon.

Trening

Exercise bidrar til å fremskynde forbrenningen på en rekke måter. Først når du trener kroppen fett er brent og muskelmasse i økt. Økende muskel hjelpemidler i påskynde metabolismen, fordi jo mer muskler du har, jo flere kalorier forbrenner du i ro. Også, når kroppen øvelser det fortsetter å brenne kalorier selv etter at arbeidet ut i opptil åtte timer. Styrketrening og aerobic trening er den beste kombinasjonen for å brenne fett og øke muskelmasse å rev opp den metabolske prosessen. Det er også bra å endre opp ditt treningsprogram slik at kroppen ikke blir vant til en spesifikk øvelse, og kan brenne opp lagret fett.

Diet

Maten du spiser spiller en stor rolle i hastigheten på stoffskiftet. Først av alt, er det svært viktig å spise frokost, fordi kroppen har fastet, forårsaker din metabolisme å gå inn i en hviletilstand. Når du spiser frokost, signaliserer det at stoffskiftet å våkne opp og begynne å gå igjen. Spise små, men hyppige lav-fett måltider gjennom dagen har vist seg å være det beste for påskynde metabolismen. Den ideelle dietten å spise for å øke hastigheten på stoffskiftet er magre proteiner, frukt og grønnsaker, og fiber. Lean protein kan finnes i matvarer som fisk, grillet kylling, bønner, egg, magert kjøtt, tofu, whey protein, kalkun og soyabønner. Grønnsaker kan også rev opp metabolismen, og en av de beste grønnsakene å spise er mørk grønn spinat. Fiber som helkorn, havregryn og mandler også øker metabolismen. Frukter som blåbær og epler er fantastiske matvarer som fart på stoffskiftet. Natural yoghurt gjør underverker for fordøyelseskanalen. Grønn te, kaffe og vann hjelp med kontroll sult og også øke metabolismen.