Digidexo.com

Første symptomene på Lyme sykdom

Lyme sykdom symptomer kan imitere andre sykdommer og kan feildiagnostisert. Av denne grunn, kan de første symptomene på denne sykdommen være forskjellig for alle. Hvis tidlige symptomer er savnet eller ikke vises i det hele tatt, kan de første symptomene på denne sykdommen være senere utviklings seg. Her er symptomene på Lyme sykdom oppført i sin bestilling av progresjon.

Flulike Symptomer

De første tegn og symptomer på Lyme sykdom ofte starter med flulike følelser av hodepine, stiv nakke, feber, muskelsmerter og trøtthet. Mange folk ikke anerkjenne disse som symptomer på Lyme sykdom. Personen med Lyme sykdom kanskje ikke at han ble bitt av flåtten som overført denne sykdommen, så dette er kan være lengst ting fra hans sinn.

Utslett

Et utslett som ligner en blink kan vises på stedet av flåttbitt. Dette kalles erythema migrans. Det kan oppstå innen et par dager eller uker etter bittet. Noen mennesker ikke får utslett i det hele tatt. Dette utslett kan starte opp små og gradvis få større som dagene går videre.

Fatigue

Tidligere symptomer kan være mild eller kanskje ikke i det hele tatt, så det første symptomet på Lyme sykdom for noen individer kan være alvorlig utmattelse. Trøtt og trekk kan være første tegn på Lyme sykdom for mange.

Feber og hodepine

Alvorlig hodepine og feber kan være de første symptomene på Lyme sykdom. Dette kan være en vanskelig diagnose å gjøre, spesielt hvis personen er ikke kjent for å ha vært litt av en hake. Disse feber kan bli veldig høy og har ingen annen medisinsk opprinnelse. Hodepinen er plutselige og alvorlige, og har ingen åpenbare begrunnelsen bak dem.

Muskel og leddsmerter

De første tegn på Lyme sykdom kan være ledd-og muskel smerter og plager. Noen blir så alvorlige at det er vanskelig for personen å gå. Den raske angrep av arthritislike symptomer kan være det første tegn på at du har Lyme sykdom.

Major Organ Engasjement

Det er folk for hvem alle de ovennevnte symptomene går udiagnostisert, og deres første symptomene på Lyme sykdom kan være store organ engasjement som hjerte. Uregelmessige hjerteslag og et hjerte blokkering kan være forårsaket av Lyme sykdom. Dette skjer ikke før senere stadier av sykdommen, men hvis venstre udiagnostisert dette kan være det første symptomet på at det er til stede.