Digidexo.com

Hvordan å miste vekt for en kamp med sport dietter

Mens miste vekt generelt er allerede en vanskelig affære, å miste vekt for å delta i en atletisk hendelse er enda mer stressende. Når du forbereder, må du arbeide for å miste fett samtidig beholde så mye muskelmasse som mulig for å maksimere din atletisk effektivitet. Mens tiden mellom nå og kampen vil bestemme din pacing, vil de prosessuelle elementene i kosten for å beholde muskelmasse forbli ganske statisk.

Hvordan å miste vekt for en kamp med sport dietter

Komme Lean

•  Ha en kroppsfettanalyse utført slik at du vet hvor du står. Kroppsfett testing kan gjøres på de fleste treningssentre og medisinske sentre. En avtale er vanligvis nødvendig, så ring på forhånd for å sikre at de vil være i stand til å se deg. For menn, kommer inn i en kamp på rundt 10 til 12 prosent kroppsfett er en rimelig grad av leanness. For kvinner er noe mellom 12 til 14 prosent kroppsfett vurdert som svært god

Beregn hvor mye tid som gjenstår mellom nå og kampen for å sette din pacing. I tillegg beregne hvor mye vekt du trenger å miste - trekke din nåværende vekt fra din anslått kroppsvekt på ønsket nivå av kroppsfett. Fordel dette jevnt over hvor mye tid du har tilgjengelig til å forberede seg. Fordi langsom og jevn vekttap har mindre sjanse for å miste verdifulle muskelvev enn blitzkrieg vekttap, vil du ønsker å benytte din tilgjengelige tid til det maksimale.

Hold en journal detaljering maten du spiser i løpet av dagen, deres totale kalorier og deres macronutrient sammenbrudd. Macronutrient sammenbrudd refererer til antall gram protein, karbohydrater og fett i hvert element. Bestem på forhånd hvor mange kalorier du skal spise per dag basert på hvor mye vekt du trenger å miste, og hvor raskt det må gå tapt. Det er omtrent 3500 kalorier i en kilo kroppsvekt, så hvis du tar sikte på å miste en kilo i uken, må du spise 500 færre kalorier per dag enn normalt for å utføre denne oppgaven. Generelt, fylle din diett med bare sunne, naturlige matvarer som magert kjøtt, frukt, grønnsaker og sunne fettkilder som olivenolje, nøtter, frø, og fiskeolje. Unngå bearbeidet mat, sukker, alkohol og raffinert mel elementer mens slanking.

Sett en daglig carb sats i henhold til din nåværende nivå av kroppsfett. Slankere individer er mer insulin-sensitive (bedre i stand til å bruke inge karbohydrater) enn de som bærer ekstra vekt, slik at de kan spise mer karbohydrater mens slanking, som de har mindre sjanse som å lagre dem karbohydrater som kroppsfett. Ifølge ytelse coach Christian Thibaudeau, mål for 0,25 g / lb av kroppsvekt hvis du er mellom 15 til 20 prosent kroppsfett, 0.35g / lb av kroppsvekt hvis du er mellom 12 og 15 prosent kroppsfett, og 0.45 g / lb kroppsvekt hvis du er mellom 10 og 12 prosent kroppsfett.

Til slutt, fyll resten av kostholdet ditt med en lik andel av kaloriene fra fett og kalorier fra protein. Husk å holde deg begrenset til de sunne elementene som er nevnt ovenfor. I tillegg, husk at et gram fett har omtrent dobbelt så mange kalorier som et gram protein eller karbohydrater, så du blir nødt til å forbruke to gram protein for hvert gram fett i kosten for å holde ting selv.