Digidexo.com

Vekttap med en rå vegansk kosthold

Dykke inn i en rå vegansk kosthold for formålet med vekttap tar sterkt engasjement og besluttsomhet. Fordi den typiske amerikanske dietten består av en mengde kunstige farger, smaker og konserveringsmidler, vi naturligvis få eller opprettholde en høyere vekt. Den rå vegansk program bringer kroppen tilbake til sin naturlige tilstand, fôring det næringsstoffer som var ment å hjelpe den trives og vedlikeholde en mager, sunn vekt. Faktisk har noen mennesker mistet 100 pounds og mer å gå rå veganer, og det blir et valg for mange mennesker står overfor ekstreme vekttap.

Integrer rå matvarer gradvis

Som enhver ny diett, vil du ønsker å morph over til rå veganisme sakte slik at du ikke sjokkere systemet, noe som kan resultere i ubehagelige gastrointestinale bivirkninger, og slik at du integrere det som mer av en livsstilsendring enn en rask løsning til vekttap.

Prøv å spise ett måltid helt rå veganer i en uke. Så sakte legge til en annen måltid og deretter en tredje. Raw vegan snacking er lett fordi du kan ta et stykke frukt eller gulrøtter å knaske på i løpet av dagen.

I forhold til kalori sporing, bør du likevel satse på ikke mindre enn 1300 kalorier per dag, helst 1500 for kvinner og 2500 for menn. Raw veganisme hjelper akselerere vekttap fordi du er i hovedsak å konsumere mat som naturen ment og næringsrike matvarer jobbe hardere for å ernære kroppens organer i stedet for pakking på fett.

Du vil også ønsker å konsumere store mengder vann og hjemmelaget juice til drivstoff vekttap. Selv om denne dietten krever svært få verktøy, er en juicer en god måte å sette mot dine næringsstoffer og krydre dagen din.

Begynn på matbutikken

Innkjøp av mat har aldri vært enklere når du spiser rå veganer fordi du vil ønske å handle bare de ytre aisles av butikken. Elementer som faller inn under denne kategorien omfatter alle plantebasert mat som frukt, grønnsaker, rå nøtter, frø eller rå belgfrukter. Leter du etter økologisk mat er også en god idé, som de ikke vil inneholde plantevernmidler eller giftige rester. Du er også kommer til å gjøre flere ukentlige turer til butikken for å sikre at du alltid har den ferskeste råvarer på hånden.

Måltid og snacks eksempler

En rå vegan dag kan se omtrent slik ut. Til frokost, kan du ha en blanding av hakkede fersken, grapefrukt og estragon garnert med sitronskall. Lunsj kan være en stor bolle med gazpacho suppe og middag rå vegan tabbouleh. Snack liberalt hele dagen med frukt vibrering, nøtter og crunchy grønnsaker.

Å være en rå veganer betyr at du må være kreativ med mat, og du bør prøve nye oppskrifter. Faktisk, bør du selv gjøre opp nye oppskrifter. Kaste sammen noen av dine favoritt ingredienser og se hva som skjer!

Den fantastiske aspektet av rå veganisme er at fordi du ikke er å integrere stivelsesrik, bearbeidet eller kokte matvarer i kostholdet ditt, er det lettere å gå ned i vekt. Men husk å se kaloriinntaket, fordi du kan ikke gå ned i vekt hvis du spiser i overkant.