Digidexo.com

baby gisper etter luft

Hvordan å miste baby fett etter graviditet

Hvordan å miste baby fett etter graviditet


Trenger å miste babyen fett etter svangerskapet? Du er ikke alene. For hver ny mamma som spretter tilbake til en størrelse 6 to uker etter fødselen, er det to flere som ikke kan synes å riste vekt måneder og kanskje år etter at barnet har gjort en debut.

For de som faller i sistnevnte kategori, er det tid for drastiske tiltak - samtidig innser at postpartum kroppen har vært gjennom en utrolig, livsforvandlende erfaring og litt ekstra vekt er en svært vanlig bivirkning.

Her er hvordan å miste babyen fett etter svangerskapet.

Hvordan å miste baby fett etter graviditet

Asses situasjonen. hvor mange ekstra pounds er fortsatt henger rundt? Hvor mange pounds trenger å gå tapt? Å vite hva du er opp mot er det første skrittet. Du kan måle din vekttap i pund eller inches, eller begge deler; sørg for å ta opp statistikken din når du starter.

Øk selvbevissthet ved å holde en mat-og treningsdagbok (en liste på et stykke papir er greit) i tre dager. Er du snacking mer enn du realisert? Er dine måltider høy-kalori? Har en mer stillesittende, mindre aktiv livsstil blitt normen?

Lag en plan. En kombinasjon av kosthold endringer og økt fysisk aktivitet er den beste måten å miste babyen fett etter svangerskapet, raskt. Siden du har å brenne 3500 kalorier for å miste en kilo, spise mindre og trene mer for å oppnå et netto tap på 500 kalorier daglig vil tillate deg å miste ett pund per uke.

gå, løpe, sykle eller svømme tre ganger i uken, som alternerer med en pilates / core-styrke trening tre andre dager i uken, med en dag å være en "hvile" dag der du kan gå en tur eller gjøre strekninger, men ingenting anstrengende.

Eksempel workout tidsplan:

M- Jog 1/2 mil
T- Do Pilates matte-arbeid rutine
W- Jog
R- Pilates
F- svømme runder
S Yoga trening
S-Rest

redusere matinntaket, som begynner med eliminering av tomme kalorier som søtsaker, hvitt brød, tomme karbohydrater, brus, juice og kjeks.

Forbedre kostholdet til å inkludere sunt fett, godt kjøtt og hele korn. Ta en spiseskje extra virgin kokosolje før et lett måltid tidlig på ettermiddagen. Fettet vil mette deg og hindre cravings; og kokosnøttolje er anbefalt for vekttap.

Ta den nye babyen for en tur på ettermiddagen eller tidlig kveld. Ikke bare vil dette hjelpe deg å miste babyen fett etter svangerskapet, men det kan bidra til å roe den nyfødte under hva som er typisk en førsteklasses masete tid.

Ta stolthet i dine prestasjoner. Progress kan være treg til tider, men din innsats er viktig, og du vil lykkes. Hold på det!

Hint

 • Det tar ca 3500 kalorier for å gjøre en pund. Figur du må kutte 500 kalorier om dagen for å miste ett pund per uke.
 • Ikke prøv å miste babyen fett etter svangerskapet hvis kroppen din er fortsatt healing, Gi deg selv tid til å føle deg bedre før du prøver å komme tilbake i form.

Babyen astma symptomer

Babyen astma symptomer


Astma er en svært alvorlig puste tilstand som noen babyer utvikle tidlig i livet. Den eksakte årsaken er ukjent, men mange mener at det er visse triggere som genetikk, forurensning og fysiske svekkelser som kan føre til en baby å oppleve astmasymptomer. Astma er svært plagsom for både barnet og foreldrene. Foreldre kan bli veldig skremt når de ser deres spedbarn sliter med å puste. Barn og babyer har en mye mindre luftveier enn en voksen, så symptomene kan være mer alvorlig.

Spasmer

Kramper kan oppstå luftveiene blir irritert. Luftveiene blir trangere gjør det vanskelig å puste. Et angrep kan vare i flere minutter til timer, og et alvorlig angrep kan kreve medisinsk behandling. Når et barn har en alvorlig astmaanfall, kan de begynne å få panikk eller selv gå inn i sjokk fordi det ikke er nok luft å komme gjennom.

Gisper

Babyer kan gispe etter luft som de sliter med å puste på grunn av tetthet i brystet sitt. Sliter med å puste fører til at barnet til å jobbe hardt for å få ut all luften de kan i en mye mindre sammensnørt luftveier. Gisping kan vare i noen få sekunder til flere minutter. Det beste å gjøre når et barn er gisper er å holde ham eller henne rolig.

Tungpustethet

Tungpustethet er en lyd som er produsert fra vanskelig å puste. Barnet kan hvese som han eller hun puster fordi bare en liten mengde luft kommer fram. Tungpustethet er lik gisping, men i et lavere tempo. Lyden av tungpustethet er lik lyden av piping i lungene området hver gang barnet puster eller puster ut.

Hoste

En mild astma symptom er hoste. Hoste resultater fra luftveiene som er innsnevret og irritert, ligner på forkjølelse. Den hoste produseres er en tørr skurrende hoste. Noen andre ting som kan utløse astma hos babyer er allergener fra dyr dander, kakerlakk allergener, mugg, kjemikalier, støvmidd eller til og med fjær.

Tetthet i brystet

Når mindre luft er i stand til å få til lungene, kan en liten baby oppleve tetthet i brystet. Som han eller hun sliter med å puste, vil brystet bli veldig stramt puste innsats. En damp gni kan bidra til å løsne opp noen slim eller slim i brystet og gjøre puste lettere.

Behandlinger for Infant Astma

Det er mange ting du kan gjøre for å hjelpe barnet ditt møte med astmasymptomer. Hvis symptomene er alvorlige, kan medisiner være nødvendig for å holde barnet fra å ha et alvorlig angrep. Babyer får ofte en oppmålt dose inhalator (MDI) for å behandle sin astma. I det siste, var inhalatorer der utstyrt med et medikament som heter Albuterol Sulfate HFA, til et tryggere alternativ kalt Hydrofluronalkane funnet å være mer effektive med babyer.

Noen babyer med astma er mangelfull i visse vitaminer som vitamin B6, vitamin C, maganese, og selen. Finn vitaminer som er laget spesielt for spedbarn i tillegg til probiotika. Barn med astma har også lave nivåer av gastrisk saltsyre, å lage fordøyelsen vanskeligere. Sunn flora kan bekjempe dette problemet ved å forbedre fordøyelsen. Morsmelk inneholder flora i tillegg til andre vitaminer. Barn som får morsmelk har en mye lavere forekomst av astma og allergi.

Vurdere å fjerne tepper og bytte til fliser eller tregulv. Teppe raser bakterier og andre astma triggere. Noen barn med astma vil også ha eksem også. Velg økologisk bomull klær og sengetøy, og holde seg borte fra sterke såper.

Spedbarn puste problemer

Spedbarn puste problemer


Spedbarn puste problemer stammer fra flere triggere som luftveisinfeksjoner, for tidlig fødsel, astma og allergier. Disse problemene kan føre til en baby til å gispe etter luft, hvese og hoste. Andre faktorer som kan kompromittere et spedbarn luftveier er genetisk sykdom, vitaminmangel og C-delen fødsler. The March of Dimes Foundation sier Even fullbårne babyer født ved keisersnitt kan ha pusteproblemer. Spedbarn kan ha respiratoriske problemer for noen få korte uker etter fødselen, men noen ganger pusteproblemer blir langvarig avhengig av årsaken.

Gisper etter luft

Gisper etter luft er et spedbarn puste problem som er sett i babyer som har astma og allergi. En baby sliter med å puste fordi hans luftveier er kompromittert fra betennelse tilstanden forårsaker. Men gisper etter luft er ikke alltid forårsaket av astma.

Babyer som er født via keisersnitt kan gispe etter luft kort tid etter fødselen eller når de kjemper en øvre luftveisinfeksjon. Den MedlinePlus nettsted sier respiratorisk syncytialt virus (RSV) kan være alvorlig hos spedbarn, spesielt babyer som faller inn i høyrisikogrupper. The University of Mississippi sier at premature babyer faller inn i en høyrisikogruppe fordi de har underutviklede lunger og andre helsemessige problemer. Andre spedbarn utsatt er babyer som har fødselsskader eller genetiske lidelser.

Spedbarn gispe fordi de prøver å fylle lungene med mer oksygen. De kan åpne munnen virkelig bred og lage gryntelyder i tillegg.

Tungpustethet

Tungpustethet er et annet spedbarn puste problem som er ofte forårsaket av astma og andre luftveisinfeksjoner. Spedbarn som er i neonatal intensivavdeling (NICU) kan hvese av og på hele dagen. The Kid Health nettsted sier triggere som for tidlig fødsel og astma føre til lungene og luftveiene til å stramme og produsere mindre slimete. Dette fører til en baby å slite og pust unormalt.

Men kanskje tungpustethet bare være en midlertidig pust problem avhengig av årsaken. Dr. William Sears, forfatter av "The Baby Book", sier at spedbarn tungpustethet kan være forårsaket av spytt og gulpe opp melk. Han beskriver sant tungpustethet som anstrengt pust og grotting i brystet.

Ta barnet til legen hvis du tror hun viser symptomer på sann tungpustethet.

Rapid Breathing

Rask pust, som er forbundet med astma og andre forhold, er en annen sak spedbarn noen ganger sliter med. Sears sier at rask pust, også kalt pesende, er vanlig hos nyfødte. Rask pust bare kan tyde på at barnets lunger er irritert av sigarettrøyk eller noe i luften. Men noen ganger rask pust er et signal om at noe mer alvorlig skjer. Gå til legen din hvis barnet viser rask pust symptomer.

Vedvarende hoste

Vedvarende hoste er også ofte sett i både høy risiko og lav risiko spedbarn. Noen ganger kontinuerlig hoste er rett og slett skyldes en slew av forkjølelse at barnet ditt får i løpet av sitt første leveår, og noen spedbarn blir syke oftere enn andre.

Andre årsaker til vedvarende hoste kan være astma eller kronisk lungesykdom. Sears råder foreldre til å la barna å puste damp i 20 minutter hver par timer for å bidra til å åpne opp lungene. Du kan kjøpe en luftfukter eller slå på dusjen og sitte på badet med babyen. Dette er nyttig med babyen din lider av en luftveisinfeksjon.

Om Kveles

Kveles er manglende evne til å puste forårsaket av en blokkert, hoven, eller innsnevret luftrør. Det er et medisinsk nødstilfelle som kan føre til hjerneskade eller død. Under en episode av kvelende, kan luften ikke kommer i lungene, noe som resulterer i redusert oksygenering i blodet og vitale organer. Hvis luftveiene ikke blir raskt fjernet, følger døden. Choking påvirker mennesker i alle aldre, men er mer vanlig hos barn. Forebygging og umiddelbar behandling av choking kan redde tusenvis av liv hvert år.

Betydning

Ifølge det amerikanske Røde Kors, mer enn 3000 mennesker dør hvert år som følge av kvelning. Den vanligste årsaken til fatalt choking er mat, som er estimert til å stå for nesten 70 prosent av alle choking saksframstillingen i akuttmottakene over hele landet. Dette tallet er svimlende, spesielt med tanke choking på mat er en av de mest forebygges former for kvelning. Mange som choke blir behandlet på riktig måte, og lider ingen varige effekter, men andre opplever permanent hjernen, nevrologiske eller andre skader. Tusenvis dør.

Typer

Det finnes fire hovedtyper av choking: choking på grunn av mekanisk obstruksjon, på grunn av halsen hevelse, på grunn av kvelning, og på grunn av obstruktiv søvnapné. Kveles forårsaket av mekanisk obstruksjon resultater fra blokkeringen av en persons luftveiene som følge av et fremmedlegeme, som for eksempel marmor eller stykke mat. Kveles kan også skyldes infeksjon når halsen vev svulmer stengt og vanskeliggjør puste. Denne typen choking kan også være forårsaket av en allergisk reaksjon. Kvelning oppstår når et eksternt trykk lukkes luftrøret og hindrer inntak av oksygen. Til slutt, obstruktiv søvnapné forårsaker choking under søvn når vev i kroppen hindrer luftveiene. Denne typen choking er mest vanlig hos overvektige menn og i de som sover på ryggen. Andre risikofaktorer for obstruktiv søvnapné er røyking, lungesykdom, og mye bruk av alkohol. Obstruktiv søvnapné er den eneste typen av røyking som ikke anses som et medisinsk nødstilfelle, men det krever behandling av lege.

Funksjoner

Choking, uansett årsak eller type, kutter av lufttilførselen til lungene og reduserer oksygentilførsel i blodet. Tegn på en fullstendig blokkert luftveiene inkluderer å være ute av stand til å snakke eller be om hjelp, blir blå rundt munnen eller i ansiktet av mangel på oksygen, flytte eller tviholder på halsen i et forsøk på å få hjelp, og tung pust som resulterer i en høyfrekvent pipelyd. Det neste symptomet er vanligvis mangel på bevissthet. Under en episode av obstruktiv søvnapné, kan en person gispe etter luft, slutter å puste helt, eller vekke plutselig, noen ganger tviholder halsen eller brystet. Søvnighet på dagtid er et annet vanlig symptom på søvnapné. I de tilfeller hvor struping er på grunn av infeksjon, andre symptomer er generelt til stede, slik som feber og tegn på sykdom. Alvorlige allergiske reaksjoner kan føre til hevelse i ansiktet eller elveblest, men noen ganger choking er det første symptomet.

Advarsel

Choking, bortsett fra under en episode av søvnapné, er en medisinsk nødsituasjon og krever øyeblikkelig legehjelp. Langvarig choking, selv om pasienten overlever, kan resultere i hjernen og nevrologiske skader på grunn av utilstrekkelig oksygen nå hjernen og andre organer under en kvelnings episode. En ambulanse bør kalles umiddelbart, noen bør begynne choking, og forsøker å fjerne et fremmedlegeme fra halsen bør bare gjøres dersom objektet er godt synlig og tilgjengelig. Dersom behandling er ikke tatt når du forsøker å fjerne fremmedlegemet og gjenopprette puste, kan objektet bli skjøvet lenger inn i kvelende persons hals. Dette kan gjøre utvinning mer langvarig og komplisert når lege eller ambulanse.

Forebygging / løsning

Kvelende forebygging bør være en bekymring i hver husstand, spesielt i boliger med eldre mennesker og små barn. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, babyer under ett år er i størst fare for å kveles. De fleste tilfeller av kvelning hos små barn er forårsaket av mat, og denne årsaken er lett forebygges. Barn bør være under oppsyn hele tiden når du spiser og spiller, og de bør ikke bli tilbudt mat som rosiner, druer, eller skiver av rå gulrøtter eller pølser. Ingen barn under tre år bør gis leker med små biter, uansett hvor avansert barnet vises. Voksne står i fare for choking på mat også, og bør unngå tunge alkoholforbruket, både under og før du spiser. Barn og voksne bør unngå å ler og snakker med full munn. Unngå alkohol, røyking, og beroligende midler før søvn kan noen ganger hindre fastlåsing forårsaket av obstruktiv søvnapné. Behandling av choking varierer avhengig av årsaken, men akutt medisinsk bistand bør innkalles ved første tegn svelging. Heimlich manøver bør forsøkes på noen choking på et fremmedlegeme. En trakeotomi ofte utføres av helsepersonell på stedet før transport hvis den kvelende ikke umiddelbart kan løses på en annen måte. Behandling av hals hevelse forårsaket av allergiske reaksjoner kan noen ganger behandles med medisiner. Personer med søvnapné kan få en enhet til bruk under søvn som skaper et positivt luftveistrykk og gir en sunn blanding av luft og oksygen.

Symptomer på Cold utløst astma

Fysisk belastning på lungene kan bringe på et astmaanfall inkludert kaldt utløst astma. Alvorlighetsgraden av symptomene kan ikke være tydelig for betrakteren først før ser inn i offerets ansikt og innser hva han opplever. Tid er kjernen som om angrepet er lov til å fortsette, kan det kalde utløst astma angrep asphyxiate offeret.

Funksjon

Når et offer er slått ned med et astmaanfall, følger innsnevring av luftveiene sterkt begrenser luftstrømmen. Gisper etter luft kan bli klart sammen med exhaling en pust i lange perioder av gangen. Offeret kan ikke være i stand til å tale; bare kommunisere gjennom øynene. Offeret kan få hoste spasmer hvor han ikke er i stand til å trekke pusten eller snakke.

Effekter

Symptomer på kuldeindusert astma inkluderer cyanose, en tilstand som gjør huden og leppene blir blå gjennom mangel på oksygen. Offeret skal spørres om han har en inhalator på dette punktet, eller bli tatt til ER for behandling.

Advarsel

Forvirring og tap av bevissthet er et viktig symptom på kuldeindusert astma og en ambulanse bør kalles umiddelbart for å spare offerets liv. Hjernen, på dette punktet, er utsultet på oksygen og krever umiddelbar behandling av helsepersonell.

Forebygging / løsning

For å hindre kald utløst astma er det viktig at astmatikere avstå fra å utøve utenfor i vintermånedene eller i uoppvarmede rom. Lungene reke lett og kald utløst astma tar sekunder å begynne i en kald atmosfære. Når de går ut i kaldt vær vikle en ull skjerf rundt munnen og hodet for å holde puste varm luft. Utøve moderat i en oppvarmet plass, og alltid sørge for at du har din inhalator hendig å ta puffs ved første tegn av kulde utløst astma eller astma forårsaket av over-trener.

Fordeler

Besøker din helsepersonell for å diskutere dine astmasymptomer og en effektiv behandling for å redusere alvorlighetsgraden av angrep, vil ofte resultere i en resept på en inhalator. Offentlige ytelser kan samles for astma og andre vanlige plager i babyer, barn og voksne.

Om Dry Drowning

Tørr drukning utgjør mindre enn 15 prosent av alle drukningstilfeller. Det tilsvarer om lag 500 personer per år i USA. Tilstanden kommer om når en person ikke kan ta opp oksygen fra luften. Tilstanden er ofte forårsaket på grunn av skader i luftveiene, en endring i måten kroppens vev ta inn og lagre oksygen, og uventet lammelse av visse muskler. Men det kan også oppstå fra å puste i andre gasser enn oksygen. Tørr drukning har også vært kjent for å oppstå i løpet av en beryktet form for tortur som kalles waterboarding.

Time Frame

Det kan ta så lenge som 72 timer å vise symptomer på tørr drukning, så det kan være svært vanskelig å diagnostisere tilstanden selv for de som er kjent med den.
Typiske symptomer på tørr drukning inkluderer ekstrem tretthet samt drastiske endringer i atferd. Men disse kan være vanskelig å diagnostisere hvis den enkelte har gått av alene, trakk seg tilbake til sengs for dagen eller på annen måte blokkert seg ut fra de som kan gjenkjenne forskjeller i deres personlighet.
Andre symptomer, som gisper etter luft, brystsmerter og blir blå, kan ikke vises før bare minutter før døden finner sted.

Effekter

Når en utenlandsk stoff, herunder vann, inhaleres, kan det føre til strupehodet til krampe. Som i sin tur kan føre til at det å lukke seg av, noe som gjør det umulig å trekke inn oksygen. Dette skaper et vakuum inne i membranområdet. Som det enkelte strever med å puste, blir vakuumet verre, som fører til to betingelser som forekommer nesten samtidig: hypoksi, hvor den manglende evne til å puste ut karbondioksid fører det til å bygge seg opp; og hjertet sakte øker mengden blod volum som er sirkulert gjennom heart.the økt blodvolum kan ikke være riktig håndtert i orgelet, forårsaker den til å strekke ut før det rett og slett ikke takler presset. Kombinert sammen, vil disse forholdene til slutt føre til døden.

Misforståelse

Til tross for begrepet, mange mennesker antar at den enkelte må lide en massiv inntak av vann for tørr drukne. Faktisk er mange medisinske sensorer rapporterer at det er liten, om noen, vann som finnes i lungene til et offer for tørr drukning. Faktisk, uansett hva som kan ha forårsaket strupehodet for å lukke, fremmedlegemet kan ikke være lett å finne, selv post mortem.

Forebygging / løsning

For å forebygge tørr drukning, er det best å holde nesen og holde munnen lukket når hopping eller dykking i vann. Dette vil bidra til å forhindre en plutselig utbrudd av vann, uansett hvor liten, racing ned i lungene og forårsaker strupehodet til krampe. Riktig utstyr som nesen plugger kan også være nyttig.
Hvis en person sklir og faller eller på annen måte tar i vann, bør de oppfordres til å hoste i et forsøk på å fjerne overflødig vann og rense luftveiene.

Advarsel

Små barn bør overvåkes til enhver tid. De kan hoppe eller stupe ut i vannet uten å gi det en ny tanke, noe som kan resultere i svært reell nødssituasjon. Utdanne barn om riktig vann sikkerhet er et must for alle ansvarlige foreldre.

Hvordan gjenkjenne barndommen hjernehinnebetennelse

Hvordan gjenkjenne barndommen hjernehinnebetennelse


Meningitt kan være en alvorlig sykdom for et lite barn. Det finnes to typer av hjernehinnebetennelse, viral og bakteriell. Behandling for viral hjernehinnebetennelse er relativt enkelt, mens bakteriell hjernehinnebetennelse kan være en alvorlig tilstand som kan føre til hjerneskade eller død hvis den ikke behandles raskt.

Hvordan gjenkjenne barndommen hjernehinnebetennelse

•  Har barnet ditt berøre haken til brystet. Spør ham om dette vondt halsen hans. Et klassisk tegn på hjernehinnebetennelse, både bakteriell og viral, er en stiv nakke.

Spill inn barnets temperatur. Hvis hun har feber, høyere temperatur enn 100 grader F, og viser andre symptomer, oppsøke behandling med barnelege som det er en mulighet for hjernehinnebetennelse.

Observer en ung barnets atferd. Hvis han er sløv eller motstår spise, er dette et tegn på sykdom og muligens hjernehinnebetennelse.

Se etter tegn på pusteproblemer. I små barn kan du legge merke til blå farge i ansiktet, pipende pust eller gisper etter luft. Barn kan også hoste eller virke som de har influensa eller forkjølelse.

Ring legekontoret hvis han viser noen av disse symptomene, og er også oppkast.

Ta barnet til legen med en gang hvis hun virker veldig apatisk eller viser mer enn ett av tegnene på hjernehinnebetennelse.

Hint

 • Symptomene er ikke den samme for hvert barn.
 • Jo raskere bakteriell meningitt behandles, jo mer vellykket utfall.
 • Ikke forveksle tegn på influensa med hjernehinnebetennelse. Prøv haken til brystet test først for å se hvordan barnet reagerer.
 • Unngå usikkerhet og få barnet til en lege hvis du er usikker på hva som forårsaker symptomene.

Hva er Falsk krupp?

Falsk krupp er en vanlig barnesykdom som involverer en alvorlig hoste forårsaket av betennelse i de øvre og noen ganger lavere luftveiene. Betennelsen fører til hevelse rundt strupehodet (stemmebåndene) og luftrøret (luftrør). Når barnet hoster, må luften tvinges gjennom den trange passasje.

Symptomer

Falsk krupp vanligvis begynner med kaldt symptomer, utvikler seg til en hard bjeffer hoste som folk ofte sier høres ut som en sel. Barnet kan være hes og har problemer med å puste.

Viral Kryss

Viral krupp er den vanligste typen krupp, vanligvis forårsaket av infeksjon med parainfluenza virus type 1. Det ofte begynner med kalde symptomer som tett nese, rennende nese og feber, og tilstanden utvikler seg til barking hoste.

Falsk krupp

Den andre typen, falsk krupp, kommer på raskt, ofte i et barn med en mild kaldt. Det begynner vanligvis under søvn og kan forlate barnet gisper etter luft. Feber er ikke forbundet med denne type krysset.

Alder Betraktninger

Falsk krupp er mest sannsynlig hos barn under 3 år gammel fordi deres luftrom er så små. Imidlertid kan det også påvirke ungdommer.

Behandling

De fleste tilfeller av falsk krupp kan behandles hjemme ved å ha barnet puste fuktig luft og drikke mye væske. For langvarig tilfeller kan en lege foreskrive kortikosteroider eller adrenalin. Et barn med et alvorlig tilfelle av falsk krupp kan ha nytte av et sykehusopphold for å få fuktet oksygen.

Hva er symptomene på søvnapné hos barn?

Søvnapné er en tilstand som oppstår når pustestopp vare lenger enn 20 sekunder og resultere i uregelmessig pust gjennom sovende timer. Ifølge Boston Children Hospital, ca 2 til 5 prosent av alle barn opplever søvnapné. Hvis foreldrene har mistanke om deres barn har symtoms av søvnapné, bør de ta kontakt med en barnelege. Søvnapné bør behandles umiddelbart for å hindre fremtidige komplikasjoner.

Typer

Ifølge Barne Health, er obstruktiv søvnapné den primære typen søvnapné. Forstørrede adenoids og mandlene er som oftest årsaken til obstruktiv søvnapné. Ifølge Boston Children Hospital, er obstruktiv søvnapné mer utbredt blant barn som har Downs syndrom eller andre lidelser kjennetegnet ved lav muskeltonus. Det er også mer vanlig hos barn som er overvektige.

Midt søvnapné er en annen type av søvnapné som er mye mindre vanlig. Midt søvnapné oppstår når hjernen unnlater å regulere pusting på riktig måte.

Blandet søvnapné er den siste typen søvnapné. Blandet søvnapné er en kombinasjon av obstruktiv søvnapné og sentrale og har symptomer forbundet med begge typer.

Night-Time Symptomer på obstruktiv søvnapné

Snorking er den mest merkbare symptom på obstruktiv søvnapné. Også kan foreldre også legge merke til pauser i pusting, og de kan høre barnet gisper etter luft om natten. I tillegg kan barnet sove urolig og kan sove i ulike posisjoner i hele natt.

Dag-Time Symptomer på obstruktiv søvnapné

Barn med obstruktiv søvnapné ofte er trøtt hele dagen. De kan sovne på skolen eller være irritabel på grunn av mangel på søvn. De kan også ha problemer med å konsentrere. Ifølge Barne Health, kan barn noen ganger være feildiagnostisert med oppmerksomhet-underskudd uorden når de faktisk har obstruktiv søvnapné.

Symptomer på sentral søvnapné

Symptomer på sentral søvnapné kan omfatte hyppige natt wakings på grunn av pustebesvær. Foreldre kan legge merke til episoder når barnets puste pauser i flere sekunder i tillegg. I motsetning til obstruktiv søvnapné, kan sentral søvnapné også skje mens barnet er våken i løpet av dagen. Imidlertid er sentralt søvnapné lik obstruktiv søvnapné ved at det kan også føre til søvnighet på dagtid, problemer med å konsentrere og noen ganger til og snorking.

Behandlinger

Ifølge Boston Children Hospital, kan obstruktiv søvnapné lindres ved å fjerne mandlene og / eller adenoids i om lag 85 prosent av alle tilfeller. I andre tilfeller et kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) maskin kan brukes til å holde puste vanlig gjennom de sovende timer. En CPAP maskinen innebærer iført en maske over nesen mens du sover. Masken leverer en kontinuerlig strøm av luft inn i nesen.

Sentral søvnapné er ofte behandlet med en oksygenmaske, CPAP-maskin eller medikamenter som stimulerer puste.

Komplikasjoner

Søvnapné kan føre til alvorlige helsemessige komplikasjoner. Ifølge Boston Children Hospital, barn med søvnapné er mer sannsynlig å oppleve problemer som for eksempel høyt blodtrykk, hjertesykdom, pulmonal hypertensjon, slag, utviklingsmessige forsinkelser og redusert vekst.

CPAP Apnea behandling for barn

Apnea er en medisinsk tilstand som oppstår når barn slutter å puste i noen sekunder i løpet av natten, forårsaker oksygennivået å slippe og sove å bli forstyrret. Den vanligste typen av apné hos barn er obstruktiv søvnapné.

Symptomer

Symptomer på søvnapné inkluderer snorking, gisper etter luft, tung pust, urolig søvn og endringer i huden farge. Barn med søvnapné kan ha dagtid symptomer som døsighet og oppmerksomhetsvansker.

Behandlinger

Behandlinger for obstruktiv søvnapné kan omfatte fjerning av adenoids og mandlene eller bruke en CPAP-maskin.

Funksjon

CPAP er et akronym for kontinuerlig positivt luftveistrykk. Det er en maskin som leverer en konstant strøm av oksygen inn i nesen.

Nyttige tips

Ifølge Mayo Clinic, kan personer som bruker CPAP maskiner oppleve problemer som vanskeligheter med å få sove, tørr munn og tørr nese. Barn kan mislike seg masken om natten. The Mayo Clinic antyder at individer bære maske for perioder i løpet av dagen, slik at de kan bli vant til følelsen av masken.

Betraktninger

Mange typer CPAP maskiner er tilgjengelig med ulike typer masker. Også, de masker kommer i ulike størrelser. Det er viktig å finne en maske som er behagelig for barnet.

Helsefare om at barn er overvektig

Helsefare om at barn er overvektig


Barn lever i en fedme-epidemien. Barn og unge står for en tredjedel av verdens fedme problem. Genetikk eller hormonelle svingninger, samt mangel på mosjon og spise usunn mat, bidrar til fedme. Barn kan utvikle medisinske tilstander på grunn av fedme, noe som vil påvirke deres langsiktige livskvalitet.

Diabetes

Type 2-diabetes kan utvikle seg på grunn av en dårlig diett. En sunn persons kropp kan bryte ned sukker og stivelse fra mat og konvertere dem til drivstoff. Men når du har type 2 diabetes, kroppen din kan ikke regulere insulin og insulinresistens utvikler, noe som kan føre til langsiktige komplikasjoner som nervesykdom, fotproblemer og nyresykdom.

Kolesterol

Overvektige barn kan utvikle uvanlige lipid nivåer. Som et resultat, kan høyt kolesterol utvikle seg. Dette kan føre til utvikling av plaque, som resulterer i herding og innsnevring av arteriene. Dette setter barnet ditt på en økt risiko for å lide av et hjerteinfarkt eller slag som voksen.

Blood Pressure

Høyt blodtrykk fører til at hjertet til å pumpe hardere. Arteriene blir overdrevent utøves. Over tid vil dette overtrykket skade organer og blodårer og kan forårsake aneurismer, hjertesvikt, hjerteinfarkt og andre hjertekomplikasjoner.

Sleep Apnea

Overvektige barn kan oppleve søvnapné. Den ekstra vekten bæres av barnet ditt kan gjøre puste under søvn vanskelig. Søvnapné forårsaker snorking og gisper etter luft. Søvnapné kan føre til utmattelse i løpet av dagen eller problemer med å konsentrere.

Andre faktorer

Overvektige barn kan lide av depresjon på grunn av deres jevnaldrende er fornærmelser. Hormonelle ubalanser forårsake puberteten tidligere i overvektige barn. Ekstra vekt kan svekke utviklingen av barnets lunger, noe som resulterer i astma.

Hvordan å miste vekt ved å gå fort

Hvordan å miste vekt ved å gå fort


Gå fort er aerob trening som brenner fett og hjelper folk til å gå ned i vekt. Men mange mennesker gå ute i godt vær, og aldri bevege seg raskere enn en rolig spasertur. All fysisk aktivitet er bra, men for å virkelig brenne fett og gå ned i vekt en person trenger for å gå fort nok til å være trener aerobt.

Hvordan å miste vekt ved å gå fort

•  Gå ned i vekt med et fornuftig kosthold og regelmessig mosjon

De fleste av oss ønsker å gå ned i vekt - noen litt, mange flere mye. Kosthold og mosjon er de to viktigste verktøy til rådighet. Får spise under kontroll og skaffe riktig ernæring fra færre kalorier er de viktigste diett strategier. De viktigste treningsstrategier er i hovedsak å brenne mye fett gjennom aerob trening, og for å opprettholde og bygge muskler gjennom styrketrening.

Velg Walking som din viktigste Aerobic Exercise

Turgåing er billig og kan gjøres av nesten alle. Det er også relativt skadefrie. Etter å ha innhentet godkjenning fra legen din, begynner gradvis å gå 10 minutter om gangen en gang eller to ganger om dagen. Få muskler og kardiorespiratorisk system vant til innsats først. Gå fem eller seks dager i uken. Følg denne gradvise lys walking øvelsen som du gjør deg klar for mer innsats for å gå ned i vekt.

Velg et trygt sted for Walking

Du kan gå innendørs på et kjøpesenter, treningsstudio eller hjemme. Eller du kan gå utenfor om været tillater det. Ikke gå ute i mørket. Det er mange videoer tilgjengelig for å gå i ditt hjem for å hjelpe deg å miste vekt. Se Resources en link til 10 topp karakter walking videoer.

Følg en progressiv Walking Program

Gradvis forlenge varigheten av dine turer før du går i 60 minutter om dagen, fem eller flere dager i uken. Når du kan godt gå i 60 minutter, gradvis plukke opp tempoet før du går aerobt, det er med en forhøyet puls og sukk åndedrett.

Du bør aldri gisper etter luft eller har fart på pulsen. Back off tempoet hvis du får ut av pusten, og stoppe hvis du føler noen form for smerte eller få ør eller svimmel. Vandre i 60 minutter og plukke opp tempoet vil virkelig hjelpe deg å miste vekt.

Lær å gå fort

"Fitness walking" er gå fort nok til å dekke en mil hvert 15. minutt. Det er gang på 4,0 MPH og du vil dekke 4 miles på det tempo på en time. Over tid kan du være i stand til å dekke en mil i 12 til 14 minutter-det er virkelig rask gange. Gå fort innebærer overkroppen, også som din arm swing beveger seg naturlig til nesten 90 °. Som du oppnå egnethet vil du se din innsats for å miste vekt blitt stadig mer vellykket fordi kroppen din vil bli opplært til å effektivt forbrenne fett og mange kalorier.

Inkluder Warm-up og nedkjøling

Det er svært viktig at du gradvis varme opp kardiorespiratorisk system og musklene før du går aerobic. Tilbring på lease fem til ti minutter å gå sakte før du starter på 60-minutters aerobic gange. Deretter tilbringe omtrent fem minutter i sakte gang å kjøle ned kroppen din etter din aerobic gange.

Se Resources for flere artikler om vandring og vekttap. Lykke til!

Hint

 • Den viktigste faktoren er frekvens - gå minst fem dager i uken. Nest viktigst er varighet, hvor lenge du går hver gang. Tredje betydning, særlig i begynnelsen, er intensiteten eller hastigheten.
 • Ikke over svinge armene når han går fort. Og ikke over skride, heller. Skrittlengde bør ikke bli langstrakt som du går raskere.
 • Sjekk alltid med legen din før du begynner på et treningsprogram.
 • Ikke ha ankelvekter eller bære hånd vekter i løpet av turen. Disse kan forstyrre din naturlige skrittlengde eller arm swing og kan forårsake sårhet eller skade.

Hvordan behandle Falsk krupp

Falsk krupp er en luftveisinfeksjon som forårsaker luftveiene som fører til lungene blir hovne og betente. Det er preget av en hard hoste som ligner en sel barking; en skurrende lyd når inhaling; og feber. Hardest rammet er barn mellom 6 måneder og 3 år.

Hvordan behandle Falsk krupp

Hold og komfort barnet. Agitasjon og frykt kan forverre symptomene.

Bruk en kjølig tåke luftfukter eller vaporizer. Tåken vil hjelpe lindre luftveis hevelse og løsne sekret.

Slå på dusjen til damp opp rommet, og deretter ta barnet inni. Sitt på toalettsetet eller på en stol. Hold barnet i dampende rom i 15 minutter. Les en bok høyt for å bidra til å holde ham eller henne rolig.

Heise barnet opp og ta ham eller henne ut i den kjølige natteluften (mest krupp oppstår om natten). Falsk krupp reagerer vanligvis raskt til fuktig luft.

Lag din egen krupp telt. Plasser vaporizer under barnets seng. Drapere et teppe over en barneseng (bruk en paraply hvis barnet er gammelt nok for en seng). Dette vil fange dampen.

Unngå å la barnet ditt alene under krysset teltet. Du må holde seg våken for å overvåke symptomer.

•  Oppmuntre barnet til å drikke væske, spesielt klare seg. Dette bidrar til å tynne slim.

8. unngå melk, som det gjør sekreter tykkere.

Fortsett å vurdere symptomer. Hvis krysset ikke blir bedre etter å ha prøvd flere metoder for egenomsorg (damp, natteluften, falsk krupp telt) i minst 15 minutter hver eller ser ut til å forverres, må du kanskje gå til legevakten.

Hint

 • De fleste tilfeller av falsk krupp svare på egenomsorg, og sjelden er medisinsk intervensjon er nødvendig. Falsk krupp kan også være forårsaket av en allergi, eller kan være et tidlig tegn på astma.
 • Kryss forveksles ofte med krupp epiglottitt, som er forårsaket av en bakteriell infeksjon, og kan være livstruende.
 • Hvis barnet ditt er gisper etter luft, sikling og ikke kan svelge, eller har et blålig skjær i huden, oppsøke legevakt umiddelbart.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Angst Symptomer & Relief

Angst er kroppens naturlige reaksjon på stress eller fare. Selv om følelsen er ubehagelig, er angst en refleks som hjelper en unngå potensielt skadelige situasjoner. Angst som svar på en stressende situasjon er sunn, men når angst begynner å interferere med en persons daglige liv, kan en angstlidelse være årsaken. Angst lettelse kan oppnås ved hjelp av en lisensiert profesjonell som kan gi terapi eller medisinering.

Bankende hjerte

Hjertet kan hamre, rase eller palpitate merkbart. Brystet kan også føle stramt eller smertefullt. Noen sammenligner følelsen til et hjerteinfarkt, men det er som regel ikke så alvorlig.

Panic

Angst kan lamme en person med en uforklarlig eller urimelig følelse av panikk eller angst. Angst fører også til følelser av angst og spenning, selv om det ikke kan være en bestem årsak.

Pustevansker

Angst kan gjøre det vanskelig for en person å puste regelmessig. Hun kan oppleve kortpustethet og trenger å gispe etter luft.

Terapi

Rådgivning og terapi er svært effektive metoder for å oppnå angst lettelse. En lisensiert terapeut kan hjelpe en person arbeid gjennom angst problemer og behandle eventuelle underliggende årsaker til angst.

Medisinering

Anti-angst medisiner, slik som Xanax eller Ativan, kan gi rask lindring fra en angst angrep. En lege kan avgjøre hvilke medisiner og dosering er riktig for en privatperson.

Høyere høyde Effekter på pusten

Høyere høyde Effekter på pusten


Stor høyde av 5000 fot og oppover er preget av en økning i barometertrykk, noe som påvirker negativt puste. Virkningene av høy høyde på pusten kan forårsake alvorlige, potensielt livstruende sykdommer. Høyde sykdom stammer fra lave nivåer av oksygen og karbondioksid til stede i blodet på grunn av en reduksjon i oksygeninntak og en økning i mengden av karbondioksid utvist. Symptomene er hodepine, kvalme, svakhet og forvirring. Unngå rask oppstigning og la kroppen tid til å akklimatisere vil bidra til å normalisere pust og hindre de fysiologiske effekter som fører til høydesyke.

Hypoksi

Stor høyde gjør puste mindre effektive og resulterer i hypoksi, en tilstand som følge av oksygenmangel. I store høyder, lufttrykk øker, og mens oksygenmetning i atmosfæren holder seg på gjennomsnittet av 21 prosent, hvert åndedrag vi tar inneholder færre molekyler av oksygen. Denne lavere inntak av oksygen fører til svakhet og tretthet med normal fysisk aktivitet. Langvarig hypoksi sulter celler av oksygen og kan skade multi-organ-systemer, slik som det sentrale nervesystemet, og til og med føre til at disse organer til å mislykkes.

Hyperventilering

Når hjernen blir oppmerksom på hypoksi i blodet, reagerer det med hyperventilering, eller rask, dyp pusting, noe som fører til lungene til å utvise mer karbondioksid enn vanlig. Hjerne signaler puste basert på et normalt høyt nivå av karbondioksid til stede i blodet. Hvis nivåer slipp, vil hjernen ikke utløse lungene til pusten. Dette betyr at vi må gjøre det bevisst beslutning om å puste. Uavklart hyperventilering kan forårsake ørhet, svimmelhet, forvirring og hjerneslag.

Dyspné

Åndenød, eller kortpustethet, kan være forårsaket av panikk av hyperventilering. I et forsøk på å raskt ta i luft, kan puste forkortes slik at lungene ikke blir fylt opp under innånding. Dette skaper en følelse av å være ute av stand til å puste eller kveles, noe som øker angst og forlenger hyperventilering. Lavere mengder av luft resulterer i mindre oksygen blir tatt inn og absorberes, noe som bidrar til å senke oksygennivået i blodet.

Periodisk Breathing

Den manglende evne til å kontrollere pusten forårsaket av hyperventilering utløser periodisk pusting, odd puste mønstre som utvikler under søvn, som er preget av sykluser av uberegnelig puste. I løpet av en periode med normal pusting, begynner vår respirasjonsfrekvens å bremse gradvis. Denne perioden er erstattet av 10 til 15 sekunder for å holde pusten. Det siste trinnet i syklusen er en frisk periode på akselerert puste. Periodisk pusting kan føre til angst hvis personen våkner i løpet av de to siste etapper, enten "ikke puste" eller "gisper etter luft."

Kickboxing Vekttap Suksesshistorier

Kickboxing Vekttap Suksesshistorier


Selv om en kombinasjon av raske bevegelser og plyometric øvelser, engasjerer kickboksing det kardiovaskulære systemet til å brenne kalorier og fremme muskel-skjelett helse.

Hva er Kickboxing?

Til tross for navnet, er kickboksing ikke nødvendigvis en form for kamp, ​​selv om det sikkert kan piske noen til å kjempe form. Nesten alle treningsregimer kan dra nytte tillegg av kickboksing, på grunn av sin forfriskende (og noen ganger utmattende) natur.

A Case Study

En 54-år gammel mann som hadde løftet vekter hele sitt voksne liv, og syntes å være i toppform kunne ikke kjøre fem minutter på en tredemølle uten gisper etter luft, som begrenset hans evne til å forbrenne kalorier og kaste pounds.

Resultater

Etter to måneder i en kickboksing klasse som møttes to ganger i uken, var den samme mannen i stand til å kjøre en 1/2 miles før hver løfte sesjon fordi det gjorde kroppen hans føler seg bedre under og etter trening. På bare en måned, hans waistline droppet en størrelse og han mistet nine pounds.

En annen Case Study

Etter å ha spilt lacrosse gjennom high school og college, en 26-år gammel kvinne kjørte så ofte som mulig, enten utenfor eller på en tredemølle, men hun kunne ikke synes å holde vekten av.

Resultater

Heldigvis, de varierte bevegelser og ekstreme plyometrics hun opplevde i løpet av hennes tre ganger per uke kickboksing klasse var svaret på hennes problemer. Retur til hennes college vekt, holdt hun sin løfte diett også, men sverger ved sin selvtitulerte "svette-klassen."

Systolisk trykk Exercise

Systolisk trykk Exercise


Mer enn 50 millioner voksne i USA for tiden lider av høyt blodtrykk. Blodtrykket er delt i to avlesninger. Systoliske trykket avslører hvor mye press på blodårene når hjertet slår. Diastoliske trykket er hvor mye press som utøves mellom hjerteslag. Systoliske trykket regnes som den beste kilden for å bestemme en pasientens generelle hjerte helse.

Trening

Trening er en viktig komponent til en sunn livsstil, spesielt når det kommer til helsen til ens hjerte. Å bli aktiv kan redusere pasientens blodtrykk like mye som noen medisiner. Faktisk, i gjennomsnitt, personer som trener senke sin systoliske trykket ved 5 til 10 milliters av kvikksølv. For noen pasienter, er det nok en endring for å unngå blodtrykket medisinering helt.

Svømming

Svømming runder er utmerket som første aerobic trening. Ved å unngå sårhet og slitasje av vekt blottet aerobic øvelser, er dette en øvelse folk er glade for å fortsette å gjøre. Når du bruker svømming som en aerobic trening, bør man prøve å oppnå en aktiv puls på mellom 110 og 120. En optimal målet bør være å svømme runder i minst 30 minutter hver dag.

Gang

Rask gange er en flott start for en levetid fitness rutine. Med tanke på målet hjerte-rate på 110 til 120, er det best å begynne med en vanlig gangfart for en blokk. Deretter begynne å øke hastigheten til du har nådd et nivå hvor du puster litt raskere, men ikke gisper etter luft. Opprettholde denne hastigheten i minst 20 minutter, deretter sakte ned igjen til en vanlig hastighet for de siste 10 minuttene av turen for å la kroppen tid til å kjøle seg ned.

Sykling

For de som foretrekker å reise litt raskere, er sykling en morsom og svært aerobic aktivitet. Fordi man er i sittende stilling, er det utmerket for de med leddgikt eller tidligere utgaver. For å få en full aerobic trening ved hjelp av en sykkel, begynner med et behagelig tempo og fart opp sakte til du puster raskere. På det tidspunktet, opprettholde gjeldende hastighet i minst 40 minutter, og deretter sakte ned igjen til den mer behagelig tempo.

Observasjoner

For å minske sjansen for skader, sørg for å starte en øvelse rutine sakte og bygge som tiden går. Slutte å trene hvis du føler brystsmerter, svimmelhet, smerter i armer eller kjeve, kortpustethet, eller slapphet. Som alltid, sjekk med legen din før du starter noen form for ny aktivitet.

Hvordan bli kvitt fett på ribbeina

Hvordan bli kvitt fett på ribbeina


Hvis du ønsker å bli kvitt overflødig fett på ribbeina, må du redusere ditt totale kroppsfett. Reduksjon av fett i et isolert område av legemet er ikke mulig. Bli kvitt overflødig fett nær midjen er gunstig, senke risikoen for visse kreftformer, hjertesykdom, diabetes og hjerneslag. For å eliminere rib fett, må du begynne å spise riktig og får regelmessig mosjon.

Hvordan bli kvitt fett på ribbeina

•  Unngå sult dietter og ikke drastisk redusere kaloriinntaket, fordi dette vil utløse kroppen til å holde på fett i frykt for sult. Ikke frata deg selv, fordi det kan slå tilbake, slik at du går på mat binges.

spise mange små måltider gjennom dagen for å holde stoffskiftet våken og aktiv, og for å redusere cravings. Spis hver tredje time og bruker det meste av karbohydrater tidlig på dagen. Har 25 prosent av det daglige kaloriinntaket kommer fra magre proteiner, fordi det gjør at du føler deg full og fremmer muskelbygging, noe som resulterer i fett tap. Gjør 30 prosent av det daglige kaloriene kommer fra umettet fett, og få 45 prosent av kalorier per dag fra komplekse karbohydrater.

Gjør 45 minutter med kardiovaskulær trening per dag, tre dager per uke, for å øke stoffskiftet og brenne fett. Tren til et punkt der du puster tungt, men ikke gisper etter luft. Switch øvelser du gjøre for å holde det utfordrende for kroppen din. Løpe, svømme, gå, sykle eller trening på elliptiske eller Steppmaskin maskiner.

Ta opp vekttrening tre dager i uken. Målrette alle musklene i kroppen for generelle tonen og muskel gevinst, siden muskelmasse holder deg brenne fett selv etter treningen når du er i ro. Resten én dag etter hver vekttrening trening for å la musklene dine til å gjenopprette.

5 Gjør øvelser for å målrette den øvre og nedre del av ryggen og øvre magemuskler, slik at når fettet er redusert, vil du ha tonet muskel viser. Må crunches å målrette de øvre magemuskler. Utfør lat pull-downs og sittende roing for ryggen, og gjør push-ups for å tone hele overkroppen.

Drikk vann hele dagen for å skylle giftstoffer og avfall ut av systemet, som vil fremme fettforbrenning.

Hvordan Trim flab og Lose Belly Fat

Hvordan Trim flab og Lose Belly Fat


Hvis du ønsker å bli kvitt overflødig kroppsfett, inkludert magen fett, må du ta på en hel-kropp tilnærming der du redusere fett fra alle deler av kroppen din. Redusere fett fra bare ett problemområde er ikke mulig, med mindre du er villig til å ha fettsuging. I stedet for å sulte deg selv til å gå ned i vekt, bør du spise sunn mat som vil gi kroppen din med de næringsstoffene den trenger for å fungere på sitt beste. I tillegg bør du starte en øvelse diett for å få fart på vekttap.

Hvordan Trim flab og Lose Belly Fat

•  Fokuser på hva du spiser. Unngå deprivasjon ved å erstatte usunn, fetende mat med sunnere alternativer. Spise hele, ubehandlet karbohydrater som grovbrød, grønnsaker, frukt og brun ris. Unngå enkle karbohydrater som fottur opp ditt blod sukker. Spise eggehviter, tunfisk, kalkun og belgfrukter for protein og spiser sunt fett som olivenolje og rapsolje.

Spis ofte, men sørg for at porsjonene er små. Forbruker halvparten av frokosten om morgenen og spiser den andre halvparten to til tre timer senere. Splitte opp lunsj og middag på samme måte slik at du ender opp med å spise seks mindre måltider utover dagen, noe som holder stoffskiftet i gang og brenne fett.

Hold resting metabolic rate fra å gå ned ved å løfte vekter tre dager i uken. Tone alle kroppsdeler og vedlikeholde muskelvevet fordi muskelen stimulerer konvertering av mat til energi selv når du er i ro. Tren på ikke-sammenhengende dager for å gi kroppen din tid til å komme seg og bli sterkere.

Bygg opp din kardiovaskulær trening til 45 minutter per dag, tre dager per uke. Trene på et behagelig tempo som øker hjertefrekvensen, men ikke la deg gisper etter luft. Ifølge StrongLifts nettsted, bør du trene på 60 til 70 prosent av din maksimale hjertefrekvens slik at du forbrenner fett, ikke muskler.

Arbeid magemusklene slik at når fettet lag er borte fra magen din, vil tonet magemusklene vise. Gjør øvelser som crunches, reverse crunches og side bend. Utfør mageøvelser på en stabilitet ball for en ekstra utfordring. Arbeid magemusklene tre dager per uke på ikke-påfølgende dager.

Sip vann hele dagen lang fordi det holder deg hydrert, fjerner giftstoffer og hjelper kroppen å forbrenne fett.

Lær hvordan du håndterer stress. Ta yoga klasser eller øve meditere for å slappe av. The University of New Mexico nettside sier at høye stressnivået stimulerer kortisol produksjonen i kroppen. Kortisol er et stresshormon som er forbundet med å få fett, spesielt rundt midjen.

Hvordan å miste vekt ansvarlig

Hvordan å miste vekt ansvarlig


Ansvarlig vekttap krever å lage langsiktige endringer i kosthold og mosjonsvaner og unngå raske vekttap løsninger. Folk som slanker seg gradvis og stadig er mer sannsynlig å holde den av. Vekttap gir mange helsefordeler. Bare en 5 til 10 prosent reduksjon i vekt kan forbedre blodtrykk, kolesterol og blodsukker. Vekttap forbedrer også din energi nivå, mobilitet, humør og selvtillit.

Hvordan å miste vekt ansvarlig

•  Sett en realistisk vekttap mål. Fokuser på å miste 5 til 10 prosent av kroppsvekten for startere. Sett en annen oppnåelig mål når du har oppnådd det opprinnelige målet. Fortsett innstillingen og oppnå mini mål før du oppnå det samlede vekttap mål.

•  Mål til slutt redusere kaloriinntaket med 500 til 1000 kalorier per dag for å oppnå et vekttap på én til to pounds per uke. Start med å gjøre små endringer som for eksempel å kutte 100 kalorier per dag fra kosten din. Dette er tilsvarende en boks med brus. Kutte mer kalorier hver uke til du er på en 500 til 1000 calorie reduksjon. Fokuser på å velge lavere kalori, sunnere mat og spise mindre porsjoner. ,

Tilbered dine måltider på forhånd. Unngå å spise fast food eller take away eller flytte noe på farten. Spise flere små måltider i stedet for noen få store måltider. Substitute usunn snacks for frukt og grønnsaker i stedet. Unngå emosjonelle spise og spise når du er full. Vent 20 minutter før du spiser en andre servering av mat som det vanligvis tar lang tid å føle full.

Redusere forbruket av matvarer som spike blodsukkeret fra kostholdet ditt. Ikke spis bearbeidet korn som hvitt brød eller hvit ris. Velg hele korn matvarer som grovbrød og brun ris samt frukt, nøtter, belgfrukter og grønnsaker. Drikk vann for å holde deg hydrert. Unngå juice eller brus som de inneholder ofte hundrevis av kalorier som bidrar til vektøkning.

Ikke helt eliminere din favoritt mat fra kostholdet ditt. Gjøre sunne valg mesteparten av tiden og tillate deg selv små, sporadisk avlat.

Utfør 60 til 90 minutter fysisk aktivitet minst fire dager i uken. Arbeid på et moderat tempo som øker hjertefrekvensen, men ikke la deg gisper etter luft. Innlemme minst to styrketrening økter i uken i ditt treningsprogram.

Lag små endringer i din daglige rutine som øker aktivitetsnivået ditt. Ta trappen istedenfor heisen eller rulletrappen; parkere lenger heller enn nærmere bestemmelsesstedet; ta en kveldstur i stedet for å sitte ned å se på TV.

Ikke straffe deg selv eller gi opp på grunn av sporadiske feil. Flytte på og gjøre en innsats for å gjøre det bedre umiddelbart. Ikke bruk en slip opp som en unnskyldning for å fortsette atferden for resten av dagen, uken eller måneden. Fortsett din nye livsstil umiddelbart.