Digidexo.com

behandle eksem

Hvordan behandle Eksem i genital regionen

Det er mange ting som forårsaker eksem, inkludert vanlige allergier til såper, parfyme og fargestoffer. Det er ikke en smittsom hudsykdom, men det ser ut til å være knyttet til genetikk. Dermatitt kan produsere kløende, tørr, rød og flassende hud. Kombinasjonen av varme og fuktighet kan gjøre eksem ekstremt kløende gjør genital regionen av kroppen en av de mest ubehagelige stedene å få eksem. Hvis du er en av de millioner av mennesker som har eksem i genital regionen, motstå trangen til å klø. I stedet bruker disse enkle metoder for å behandle eksem.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Eksem i genital regionen

•  Ta en luke-varmt bad i kolloidalt havremel. Mens denne behandlingen ikke vil kurere eksem, vil det gi lindrende lettelse for betent, tørr hud.

slites løs bomull undertøy og lette, løstsittende klær i løpet av dagen. Hvis det er mulig, ikke slitasje undertøy mens du sover. Dette kan gi mer komfort, som undertøy tendens til å gni mot huden skaper ubehag og irritasjon.

Påfør en kald komprimere til genital regionen når eksem klør. Det kalde omslag vil lindre kløe og rødhet.

Hold kroppen din fuktes - innvendig og utvendig. Drikk rikelig med vann hver dag og bruke duft-fri fuktighetskrem til huden din.

Motstå trangen til å barbere. Razors, voks og hårfjernings lotions vil bare forverre eksem. Vent til eksem klarner før du prøver å barbere eller voks din genital regionen.

Tips og advarsler

 • Du kan lage riper i søvne uten å tenke over det. Trim neglene for å forhindre skade.
 • Kontakt en lege for å eliminere muligheten for andre medisinske tilstander. En lege kan være i stand til å foreskrive en behandling for eksem lettelse.
 • Husk, skrape vil bare gjøre tilstanden verre.

Hvordan behandle Eksem på hendene

Hvis du lider av eksem på hendene, er det sannsynlig at du også har hatt tørre, sprukne og blødende hender. Du kan unngå disse pinlige situasjoner ved å ta noen forholdsregler.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Eksem på hendene

•  Kjøp en krem-baserte hånd fuktighetskrem i ulike størrelser. En liten nok til å bære med deg når du er ute av huset og større seg for steder der du tilbringer mye tid, som for eksempel jobb og hjemme.

Begynn å bruke fuktighetskrem regelmessig. Sørg for å bruke den rett etter vask hendene fordi såpe og vann kan tørke ut huden din.

Arbeid fuktighetskrem i hendene. La ballen inn i hendene og bare lett rubbing vil ikke gjøre. Pass på at du jobber kremen inn i sprekker og sprekker for å få best mulig resultat.

Når hendene begynner å føles tørr, begynne å bruke fuktighetskrem umiddelbart.

Ta på fuktighetskrem og slitasje fuktighetsgivende hansker mens du sover. Dette vil bidra til grundig arbeide fuktighetskrem i hendene mens du sover.

Tips og advarsler

 • Hvis hendene er sprakk og blødninger og fuktighetskrem ikke fungerer, så se en hudlege for en sterkere medisinert krem.
 • Unngå å bruke fuktighetskrem før du må ta tak i eller plukke noe opp slik som før kjøring.

Hvordan behandle Eksem uten resept

Eksem er en vanlig hudlidelse som rammer millioner av mennesker, både unge og gamle. De tilstanden gir kløende, rød hud som vises i flekker. De fleste hudleger forskrive en aktuell salve som Elidel å behandle eksem, men det er ikke den eneste kuren der ute. Det finnes en rekke rimeligere reseptfrie kremer og medisiner på markedet som du kan bruke til å kontrollere eksem. Visse livsstil og kosthold endringer kan være gunstig også. Spør din hudlege for råd om alternative eksem behandlinger som ikke krever resept.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Påfør ekstra styrke fuktighetskrem til berørte områdene. Nettstedet howtogetridofeczema.com anbefaler å bruke kremer med urte ingredienser, som aloe vera, for å redusere hevelse og irritasjon. Holde huden fuktig er ekstremt viktig når du arbeider med eksem, og vil bidra til å lindre kløe, slik at du ikke riper så mye. Moisturizing etter en varm (ikke for varmt) bad er det mest effektive.

Bruk over-the-counter antihistaminer for å redusere kløe. Disse er tilgjengelig på apotek og kommer i ulike styrker og former. Du kan ta det muntlig, ved hjelp av en ikke-døsig antihistamin som Benadryl, eller bruke en kortison krem.

Ta en havregryn eller havsalt bad for å lindre eksem over hele kroppen. Disse er tilgjengelige i de fleste drugstores eller du kan lage din egen ved å plassere havregryn eller sjøsalter i en mesh bag og fylle badekaret med varmt vann. Fukte etter hvert bad.

Bær en vann spritzer med deg hele dagen. Dette vil hjelpe deg å holde huden fuktig og lindre noen av irritasjon.

Unngå overdreven svetting og mosjon mens behandling eksem. Overdreven svette kan irritere tilstanden. Wear lys bomull klær og unngå materialer som irriterer huden din.

Eliminer bearbeidet mat og de ​​med høy gjær innhold fra kostholdet ditt. Unngå store mengder meieriprodukter, en svært vanlig trigger for eksem. Spis mye frisk frukt og grønnsaker.

Vurdere å ta omega 3 tilskudd som linfrø og fiskeolje. Disse har vist seg å redusere betennelse av alle slag, også på huden.

Vær på vakt mot irritanter slik som såper, vaskemidler, støvmidd, dander, dyr spytt, og desinfeksjonsmidler. Selv stress kan være en trigger, så prøv å redusere stress i hverdagen. Også, fuktig klima er mindre irriterende for huden din enn tørre.

Tips og advarsler

 • Unngå å skrape når det er mulig, da dette vil forverre tilstanden. Du må kanskje prøve flere kombinasjoner av behandlinger og endringer i livsstil til du finner den rette for deg.
 • Hvis tilstanden blir alvorlig - hvis det er alvorlig hevelse, oser, etc .-- ta kontakt med hudlege umiddelbart for å unngå mer alvorlige bakterieinfeksjoner.

Hvordan behandle Eksem for afro-amerikanere

Ifølge WebMD.com, er eksem en stor gruppe av tilstander som kan føre til at huden blir irritert og betent. Eksem er svært vanlig i både barn og voksne, og kan ses hos personer med varierende hudtyper og farger, inkludert mennesker med afrikansk amerikansk opprinnelse. Eksem flare-ups kan være forårsaket av flere grunner, inkludert stress, endringer i miljøet, irritanter og allergier. Forebygge og behandle eksem kan redusere kløe og irritasjonssymptomer som kommer med en eksem utbrudd.

Bruksanvisning

•  Unngå å ta lange, varme dusjer. Varmen fra vannet kan forårsake eksem symptomer til å bli verre.

Unngå berøring, kløe eller gni eksem. Dette kan føre til at det blir enda mer betent, rød og irritert.

Dekk det berørte området av kroppen med Shea butter lotion. Sheasmør inneholder naturlige ingredienser som vil berolige huden og bidrar til å minske irritasjon forårsaket av eksem.

Fyll et varmt badekar med 2 kopper av Dead Sea Salt, som kan kjøpes via helsekostbutikker og apotek. Sug i saltbad i 20 minutter. Saltet er ment å berolige irritasjon og betennelse forårsaket av eksem.

Unn eksemet med kortikosteroider. Disse kortikosteroider kan tas oralt, via injeksjon eller plasseres direkte på eksem i form av en lotion, krem ​​eller pasta, og de vil redusere betennelse og rødhet assosiert med eksem flare-ups. Styrken og typen av kortikosteroider som anbefales av en lege vil variere basert på alvorligheten av tilfellet.

behandle eksem med lysbehandling. Fototerapi innebærer bruk av flere forskjellige bølgelengder av sollys, inkludert UV og UVB-lys. Denne behandling har til hensikt å redusere virkningene av eksem på huden.

Ta antihistamin piller, slik som difenhydramin og hydroksyzin, for å minske kløe som er forbundet med eksem. Disse pillene kan forårsake døsighet; derfor bør de bare tas før sengetid, og bør ikke tas før du kjører tunge maskiner.

Hvordan bruke løvetann å behandle Eksem

Hvordan bruke løvetann å behandle Eksem


Eksem er en form for eksem eller utslett som er preget av kløende, tørr hud. I noen tilfeller rødhet, blemmer, flassing og cracking er også symptomer på tilstanden. Du kan behandle eksem fra innsiden og ut med en helt naturlig løvetann regime.

Bruksanvisning

•  Drikk løvetann te regelmessig for å bidra til å forbedre funksjonen til vitale organer. Leveren, galleblæren og nyrene er designet til å filtrere og eliminere giftstoffer fra kroppen din. Når de ikke fungerer som de skal, kan mange ulike forhold, blant annet eksem, utvikle.

Ta jevnlige doser av løvetann skjær. Også ment å stimulere organfunksjon, konsentrerer skjær forberedelse egenskapene til løvetann. Bruk 2 ts. daglig for å behandle eksem og andre symptomer på blodtoksisitet.

innlemme ferske løvetann blader i ditt vanlige kosthold. Løvetann salat med balsamico vinaigrette er en deilig måte å absorbere næringsstoffer i løvetann og dra nytte av deres antioksidantegenskaper. Unge blader plukket på våren er det beste for bruk i rå salater.

Ta 1 til 2 kapsler av løvetann med et fullt glass vann som en del av løvetann terapi. Løvetann kapsler er tilgjengelig fra mange forskjellige produsenter, så følg doseringsanbefalinger for hver. Løvetann kapsler er mer spiselig enn andre løvetann forberedelser fordi du ikke kan smake på dem.

Klem fersk løvetann juice i en juicer og kombinere med fersk gulrot og / eller eplejuice. Inges rå løvetann er den beste måten å få alle de vitaminer og næringsstoffer til huden din. Gulrot og eple juice vil redusere bitterhet av løvetann juice.

Tips og advarsler

 • Du kan behandle kontakteksem som er forårsaket av eksponering for visse produkter i miljøet ved å eliminere din kontakt med disse produktene. For eksempel, hvis du oppdager din eksem er forårsaket av eksponering for rengjøringsmidler, bruk hansker når du gjør rent.
 • Rådfør deg med en herbalist for flere måter å behandle eksem naturlig.
 • Lindre kløe av eksem ved å bruke aloe vera produkter eller rå aloe vera gel. Aloe vera er en effektiv all-naturlig alternativ til kjemiske anti-klø kremer.
 • Løvetann terapi fungerer ikke for alle eksem lider. Hvis du ikke ser bedring etter bruk av regimet i flere måneder, slutte å bruke.
 • Bivirkninger av løvetann terapi inkluderer diaré og hyppig vannlating. Hvis du opplever disse bivirkningene, redusere eller slutte forbruket av løvetann.
 • Slutt å ta løvetann hvis du har en allergisk reaksjon, slik som elveblest.

Hvordan behandle Eksem Problemer

Eksem er der huden fordi betent en irritert. En hud tilstand også kjent som dermatitt. Eksem behandling kan brukes med hjem rettsmidler, eller medisin foreskrevet av leger. Det er ganske vanlig for spedbarn lider av eksem, men det kan påvirke de fra en hvilken som helst alder. Eksem symptomer er å skrape av huden, vanligvis før et utslett selv viser. Mange ganger allergi kan forårsake eksem. En overaktiv immunsystem kan være en årsak til eksem også. Noen ganger får et bedre kosthold, og spise mat de inneholder vitaminer kan bidra til å forhindre eksem. Det er viktig å drikke mye vann. Eliminere salt, mettet fett, kan koffein, sigaretter og alkohol hjelpe. Det hjelper å spise mye frukt og matvarer som er rike på antioksidanter.

Bruksanvisning

•  Hold huden fuktig. Tar blekemiddel bad (1/2 kopp), havremel bad (1 kopp blandede havre), eller ved å bruke Epsom salt (450g) i bad kan være nyttige måter å hjelpe behandle eksem. For mye vann kan en tendens til å føre til tørr hud. Ikke ta lange bad, men å holde huden fuktig definitivt hjelper de med eksem.

Bleach har blitt anbefalt av mange leger å bruke, spesielt med spedbarn. Bleach kan bidra til å redusere kløe og utslett av eksem.

Havregryn er en effektiv metode å bruke når man bader. Havregryn sies å bidra til å eliminere kløe, og anbefales fro bading for de med hudproblemer. Bruk kolloidalt havremel, som kommer i form av et pulver.

Epsom salt. Mange mennesker har hatt fantastiske effekter ved hjelp av Epsom salt. Det har ikke noen bivirkninger. Magnesiumsulfatet i epsom kan bidra til å lindre smerte og redusere kløe.

Bruk Virgin Coconut Oil ved behandling behandling av eksem. Det er mye av kremer på markedet som kan hjelpe ved behandling av eksem. Virgin kokosolje er en naturlig healer for huden. Det bidrar til å beskytte huden og bidrar til å unngå betennelse i huden. Påfør kokosolje på huden, etter å ha tatt et varmt bad eller dusj.

Bruk gurkemeie. Gurkemeie er en anti-inflammatoriske India spice, som kan brukes til å behandle hudproblemer. Det vil helbrede huden og kan bidra til å eliminere smerte sammen med kløe. Lag en gurkemeie lim, ved å bruke nok vann før det er tror. Gjelder for huden. Symptomer bør rydde opp innen en måned.

Sjekk med en lege. Du må kanskje en slags steroid krem ​​for å hjelpe behandle eksem. I svært alvorlige tilfeller arbeider med eksem, er medisinsk nødvendig behandling. Det er godt å ta kontakt med legen din, spesielt med spedbarn lider av eksem. Mindre alvorlige tilfeller kan behandles med hjem rettsmidler.

Hvordan å behandle Eksem hos spedbarn

Eksem er en tilstand som fører til at huden blir rød og betent. I noen tilfeller kan en eksem utslett klø eller danner væskefylte oser humper. Hos spedbarn, er eksem vanligvis knyttet til allergi; risikoen for eksem er høyere i babyer med en familie historie av astma og allergi. The Nemours Foundation sier at cirka 10 prosent av spedbarn utvikler eksem, med symptomer generelt begynner i det første året av livet. Å vite hvordan å behandle eksem hos spedbarn kan redusere kløe og betennelser og hindre hudinfeksjoner.

Bruksanvisning

Bade spedbarn i lunkent vann, og fjerne ham fra vannet før hans hud svisker. Lange bad, varmt vann og sterke såper kan irritere eksem og øke hyppigheten av fakkel-ups.

Påfør en fuktighetskrem til babyens hud. The Nemours Foundation advarer mot å bruke kremer som inneholder alkohol, da disse kan tørke en babyens hud og forverre eksem.

Bruk en kul-tåke luftfukter om natten og gi barnet rikelig med vann og andre væsker i løpet av dagen. Dette vil bidra til å holde huden hennes hydrert og redusere alvorlighetsgraden av betennelse og kløe.

Se for allergier som kan være årsaken eller medvirkende til barnets eksem. Kumelk, soya, hvete, fisk og sitrus er alle potensielle triggere for barneeksem. Hvis du ammer, må du fjerne disse og eventuelle andre mistenkelige matvarer fra kosten din for å fastslå om de forårsaker barnets eksem. Pet dander og støv kan også forårsake eksem hos spedbarn.

Ikke bruk duftende tørketrommel ark eller parfymert vaskemiddel når du vasker babyens klær. Ikke kle barnet ditt i grov eller potensielt allergifremkallende materialer som ull.

6. Påfør lokale kortikosteroider til betente områder av barnets hud to ganger daglig. Disse medikamentene kan bidra til å redusere rødhet og lindre kløe. Bruk den laveste effektive dose på barnet ditt: bruker feil styrke kan skade skjøre spedbarns hud.

Prøv et antihistamin medisiner for å bekjempe allergiske reaksjoner og redusere betennelse og kløe. Spør legen din om riktig dose for spedbarn, basert på hans vekt og alder.

Hindre babyen fra skrape kløende eksem patcher ved å holde neglene trimmet kort, sette votter på hendene om natten og dekker de berørte områdene når det er nødvendig. Havremel bad og kule komprimerer kan også hjelpe lindre kløe og unngå riper. Skrape eksem øker risikoen for infeksjon og forsinkelser healing.

Se etter tegn på hudinfeksjon, og bruke en aktuell antibiotika krem på rå områder av huden for å hindre smitte. Tegn på infeksjon er feber, varme og rødhet på huden, og pus fylte blemmer. Ring legen din umiddelbart hvis du tror barnet ditt kan ha en hudinfeksjon.

Tips og advarsler

 • Ifølge American Academy of Dermatology, de fleste tilfeller av barneeksem rydde opp over tid. Mange barn er fri for symptomer ved sin andre bursdag.

Hvordan å behandle Eksem med homøopatiske midler

En måte å behandle Eksem er med homøopatiske midler. Eksem er et vidt begrep for ulike typer av vedvarende hudsykdommer. Homeopati er en fin måte å bidra til å lindre eksem og forbedre tilstanden, spesielt siden du kan velge de homøopatiske midler som best passer dine symptomer og tilstand.

Bruksanvisning

•  Ta 30C potens av homøopatisk middel som kalles mezereum for eksem som blemmer og former i tykke lag. Det fungerer også bra på eksem som er bedre av kalde omslag.

Ta 30C potens av homøopatisk middel kjent som Rhus Gift for blistery eksem som er kløende. Det fungerer også bra på eksem som er lettet med varme omslag.

Ta 30C potens av homøopatisk middel som kalles Psorinum for kronisk eksem som er stadig kløende. Dette fungerer også godt for barn som har en tendens til å klø deres eksem inntil den blør.

Ta 30C potens av homøopatisk middel som kalles Svovel for tørr, kløende hud som er rød og forverres med bading.

Hvordan behandle Eksem Med Akupressur

Akupressur er en av de mange måter å la fingrene gjøre healing. Mens akupunktur bruker nåler på visse meridianer, eller trykkpunkter på kroppen, bruker akupressur hånd eller fingertrykk, men målet er det samme; å stimulere det kinesiske helse utøvere kaller chi, eller kroppens naturlige helbredende energi. På noen måter akupressur kan være mer effektiv og rask på healing enn akupunktur. I utgangspunktet hensikten er å bruke en liten, men konsentrert mengde trykk til et lokalisert område for å spre blokkeringer innenfor chi energi. Det er disse blokkeringene som forårsaker fysisk smerte og følelsesmessig ubehag. En av de andre viktigste fordelene er at for det meste kan du bruke den til deg selv. Eksem, også kjent som dermatitt, er navnet på en rekke ulike hudreaksjoner som gjør huden rød, flassende, kløende og hovne. Disse dager eksem er en vanlig sykdom blant barn. I USA 10-20% av alle barn opplever en viss grad av atopisk eksem. Selv om det ofte ikke kan kureres det kan behandles for å redusere symptomer og ubehag. Akupressur kan brukes til å behandle eksem ved å behandle Sea of ​​Vitality trykkpunkter.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Eksem Med Akupressur

Finn B23 og B47 trykkpunkter. Disse er plassert på nedre del av ryggen, på venstre og høyre side av ryggraden i tråd med navlen din. De B47 poeng er fire fingerbredder fra ryggraden og B23 punkt er to fingerbredder nærmere i ryggraden.

Påfør lett trykk og gni punktene samtidig med en rask bevegelse bay gjør løse nevene og rotere baksiden av hendene over punktene.

•  Ikke bruk for mye press. Hvis du lider av ryggsmerter eller har et svakt tilbake trykker veldig lett. Du kan også bruke aromaterapi i forbindelse med akupressur. Legg fem dråper Romersk kamille olje til en unse av mandelolje og bruke dette til baksiden av hendene før du gni trykkpunkter.

Tips og advarsler

 • Du bør søke råd fra legen din når:
 • Eksemet er vedvarende eller utbredt.
 • Huden din gråter, crusted eller lukter ubehagelig da dette indikerer infeksjon.

Hvordan behandle Eksem Med Havregryn

Hvordan behandle Eksem Med Havregryn


Eksem, som er en hudlidelse som resulterer i potensielt alvorlige utslett, kan bli effektivt behandlet ved bruk av havremel bad. Siden mange produkter som brukes til å behandle eksem faktisk kan brenne og irritere huden etter søknad, er havregryn en ideell behandling alternativ siden det umiddelbart lindrer huden og eliminerer kløe.

Bruksanvisning

Slå havregryn i kolloidalt havremel ved å slipe dem til et fint pulver, enten ved hjelp av en kaffekvern eller en food prosessor. Du vil vite når det har blitt frest kolloidalt havremel til passe konsistens når en skje vil umiddelbart oppløses i et glass med vann, noe som resulterer i en melkeaktig væske. Unngå å bruke instant eller flavored havregryn produkter.

Legg noen håndfuller av kolloidalt havremel til rennende badevannet, slik at det løser seg fullstendig og grundig. Hold vannet kult å lunken, unngå høyere temperaturer som kan tørke ut og irritere huden ytterligere. Føler rundt vannet og bryte opp eventuelle klumper av havregryn som kan forbli, stadig omrøring vannet før den oppnår en jevn, melkeaktig utseende.

Kom i karet nøye, siden kolloidalt havremel vil gjøre alt litt glatte. Hvis et barn med eksem tar en havremel bad, kan det være lurt å hjelpe til å unngå en ulykke.

Sug i minst 15 minutter for å effektivt behandle eksemet. Du kan oppleve en svak brennende følelse eller irritasjon når du først inn i karet, men det skal avta raskt når havremel begynner å berolige huden.

Skyll alt av havregryn resten av kroppen din med kaldt vann før du går ut av karet. Enhver kolloidalt havremel som er lov til å tørke på huden kan føre til ytterligere irritasjon.

Tørk deg forsiktig med en stor, tykk badehåndkle når du kommer ut av karet. Unngå å gni huden din frem og tilbake med håndkle ved dabbing forsiktig før du er helt tørr.

Bruk en fuktighetskrem i problemområder som hudfolder, eller rundt leddene, umiddelbart etter tørking huden din.

Gjenta hele prosedyren opp til to ganger om dagen for å lindre kløe og utslett forårsaket av eksem.

Tips og advarsler

 • For yngre barn og babyer, kan det være lurt å bruke litt mindre kolloidalt havremel i badekaret. I de fleste tilfeller bør en halv kopp av kolloidalt havremel være tilstrekkelig til å behandle eksem.

Hvordan behandle eksem naturlig

Eksem er en en svært vanlig hud uorden. En av de vanligste måtene det er behandlet av leger er å foreskrive steroide kremer. Til tross for dette faktum, er det mange lider ikke dra nytte av denne type metode. For å lette den forferdelige blemmer og kløe, er det et par ting du kan gjøre. Med noen få tips, vil du være i stand til å lære å behandle Eksem naturlig.

Bruksanvisning

•  Start en ny diett. I stedet for å spise samme mat du er for tiden spiser, bør du vurdere å bytte opp litt. Du vil bli overrasket over hvor mye av en rolle maten din diett kan spille når det gjelder sunn hud. Spis mer økologisk frukt og grønnsaker. De er fri fra uønskede kjemikalier og steroider. Øke inntaket av nøtter er også en fantastisk måte å forbedre den generelle helsen til kroppen din.

Øk mengden vann du drikker på daglig basis. Hydra kroppen din vil bidra til å holde huden sunn. Hvis du bare konsumere brus og andre sukkerholdige drikker, og kroppen din vil begynne å reagere på en negativ måte. Vann er en av de mest sunneste næringsstoffer for kroppen vår. Jo mer du drikker det, jo bedre vil du føle deg. Det første stedet du vil merke fordelene med riktig vannforbruket er huden din.

Hold deg unna noe som vil forverre din Eksem. Ved hjelp av såper, vil vaskemidler og kremer som er fylt med enkelte kjemikalier definitivt få huden til å blusse opp. Også unngå grove stoffer som stadig gni opp mot huden din. Ikke bare er de ubehagelig, men de forårsaker unødig friksjon. I stedet for å irritere huden din, bør du vurdere produkter som er mer naturlig og mindre hard.

Hold en daglig journal over hvordan din Eksem oppfører. Hvis du logger alt som ble spist, gjort, eller slitt for dagen, så du være bedre i stand til å identifisere noen triggere for Eksem. Når du gjør dette på en jevnlig basis, vil du da kunne finne mønstre. Selv diagnostisere symptomene dine er den beste måten å kontrollere utbrudd.

Ta en havremel bath så ofte som mulig. Dette vil føre til at huden til å roe ned og ikke være så utsatt for eksem flare ups. Etter å ha tatt et avslappende bad, massasje en blanding av calendula ekstrakt og lakserolje til de berørte områdene. Hvis det er mulig, pakk de områdene i en plastpose i minst en time. Det vil bidra til å gi nødvendige næringsstoffer og roe de berørte områdene.

Bruk vaselin når det er mulig som en del av din daglige rutine. Selv om det kan bli en fettete rot noen ganger, virker det fortsatt godt på områder berørt av Eksem. Etter noen dager, vil den uønskede tørr hud lett fjernes. Hvis den tradisjonelle vaselin er litt for feit for din smak, kan du forsøke Intensive Care merkevare for mindre rot.

Hvordan å behandle Eksem med vitaminer

Mange mennesker som lider av Eksem mangler de riktige vitaminer som kan være en faktor i utviklingen av eksem og eksem kviser. Nedenfor er de viktigste vitaminer som trengs for å behandle Eksem og bidra til å forhindre Eksem utbrudd.

Bruksanvisning

•  Ta 1,00 mg vitamin C, to til tre ganger per dag. Vitamin C bidrar til å redusere betennelse og hjelper fremmer sunn hud celle vekst og helbredelse av huden.

Ta 400 IE vitamin E daglig. Barn bør ta rundt 200 IE per dag. Vitamin E bidrar til å fremme heling av huden og forhindrer også oksydasjon av essensielle fettsyrer.

Ta en Fatty Acid supplement som inneholder Omega-3, 6 og 9 fettsyrer. Hvis du ikke finner et produkt som dette, bare ta 1,8 gram fiskeolje med en 480 mg dose av EPA. Fettsyrer bidrar til å redusere betennelse og lindre tørrhet, og bidrar også til å helbrede eksem.

Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle Eksem

Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle Eksem


Eksem er et hudutslett som er karakterisert ved tørr, kløende hud som ofte er rødt, flass og blæredannelse, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Du kan forebygge eksem flareups med aloe vera.

Bruksanvisning

•  Se en hudlege for å diagnostisere eksem. Det er viktig å utelukke andre hudsykdommer som en soppinfeksjon, slik at du kan finne den rette behandlingen.

Bytt til fuktighetsgivende såpe og body wash med aloe vera som en ingrediens. Ordinære såper legge til tørr hud og kan forverre eksem.

Påfør aloe vera gel for å berolige irritasjon. Aloe vera gel kan enten høstes direkte fra anlegget eller kjøpt i en kommersiell forberedelse. Aloe vera er ikke giftig og ikke svi når den brukes.

Bruk aloe propolis krem for å behandle eksem. Propolis er et voksaktig stoff med naturlige antibiotiske egenskaper. Når det kombineres med aloe vera og andre ingredienser i en fuktighetskrem, tyder anekdotiske bevis det kan forbedre eksem symptomer.

Bruk aloe vera shampoo hvis du har eksem på hodebunnen eller rundt hårfestet. Hairsprays og andre hårprodukter kan utløse og forverre eksem i disse områdene. Regelmessig bruk av aloe vera sjampo kan fjerne og forebygge utbrudd.

Fortsett å bruke aloe å behandle eksem selv etter det berørte området vises helbredet for å hindre utslett fra å returnere. Når topikalt, har aloe vera ingen bivirkninger bortsett fra mulige allergiske reaksjoner, slik at du ikke trenger å bekymre deg for overdosering.

Tips og advarsler

 • I motsetning til steroid kremer, en vanlig medisinsk behandling for eksem, kan aloe vera kremer og geleer brukes etter behov uten tilsatt komplikasjoner. De fleste steroid kremer kan bare brukes to ganger daglig.
 • Kjøpe aloe vera frø hos din lokale hagen butikken eller på nettet for å lage din egen forsyning av aloe vera planter. De har vanligvis en spirehastighet på omkring 3 til 4 måneder.
 • Bruk aloe vera gel for å gi komfort til babyer med eksem. Denne naturlige middel er trygt nok til å behandle selv de mest delikate hud.
 • Unngå å skrape berørte områdene. Skrape kan føre til at huden til å sprekke og blemme og kan gjøre eksem vesentlig verre og mer ubehagelig.
 • Unngå å bruke vaskekluter, svamper og loofahs i dusjen eller badekaret, som de kan slipes huden og forverre eksem.
 • Hvis du er allergisk mot hvitløk eller løk, kan du være allergisk mot aloe vera også. Patch teste huden din før du påfører liberale mengder aloe.
 • Unngå aloe propolis krem ​​hvis du har en bie allergi.

Hjem rettsmidler for å behandle Eksem

Eksem, også kalt dermatitt, er et kløende, irritert hud tilstand som kan føre til infeksjon og arrdannelse hvis den ikke behandles. Områder berørt av eksem vises tørr, rød, flassende, og blistery. Eksem kan også påvirke huden pigmentering.

Ledelsen

Eksem kan styres ved å unngå allergener som forårsaker eller forverrer kløen, slik som sterke kjemikalier og vaskemidler, visse stoffer, dyr dander, temperaturendringer og stress. Søk medisinsk behandling hvis tilstanden er alvorlig.

Behandling

Det finnes ingen kjent kur for eksem. Men det er hjemme rettsmidler som roer hudens reaksjoner på eksem utbrudd ved lindrende eller hindre kløe. Eksempler på hjem rettsmidler til å gjelde for de berørte områdene er:

Cold komprimerer Kokosolje Havregryn og vann gjort til et lim Trollhassel Spearmint blad juice Paste bestående av gurkemeie pulver og bitter neem blader lim laget av kamfer og sandeltre lime Mashed papaya frø afrikansk shea butter

Hvordan å behandle Eksem på en tre år gammel

Eksem, en tilstand som forårsaker betennelse i huden og kløende utslett, kan være spesielt irriterende for små barn. Fordi deres hud er mer følsom enn voksen hud, mange 3-åringer lider av eksem. Med disse enkle behandlinger, men du kan lindre og helbrede din 3-åringens eksem på kort tid.

Bruksanvisning

Eksem behandlinger

Bruk kun milde rensemidler for å vaske din 3-årige hender og kropp, ikke vanlig såpe. Gjennomsnittlig såper inneholder dufter som forårsaker hud allergier, så det er best å styre klar av dem. Milde såper, for eksempel Moisturel, Dove og Neutrogena, fungerer like bra og er langt mindre irriterende for sensitiv hud.

Ice det. Når barnet ditt har en blusse opp, sette isbiter i en liten plastpose, pakk den i et håndkle, og plasser den rett over kløende områder. Dette er en enkel og rimelig måte å redusere hud betennelser og berolige barnet ditt.

Milk det. Hvis barnets hud begynner å sive, bruk en kald melk kompress for å lette kløe. Bare helle kald melk på en bomullsdott og bruke den til det berørte huden i omtrent tre minutter. Deretter gjen suge bomull ballen igjen og bruke den på nytt fem ganger, eller så mange ganger som barnet ditt vil tillate. Gjenta denne prosessen flere ganger per dag. Husk alltid å vaske huden i kaldt vann når du er ferdig slik at melkerester gjør ikke barnets hud lukt.

Bruk kun parfyme, fargestoff frie vaskemidler og ikke bruk tørketrommel ark. Kjemikaliene som brukes i mange vaskemidler og tørketrommel ark forblir ofte på rene klær, og kan forårsake eksem flare-ups hos barn. Interessant, men de fleste tøymyknere ikke føre til problemer, så gjerne fortsette å bruke dem.

redusere hyppigheten og lengden på ditt barns bad tid. Vann gjør huden tørr som fører til eksem utbrudd. Bade barnet ditt bare når det er nødvendig, gjør det så fort som mulig, og holde vannet så kul som du kan fordi varmt vann fører også til tørr hud.

Ikke bruk baby-lotions. Selv om det er fristende å bruke baby-lotions på 3-åringens hud, de fleste baby-lotions inneholder ingredienser som faktisk forårsaker hudirritasjon. Prøv Eucerin Cream eller Aquaphor stedet.

Gi barnet ditt en havremel bath. Pulverisert havremel, for eksempel den type laget av aveeno, kan gi lindring eksem. Igjen, sørg for å holde badet kort og bruke lunkent vann.

8. Prøv lakris kur. Naturlig lakris inneholder et kjemikalie som kalles glycyrrhetinsyre som har anti-inflammatoriske egenskaper. Derfor kan sprinkling pulverisert lakris rot på ren hud brukes til å behandle huden betennelser forårsaket av eksem.

Tips og advarsler

 • Hvis disse metodene ikke hjelper å rydde opp barnets eksem, søke råd hos en hudlege. Barnet ditt kan ha en infeksjon eller svært alvorlig tilfelle av eksem som krever profesjonell medisinsk behandling for å kurere. Det kan være lurt å holde barnets negler klippet veldig kort for å unngå muligheten for hudinfeksjon fra intens kløing.

Hvordan bruke lavendel å behandle Eksem

Hvordan bruke lavendel å behandle Eksem


Eksem er gruppe av hudsykdommer som kan påvirke forskjellige mennesker på forskjellige måter. Noen mennesker viser symptomer med tørre kløende flekker av hud, mens andre føler brenning og lider av blødning. Lavendel har beroligende egenskaper. Personer som har "tørr" eksem (ingen åpne sår eller lesjoner) kan være i stand til å behandle sine symptomer med det.

Bruksanvisning

Mål 2 ss. hver av fersk lavendel knopper og havregryn. Bruk vanlig havregryn bare for denne oppskriften, ikke flavored slag.

Sett lavendel og havregryn i en blender og puls til det er godt blandet. Duften lavendel er bør være ganske sterk.

Spre ut noen cheesecloth. Du må kanskje bruke mer enn ett lag så blandingen ikke faller gjennom. En musselin pose eller annet porøst materiale som kan brukes i tillegg.

Ta lavendel blandingen ut av blenderen og legg den i midten av cheesecloth. Trekk opp sidene for å gjøre en pose. Bruk en hyssing eller bånd til tett lukke posen, og etterlater en lengde på snor hengende ned.

Kjør et varmt bad, og legger 2-4 dråper lavendel essensielle olje til karet. Oljen vil bidra til å skape en beroligende damp med damp fra badet.

Bruk den lange enden av strengen fra lavendel-havremel bag å knytte det på badekar kranen. Posen bør være helt nedsenket i vann.

Gni posen på tørr hud som du bade. Blandingen kan hjelpe behandle kløe som du slappe av i ditt duftende bad.

Legg en dråpe lavendel essensielle olje til noen vanlig, uparfymert bodylotion. Påfør på huden din etter bading.

Tips og advarsler

 • Hvis tiden ikke tillater for en full lavendel badebehandling, prøve å bruke kule lavendel vann i stedet. Hell kokende vann over tørket lavendel og la den suge. Chill vannet i kjøleskap etter at strai ut bladene. DAB på din tørr hud etter behov.
 • Snakk med legen din for å sørge for at det er greit for deg å behandle eksemet med lavendel rettsmidler. Noen eksem er brakt videre av utenlandske irritanter som kommer i kontakt med huden. Hvis du lider av denne typen eksem, kan lavendel ikke være det klokeste valget av behandlinger.

Hvordan behandle Eksem og Psoriasis Med Tea

Hvordan behandle Eksem og Psoriasis Med Tea


Eksem og psoriasis er hudirritasjoner som er vanskelig å kontrollere. Det er nå anbefalinger til å bruke urte te å bidra til å rydde ut og gifte innsiden av tarmen. Dette i sin tur bidrar til å legge til helbredelse av huden deres plager. Ifølge Mother Nature nettsted, er sarsaparilla te en blod purifier og lagt til andre urter, hjelper kurere psoriasis, eksem og andre hudlidelser. Per Edgar Cayce er Psoriasis Behandling nettside, det er andre urtete som hjelper som amerikansk gule safran og vann med en klype glatte alm bark. Disse fører til en intern avrusning.

Bruksanvisning

Sett 3 kopper vann i en ulmende gryte på brenneren. Ifølge Mother Nature nettside, legge 1/2 ts hver av sarsparilla rot, lakris rot, Burdock root, pau d'arco bark og bupleurum root (dette er valgfritt).

småkoke forsiktig i 10 minutter og slå av varmen. La urtene sitte i vannet for en annen 10 minutter, og deretter press te gjennom en ren klut i en annen gryte.

Drikk en kopp av denne urtete tre ganger per dag.

Tips og advarsler

 • Disse te er anbefalt i tillegg til medisiner for eksem og psoriasis.

Hvordan behandle Eksem på et budsjett

Min sønn ble født med fryktelig Eksem og har fortsatt å kjempe gjennom sitt korte liv. Vi begynte å bruke tonnevis med penger på co-betaler for resepter og over-the-counter medisiner og kremer. Etter hvert som årene gikk, ble jeg plukket opp tips fra andre mødre som har gjort store utbrudd en ting fra fortiden. Jeg er ikke lege, heller ikke jeg har en medisinsk bakgrunn. Bare en mor å dele noe jeg skulle ønske jeg hadde kjent tre år siden.

Bruksanvisning

•  Jeg kjøpte hver spesialitet lotion og krem som ble anbefalt til meg av ulike leger i over et år, og de ​​gjorde alle hjelpe noen. Endelig en besøker legen fortalte meg å bare bruke vaselin. Hun sa at så snart min sønn kom ut av dusjen for å la ham "drypp tørke" og å anvende vaselin sjenerøst til hele kroppen. Det fungerer som en sjarm. Jeg pleier å sette på lange PJs etter å gni ham ned for å holde ham fra å få alt fettete. Men det koster meg mindre enn $ 2 i måneden for å smøre ham opp i motsetning til $ 20- $ 30 jeg var utgifter, og det fungerer bedre!

En venn av meg, hvis sønn har også eksem, ble bemerket på hvordan hans Eksem ryddet opp i løpet av en helg på stranden, og jeg gjorde noen undersøkelser på nettet om det. Havsalt er sterkt anbefalt for behandling av eksem. Jeg kjøpte en fin størrelse container på min matbutikk for mindre enn $ 1.50. Jeg bruker ca ¼ av en kopp hver gang jeg kjører et bad for min sønn. Nå, i stedet for å måtte jag ham gjennom et bad jeg la ham sitte og nyte det som det faktisk hjelpe huden hans.

Under normale omstendigheter salt og vaselin tendens til å holde fakkel-ups til et minimum i disse dager. Når en flair-up skjer holder jeg en billig merkevare av hydrokortison krem ​​på hånden. Vanligvis en eller to dager med behandling vil helt sveiv inn. Hydrokortison kremer faktisk tynne huden og bør brukes med måte på små barn.

Tips og advarsler

 • Jeg er ikke lege, heller ikke jeg har medisinsk utdanning. Dette virker kanskje ikke på deg eller barnet ditt.

Hvordan behandle Eksem på Øyelokkene

Eksem er en betennelse i overhuden som kan beskrive et bredt spekter av hudsykdommer. Det er vanligvis et tørt utslett preget av symptomer som rødhet, hevelse, flassing, sprekker og blødninger. Eksem på øyelokkene er spesielt irriterende siden dette området er så følsom. Eksem på øyelokkene er vanligvis behandles med anti-klø medisiner og støttende tiltak.

Bruksanvisning

Bruk steroid kremer. Kløe forårsaket av eksem er generelt effektive med steroid kremer uavhengig av det berørte området. Men disse kremene har bivirkninger og er spesielt uegnet til langtidsbruk på øyelokkene siden de kan føre til fine rynker.

Utfør tiltak som er spesifikke for eksem på øyelokkene for å hindre ytterligere irritasjon i dette følsomme området. Avstå fra å bruke sminke rundt øynene og vaske ansiktet med en mild og parfymefri såpe. Unngå eksponering for varme og støv. Noen mennesker kan ha nytte av å bruke briller i stedet for kontaktlinser.

Bruk immunsuppressive for alvorlige tilfeller av eksem. En lege kan forskrive legemidler som hemmer immunsystemet når eksemet ikke svare på andre former for behandling. Immundempende som Prednisolon kan dramatisk forbedre din eksem, men de har også mange og alvorlige bivirkninger.

Påfør fuktighetskremer til øyelokkene. Eksem er ofte forverret av tørr hud, og fuktighetsgivende er en viktig egenomsorg behandling for eksem. Du bør bruke tykkere emollients som Balneum og Oilatum for tørr, flassende hud forårsaket av eksem.

Unngå mat som kan forårsake eksem. Noen tilfeller av eksem kan utløses av allergi mot matvarer som kaffe, egg, mais, nøtter, soyaprodukter og hvete. Denne tilnærmingen for behandling av eksem fremdeles er i den eksperimentelle stadium, men.

Hvordan å behandle Eksem på en Toddler

Hvordan å behandle Eksem på en Toddler


Eksem er en hud tilstand som er vanlig i babyer og småbarn. Eksem er en hud irritasjon som fører til utslett, tørr hud og noen ganger hevet lesjoner på huden som oser og bli sprø. Eksem kan være forårsaket av mat eller miljømessige allergier, eller fra ukjente årsaker. Behandle en pjokk eksem kan noen ganger være vanskelig på grunn av det faktum at små barn ikke alltid forstår deres tilstand og kan motstå behandling. Livsstilsendringer, så vel som medisiner, kan anvendes for å behandle en smårolling eksem.

Bruksanvisning

Bruk unscented, milde såper når bading barnet ditt. Bath produkter for babyer og småbarn pleier å være parfymert, men kjemikaliene kan irritere barnets hud hvis han har eksem. Kontroller at badevannet er lunkent å unngå overdreven uttørking av huden.

Legg kolloidalt havremel til barnas badevannet hvis hennes eksem forårsaker henne til å klø. Kolloidalt havremel er en meget fine korn og er en naturlig beroligende middel for kløe. Tillat barnet å suge i et varmt badekar i 15 til 20 minutter; gi henne noen badeleker å fordrive tiden.

Pat barnet tørt etter hennes bad og slather huden hennes med en uparfymert fuktighetskrem laget for svært tørr hud. Kidshealth.org foreslår også å bruke vaselin for å forsegle i fuktighet. Småbarn kan være nysgjerrig på "goopy" stoffer; la barnet hjelp gni i kremer som en del av rutinen.

Kle barnet i bomull klær eller andre lette, naturlige stoffer som holder huden kjølig og ikke bidrar til ytterligere irritasjon. Unngå tung sovende-type pyjamas som kan føre til at pjokk å svette, som svette kan irritere huden hans enda mer. Bruk lette sengetøy for å unngå overoppheting om natten.

Clip barnets negler med jevne mellomrom, slik at de alltid er kort. Småbarn kan ikke forstå at du ikke riper når de er kløende, og kan forårsake blødninger hvis deres negler forårsake åpne sår til deres hud. Hyppig håndvask kan også holde eksem lesjoner fra å bli smittet.

Prøv en eliminasjonsdiett, under barnelege tilsyn, i et forsøk på å finne ut om en matallergi som forårsaker barnets eksem. Melk og egg er vanlige matallergier hos svært små barn, og kan forårsake eksem flare-ups. Fjern disse elementene fra barnets kosthold og se om hennes tilstand bedres. Husk å gi rikelig med vann, som ifølge Kidshealth.org, bidrar til å holde tørr huden fuktig.

Spør barnets lege dersom aktuelle medisiner som er aktuelle for behandling av sitt eksem. Steroid kremer er noen ganger foreskrevet for dette formålet, samt medisiner som kalles Elidel og Protopic. Keepkidshealthy.com forklarer at de to sistnevnte medisiner bør ikke brukes på barn under to år, men kan være aktuelt dersom den eldre pjokk har alvorlig eksem.