Digidexo.com

Hvordan du skal Skriv en Briller Prescription

En resept for briller bestemmes av en optiker og angir hvordan brillene skal gjøres. En briller resept er registrert på papir mye som en resept for medisiner og inneholder en rekke tall og forkortelser. Brille resepter er vanligvis skrevet i en bestemt rekkefølge.

Hvordan du skal Skriv en Briller Prescription

•  Skriv ned avstandskorreksjon for det høyre øyet først. Høyre øye er notert på latin på optiske resepter som OD (for Ocular Dexter). Deretter ta til venstre øyet som OS (Ocular Sinister). Disse er vanligvis oppført ved siden av bokstavene DV (avstand visjon) på reseptblokken.

Skriv spredningsevne for de glassene som sfærisk kolonne (SPH). Bruk et minustegn (-) for nærsynthet (nærsynthet) og et plusstegn (+) for hypermetropi (langsynthet).

Noter sylinder og akse om nødvendig å korrigere astigmatisme. Dette vil bli tatt opp i kolonnen ved siden av SPH og er noen ganger oppført som CYL. Cylinder er mengden av strøm i din astigmatiske korrigering og aksen er plasseringen av sylinderen i linsen, mellom null og 180 grader.

Angi pupilleavstanden avstand eller PD. Dette er måling i millimeter av avstanden mellom elevene.

Skriv bifokale makt, hvis det er nødvendig. Dette er registrert som ADD eller NV (på nært hold) og vanligvis er skrevet under avstandskorreksjon. Nummeret vil alltid begynne med en tegn (+).

Se bort fra avsnittet om resept bemerket som Prism og Base med mindre det er en korreksjon for muskulær ubalanse i øynene.