Digidexo.com

Naturlig hjemme bøte for Kidney Treatment

Nyrene er et svært viktig organ i kroppen. Deres primære funksjon er å rense blodet for giftstoffer og forebygge infeksjoner og sykdommer. Den beste måten å stoppe en forestående infeksjon er å gjøre en nyre rens.

Vann

Vann er en av de mest avgjørende komponenter til å holde nyrene friske. Dette vil bidra til å skylle bakterier og toksiner ut av urinveiene og fortynne farlige stoffer i kroppen. Drikk minst åtte glass vann hver dag. De som har en nyre infeksjon eller er utsatt for dem bør drikke minst 10 til 12 glass vann om dagen. Du bør unngå koffeinholdige drikker som kaffe og brus, syrlig juice som sitrusbaserte juice og alkoholholdige drikkevarer. Disse kan forverre symptomer på en nyre infeksjon.

Cranberry Juice

Tranebærjuice har lenge vært kjent for å behandle infeksjoner i urinveiene. Tranebærjuice produserer hippuric syre i urinen som hindrer bakterier fester seg til veggene i blæren. Dette er også nyttig i å hjelpe til å hindre nyrestein dannes også. Pass på at juice du drikker er usøtet, 100 prosent tranebærjuice. Mange juice på matbutikken har mye sukker og tilsetningsstoffer, slik at du kan ha til å gå til en spesialitet helsekost butikken for å få ren tranebærjuice. Hvis dette ikke er tilgjengelig, eller du ikke liker smaken, kan du erstatte tranebær kapsler i stedet.

Uva Ursi

Urten UVA Ursi, også kjent som bearberry, har blitt brukt medisinsk i hundrevis av år. Dette anlegget har vist seg å være nyttig i behandling av tilstander i nyrene, blæren og urinveiene. Den kan brukes eksternt for mindre kutt og skrubbsår fordi den har antiseptiske og sammentrekkende egenskaper. Imidlertid, som en nyre rensemiddel, er det inntatt i form av te eller kapsler. Det detoxifies urinveiene og forbedrer nyre helse.

Ifølge University of Maryland Medical Center, bør du suge 3 oz. av tørkede blader i 5 ml vann i 12 timer. Strain, varme og drikke minst tre ganger om dagen. Du kan også ta 2-4 g av urte kapsler daglig.