Digidexo.com

Hvordan bruke holistisk medisin for å behandle Avhengighet

Hvordan bruke holistisk medisin for å behandle Avhengighet


Holistisk medisin konsentrerer seg om å behandle roten av avhengighetsproblemer. Det graver inn i de underliggende problemene og fokuserer på kropp, sinn og ånd av hver enkelt. Alternative behandlinger som akupunktur er ledende alternativer blant holistiske behandlinger for avhengighet. Holistisk utøvere tror også at ernæring har en effekt på avhengighet. Følg disse trinnene for å lære mer.

Hvordan bruke holistisk medisin for å behandle Avhengighet

Unn Avhengighet Med Akupunktur

forplikte seg til slutt din avhengighet. Bare du har makt til å gjøre en endring.

Velg et akupunktursenter nær deg. Bruk AcuFinder.com å finne en akupunktør (se Ressurser nedenfor).

•  Spør akupunktør om de forskjellige tilvenningen akupunktur behandler. Akupunktur er blitt brukt til behandling av røyking, alkohol, kokain, heroin og avhengighet.

Bruk akupunktur for å redusere cravings for stoffet du er avhengige av.

Vær oppmerksom på at det til tider akupunktur brukes sammen med urte kosttilskudd. Din lege kan sette deg på en diett for å videreutvikle din fremgang og behandling.

Fullfør behandlingsplan for optimale resultater.

Bruk Ernæring å behandle Avhengighet

Begynn å helbrede kroppen din gjennom forsiktig ernæring. Det finnes studier som tyder på at røttene av avhengighet ligge i manglene i hjernen forårsaket av dårlig ernæring.

Utdanne deg selv på riktig valg av matvarer og kosttilskudd for å behandle din avhengighet ved å gå til "Addiction Recovery Guide" hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Ta kosttilskudd, vitaminer og urter for å fylle opp kroppen.

Velg å arbeide med en profesjonell ernæringsfysiolog som er opplært i avhengighet tilfeller. Å ha veiledning kan gjøre en stor forskjell i hvorvidt du er i stand til å holde deg til din recovery plan. Besøk FindaNutritionist.com å søke etter en ernæringsfysiolog i nærheten av deg (se Ressurser nedenfor).

Holdes vekk fra raffinert sukker og bearbeidet mat. Det kan være en sammenheng mellom måten disse matvarene påvirker hjernen kjemikalier og avhengighet.

Hint

  • Sammenlignet med kostnadene for konvensjonelle rehabiliteringssentre, er akupunktur moderat priset.
  • Bli med i en støttegruppe er en god idé når bekjempe avhengighet. Å vite at andre rundt deg vet hva du går gjennom er ganske beroligende.
  • Kombiner din bruk av holistisk medisin med bruk av "konvensjonell vestlig medisin" for best resultat.
  • Hvis du opplever noen alvorlig reaksjon, som hevelse, utslett hud etter å ha spist en ny mat eller ta en urte supplement, oppsøke lege umiddelbart. Også ta kontakt med legen din hvis du plutselig har problemer med å puste.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Hvis du bestemmer deg for å prøve holistitc medisin, holde legen informert om teknikken du gjennomføre.
  • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.